Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Theofilus, 09.11.2015 klo 14.08.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei jäänyt Trotter vaan siirtyi vielä viime metreillä Kärppiin
   
 2. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Tällä hetkellä näyttää siltä, että Trotter on menossa Ouluun. Linkki vie Kiekkoareenaan.

  E. Nuori ja nälkäinen Humppajugend jäi kalkkiviivoilla parin sadasosan päähän voittajasta. Syytän mobiililaitetta.
   
 3. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nämä liikkeet taisivat olla sitten ainoat, mitä suuret johtajamme suuressa viisaudessaan keksivät tämän kuuden kuukauden pituisen farssin keskellä.

  Valitettavaa vain, että nämä tulivat aivan liian myöhään - lisäksi liikenne ulospäin olisi pitänyt aloittaa penkin takaa loka-marraskuun taitteessa, jotta tämä taloudellinen, urheilullinen ja imagollinen katastrofi olisi voitu välttää.

  Tämä pajatson tyhjennys oli upea kirsikka tämän paskanmakuisen ja -näköisen kakun päälle.

  Kiitoksia!
   
 4. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Ihan vitun naurettavaa paskaa.

  Jälkiviisaus on kyllä parasta, mutta tässä ei oltaisi, jos koutsi olisi kengitty pihalle ajallaan. Nyt ei enää muuta voida kuin VAIN kenkiä koutsi pihalle.
   
 5. Junno oli seuraamassa Lappeenrannassa SaiPan ja Kärppien ottelua... Taisi samalla napata Trotterin mukaansa. Trotter muuten teki lähemminkin tuttavuutta Kärppien numero 72 kanssa ja yritti hirveällä vauhdilla ajella kaverin päin laitaa Kärppien vaihtoaition vieressä. Selvä kosto aiemmin tapahtuneista, joissa Trotter sai maistaa kyseisen kaverin kovuutta. Numero 72 ei tainnut enää pelata sen jälkeen. Junno varmaan huusi, että älkää enää Trotteria kiusatko... On meidän mies :-D
   
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Loppujen lopuksi onko sillä mitään merkitystä jääkö liigaan vai ulkomaille? Joku sen mestaruuden aina voittaa ja SaiPa ei siitä taistele. Varmasti pelaajallekin mukavempi vaihtaa kaupunkia parin sadan kilometrin päähän tuttuun liigaan kuin mennä kokonaan toiseen maahan.
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Saa nähdä, saako jengi edes täydet kentät kasaan loppuviikosta? Taitaa pistesaldo jämähtää 53:een loppukaudeksi. Jokainen pojo tästä eteenpäin on suuri ihme. Ketä kiinnostaa?
   
 8. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Ainahan se vituttaa, kun "omat" sirklaa vihollisen rivissä. Sehän on vähän niinkuin vaihtaisi sodassa puolta.
   
 9. Lainaus:
  Enemmän vituttaisi, jos omissa riveissä sirklaisi vihollisen pelaajia... Kuten SaiPa-fanit hyvin muistavat erään #44 puolustajan...
   
 10. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Kyllä tietenkin vituttaa, kun muut tulee haaskalle. Itse SaiPa omilla toimillaan haaskaksi ajautui, mutta vituttaa se silti. Kaikista vähiten kyllä vituttais nyt kun olen mietiskellyt HPK:n mestaruus. Ei todennäköisesti tule toteutumaan, mutta eipä haittaisi. Sinne ei ole ainakaan meiltä porukkaa kaapattu, vaikka periaatteessa viime kaudesta (Polak) vittuillakseen olisi voinut hankkia.
   
 11. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Niin, tässä voidaan nyt vain sitten kysyä, että mitä väliä sillä loppupeleissä enää on jäädäänkö tuohon 53 pisteeseen. JOS nämä myynnit olivat sellaisia, että tulos saadaan jopa mahdollisesti positiiviseksi niin eipä sillä oikeasti ole mitään merkitystä. Tulevaisuus on nyt taloudellisesti jälleen turvattu. Toki jos ensi kaudella sössitään Santasen kanssa sammalla tavalla niin eipä tänne hirveä hinku pelaajillakaan enää ole. Mutta hyvä nyt näin.
   
 12. Jõse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En usko tähän, korkeintaan pienentää miinusta.
   
 13. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Minusta on vaan outoa, että jos me operoidaan liigan pienimpään päähän kuuluvalla pelaajabudjetilla, ja silti me pelattaisiin joka vuosi pleijareissa, vähintään välierissä. Jos isollakin budjetilla homma voi mennä metsään kuten Lukolla ja Hifkillä, voi se sitten mennä meiltäkin.

  Minusta tälle kaudelle lähdettiin riskipitoisella rosterilla, kukaan pelaajista ei ole aiemmin ollut mikään maalipyssy. Vastuuvalmentajan kyvyistä kellään ulkopuolisella tunnu olevan tarkkaa käsitystä mikä se on, siis ennen kautta.

  Minusta joukkueen sisäiset asiat on joukkueen sisäisiä asiota, joita ei ole hyvä lähteä ruotimaan lehtien sivulla tyyliin " joo, Sanni on paska mutta parempaa ei ole nyt tarjolla, tai että luultiin että Saku Salminen olisi se ex-KalPalainen mutta se onkin iso, hidas ja paska, tai että faneille tiedoksi että meillä on se paskempi Koskiranta, jota Paskarannaksikin nimitetään".

  Sitten voisi kysyä sellaista asiaa että jos meillä kerran on ollut viime kauden jälkeen vahva rosteri tälle kaudelle niin miksi me ei saatu nimekästä valmentajaa sitä vetämään ja menestymään, vai onko nämä heput haistaneet rosterin olevan "paska". Kyseiset heput varmaan myös tietävät että jos se on alkujaan paska niin se kauden aikana se ei paljon muutu, ainakaan SaiPassa.

  Ja onko todella niin että TPS menestyy nyt Selinistä huolimatta, ei Selinin ansiosta? Jos Selin olisi nyt SaiPassa oltaisiinko kolmansia vai viimeisiä vai siltä väliltä? Atu valmensi SaiPaa jumbosijoilla, joten Sanni voisi pärjätä Tepsissä ihan ok.

  Lähiviikkoina tuskin tulee sopimusjulkistuksia mutta toimiston itseruoskinta ajanee saman asian. Pehkosen raporttia odotellessa ...
   
 14. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  No ketäs meille nyt jäi sitten seuraavaan matsiin jäljelle:
  Hyökkäys:
  Strömberg- Koho-Vainikainen
  Kaksonen-Koskiranta-Virkkunen
  Lämsä-Mönkäre-Kettunen
  Karjalainen- Piiroinen-

  Puollustajat:
  Backman-Lappalainen
  Sneck
  -Mäkinen
  Kojo-Koponen
  Maarmela

  Maali:
  Tuohimaa
  Ruokonen

  Saikulla: Carson,Koski.Kuronen,Leivo.Maalahti,Nikko.Ovaska,Salminen,Taipalus

  ps. vähän paksummalla, ne joilla soppari ensi kaudeksi...


  Kyllä tuolla rosterilla otetaan vielä joku piste kevään koitoksissa, jos kunniasta ja omasta tunnosta pelaavat, kuten Blues viime keväänä.
  Nyt on ainakin kaverilla mahdollisuus näyttää kykynsä ja taitonsa!

  Toivottavasti tuolla pajatson tyhjennyksellä saisi maksettua eräiden herrojen erorahat :) :)
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017 klo 22.53
 15. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eliteprospects.com - Kristian Afanasyev

  Joidenkin huhujen mukaan pelais huomenna edustuksessa kai.

  A junnuista siis en tiedä mut halli on varmaa loppuunmyyty. :)

  En otamitään kantaa huhun todenperäisyyteen mut väliäkö sen ketään kiinnosta tää kuitenkaan.;D
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Vaihtaisi puolta sodassa muttei sotisi meitä vaan toista vihollista vastaan kun meidän sota on jo ohi.
   
 17. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Oikeassa olitte kaikki lokakuussa itkeneet, paskaa täynnä oli tämä kausi ja tämä pajatsontyhjennys nyt varmaan taas aiheuttaa sen että SaiPaa muistellaan seuraavat 10 vuotta esimerkkijoukkueena joka aina keväisin tyhjennysmyy itsensä. Ei sillä, ihan realismiahan se on että SaiPan kaltaisen jämäbudjettijengin täytyy välillä siellä häntäpäässäkin keikkua, mutta eipä tämän kauden tapaista häpeämarssia olla nähty sitten sen kauden kun joku Jaska Vilen oli SaiPan sisäisen pistepörssin kolmas.

  Noloa.
   
 18. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Kiitoksia myös Trotterille palveluksista. Kuten FASlapsi taisi muualla sanoa, niin ehkä toisella tapaa ohjastetussa SaiPassa Trotter ja varmaan Hamiltonkin olisi loistanut enemmän ja olleet tehokkaampiakin. Kyllä nyttenkin pisteiden valossa ja joukkueen yleisiin otteisiin ja sijaintiin nähden molemmat ihan kelpo urakan tekivät. Olosuhteet nyt ei olleet otollisimmat vaan.

  Lienee epätodennäköistä, että kumpikaan näistä hyökkääkistä enää SaiPan paidassa näkyy, mutta katsellaan sitä sitten myöhemmin.

  Olen kyllä näissä puitteissa tyytyväinen, että rosteria on tyhjennetty. Pelastetaan se mitä on pelastettavissa.
   
 19. ralph cox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, AS Roma, Blues
  Keskeltä kumpujen, mullasta maan, isät ylpeinä katsovat poikiaan
   
 20. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kauden kruunaa varmaan vielä ennen päätöspeliä se, kun Kisapuiston katto romahtaa. Sen verran kaikki mennyt vituilleen ettei yhtään yllättäisi.
   
 21. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jep. Jotenkin tämän vain näki ja aisti jo lokakuussa. Peli oli alusta alkaen kuraa ja mikään ei tuntunut toimivan, eikä mitään korjausliikkeitä tehty. Eihän nää tällaiset alkukauden intuitiot aina kohdalleen mene ja tässä muutamana menneennä vuonna muistan, että aina oli sellaisia muutaman pelin mittaisia tappioputkia, joissa peli oli kuraa, mutta niistä noustiin sitten joka kerta. Nyt näytti siltä, että niitä nousuja ei tule ja valitettavasti se arvelu piti sitten paikkansa...
   
 22. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  SaiPassa realisoituivat tällä kaudella julmasti monet uhkakuvat. SaiPa on ollut viimeiset neljä kautta esimerkillinen organisaatio ja organisaatio on luottanut paljon ulkomaalaisiin pelaajiin. Nyt ulkomaalaisten + valmennuksen taso laskivat yht'aikaisesti siten, että SaiPan resurssit eivät riittäneet mitenkään tilanteeseen vastaamiseen. SaiPan hankintojen täytyy mennä aina aivan 100 %:n putkeen, koska niin riippuvainen se on muualta tulevista pelaajista. En kuitenkaan häpeäisi SaiPan viime kausien suorituksia, se on ottanut ison harppauksen kohti parempaa.

  Ensi kaudella SaiPa aloittaa jälleen uuden rakennusprojektin toivottavasti toisessa johdossa. Santanen ei ansaitse toista kautta ja harjoittelu kävi kalliiksi. Uusi valmentaja, uusi projekti sekä uusi strategia vaan käyttöön ja kohti parempia aikoja. SaiPan brändi on silti edelleen kehittynyt - tämä kausi oli vaan yksi askel taaksepäin, mutta kyllä SaiPan status on ihan toinen kuin muutama kausi sitten. Tällä kaudella epäonnistuneet rekrytoinnit ja jatkuvat loukkaantumiset + valmentajan harjoittelujakso veivät mahdollisuuten menestyä.
   
 23. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän se vituttaa katella loppukausi tuota nykykokoonpanoa (mestisjengi), mutta tässä tilanteessa ymmärrän tyhjennysmyynnin täysin, pakkohan se on koittaa sitä taloutta edes vähän paikata. Pleijareihin ei ole ollut vähään aikaan enää mitään toivoa päästä. Ekin tiedote myynneistä ja loppukaudesta oli jo sinne päin, aiemmin tiedotteet ovat olleet surkeita tai niitä ei ole edes annettu....

  Saatanpa kannatuksen ja periaatteen vuoksi jopa mennä vielä yhden matsin kattomaan, vaikka olin jo asennoitunut siihen, että en mene enää hallille ollenkaan. Vähiinhän nuo käynnit on jääneet tällä kaudella. Olenkohan käynyt 4-5 matsia kattomassa paikan päällä. Puolet siitä, mitä normaalisti. Ei vaan vittu ole pystynyt maksamaan tuosta "viihteestä" ja ylihiinoitelluista juomista. Meinaan sitä, että eihän tuolla viiti edes kännissä peliä kattoa, kun se tulee niin helvetin kalliiksi... :-)

  Ja toistetaan nyt vielä: Kaikki ei ole valmennuksen vika, mutta Santanen ja kumppanit ei voi jatkaa, kenkää on tultava kauden päätteeksi. Piste.
   
 24. Artyukhin Jäsen

  Afanasyevkin pelaamassa, ensimmäinen (puoli)meksikolainen Liigassa..
   
 25. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Minä näen asian toisin. Tässä on nyt käsillä todella kova malliesimerkki kaikille suomalaisille seurajoukkueille. SaiPassa rakennettiin neljän vuoden ajan määrätietoisesti urheilullista ja taloudellista tekemistä. Kallioniemi ja Tirkkonen olivat tämän nousun avainmiehet. Molemmat kasasivat ympärilleen osaavat esikunnat, Tirkkonen kaukaloon ja Kallioniemi toimistolle. Tekemistä leimasi avoimuus, kunnianhimo ja yhteisöllisyys. Kaikki tiesivät mitä heiltä odotettiin ja tähän huutoon vastattiin. Sidosryhmiä kuunneltiin, uusia ideoita implementoitiin ja tiedotustoiminta oli mielestäni Liigan parasta. Sitten ovi kävi ulospäin kahdesti ja korttitalo romahti.

  Puolessa vuodessa koko neljän vuoden rakennustyö on tuhottu täysin. Tuosta ei ole jäljellä enää mitään. Osaavaa esikuntaa on lähtenyt niin kaukalosta kuin toimistoltakin. Pelillinen identiteetti hävisi kesän aikana lämpimään etelätuuleen. Urheilutoimenjohtaja Tuomenoksa scouttasi parhaan kykynsä mukaan uusia miehiä menetettyjen tilalle, mutta he tulivat täysin erilaiseen SaiPaan kuin edelliset ulkomaalaisvahvistukset. Nykylätkässä kun pelaaja ei voi yksin kääntää koko peliä (tai voi mutta ne pelaajat pelaavat muissa sarjoissa kuin Liigassa) niin vaikea siellä on loistaa joukkueessa mikä ei pelaa joukkueena joukkueeelle. Tämä yhteisöllisyyden puute on levinnyt kulovalkean tavoin myös katsomoon. Ne eivät olleet enää "meidän poikia" eikä toimistolla tajuttu ongelma vakavuutta kehittämällä vaikkapa uutta brändiä. Sen sijaan uusi toimitusjohtaja antoi harkitsemattomia lausuntoja sambakarnevaaleista oikeana kannatuksena, mikä otettiin kannattjayhteisössä suoranaisena vittuiluna.

  SaiPan imago on minun silmissäni huomattavasti huonommalla tolalla kun verrataan ajanjaksoon kun Koikkalainen-Selin kaksikko vaihtui Kallioniemi-Tirkkoseen.