Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Kuinkahan varma huhu toi Löfmanin Anssin tuleminen SaiPaan on? Pelaa tällä hetkellä ilmeisen hyvää kevättä. Tai tarkoitan siis, että kuinka todennäköisenä tätä sopparia pidätte?
   
 2. Portier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, HIFK
  Kukaan ei oo varmaankaan spekuloinut näillä uuden päävalmentajan valmennustovereilla?!? Jos sieltä nyt esim. Suikkanen pamahtaa niin olisiko mahdollinen kakkosvalmentaja vaikkapa Riku-Petteri Lehtonen?!? Tai ketä olisi kavereina Pikkaraisella?
   
 3. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei kai mitään voida täysin varmana vielä pitää mutta on tuosta nyt jo pitkin kevättä ollut huhuja, joten ilmeisesti jotakin perää noissa huhuissa on. Jos sieltä Löfman SaiPaan palaa niin ilmeisen hyvään aikaan SaiPa on sopimusta hänelle tarjonnut kun nyt Löfman pelaa hyvää kevättä ja voi olla isossa roolissa ensi kauden SaiPassa. Toivottavasti vaan pysyy pelikuntoisena.
   
 4. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  Tämä huhu perustunee tietoon, että Löfmanin omistaman asunnon vuokralaisten vuokrasopimus on purettu. Toki jos jollain on muutakin faktaa, niin tiskiin saa laittaa.
   
 5. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Tersa nähty kylillä Suikkasen näköisen kaverin seurassa.
   
 6. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Itselleni maistuisi jos Pikkarainen tulisi SaiPaan. Siinä vasta mainio veikko pelin suhteen, vaikka moni miehen ulosantia ja historiaa haukkuukin. Osaa valmentaa kiistatta. Olisi myös varmasti valmis sellaiseen pitkään projektiin, jonka SaiPa nyt todella tarvitsee. Mutta mistä nämä huhut Suikkanen ja Pikkarainen? Eikö sitä Immosta huhuttu ihan varmana sinne? Onko tämä nyt ammuttu ankkana?
   
 7. Camo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No, sellainen tieto on olemassa, että Löfmanin vaimo on opettaja ja aloittaa työt koulussa syksyllä Lappeenrannassa. Eli kyllä tämä täysin varmalta näyttää.
   
 8. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Immonen voitaneen sulkea pois kun valmentaja julkistetaan huomenna ja Zugin kausi jatkuu vähintään torstaille asti, näitähän ei ole ollut tapana virallisesti julkaista jos asianomaisen henkilön kausi jatkuu vielä. Suikkanen ja Pikkarainen ovat varmaan valikoituneet huhuihin todennäköisimpinä kandidaatteina koska he ovat nimekkäimmät vapaana olevat valkut (+ Selin jonka ensisijainen tavoite on kuitenkin KHL.)
   
 9. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Erikoista, että SaiPan uudesta valmentajanimestä on ollut tosi vähän spekulointia valtamedian puolella. Viimeksi monessakin lehdessä spekuloitiin SaiPan mahdollisella uudella valmentajalla kun Santanen valittiin. Nyt en ole kyllä nähnyt yhdessäkään lehdessä juttua siitä, että Saipa ylipäätään julkistaa uuden valmentajan maanantaina klo 11. Eikä missään mediassa ole spekuloitu sillä kuka se mahdollisesti olisi. Yleensähän jossain aina saadaan ongittua tietoa ja epäilyksiä kuka uusi valmentaja voisi olla. Immosesta oli kyllä juttua mutta nyt kyllä näyttäisi siltä, että ei se voi olla Immonen. Hyvin ovat jutun pitäneet salassa.
   
 10. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan Twatteristä:

  "#Teaser 3/6 #SaiPa #UusiAlku.

  SaiPa organisaationa elää mielenkiintoista aikaa. Tämä on kova haaste, mutta näen sen mahdollisuutena kun pystymme yhdistämään riittävän taidon kovaan työhön ja innokkuuteen."
   
 11. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei tässä voi olla mitään muuta kuin todella huolissaan! Toivottavasti SaiPa olisi tällä kertaa valinnut modernin pelikirjavalmentajan. Vaikea uskoa, että olisivat tehneet viisaan päätöksen.
   
 12. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En ihan oikeasti tiedä mitä pitäisi ajatella, jos se nyt todella on Suikkanen. Mistään pitkäjänteisestä peli-identiteetin rakentamisesta olisi tosiaan sitten aivan turha puhua. Jos jotain hyvää mahdollisesta Suikkasesta pitää sanoa, niin luulisi ainakin saavan nämä enemmän tai vähemmän mielialapelaajat pelaamaan paremmin.
   
 13. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  No kyllä Kalevan lauantain paperiversiossa ainakin spekuloitiin SaiPan tulevalla valmentajalla ja mainittiin sekin, että tunnusteluja on Suikkasen suuntaan tehty. Toki muutoin on ollut valtamediassa hiljaisempaa ja Kalevaakin varmasti kiinnostaa tuo SaiPan tuleva päävalmentaja jo senkin takia, että Suikkanen on mukana spekulaatioissa.

  Kaleva: Suikkanen mukana SaiPan ensi kauden valmentajaspekulaatioissa | Etelä-Saimaa (Linkki vie Etelä-Saimaan nettisivuille, jossa puhutaan Kalevan artikkelista)
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017 klo 13.02
 14. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Kuvio on seuraava, Kärpät maksaa sopimusteknisistä syistä Suikkasen palkasta ensikaudella 50% ja Saimaan Pallo loput, joten Kaitse sieltä tulee.

  Enkä tarkoita nyt Napakympin Kaitsua.
   
 15. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 16. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Tero lehterä.
   
 17. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Pehkonen sanoi Twitterissä, että Suikkanen ei ole tulossa SaiPaan, joten eiköhän nimen voi onneksi vetää yli näistä spekulaatioista. Pehkosella on kuitenkin varmasti hyvät kontaktit seuraan, enkä usko hänen levittävän valheellista tietoa. Vihjeet johtavat Lehterään. Mitä jos Immonen ei ollutkaan ankka? Lehterä-Immonen, käy se noinkin päin. Kuulostaisi ihan saatanan hyvältä.
   
 18. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kommentit viittaavat kyllä Lehterään, olisi kelvannut minulle jo puoli vuotta sittenkin. Suikkanen ei noihin lausuntoihin istu.
   
 19. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Noksu vielä kolmanneksi lenkiksi oppiin, niin paketti olisi aika optimaalinen.
   
 20. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Nokelainen vielä suunnittelee varmaan pelaamista jossain vaiheessa mutta esim. Lehterä-Immonen-Ropo olisi vähintään yhtä hyvältä kuulostava kolmikko. Janne valtonen tietysti jatkaisi maalivahtivalmentajana. Viljakainen potkittaisiin pihalle. Kyllä muuten kelpaisi.
   
 21. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Lehterä olisi kyllä erittäin mielenkiintoinen valinta, kun kuullut paljon hyvää hänestä valmentajana. Peukuttaisin tälle valinnalle, sopisi seuraan kuin nenä päähän.
   
 22. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Lainaus:
  Onko mitään tarkempaa tietoa Nokelaisen tulevaisuudesta? Onko hokkarit nyt lopullisesti naulassa? Vai yrittääkö vielä palata kaukaloihin? Ollut mukava nähdä häntä aina välillä Ruutu-studiossa kommentaattorina.
   
 23. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Mitä olen jotain kuullut, niin valmentaminen häntä kyllä kiinnostaa. En jaksa uskoa, että pelihommiin enää lähtee. Liigan studiokommentaattorina on ollut kyllä loistava.
   
 24. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän Lehterä olisi huomattavasti Suikkasta mielenkiintoisempi (huom: ei välttämättä parempi tai menestysvarmempi) nimi. Nämä Espoon "alumnit" ovat yleisesti ottaen esiintyneet täällä ihan edukseen kentällä, miksei siis myös penkin takana.
   
 25. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ok, No näköjään jotain juttua on sentään ollut. Yritin googlettamalla löytää juttuja SaiPan valmentajaspekulaatioista mutten löytänyt muuta kuin Ilta-Sanomien jutun Immosen palkkaamisesta. Jos Suikkanen siihen valitaan niin kyllä kelpaa mutta en tosiaan usko ennen kuin näen. SaiPa kun ei yleensä ole harrastanut valmentajavalinnoissaan näin kokeneita nimiä kuin Suikkanen on.