Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Theofilus, 09.11.2015 klo 14.08.

 1. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Yksi toivomukseni toteutuu:

  SaiPa kutsuu Kettusen kotiin | SaiPa

  Kyllä kaikille SaiPan ensi kauden suunnitelmissa oleville pelaajille pitää antaa mahdollisuus näyttää kykynsä tämän kauden lopuissa otteluissa. Yleisöäkin kohtaan tämä oikea signaali; halutaan saada paras mahdollinen, riittävän laaja kokoonpano kaikkiin loppukauden matseihin.
   
 2. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No jopas, taannoin ennustin että Kettunen vie Järviseltä pelipaikan. Noh, ei tässä ehkä nyt teknisesti niin käynyt mutta Järvinen ei ole enää joukkueessa mutta Kettunen on. Pieni röhönaurun paikka kuitenkin.

  Oikeastaan jännäkakka tulee vaan siitä että pelaako Kettunen nelosen keskellä vai jossain muualla (järkevämmässä ketjussa).
   
 3. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tosin Kettusen loppukauden osoite päätetään keskiviikkona. Kumpi sitten kehityksen kannalta järkevämpää pelata 10 kierrosta liigaa ilman panosta vai mestiksen playoffeja menestystä hakevassa joukkueessa. Itse kallistuisin jälkimmäisen kannalle.
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Toivottavasti Kettunen pelaa nyt sitten tulosketjuissa eikä missään nelosen keskellä, jos nimittäin näin on niin sitten hänen on parempi pelata kausi loppuun SaPKossa. Eiköhän nelosen keskelle löydy riittävästi pelaajia vaikka a-junnuista.

  Ei tosin haittaisi tippaakaan jos Janne pelaisi kuitenkin kauden loppuun SaPKossa. Aina se on parempi pelata merkityksellisiä otteluita.
   
 5. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tärkeintä tietysti Kettusen kannalta on, että pääsee pelaamaan reilusti minuutteja joka pelissä, oli pelipaikka sitten Liigassa tai Mestiksessä. Tuohon arviointiin vaikuttaa varmasti se, mikä on kolmikon Koski-Kuronen-Leivo tilanne. Jos kaikki herrat ovat tervehtymässä lähiaikoina, ei Kettusta välttämättä tarvita Liigapeleihin. Jos SaiPa haluaa tarjota kausikorttien omistajille kunnon pelejä kauden loppuun saakka, tulisi kuitenkin koko lailla täydellä kokoonpanolla (19 kenttäpelaajaa, kiitos) lähteä jokaiseen loppukaudenkin matsiin.

  Ei Liigajoukkueen kuulu lähteä ennakolta hävinneenä yhteenkään peliin, vaikka playoff-mahdollisuudet alkavatkin valua teoreettisen puolelle. Eikä tuo riipu millään tavalla siitä, miten kausi on mennyt ja onko joku vetänyt aiemmin "vihkoon".
   
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Niin paljoa rahaa ei täältä olisi irronnut että Kivi SaiPaan olisi tullut. Kivi halusi Ilvekseen ja sillä sipuli.

  Lainaus:
  Tuo mukavoituminen on taas yksi näistä väitteistä johon olisi kiva saada jotakin faktaakin kylkeen. Ja noista aitioista olikin jo aiemmin puhetta.

  Mutta niinhän se on, että kun menee huonommin niin paskaa tulee niskaan oikein urakalla. Jos ei muuten, niin keksitään juttuja ja huhuja.
   
 7. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En ole varsinaisesti eri mieltä kanssasi, mutta näen tässä kääntöpuolen. SaiPa ei näyttänyt selkeästi syksyllä tai myöhemminkään, että se ei olisi mukavoitunut. Onhan se ikävää, jos porukka alkaa keksiä juttuja ja huhuja, mutta siinä tapauksessa kannattaa reagoida mahdollisimman pian ja laittaa loppu niille huhuille. Näin ei SaiPa tehnyt kuin vasta helmi-vitun-kuussa tyhjennysmyyntien alettua.
   
 8. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mahtaakohan tuo Eemeli Heikkinen löytää tiensä SaiPuliin, jos liigapaikkaa tuleviksi kausiksi on hakemassa.
   
 9. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tarkoitatko tuota 22v Heikkistä, joka on pelannut Liiga -pelejä HIFK:ssa?
   
 10. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Oli lisätty tonne juttuun, et on menossa vissii Peliittoihin.
   
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Tulee Hirvosen mukana?
   
 12. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  On kyllä melkoinen vitsi tuo SaiPan kokoonpano tällekin illalle...veikkaan tulokseksi 1-5. Yleisöä ehkä joku 2400.
   
 13. bucksatan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo..eikö Trotter ja Kaksonen vois vaikka vaihtaa paikkaa.
   
 14. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Eliteprospetcs ilmoittaa toteutuneina siirtoina Hamilton ja Savilahti-Nagander Tepsiin ja sieltä taas Saipaan Kojo ja Lämsä (alkukausi sapkossa ei aiheuttanut paikallisten asiantuntijoiden keskuudessa riemuhuutoja)
   
 15. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 16. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Kiitoksia myös Hamiltonille ja Savilahti-Naganderille palveluksista. Ongelmia on mahtunut, mutta sellaista se.

  Nämä on kyllä ymmärrettäviä ja järkeviä siirtoja. Toivottavasti saadaan vajetta paikattua. Ei haittaisi vaikka sieltä vielä ulostettaisiin lisää. Tässä kohtaa aivan sama, kunhan rahaa virtaa kotiinpäin. Luulisi Trotterin kelpaavan myös johonkin?
   
 17. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nonnis aah, nyt tätä herkkua on tarjolla lisää Ekin todetessa ''Aim veri sori''.

  Ilmeisesti Ekki on kuitenkin kehityskelpoinen kaveri kun täältä palstalta pyydetään virheidenmyöntämistä, vastuunkantoa ja SaiPan tulevaisuuden kuvan maalailua niin sitä sitten saadaan! Ihanaa! Nyt ei vituta enää yhtään! Syylliset on etsitty ja löydetty (jonkun kapinen koira tms) ja rankaisutoimenpiteisiin on ryhdytty (hävitetty ruokakuppi) ja ensi kausi on pelastettu.

  Noh, vaarana tossa on tietenkin se että annetuissa lupauksissa ei pystytä pysymään ja sitten voidaanhan sitä kehuskella yleisöä, joukkueen ammattimaista asennetta ja vaikka vaimonkin runsasta heruttamista mutta voi sitä itselläkin olla näkemys miten asiat on oikeasti menny.

  Sihvoneki totesi aikanaan että ''peli kertoo kaiken''. Nyt Ekki kertoi kaiken.
   
 18. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Keitäs mahdollisia siirtyjiä tuolla vielä olisi. Trotter, Koskiranta, Kuronen. Siinäpä ne taitaa olla. Taipalus ehkä, jos olisi kunnossa. Niin ja Carson ehdottomasti olisi jo napattu aikaa sitten.
   
 19. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  SaiPan tulevaisuudenkuvan (yhdyssana) maalailun olisi kuulunut tapahtua jo ennen kautta, kun taas vastuunkannon ja virheiden myöntämisen (ei yhdyssana) olisi kuulunut tapahtua viimeistään loka-marraskuussa, kun kaikki näkivät, ettei joukkue pelaa valmentajalleen, ja että joukkueen ympärillä on kaikin puolin paska pöhinä. Tämän täydellisen passiivisuuden hedelmiä kerätään nyt näiden peliesitysten, tyhjennysmyyntien, parituhatpäisien yleisöjen ja uskollisimpienkin kannattajien täydellisen kyllästymisen muodossa. Voi hyvin olla, ettei reagointi esimerkiksi valmennuksen vaihtamisella olisi edes auttanut, vaan aiheuttanut vain lisää kuluja, mutta selvästikin tämä kuukausikaupalla tulessa makaaminen oli yksi huonoimmista tarjolla olleista vaihtoehdoista.

  Se ei riitä joukkueen uskottavuuden ja avoimuuden ylläpitämiseksi, että siellä täällä on itsetietoisia derrickejä omasta mielestään niin kovin tietoisina joukkueen tilanteesta. Jos "suurelle yleisölle"/satunnaiskatsojille halutaan palauttaa usko tuohon joukkueeseen (ja sitä kautta tietysti tämä porukka takaisin hallille), niin siihen ei ihan oikeasti auta sulkeutuminen ja pelkkä teksti-tv:n 241:ssä ensimmäisen alasivun alimmalla rivillä oleminen. Kyllä minäkin olen ihan tietoinen siitä, ettei tuossa sopassa ole yhtä syyllistä, ja ettei joku yksi "ristiinnaulitseminen" ole mikään tie autuuteen, se on ihan selvää.

  Tuo kirjoittamasi kahden ja puolen rivin kappale/virke on niin epäselvää suomea, etten rehellisesti sanottuna tajua siitä muuta kuin tuon ihan alun. Jos siinä on jokin tärkeä pointti, niin haluaisin sen toki kuulla. Ja kun nyt olet täällä arvostellut muiden reaktioita ja tuntemuksia vallitsevasta tilanteesta, haluaisin myös kuulla miten sinusta SaiPan olisi kuulunut toimia tai tiedottaa tässä tilanteessa.

  Varsinaisesta aiheesta vielä: hyvä, että revitään roposet sieltä mistä saadaan. Toivottavasti Hamilton saadaan silti jatkamaan ensi kaudella, koska osaavissa käsissä pystyisi varmaan tekemään tuhoisaa jälkeä. Kojon jatkolle plussaa, ja tulihan sieltä lisäksi joku poika vielä.
   
 20. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Siinä vaiheessa kun lyödään hanskat tiskiin, niin samapa tuo ketä täältä lähtee. Jos näillä saadaan minimoitua tappiot niin ok. Toki tämän kauden tulos ei todellakaan ole ok.

  Kerrankin toimiston puolelta suoraa puhetta. Sitä minä arvostan enkä mitään kiertelyä ja kaartelua.
   
 21. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hamiltonilla ei ole sopparia ensi kaudesta joten jatko on hyvin epätodennäköinen.
   
 22. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Jostain syystä todella positiivinen fiilis näistä myynneistä. Nyt ollaan jo niin selkeästi jumbona, että mitä väliä vaikka sieltä äijät myydään. Jos tuolla tavalla saadaan positiivinen? tulos tästä kaudesta niin eipä siinä mitään. Toki pelillisesti tämä on täyttä paskaa.
   
 23. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ulkopuolinenhan ei tiedä mitä on tehty ja yritetty loka-marraskuussa. Onko mahdollisesti kartoitettu muita valmentajia tai sopivia pelaajia vai pelattu vaan pasianssia kuten moni olettaa.

  Kuitenkin jos hyviä vaihtoehtoja ei ole ollut, niin ihmettelen millä ulostulolla lokakuussa olisi esitetty että nyt on paska pöhinä ja kaikki menee vihkoon?? Minkälaisen kuvan tämä olisi antanut koko organisaatiosta? Joku usko sentään ollut omaan toimintaan ja annettu työrauha tekijöille. Vaikka se ei nyt tulosta millään tapaa tuottanut niin enemmän arvostan itse ko. toimintatapaa kuin julkista kivitystä ja matonvetoa jalkojen alta. Tehköön muut tätä. Toki taloudelliset asiat vaikuttaa myös enemmän kun palstalla tiedetään... ja niitähän on jälkiviisana, mutulla ja keskustelupalstalla helppo laskea verrattuna jos olisi itse ihan oikeassa vastuussa.
   
 24. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Tietysti kohtuus kaikessa. Kohta ei saada edes täyttä joukkuetta kasaan..
  Ja aina pieni toivomus, että mieluummin ulkomaille...

  Mutta näillä mennään ja silleen.
   
 25. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Trotter, Kuronen ja Koskiranta taisivat sitten jäädä. Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä.

  Jospa tämä nyt olisi sitten taas uuden aikakauden alku niin kuin viimeksi kun Saipa tyhjennysmyyntejä harrasti. Toivottavasti näin. Ensi kaudelle sitten mielellään uusi valmentaja ja joukkue myös uusiksi ainakin osittain, näin ainakin toivon. Vaikka mielellään olisin kyllä kaksikon Hamilton-Trotter pitänyt ensi kaudellakin. Eikä sitä vielä tiedä, voihan noista herroista jompi kumpi Saimaan rannalle jäädäkin. Kukapa tietää. Löfman-Tavi ja Tanus olisivat kyllä kovia hankintoja ensi kaudelle jos tulisivat. Let's hope so! :)