SaiPa mediassa

  • 1 168 416
  • 4 203

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Eli siis jos UTJ on ylipäätään tulossa, niin tämä hankitaan niin myöhään, ettei tämä enää ehdi auttamaan tätä Virran projektia. Mikähän järki siinä on?

Jos nyt jotain tässä nykytilanteessa Markkasen sijassa tekisin, niin oman rajallisuuteni myöntämisen lisäksi tekisin asialle jotain ja hommaisin nyt enkä kohta sen UTJ:n. Saataisiin apua joukkueen rakentamiseen vielä tämän projektin ajalle, mutta myös tuoretta näkemystä siihen, mitä Virran jälkeen tulee.

SaiPalla ei ole enää varaa yllättyä siitä, että oho sitä seuraavaa projektia olisi pitänytkin siis miettiä etukäteen ja hommata hyvissä ajoin esimerkiksi ykkössentteri (wow mitä ihmettä), jotta vältetään sellainen tilanne, jossa SaiPa on huumoritason paskajoukkue kuusi (!) kautta peräkkäin. Markkasen puheista ei vaan oikein tällainen strategia välity.

Ei oikein hyvältä näytä tulevaisuus, jos SaiPassa todella ajatellaan näin, että ihan hyvin tässä vedetään, paikoista vaan maalit, on siellä hyviäkin tilastoja, katsellaan nyt, ehkä saadaan apua joskus, ehkä tulee hyvää halliin liittyen. Ikään kuin homma olisi ihan pikkuriikkisen tuuliajolla.
 
Mtv3:n Tulosruudussa äsken uutinen SaiPasta. Siinä juontaja (Toni Immonen?) kertoi, että MTV3:n nettisivuilla voi käydä lukemassa mitä mieltä Pekka Virtanen on SaiPan tilanteesta. Menee muillakin nimet sekaisin kuin Alina Voronkovalla. Vai onko tämä jokin Cmoren/MTV3:n uusi trendi? No virheitä sattuu... inhimillistähän se on.

 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Oli aivan turhaa jorinaa Markkaselta. Ei mitään muutoksia olla tekemässä lähiaikoina tietenkään. Hyvin menee ja pelaajistoon ollaan tyytyväisiä. Mikäs siinä, jos halutaan kyntää vuodesta toiseen..
No ei tosiaan tullut hullua hurskaammaksi tästä katsauksesta. Ainoa kiva juttu oli tuo areenahankkeen positiivinen kommentti. Jäädään nyt vaikka siitä sitten odottamaan lisää.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"– Onhan se selvää, että eihän alkukausi ole kovin hyvin mennyt. Meillä on taas huomenna palaveri ja katsotaan, että mitä päivä tuo tullessaan. Tässä kohtaan ei ole mitään kommentoitavaa, Markkanen huikkaa."

Kuulostaa selvältä tapaukselta. Vaihtoon menee.
 
"– Onhan se selvää, että eihän alkukausi ole kovin hyvin mennyt. Meillä on taas huomenna palaveri ja katsotaan, että mitä päivä tuo tullessaan. Tässä kohtaan ei ole mitään kommentoitavaa, Markkanen huikkaa."

Kuulostaa selvältä tapaukselta. Vaihtoon menee.
Kylillä liikkui huhuja, että tänään olisi ollut jo tiedotettavaa, mutta ilmeisesti "siirtyi" huomiselle. No huhut on huhuja ja tässä tilanteessa niitä liikkuu.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Huomenna tulee Kaukaan Pääty - podcastin lyhyt special -aiheesta ja sunnuntaina isompi kuva.

Lähde: Mikko Pehkosen twitter.

Eletään jänniä aikoja ja fanit janoaa tietoa/faktoja!
 

Tsepteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ilves

Ferris

Jäsen
Etelä-Saimaan urheilutoimittajatkin voisivat kaivaa munat kainaloista ja kirjoittaa vähän terävämmin SaiPasta ja kysellä ikäviä johdolta sekä valmennukselta. Sielläkin jostain syystä tunnutaan käsiteltävän SaiPaa silkkihansikkain. Taitavat rassukat pelätä, ettei tule enää kutsuja aitioihin yms.

Pyyntösi on kuultu. Ohessa Anssi Silvennoisen tekstiä ESaimaan sivuilta:

SaiPa voitti SM-sarjassa pronssia vuonna 1966. Joukkue on pelannut sen jälkeen jääkiekon miesten ylimmällä sarjatasolla 40 kautta yltämättä kertaakaan mitaleille.

Kun pari viime vuotta laskee yhteen, SaiPa on ollut jääkiekkoliigan heikoin joukkue jääkiekossa. KooKoo, Jukurit ja Sport ovat nousseet Mestiksestä nyt sen edelle.

SaiPa ei näytä kartuttaneen liigavuosiensa aikana riittävästi kestävää oppia tai etua, jota ammattilaissarjassa tahkoaminen voisi antaa organisaatiolle onnistumisten tueksi.

Tyhjennysmyynnit tuottivat ehkä sittenkin enemmän apatiaa ja epäluottamusta kuin euroja.

Juuri nyt SaiPan liigavuodet vaikuttavat valuneen hukkaan.

SaiPan todistettava arvonsa Liigalle

Viime vuosien käänteiden perusteella puheenjohtaja Timo Tersan ja toimitusjohtaja Jussi Markkasen päävastuulla oleva Liiga-SaiPa on taantunut moniongelmaiseksi häiriökimpuksi.

SaiPan sympaattisuus on karissut myös kaukalon ulkopuolella, jossa oikeus voittaa.

Seuraavaksi SaiPan pitää pystyä perustelemaan teoillaan, miksi sen oikea paikka on SM-liigassa.

Tätä menoa muissa liigaseuroissa ei vierähdä keltamustien vuoksi enää monikaan kyynel, jos SaiPan paikan ottaakin kohta Kiekko-Espoo tai Helsingin uusi kakkosjoukkue.

 

Ferris

Jäsen

Totuus on, että SaiPa operoi tällä hetkellä ja jälleen kerran käytännössä ilman mitat täyttävää päävalmentajaa ja ilman urheilujohtajaa. Jussi Markkasella on edessään kaksi äärimmäisen tärkeää rekrytointia.

Varsinkin pelaajamarkkinoilla seuralla riittää parannettavaa. Pelaajien rekrytoinneissa Markkanen on epäonnistunut selvästi. SaiPan kokoisella seuralla ei ole varaa tehdä niin paljon huteja kuin parin viimeisen kauden aikana on nähty.

Panoksena on SaiPan uskottavuus. Siitä on seurayhteisössäkään jäljellä enää rippeitä.
 

Ferris

Jäsen

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ja Kaukaan Päädyn näkemykset voi kuunnella alla olevasta linkistä:



Kaikki meni persilleen ensimmäisestä päivästä lähtien, sanoo poikain podi. Virran ekan kauden joukkueen kokoaminen epäonnistui täydellisesti ja tällä kaudella jouduttiin aloittamaan kaikki alusta. "Jäävuori odotti Titanicia". Mitään projektia ei ollut olemassa, koska mitään vapautuneisuutta ei ollut missään vaiheessa.
 

Ferris

Jäsen
Toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan SaiPassa alettiin arvioida joukkueen tilannetta tiukemmin keskiviikkona Lahdessa Pelicansille tulleen vierastappion jälkeen.

Harkinta johti päätöksiin, joiden jälkeen SaiPa tiedotti perjantaina vapauttaneensa Pekka Virran päävalmentajan tehtävästä.

SaiPan johto on arvioinut kolmivuotiseksi tarkoitetun prosessin etenemistä Virran kanssa viikottain koko ajan, mutta keskiviikon jälkeen sävy muuttui.

– Pekka itsekin aloitti pohdinnan siitä, mikä tässä tilanteessa on tälle seuralle järkevintä. Niiden keskustelujen jäljiltä hallituksen, Pekan ja minun välisissä keskusteluissa päädyimme siihen, että tässä kohdassa tälle organisaatiolle ja tuolle joukkueelle on parasta viheltää peli poikki. Kunnioitetaan tulosta, kun sitä ei olla saatu toimimaan, Markkanen toteaa.

Miksi SaiPa on tässä tilanteessa?

– Asioita ei ole tehty kauhean hyvin. Jos se olisikin niin yksinkertaista, että se aina toimisi, kun palkataan huippuvalmentaja ja siihen hyvät pelaajat. Valitettavasti se ei ole aina niin. Meidän pitää tutkia omia toimiamme, mitä olisi voitu tehdä paremmin ja oppia niistä.

Markkasen mukaan SaiPan pitää tutkia omia toimiaan ja sitä, mitä seurassa olisi voitu tehdä paremmin sekä oppia johtopäätöksistä.

– Juuri nyt ajatuksemme ovat siinä, että meillä on tuki tuolle joukkueelle ja sen valmentajille, jotta saamme heistä parhaan irti.
 

Ferris

Jäsen

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Ylekin antaa SaiPalle huomiota.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kertoo, että SM-liigan jumboseura tarvitsee uuden alun.
Ei taas...
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Hesarissakin on Pekka Virran haastattelu. Otsikko nyt on vähän pielessä, mutta Pekan kommentit on hyviä:

”Täytyy muistaa, ettei kyse ollut vain tästä kaudesta. Me saatiin viime vuonna armonaikaa, kun puhuttiin tulevaisuudesta. Ihmiset olivat aika kärsivällisiä viime kaudella odottaen, että nyt alkaisi olla aika ruveta voittamaan.”

”Jo alun perin oli sopimus, etten tule tänne kolmea vuotta rahastamaan, jos ei saada tätä kulkemaan. Meillä olivat siellä yhteisesti sovitut asiat.”

 

Shakey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Virta oli hyvä haku, harmi että homma ei lähtenyt lentoon. Arvostus Virtaa kohtaa kasvoi näiden kommenttien ansiosta, mutta toisaalta se hänen oma johtamistyyli ajoi hänet nurkkaan josta ainoa oikea ulospääsy oli tämä. Vielä kun Markkanen ja Tersa osaisivat olla yhtä itsekriittisiä ja tehdä samat johtopäätökset osaltaan. Tätä odotellessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös