Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä pohdinnassa paljon hyvää, mutta miten paljon tässä on loukkivaraa ja onko tässä porukassa joku todella johtava pakki? Sen lisäksi kun tiedetään muutamien hyökkääjien ankara määrä sairauspoissaoloja niin onko ehdottamani määrä lopulta kovin epärealistinen? En ehkä ajatellut näitä kahta kovaa hyökkääjää ja yhtä kovaa pakkia heti kauden alkuun, mutta lokakuun loppuun mennessä kyllä. Sitä paitsi kuka tahansa jo mukana oleva pelaaja saa puolestani ryhtyä ties kuinka kovaksi pelaajaksi tahansa. Olen SaiPan kannattaja, en yksilön. Jos Kojo, Sneck, tai Riikola ryhtyy Maalahdeksi Maalahden paikalle ja joku muu esim. Kichtonin paikalle niin sehän minulle passaa. Ja passaa hyvin.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Eiköhän se ole Vainio, jolle sitä kiekollisen kaverin paikkaa pedataan jos vaan kasassa pysyy. Aloittanee jo yhteisen historiansa puoleen joko Aution tai Seppälän parina.
   
 3. redpecka Jäsen

  (Vainio) Mahtaa olla kelmillinen sairaus tuo ylikunto. Muistan Nielikäisen kärsineen siitä myös aikoinaan ja peleihin tuli pitkä breikki, olikohan silloin HIFK:in jäseniä..

  Siis että sairastuu tuollaiseen tarkoittanee, että jannulla niin mieletön kehittymisen tahto, että jopa terve järki väistyy vaarallisesti siinä vaiheessa.

  Nyt kun Vainion kanssa tämä on todettu ja toivon mukaan on saanut oikeaa ohjausta harjoitteluun niin voisihan tämän kaikessa kurjuudessa kääntää myös pelaajan eduksi: kehittymisen vimmasta ei ainakaan jää homma kiinni. Taustahuollot vaan kuntoon niin ties mikä maalahti tässäkin on.

  Itse en odota Vainiolta yhtään mitään, mutta saa puolestani nousta hierarkiassa aina sinne asti kun riittää, vaikka just uudeksi maalahdeksi.
   
 4. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  No tuotahan ylikunto ei varsinaisesti tarkoita. Ylikuntohan voi johtua myös levon ja ravinnon puutteesta tai psyykkisistä jutuista. Kehittymisen tahto ja ylikunto eivät kuitenkaan kulje edes usein näissä tapauksissa käsi kädessä. Toivotaan kuitenkin, että jannu on saanut kaikki huippu-urheilun edellyttämät osa-alueet kuntoon. Sen jälkeen ei kyllä puhuta välttämättä Maalahden kanssa sanassa lauseessa miehestä, sillä potentiaalia kyllä piisaa.
   
  sakkr tykkää tästä.
 5. redpecka Jäsen

  @IceMaster Todellakin olin tuossa viestissäni täysin mutuasteella käymättä edes wikipediassa jota usein kyllä hyödynnän.

  Uskon, että tarkennuksesi ovat oikein ja toivotaan ensi kaudeksi itse miehelle terveyttä että myös saipakannattajille mieluisia positiivisia yllätyksiä Vainion taholta.
   
 6. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Se on vittumainen sairaus voin sanoa. Verenpaineen ja sydämen sykkeen rajun vuoristoradan lisäksi koko keho kärsii erinäisistä ongelmista. Rasitusliikunta ei tule silloin kysymykseenkään.

  Hyökkäys näyttää ihan kelvolliselta, puolustus sen sijaan todella suurelta kysymysmerkiltä. Vaikuttaa ettei loukkaantumisia ole otettu huomioon ollenkaan niin hyökkäys kuin puolustuspäässä. Keikkatyöläisistä on taas kysyntää ennen joulua.

  Massi Järvinen ei harmita yhtään. Ahdin kaltainen pelaaja, joka katoaa välillä tutkasta.
   
 7. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Niin, ei se osaa oikein harmittaa kun eihän se oikein ikinä ollut tulossakaan muuta kuin korkeintaan ekstrasentteriksi. Enemmän mylläkkää olisi aiheuttanut jos Ramstedtin sijaan Massi olisi signattu ykkössentteriksi...
   
 8. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Täytyyhän tuon rosterin olla viellä vajaa jo määrällisestikin katsoen. Veskareita on nimetty kolme, ja jos kaksikko W-K hoitaa homman, Auvinen voi keskittyä a-junnuihin, jonne ikänsäkin puolesta kuuluu. Hätätilanteessa vuokramiehen saanee ainakin lyhyeksi ajaksi esim. Mestiksestä.

  Pakkeja on nyt yhdeksän, joista yksi on täydellinen arvoitus vuoden tauon jälkeen. Monella joukkueella on tässä vaiheessa 8 pakkia nimettynä, mutta kaikkien taidot tiedetään ja rosterit varmasti täydentyvät kesän aikana. Toisaalta esim. Ilveksessä on nyt jo Maalahden lisäksi 10 muuta pakkia kilvoittelemassa peliajasta. Minusta SaiPan peräpäässä on tilaa ainakin yhdelle jämerälle luutijalle.

  Monella joukkueella (esim. Pelicans, KalPa) on nimetty peräti 18 hyökkääjää, eli kuuden ketjun verran. SaiPalla on liigapeleihin kykeneviä sotureita 13 + tryouttilaiset Piipponen ja Aleksejev. Näin ohuella porukalla ei yksinkertaisesti voi lähteä liigakauteen. Kahdelle varmalle suorittajalle on oltava tilaa. No huhuttu Persson lie se toinen, mutta kuka on mr X? Erkinjuntti kelpaisi kyllä, jos mahdollista.

  Eli 1 pakki ja 2 hyökkäjää on yhä tilauksessa.
   
 9. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Jos Massi oli oikeesti jo tulossa niin silloin sen pitäis tarkottaa että SaiPa hakee vielä yhtä sentteriä. Tämän lisäksi Persson (jonka julkaisu voisi kyllä mielellään tapahtua vaikka juhannuksen kunniaksi) niin mun mielestä hyökkäys on valmis. Jos pakkikin vielä tulis niin Kitchtonin / Brett Carsonin tasoinen ykköspakkiparin jyrä sais kyllä taas onnenhunajan virtaamaan tämän palstalaisen suonissa.

  Vaan kysymys kuuluu että riittääkö meillä budjetti tollasiin signauksiin?
   
 10. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Varmasti riittää niin halutessaan. Ihan sikin sokin nyt kukaan rahojaan levittele enkä niin toivo SaiPankaan tekevän, mutta sitten kun lähdetään oikein tosissaan, siis kunnolla, luulen jonkun parikolmesataatonnisen investoinnin olevan ihan mahdollista. Onko se paikka nyt vai huomenna vai oliko jo eilen kenties.. Markkasen on nyt näistä isoista asioista vastuullisessa virassaan päätettävä yhdessä hallituksen kanssa. (Hallitus.. kuulostipa viralliselta,.. tarkoitan sitä poppoota joka juo kahvia sen pitkän pöydän ääressä.)
   
 11. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Eikun ihan tosissani mietin tässä että meidän jengi ei mun silmään näytä siltä, että siihen ois lähimainkaan 2.0 miljoonaa upotettu, joten pitäis varmaan fyfferinhot riitellä vielä kolmeen isomman luokan hankintaan. Mitenhän ne viime kauden hankintoihin (joita ei sitten viime metreillä tullukaan) käytetyt rahat? Ilmeisesti budjetti pysyy samana kuin viime kaudella.
   
 12. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Eli yksi pakki ja kaksi hyökkääjää? Aika rajut on odotukset, ja kova usko talousmiehillä jos kaikkeen kivaan meinaa rahat riittää.

  Totta on ettei nykyrosteri kestä isoja loukkeja. Ketterän ukot ei katsomoita saa täyteen, mutta ei ne ole tosin kovin kalliitakaan.

  Eiköhän siellä toimistolla tutka pyöri ja sopivia ukkeleita etsitään, se mitä saadaan ja miten paljon maksaa on taas toinen asia.
   
 13. MoneyMen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  EJ Vaasaan. Vähän paska haiskahtaa. Taas.
   
 14. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Nooh, eihän tästä vielä tiedä oliko tämä hyvä diili kun ei vielä tiedetä ketä vastaavasti SaiPaan tulee. Dumpataan täyteukot johonkin Pohjanmaalle ja otetaan itse laatua. (Eikä EJ tainnut olla edes kovinkaan varma huhu, enemmän melkein toiveosastoa.)
   
 15. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  En tiedä onko Erkinjuntti nyt edes missään vaiheessa tännepäin ollut tulossa. Tapparasta huhuttiin yhtä kovan luokan peluria Lappeenrantaan ja kukaan ei varmasti osannut yhdistää Zaborskya tähän vaan Erkinjuntti nousi heti esiin. Eli voi hyvinkin olla, että Erkinjuntin perässä ei missään vaiheessa olla edes oltu.

  Onko tämä Persson oikeasti Lappeenrannassa ollut jo harjoittelemassa? Tuntuu hurjalta ajatukselta, että herra tulee suomeen harjoittelemaan ja samalla odottelee vielä mahdollista diiliä jostain muualta. Jos on harjoituksissa jo ollut niin ihmettelen suuresti, että ei ole vielä julkistettu. Vähän epäilen, että Persson ei ole se pelaaja jota tuonne vielä haetaan. On voinut Lappeenrannassa käydä jotain keskustelemassa mutta en usko, että joukkueen mukana on harjoittelemassa ollut.

  Sama Järvisen kohdalla, jos ei ole vielä mitään sopimusta ollut ja rahaa tarjotaan jostain enemmän niin mielestäni on turha huudella, että sinne lähti rahan perässä. Ihan SaiPan omaa hölmöyttä on jos kerran nimiä ei ole vielä papereissa ollut.
   
 16. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juuri näin. Käsittääkseni missään vaiheessa ei ollut mahdollisesta Erkinjuntin SaiPaan siirrosta mitään vakavasti otettavaa huhua. Puhuttiin vaan, että Tapparasta huhutaan yhtä kovan luokan peluria ja täällä arvailtiin että olisiko kyseessä Erkinjuntti. Sitä ei edes tiedä onko SaiPa neuvotellut Erkinjuntin kanssa missään vaiheessa.

  Perssonista: Sen tiedän, että Persson on jo käynyt LRannassa tervehtimässä seuran organisaatiota ja pelaajia. En tiedä onko harjoitellut joukkueen kanssa. Omien tietojeni mukaan Persson on tehnyt SaiPan kanssa kuitenkin sopimuksen ensi kaudesta(tarkemmasta sopimuksen pituudesta ei ole tietoa). Miksi sitä Perssonin siirtoa ei ole julkistettu, niin siitä ei ole tietoa. Kuulin siitä kuitenkin jo ennen Ramun, Grmanin ja Alekseyevin sopimusten julkistusta.
   
 17. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Espoon juniorikoulu
  John Persson - > KooKoo.

  Ja kukaan ei olisi yllättynyt jos näin julkaistaisiin.
   
 18. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Ööh. Pääsi spontaani mitä vittua nyt -huudahdus tosta veli Spac:n kommentista ja sitten etsin Internetistä tietoa uutisesta vaan todetakseni, että tää oli joku kyyninen läppä foorumilla..
   
 19. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  On se tosi outoa, kun kaikki pelaajat ei tule SaiPaan. Jos olis Tirkkonen, niin muihin seuroihin ei pelaajia enää riittäisi!
   
  rattussovjeticus tykkää tästä.
 20. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Älä nyt perkele säikyttele
   
  Tsepteri tykkää tästä.
 21. poolkofi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Toronto Maple Leafs
  Persson tosiaan harjoitteli Lappeenrannassa tovin, lähti jo takaisin kotiin (Ruotsiin). Anycase, pelannee täällä tulevalla kaudella. True story.
   
 22. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Näinköhän Kichton olisi vielä jatkamassa täällä? Tämä nyt on todella kaukaa haettua spekulaatiota mutta hänellä lukee instagramissa "biossa" vieläkin Lappeenranta muutaman muun Pohjois-Amerikan kaupungin lisäksi. En tosiaan tiedä kuinka kauan näillä ulkomaalaisilla on tapana noita tietoja tuolla vielä kauden jälkeen pitää ja kuinka usein Kichton päivittelee instagramiaan. Ja jos tämä Persson nyt on jo meille sopimuksen tehnyt niin hän seuraa Brendeniä Twitterin puolella. Hän ei kovin montaa pelaajaa siellä seuraa ja eivät ole ilmeisesti ainakaan aikaisemmin samassa seurassa pelanneet? Niinkuin sanoin, tämä on kaukaa haettua spekulaatiota mutta tulisipa edes jotain pientä säpinää tännekkin ketjuun.

  Olisihan Kichton aika iso lisä vielä tuohon pakistoon.
   
 23. aintg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kichton ja Persson ovat molemmat varattu samalla kierroksella saman joukkueen (muistaakseni Islanders) toimesta. Tuntevat todennäköisesti siis sitä kautta. Mietin samaa asiaa itsekin nimittäin aiemmin.
   
 24. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Onhan tuo Kichtonin jatkaminen SaiPassa ihan mahdollista. Viime kaudella Denisovin jatko julkistettiin muistaakseni heinäkuussa eli aika myöhään nuo ulkkarit taitavat sopimuksen teon jättää. Kichtonin mahdollinen jatkaminen SaiPassa tarkoittaisi joillekin pelaajille puolustuksessa aika pientä roolia ja lisäksi Kichtonin perässä on varmasti useampi seura mutta kaikki on mahdollista.
   
 25. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPalla on sopimus yhdeksän (9) puolustajan kanssa. En usko millään että ennen kauden alkua enää ketään uutta nimeä tulee, etenkin kun ennen viimeisintä hakua kerrottiin että yksi pakki on tulossa. Näillä mennään ja kauden aikana sitten ehkä vahvistuksia tarpeen mukaan. Siis pakistoon.