Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ainakaan Suikkanen ei ole SaiPan uusi päävalmentaja, tämän voin näin ulkopuolisena kertoa 100% varmana asiana.
   
 2. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Luojan kiitos. Lehterä kuulostaisi ihan hyvältä. Kunhan ei nyt mitään täysin tuntematonta ensikertalaista tänne raahata.
   
 3. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Toi Pikkarainen vois siinä mielessä olla oiva haku, tai ainakin luonnollinen, koska hänellä on kokemusta itä-suomalaisesta jääkiekkoilusta ja eikös kyseistä miestä oltu vahvasti tuomassa SaiPaan silloin kun Selin lopetti. Tirkkoseen osui valinta (en tiedä oliko Pikkareinen edes oikeasti kaavailuissa ja osa oli sitä mieltä, että Pikkarainen olisi ehdottomasti tullu valita sen sijaan.

  Jännää jos nyt sitten kyseinen heppu on SaiPan käskyttäjänä.
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ettei olis vaan Mika Toivola. Tai Pasi Arvonen. Kyllä pikkaisen alkoi pelottaa nyt jos se ei tuo Suikkanenkaan sitten ole.
   
 5. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vähän lausunnot viittaisivat Tero Lehterään kyllä. Lehterä - Immonen parivaljakko olisi itselleni aivan loistava uutinen.

  Tota Lehterää tässä jo oon toivonutkin perkele.
   
 6. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kun kerran Pekka Virta on 100% varmasti Lukon seuraava päävalmentaja, niin miten helvetissä Etelä-Saimaa spekuloi muutama viikko sitten sillä tavalla, että Pekka Virta oli yksi nimistä joita SaiPaan harkittiin?!
   
 7. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Suikkanen kiistänyt suoraan Etelä-Saimaalle tulonsa SaiPaan. Eli hänet voi todellakin pyyhkiä pois.
   
 8. Zoidberg Jäsen

  TPS-osiossa melko perillä oleva nimimerkki väitti, että Pikkarainen jatkaisi TPS:ssä. Suikkaseen en vain halua tai jaksa uskoa. Immonen se ei voi olla, sillä hän viettää seuraavan viikon Sveitsissä. Kyllä se aika vaikuttaa nyt Lehterän Terolta. Nimenä kuulostaa vielä ihan hyvältä, mutta hänessäkin riskit ovat olemassa. Tosin, kenessäpä ei olisi.

  Vähän ihmettelen, että miksi Immonen tulisi SaiPaan kakkoskoutsiksi, kun varmaan parempiakin vaihtoehtoja olisi.
   
 9. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Veikkaanpa että sieltä tulee joko keltanokka tai joku nykyporukasta. Toinen vaihtoehto on, että tuohon "tilaisuuteen" liittyy joku virtuaalitrikki kuten etäyhteys tai nauhoite.

  Huhut kun eivät yleensä täysin väärässä ole.
   
 10. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Seuraava finaali pelataan tiistai-iltana. Miksi ei ehtisi piipahtamaan Lappeenrannassa?

  E: Ja olen tietoinen, että valmentajia joilla kausi jatkuu ei julkisteta, mutta mistä sitä ikinä tietää.
   
 11. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Oma villi arvaus on Immonen päävalmentajaksi ja Lehterä yhdeksi apuvalmentajaksi.
   
 12. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Hyvä huomio. Lisäksi missään ei ole ilmeisesti sanottu, että nuo kaikki Twitterissä olevat sitaatit on SaiPan tulevalta päävalmentajalta, vaan voihan osa niistä olla myös valmennusryhmään kuuluvilta apuvalmentajilta. Noiden perusteella voisi kuitenkin olla melko varma, että Tero Lehterä tulee kuulumaan ensi kaudella SaiPan valmennusryhmään. Mielenkiinnolla odotetaan huomista, jos ja kun se ei ole Suikkanen, niin olen tyytyväinen. Toivottavasti koko valmennusryhmä on laadukas, eikä apuvalmentajina ole mitään selänpesijöitä. Lehterä on kuitenkin käsittääkseni erittäin innovatiivinen valmentaja, joten tasapainottamaan tarvitaan myös sitten vähintään yksi vähän kokeneempi kaveri, oli hän sitten apu- tai päävalmentajana. Olen sanonut tämän jo aikaisemminkin, mutta itse toivoisin SaiPan penkin takana olevan ensi kaudella Immonen ja Lehterä. Se, kumpi heistä on päävalmentaja on ainakin minulle itselleni ihan se ja sama.
   
 13. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tulppu on ilmeisesti sitä mieltä, että olisi SaiPalta nerokas veto palkata joko Ropo, Viljakainen tai Janne Mälkiä. Voi veikkoset miten kausikorttimyynti räjähtäisi uuteen uskoon!
   
 14. Eipou Jäsen

  Lainaus:
  Jonon jatkeeksi voitais heitellä ilmoille vielä Mattilan Pete, kun ei oo vielä tullut spekuloinneissa esille.
   
 15. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  SaiPan twiitti: "Tänään ja huomenna luvassa twiitin muodossa muutama lehdistötiedotteeseen laitettava kommentti tulevan valmentajan sanoin."

  Kommentteja on siis antanut vain yksi valmentaja, joka ei ole vielä Lappeenrannassa.

  Lainaus:
  Niiden tarinoiden perusteella, jotka olen kuullut, niin ei kiitos.
   
 16. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Tuo mustanaama kuva voi olla kuka tahansa, eikä liity tuohon tulevaan valmentajaan millään tavalla, on ehkä vaikka Jouko Viljakainen naama mustana,,, ei jatkoon.
  Päivän Etelä - Saimaassa oli lainattu Kalevan juttua ja lopussa oli maininta, että toisen seuran valmennuksessa tällä hetkellä toimivaa ei voi julkistaa ILMAN NYKYISEN SEURAN LUPAA. Joten ei vielä suljeta Immosta ulos kaavailuista, voihan olla, että Zug on antanutkin luvan, Markkanen vaikka sopinut asian henk. kohtaisesti.
   
 17. Eipou Jäsen

  Lainaus:
  Tuskin kelpaa kenellekään liigaseuralle ainakaan/varsinkaan pääkoutsiksi. Kookoon penkin takana auttamattoman kädetön, monesti joukkueen ollessa ahdingossa ei mies muuhun kyennyt kuin tuhahteluun ja käsien puuskassa pitämiseen. Näennäisesti ei kyennyt valamaan omiinsa uskoa, mikä on pääkoutsin roolissa aika olennainen juttu. Tähän lisäksi hidas viivelähtöinen pelityyli ja jos jokin pelikirja häneltä löytyi niin ei kyllä toiminut kuin pienin väläyksin aina silloin tällöin.
   
 18. koutsiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Hokki, Man Utd
  Lainaus:
  Ja yleensä kun kiistetään tulo, niin aika usein sitten juuri hän tuleekin. :D
   
 19. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Niin no eihän sitä voi ikinä tietää. Varmasti kerkeäisi piipahtamaankin, mutta itse en tykkäisi jos SaiPa finaalien aikaan antaa Sveitsin huonoimmalle joukkueelle luvan ilmottaa meidän valmentajan olevan heidän valmentaja ensi kaudella.

  Toivotaan, että sieltä Lehterä ja Immonen saapuvat. Oikeastaan sitten ihan sama kumpi on ykkönen.
   
 20. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kukaan ei ole vielä maininnut paria Lehterä - Nokelainen. Sekin saattaisi toimia hyvin. Molemmat kaverit ovat innovatiivisia ja kokeneita pelureita, mm. maailmanmestareita. Veikkaan, että osaisivat organisoida myos puolustuspelaamista, vaikka hyökkääjiä ovat olleetkin. En panisi pahakseni. Toki jos PN meinaa vielä pelatakin, siihen ei ole mitään kritisoimista.

  Immonen sputnikkien kakkosena ei kuulosta oikein loogiselta. Päävalmentajuus istuisi joten kuten pirtaan.

  Arvoset, Toivolat, Mattilat yms. nimet voi huoletta unohtaa listalta. No huomenna ei tartte enää spekuleerata.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017 klo 22.46
 21. parempi huominen? Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja Jokipojat
  Huomenna on Teron nimipäivä, joten tervetuloa SaiPan valmentajaksi Tero Lehterä. Tästä lähtee uusi nousu!
   
 22. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Erittäin mielenkiintoinen näkökulma, ja miksei voisi olla tottakin. SaiPan somejehut tuntien voisi vaikka olla tarkoituksellinen päivämäärä. 12 tunnin päästä jo kylläkin tiedetään, joten melko turhaa spekulointia osaltani tähän aikaan. On se kuitenkin hienoa että nimpparisankarit on tiedossa, propsit siitä.
   
 23. heavylutaa18 Jäsen

  Mites tuo Heikkilä on ollu niin vähillä spekuloinneilla, eikö kuitekin ihan mahdollinen hänkin vai onko soppari jonnekin? Toki Lehterä tai Pikkarainen mieluummin ja uusi alku 17-18. Mielenkiinnolla ootellaan huomista, musta tuntuu että aika freshillä ilmeellä lähdetään ensi kauteen... on se sitten hyvä tai huono.
   
 24. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  En usko, että Heikkilän nihilistikiekkoa palkitaan enää yhdelläkään pidemmän aikavälin valmennuspestillä Liigasta. Aika alkaa olla jo ajanut ohi.
   
 25. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo