Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ai mikä servaus, tosin @Tupaukko nyt on aika iisi servata koska mieshän tunnetusti mölisee aina mitä sylki suuhun tuo ilman mitään järjellistä syytä tai selitystä, mutta silti hieno poiminta.
   
  huhheijaa, kunnonjykit & Torsti56 tykkäävät tästä.
 2. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lopun provon myötä ihan kerjätään paskamyrskyä niskaan ;) - CK teki hirmuisesti näkymätöntä ja näkyvää duunia SaiPan puolesta. Kahden suunnan sena, joka hoiti hyvällä tasolla peliä omassa päässä ja vastustajan päässä. Teki myös todella tärkeitä maaleja meille. Hinta-laatu -suhde varmasti SaiPalle päin kallellaan. Kokonaisvaltainen pelaaja ja ei ton tason hakuja mun mielestä SaiPassa oo montaa ollut. David McIntyre menee mulla ulkkarikategoriassa ykköseks, mutta Cody tulee hyvänä kakkosena. Jätän nyt Machuldat ja muut Toporowskit ulos tästä kun en silloin niin aktiivisesti SaiPaa seurannut että kehtaisin kommentoida.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2019 klo 09.16
 3. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Jaa, tää Tupaukko onkin ihan hupiukko. No tietää ettei tästä lähin tartte paljon painoarvoa antaa sen kirjoituksille. Nyt jo huomiota saanut trolli liikaa.

  Kaikki vähänkään lajista mitään ymmärtävät ja sitä seuraavat tietää miten hyvä CK oli näinä kahtena kautena. Uskon että meno jatkuu samana Hämeenlinnassa.
   
 4. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Hienoa kaivelua niin kuin lapsi etsii kadonnutta leluaan hiekalaatikosta. Tuo kommenttini oli 8.9.2017 jolloin kaveri oli jäällä ensimmäistä kertaa ja silloin kirjoitin tuon kommentin jopa ajatellen että se ei ollut tarkoitus osua Kerästä kupoliin.. Nyt kun tuota pätkää katsoin, niin mielipiteeni on täysin toinen. Samoin myös Ilkka Heikkiseen kohdistunut törmäys oli tahallinen. Nämä kumpikaan taklaus ei nyt sinällään millään tavoin vaikuta mielipiteeseni Kunykin hyvydestä tai huonoudesta, vain yksittäistapauksia. Mikäli sinulla ei ole muuta tekemistä kuin kaivella vanhoja kirjoituksia, niin heikolla tasolla on meidän jääkiekkoilumme käsikirja.
  Lainaus:
  Tilastojen valossa on myös yritetty kertoa teille, että Kunykin kohdalla kaikki tilastot liiga pelaajat mukaan lukien, Kunyk on ollut kuin ihan tavallinen tallaaja. Saipan tilastoissa, sitten toki toisin...
  Lainaus:
  Teki mitä teki niin kertokaa nyt hyvät veljet miksi sitten vaikka tämän tilaston mukaan sijoitus liigan edistyneissä tilastoissa on 273, eikä vaikka 50 sakissa. ( Zaborski näköjään sijalla 49) https://liiga.fi/fi/tilastot/2018-2...ll&player_stats=enhanced&sort=P#stats-wrapper
  Lainaus:
  Eipä voi paljoa sinustakaan muuta kertoa, kuin että kuulut ihan saman sortin kirjoittajiin kun muutkin.
  Mitään henkilökohtaista kaunaa ei Kunykkia tai teidän arvon kirjoittajia kohtaan minulla ei ole, joten sellaiset kommentit on pelkkää vittuilua.
  Minun osaltani tapaus Kunyk on loppuun käsitelty ja vasta sitten käsitykseni muuttuu, kun jotkin tilastolliset numerot näyttää toisin.
  Pelkät maalit ja syötöt ei kerro sitä kuinka hyvä tai huono tai arvokas pelaaja on ollut joukkueelleen.
   
 5. redpecka Jäsen

  Hyvä kinky-code-myrsky menossa.
  ---

  Mites se oli kun sanottiin, että vielä tulee kaksi hyökkääjä ja yksi pakki, keitä sen jälkeen on siis tullut? Ainakin pakki-Grman ja oliko Ramu toinen, eli vielä olisi aiempiin lupailuihin tulossa yksi (per johnsson?)?

  Sitten ujuttautui vahingossa sillä jollain ovenavauksella se venäläinen try-out-janari, muttei se varmaan kuulu tuohon edellä muisteltuun listaukseen?

  Uskon, että vielä tarttuu myös joku eetukoskihylkiö*) leveyttä tuomaan pähkinäpalkalla jostain muusta jengistä ennen kauden alkua.

  *) Eetulla meni Puolassa viime kausi mukavasti, voitti sisäisen pistepörssin suomalaisia kuhisevassa jengissä.
   
 6. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Eli ymmärsinkö nyt oikein: kun tarkastelit aikoinaan asiaa tilanteessa, jossa sinulla ei ollut mitään erityistä mielipidettä Kunykista, niin olit sitä mieltä, että kyseessä oli puhdas taklaus. Nyt kuitenkin kun olet vuosien aikana kerännyt ihan järjettömät antipatiat Kunykia kohtaan, niin käsityksesi samasta tilanteesta on muuttunut siihen suuntaan, että kyseessä oli törkeä kostotaklaus. Kyllä minä pidän ainakin tuota alkuperäistä mielipidettäsi selvästi objektiivisempana ja annan sille paljon enemmän painoarvoa kuin tuolle päivitetylle ”näkemyksellesi”.
   
  Torsti56 tykkää tästä.
 7. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Pakko ottaa tästä vielä kiinni. Kukaan täällä ei ole arvioinut Kunykkia pisteiden mukaan. Kaikki on yrittänyt selittää sulle Kunykin kahdensuunnan pelaamisesta, aloituksista yms. mutta kun ei kerta riitä edes se rautalangalla vääntäminen niin sitten ei riitä mikään.

  Lainaus:
  Nimenomaan SaiPan tilastoissa ihan omaa luokkaansa. Tässä ei nyt kannata sekoittaa muita joukkueita kun puhutaan asiasta "onko Cody Kunyk hyvä pelaaja" siihen ei Turuset tai ketkään muut kuulu.

  Eipä tässä jaksa enempää asiaa puuttua. Uskoa saa vaikka Spagettimonsteriin mutta faktat kertovat sitten totuuden. Samoin myös tässä asiassa. Mielenkiinnolla seurailen ensi kaudella Kerhon pelejä.
   
  redpecka tykkää tästä.
 8. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Voisiko joku kertoa, mitä nuo edistyneet tilastot kertoo pelaajasta, vai ei mitään? Minusta tuo höpöttäminen siitä että joku on hyvä kahden suunnan pelaaja, hyvä aloittaja tai sitten puollustuspäässä mainio on tuulesta temmattuja, ellei niihin löydy jotain faktaa. Vai onko kaikki nämä ominaisuudet vain katsojan silmillä todettavissa. Maalit ja syötöt tai aloitusvoitot selviää kyllä hyvin tilastoista. Mistä löytyy esim tilastot kuinka niitä maaleja ja syöttöjä on kertynyt tasakentällisin ja kuinka paljon ylivoimalla tai alivoimalla. Löytyykö taklaustilastoja mistään tai onko saanut takakarvauksella muuta aikaiseksi, kuin perässä luistelua.. Kuinka on voittanut kaksinkamppailut laidassa ja tullut sieltä voittajana ulos... Näennäisesti voidaan ketä tahansa arvostella hyväksi tai huonoksi, mutta todellisista teoista pitää löytyä kyllä jostakin jotain faktaa.. Tämä kommentti ei koske ketään pelaajaa henkilökohtaisesti, kunhan nyt vaan haluaisin löytää jostakin jotain kättäpitempää.. Samoin koskee myös teitä.
   
 9. 17Kovalchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & kahvakiekko
  Jos tähän keskusteluun tulisi edes jotain uutta joskus niin sietäisin. Mutta kun ei, polkee ihan totaalisen paikallaan. Tähän voisi kopioida sanasta sanaan jonkun argumentin viimeisen puolen vuoden ajalta eikä kukaan huomaisi mitään. Siinä se menisi muiden jatkona. Ja sama vääntö jatkuisi vaan.
   
 10. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Olisi kiva kun nämä olisi Kunykin omassa ketjussa, vuosien kuluttua kun lukee Kunykin ketjua niin valitettavasti nämä kaikki hyvät väännöt on ripolteltuna ties minne.

  Mutta kun täällä röökikopissa on parhaat jutut niin jutellaan täällä: @Tupaukko, mielestäni kaikkia havaintoja tarvitaan: ensin miltä näyttää omaan silmään, sitten kuulostelee miten kaveri asian kokee, sitten miten jääkiekkotoimittajat asian näkevät, sitten miltä tilastot näyttää jne. Niistä muodostuu ainakin itselleni se kuva loppujen lopuksi pelaajasta kuin pelaajasta. Jokaisella on sitten omat painotukset eri osa-alueille eikä siinä mitään. Sama pelaaja toiselle kyseenalaistamaton ykköstykki ja toiselle pehmoinen kontakteja välttelevä arkajalka. Ihan vain jonain esimerkkinä, en Kunykia tarkoita tässä.
   
 11. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Oho. Ja Radken kanssa olis varmaan pitänyt tehdä 10 vuoden pahvi kun kerran on tuon tilaston kolmonen! Mieti nyt vähän.....
   
 12. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
 13. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Tuon tilaston pohjalta arvioituna Micke Saari oli vallan mainio hankinta kesken kauden, joka ei nyt vaan sattunut olemaan edes ykkössentteri. Eikä ns saanut riittävästi peliaikaa jypissä, kun tänne vuokralle tupsahti.
   
 14. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Se on ihan sama mitä tilastoja näyttää umpimieliselle. Arvostan tavallaan oman päänsä pitämistä vaikka faktat näyttävät muuta. Uskoo moni maapallon olevan litteäkin...
   
  Torsti56 tykkää tästä.
 15. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Saari oli kyllä ihan hyvä hankinta. Uskon, että on paljon iloa ensi kaudella. Veikkaan 30 pisteen kautta ja ns. läpimurtoa.
   
 16. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tupaukolle vinkiksi, että katsopa joskus matseissa erityisen tarkasti, mitä jotkut pelaajat ottelun aikana puuhaavat. Vaihdosta toiseen. He eivät välttämättä erotu pisteissä, mutta rakentavat mainiosti peliä omilla oivalluksillaan. Pienillä syötöillä, jätöillä, seinäsyötöillä, pitkillä avauksilla, takakarvauksella jne. Toisin sanoen osaavat lukea peliä ja ennakoivat tulevia siirtoja sekä näkevät kentän laajasti. Sellaisia jokainen liigajoukkuekin kaipaa ja arvostaa, CK mukaan lukien.

  Itse vaikutuin suuresti vuosia sitten, kun näin nuoren Mikael Granlundin treenaavan Kiekko-Vantaan kanssa. Kaveri oli ihan omaa luokkaansa, kaikki tekeminen oli helponnäköistä, ei kiirettä eikä hosumista ja kas kummaa: oli aina oikeassa paikassa eli siellä minne kiekko tuli. MG pelaa nyt kovimmassa liigassa eikä suuresti juhli pisteillä, mutta pelimies toki on yhä. Kaverit vaan ovat yhtä hyviä ja jopa parempiakin.
   
 17. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Vuodesta 1969 lähtien on tullut seurattua ja suurinosa paikan päältä. Jopa sellainenkin kausi takana, että tuli katsottua kaikki kotipelit kisapuistossa ja SaiPa sai sen kauden aikana tasan 3 pistettä. Toki nykyisin tarvitsee lukulasit, mutta kaukonäkö on vielä kohdallaan. Kyllä seuraan usein pelkän yksittäisen pelaajan liikkeitä, sekä muita tekemisiä hyvin tarkkaan, vaikka itse pelitilanne olisi jossakin muualla. Siten myös teen hyvin paljon omia mielikuvia siitä onko kaveri millä aksentilla liikkeellä.....
   
  KovaT, redpecka & ahal tykkäävät tästä.
 18. Gennadi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, R.I.P M-juna
  Lopettakaa tuo ajojahti, Ja Tupis nyt jäitä saunakossuun sullekkin! SaiPa voittoon!
   
  Taffel ja rattussovjeticus tykkäävät tästä.
 19. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Nyt kun saatu muiden joukkueiden sentterit jauhettua ja päästy jo heinäkuuhun, niin onko huhuja? Toisaalta ongittuna kiinnostaa erityisesti @mirasane :n maininta pakkivahvistuksesta.
   
 20. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Tuo mainintani perustuu ihan vaan siihen, että jossain yhteydessä SaiPan taholta taidettiin mainita, että joukkueeseen haettiin vielä hyökkäävää pakkia. Grman tuli sen jälkeen, mutta ihan vaan tilastoja katsomalla olen miettinyt, onko hän se hyökkäävä pakki, vai onko sellaisen osalta vielä verkot vesillä.

  Jos joku Kichtonin tai Maalahden korvaaja tuohon pakistoon vielä tulisi, alkaisi se näyttää oikein hyvältä. Toisaalta ymmärrän myös senkin, että kauteen lähdetään tuolla nipulla ja katsotaan elo-syyskuun ajan:
  - Miten kova vahvistus Grman lopulta onkaan
  - Mikä on Vainion iskukyky nyt, kun ylikunto on voitettu
  - Mille tasolle Salo, Autio ja Seppälä nousevat
  Kun noihin kysymyksiin on saatu vastaukset, ollaankin jo lokakuulla ja jos pakistoa pitää vahvistaa, voidaan silloin etsiä ulkkarivahvistuksia - viime vuonnahan tuolla tavalla löytyi Kichton joukkueeseen.
   
  anthax tykkää tästä.
 21. aintg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  @mirasane Tuolla voimasuhdeketjussa puhuit toisesta hyökkääjänimestä, joka on pyörinyt "huhuissa" Perssonin lisäksi. Onko minkä tasoinen pelimies ja näetkö, että huhu voisi realisoitua?
   
 22. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Kova nuori lupaus. Vaakanaisen esimerkki innoittanut häntä. Eli siis mahdollisuus saada isompi rooli ja peliaika kuin jossain suurseurassa ja siten kehittyä vauhdilla.

  Kuulin tämän huhun jo toukokuussa ja silloin viesti pelaajan leiristä oli se, että hän lähinnä valitsee, mihin menee, eli kiinnostusta oli laajalti.
   
  aintg ja anthax tykkäävät tästä.
 23. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Kun tässä on katsonut muiden joukkueiden hyökkääjähankintoja, alkaa tuo SaiPaan huhuttu John Persson tuntua tähtitason pelaajalta. KooKoo hommasi ykkössentterikseen juuri Platzerin, joka on pelannut AHL:ssä 0,29p/o -pistetahdilla ja veti viime kauden ECHL:ssä. Ässät hankkivat Spinkin veljekset, jotka floppasivat Ruotsissa ja Pohjois-Amerikassakin ovat saaneet yhteensä 7 peliä AHL:ää vyölleen.

  Katsoin Liigaan tulleiden ulkomaalaisten AHL-tehoja ja Persson näyttää tässä listassa hyvältä
  John Persson, SaiPa: 0,42p/o
  Charlie Sarault, Jukurit: 0,33p/o
  Kyle Platzer, KooKoo: 0,29p/o
  Trevor Mingoia, Kookoo: 0,18p/o
  Chris DeSousa, Sport: 0,17p/o
  Tylor Spink, Ässät: 0,00p/o (vain 7 AHL-peliä)

  Saisi Perssonin julkistus tulla, niin pääsisi fiilistelemään meidän ykkösketjua oikein kunnolla. Persson kun tuollaisena fyysisenä rymistelijänä täydentää täydellisesti Ramua ja Zaborskya.
   
 24. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Taitaa markkinat olla todellakin kuivat vahvistuksien osalta. Toki nyt yllä on listattu ennakkoarvioissa resurssien puolesta häntäpään joukkueita, joten hankinnatkin lienee sen mukaisia. Olis kiva jos voisi verrata kärkipään joukkueiden hankintoihin ja todeta samaa, mutta toivotaan nyt ensin että huhu edes realisoituu.
   
 25. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Kärkipään joukkueilla ei taida olla AHL-taustaisia ulkkarihankintoja vielä. Listasin vain ne, mitkä huomasin ja muistin.