Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. pelantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pleijareiden alkupuolella Waheeb tituleerasi Nokelaista "koulupojaksi". Hokkarit naulaan ja valmentajatutkintoa suorittamaan?
   
 2. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Pens from Pittsburgh
  Tiimiin vielä Kölli ja Rantasen Vesku. Sitten on ulosanti ainakin riittävällä tasolla. Miten se näkyy sitten kaukalossa on kokonaan toinen juttu.

  Joka tapauksessa ihan hyvää reagointia kokonaisuudessaan toimistolta. Jotain uutta meininkiä tuohon touhuun.
   
 3. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Hienoa! Syksyllä jo häntä odottelin SaiPan seuraavaksi päävalmentajaksi ja nyt se sitten toteutuu. Ainakaan Santasta huonommin ei voi enää mennä. Tästä alkaa uusi nousu.
   
 4. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Ai hitto et oon ilonen tästä sopimuksesta! SaiPan näkönen jaätkä ja helvetin hyvän olonen tyyppi. Hyvin lähti tää kaus käyntii, nyt vaan pitää pitää kiinni tästö hyvästä boogiesta!:)
   
 5. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPa on live tilassa Savonlinnassa hetken päästä eli eiköhän sieltä joku SapKon pelaaja nyt vahvisteta.
   
 6. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Spekuloidaas taas, kun se on aina niin mahdottoman kivaa.

  Hillittömän EP-jynkytyksen perusteella löytyi taannoin monenlaisia potentiaalisia ukkoja, mutta yksi jäi nimenä syystä tai toisesta mieleen: Colton Gillies. (Ei tiettävästi ole sukua sille Trevor-nimiselle perseilijälle, jolle joku hölmö osti luistimet.)

  Tilastokortti viittaisi voimahyökkääjään. KHL-kausi meni Liigaan riittävyyttä pohtien ihan mukavasti, ja alla on ikäisekseen jopa poikkeuksellinen määrä NHL-pelejä. Minnesota käytti Coltoniin 1. kierroksen pickinsä vuonna 2007. Raamit ovat varsin mallikkaat.

  Tässä haisee nyt kovasti uusi Patrick Davis, ja se on hyvä tuoksu se. Iso plussa kyvystä pelata kaikkia hyökkääjäpaikkoja. KHL:ssa en usko jatkavan, koska ulkomaalaisilta kärtetään tuossakin sarjassa usein muita kovempaa pistekeskiarvoa. NHL-ovi tuskin on tässä kohtaa isosti raollaan, ja NLA-tempoinen meno ei ehkä istu mahdollisiin rapakon takana siintäviin tavotteisiin. Ainoana peikkona olisikin Ruotsi, jossa rahaa riittää. Täällä olisi toki tarjolla ehkä hieman isompi rooli.

  Ei saletisti antaisi ottokarvisten hyppiä silmille, mutta kaipaisi ykkösketjun muiksi palasiksi hieman näppärämpiä jätkiä. Toisen laiturin prototyyppinä ja koodinimenä toimikoon vaikka Brock Trotter tai joku muu, jonka pelisilmä näkee kentän viisiulotteisena.

  Kivana kuriositeettinä mainittakoon, että Twitterinsä perusteella Gillies tuntee muuan Curtis Hamiltonin. (Tiedä sitten, millaista tarinaa Curtisilla on viime kauden SaiPasta kertoa...) 1+1-mallisella sopimuksella olisi kultainen hankinta, 1-vuotisellakin oikein mainio. Olen edelleen vakaasti sitä mieltä, että neljä hyvää uutta top6-hyökkääjää on parempi ratkaisu kuin viisi keskimäärin vähän vähemmän hyvää.
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Meikäläisessä ei oikein tuon Gilliesin tilastot aiheuta vakuuttumista. Itse kaipaisin jotain näyttöjä maalintekotaidosta eikä tuo kertaalleen 10 maalin ylittäminen ammattilaisuralla kauheasti vakuuta. Slovakian kausikin aikas heikko, kun vertaa esim. siihen että Niclas Lucenius kävi naputtamassa samassa joukkueessa pisteen vähemmän 12 ottelussa kuin mitä Gillies sai aikaan 28 ottelussa. Toki en tiedä millaisessa roolissa mies on milläkin kaudella pelannut, jollekin 3. ketjun jannulle 20-25 väliin kasatut pisteet ei välttämättä ole aivan heikot esim. AHL:ssä.
   
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Tertsi vois vakuuttaa Ahtille, että tässä kohdin kannattais lähtee hakeen NHL-unelmaa ison roolin kautta jossain pienessä keltamustia värejä kantavassa Liigajoukkueessa...

  Eliteprospects.com - Ahti Oksanen

  Mitkähän lie Ikosen jatkosuunnitelmat? Kolmen kevyehkön farmikauden jälkeen Liigaa kokeilemaan?

  Eliteprospects.com - Henri Ikonen
   
 9. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ei vakuuttanut Gillies silloin kun Wild hänet draftasi, eikä vakuuta vieläkään. "Voimahyökkääjäksi" miestä kyllä kutsutaan, mutta kaverissa on enemmän lasia kuin lihasta. Se pieni mahdollisuus, että Gillies olisi päässyt NHL:ssä (tai AHL:ssä kunnon roolissa) pelaamaan kaatui juuri tuohon loukkaantumisherkkyyteen. Gillies on helposti Wildin "Viisi huonointa ykköskierroksen varausta" -listalla.

  Oksanen voisi olla mielenkiintoinen haku. Kovassa Hockey East yliopistosarjassa tuollaisten tehojen tekeminen ei ihan joka kaverilta onnistu. AHL/ECHL tehoille en vielä tässä vaiheessa laittaisi hirveätä painoarvoa, mutta kyllähän nuo jotain kertoo.
   
 10. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Jokereiden palkkalistoilla.
   
 11. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Frank Gymer ei jatka Jokereissa ensi kaudella. Siinä olisi mielenkiintoinen pelaaja parin vuoden sopparilla. Johonkin liiga seuraan tehnyt somimuksen. Saa nähdä mihin päätyy.
   
 12. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Vaikuttaisi hyvin Saipamaiselta haulta. Erityisesti nyt kun Lehterä on puikoissa ja omaa suhteita pk-seudulle. Voisi mennä myös Mikkeliin tai Kouvolaan.
   
 13. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Voisi olla mielenkiintoinen haku, mutta tietääkseni aika loukkaantumisherkkä kaveri. Muutenkin meillä rupeaa näitä arpoja olemaan jo aika paljon, joten toivon että kokemusta ja taitoa tulee seuraavaksi.
   
 14. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
 15. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Immonen ei siis tule, eli lisää kysymysmerkkejä.

  Sellainen tuli tässä mieleen, että mikäli nykyiset apuvalmentajat olisivat jatkamassa, niin siitä olisi varmaan ilmoitettu hyvissä ajoin, eikä olisi jätetty roikkumaan. Voiko tästä siis päätellä, että jatkon mahdollisuudet ovat heillä vain sellaiset Snellmanin ohuen ohuet?
   
 16. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lehterähän ne käytännössä valitsee, joten epäilen kyllä vahvasti nykyisten jatkoa.
   
 17. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Päivän e-saimaassa Lehterä kertoi, että yksi uusi mies tulee valmennukseen.
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ja vanhat kaikki jatkaa?
   
 19. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Ropo varmaan ainakin, kun kelpaa kesätreenejä vetämään.
   
 20. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voisikohan Saipa nyt tulevan viikonlopun kunniaksi päästää ilmoille jonkun pelaaja-uutisen huomenna. Joku kärkiäijä kelpaisi mutta näinköhän ne julkistukset säästetään heinäkuulle? Ei ole kyllä vahingossakaan kuulunut edes mitään huhuja paitsi Löfmanista jonka saapuminen lienee jo melko varmaa, aika hiljaista tuntuu olevan pelaajamarkkinoilla. Joku esim. ulkkarivahvistuksen saapumisen vahvistaminen voisi vauhdittaa kausikorttikauppaakin ja muutenkin lisätä kiinnostusta näin keväällä.
   
 21. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  En usko, että tällä viikolla enää mitään tapahtuu, mutta ensi viikolla luulisin, että tulee uutisia niin pelaaja kuin valmennusrintamaltakin. Tietoa ei tokikaan ole.
   
 22. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Luulenpa, että SaiPa toivottelee hyvää vappu yhdellä pelaajauutisella. Sain vaan sellaisen vision just.
   
 23. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei huhu vaan omaa spekulaatiota. Paakkolanvaara ei luultavasti ole jatkamassa Ässissä. Itse olen tykännyt Paakkolanvaaran pelistä ja aina Pelsu-paidassa kentän vaarallsimpia miehiä SaiPaa vastaan. Olisi kokenut ja monikäyttöinen sentteri SaiPaan, ehkä parhaimpia vaihtoehtoja "tutuista" ja vapaista senttereistä, joihin SaiPalla voisi olla realistisia mahdollisuuksia.

  edit. paras -> parhaimpia
   
 24. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Ei sieltä mitää isoa jytkyä ole tulossa.

  Kuntotestit on käynnissä vielä, ja soppariuutiset ennen vappua ei tuo mitään lisäarvoa. Lottokone ruksuttaa toimistolla ja olisin yllättynyt jos kärkiukkoja sekä kovia snaippereita julkistettaisiin tässä vaiheessa.

  Toki se toisi ryhtiä hommaan, mutta fiilis on se että SaiPan paketti on vielä aika levällään. Haaveita isoista nimistä varmasti on siellä ja täällä, mutta onko rahakirstun kansi miten levällään on toinen juttu.
   
 25. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Onkos tänä vuonna perinteistä satamapäivää tiedossa? Jos on, niin onko päiväystä lyöty jo lukkoon?