SaiPa kaudella 2018–2019

  • 565 306
  • 2 483

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
No niin, ensi viikolla on sitten SaiPan pakistokin pykälää uskottavammalla tasolla.
 

Vapaapudotus

Jäsen
Suosikkijoukkue
idän ihmeet
Mahtaako tietojesi pelaaja kenties olla tulossa Ruotsin liigasta? Ihan seitinohutta huhua olen kuullut eräästä pelaajasta, jolta hetki sitten sopimus purettiin.

Brendan Mikkelson?

Tuollaiseksi kahden suunnan yleispakiksi melkoisen hyvä AHL-pistekeskiarvo 0,39... Sopimus purettu viikko sitten.

Ainahan saa toivoa jotain tällaista kaliiberia.

Linkki eliteen.

Edit: Toinen vaihtoehto voisi olla Victor Bartley, joka vapautettiin Örebrosta kesäkuun alussa. Hänellä myös paljon NHL-kokemusta, mutta viime kautta ennen pari tosi rikkonaista kautta. Toissa kaudella ei pelannut peliäkään. Viime kaudella kuitenkin Spengler Cupissa Kanadan riveissä, heikossa Örebrossa 2+13=15 ja AHL-keskiarvo vielä Mikkelsonia kovempi (0,41).
 
Viimeksi muokattu:

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paluumuuttajista kelpaisi lähinnä Lofquist. Salcidolla jo ikä painaa. Ja Denisov ei olisi mikään paluumuuttaja. Yhtään kotimaista kovaa pakkia ei taida olla edes vapaana. Nämä pari hankintalistalla olevaa puolustajaa kyllä määrittelevät paljon ja molempien on oltava Top 3 osastoa.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Olis kyl ihan helvetin kova sainaus saada Liigassa 28 pts paukuttanut pakki parhaassa peli-iässä takaisin Suomeen pelaamaan. Toivotaan toki, mutta en kyllä hetkeäkään jaksa uskoa että SaiPalla olisi tarpeeksi paalua pistää peliin.
 

Vapaapudotus

Jäsen
Suosikkijoukkue
idän ihmeet
Olis kyl ihan helvetin kova sainaus saada Liigassa 28 pts paukuttanut pakki parhaassa peli-iässä takaisin Suomeen pelaamaan. Toivotaan toki, mutta en kyllä hetkeäkään jaksa uskoa että SaiPalla olisi tarpeeksi paalua pistää peliin.

Juu ja ekalla kaudella pakkien maalitilaston kahdeksas 9 osumalla (pleijareissa kolme täppää vielä päälle) ja tokalla kaudella maalitilaston kolmonen 10 maalilla. Ja kuten kaikki muistavat, niin hoitaa oman ruutunsa myös pakille siellä tärkeimmässä eli omassa päädyssä. Menee tosiaan Mätitahnan hankinta sarjaan uskon kun näen.

...vaan ehkä jos sittenkin Lofquist tulisi "kotiseuturakkaudesta" hieman vastaan ja suostuisi johonkin n. 150k lappuun? Noh, turha arvailla enempää. Ja todellisuudessahan tuossa somekuvassa näyttää olevan Taipaluksen Lauri lepolassen selässä.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Kuka sieltä nyt sitten tuleekaan, niin toivottavasti klo 9 ja klo 10 vihjeet ovat sen verran kryptisiä, että lopullinen totuus paljastuu/varmistuu vasta klo 11! Mulle kelpaisi varsinkin Lofquist tai Salcido, mutta nämä netti-scoutatut rightin pakitkin vaikuttivat toki lupaavilta tapauksilta. Olen myös vannoutunut Mikko Pukka -fani, mutta kaikkein mieluiten keskittyisin vain muistelemaan nostalgisesti, kuinka Mikko karvaa kiekon Mikael Granlundilta ja tykittää ajassa 59:50 keskialueelta kierrelämärin Juuso Riksmanin taakse!

Denisovkin olisi ihan jees, mutta enpä usko enää näkeväni Vladimiria SaiPan paidassa. Musta tuntuu että badvlad7 on family man, jonka Floridassa viihtyvä perhe arpoo ensi kauden seuran Keski-Euroopan suunnasta tulevien tarjousten joukosta.
 

Ferris

Jäsen
Itelle jäi kyllä sen verran nihkeä kuva Mätitahnan vikasta kaudesta, että en ole tolkuttoman innostunut mahdollisesta paluusta. Onko muuten kukaan tietoinen mitä Sveitsissä keväällä tapahtui, kun ei pelannut poffeissa kuin 5 matsia? Loukkaantuminen?
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Kotiinpaluu antaa nimenomaan uskoa, että sieltä Mätitahna tai Salcido olisi tulossa. Samin ottaisin riemusta kiljuen mukaan, vaikka se viimevisiitin viimeinen puolisko ei ihan nappiin mennytkään. Olisi joukkuueenrakenukselle juuri sitä mitä lääkäri määrää. Huomenna ollaan viisaampia.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
"Kotiinpaluu" perustuu ilmeisesti puhtaasti MoneyMenin kommenttiin. SaiPan ilmoituksessa ei ole tällaista. Onkohan nyt palstalla keulittu tämän oletuksen suhteen..?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös