SaiPa kaudella 2018–2019

  • 567 474
  • 2 483
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Vau. Saas nähdä miten tuo nykyinen pakisto jatkaa, mutta onhan Salon tulo kaikinpuolin loistava juttu. Lehterän osuutta asiaan lienee turha vähätellä.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Tämä hyvä. Vaikea kausi kuten Sportilla muutenkin ni en liikaa tämän kauden näyttöjen perusteella arvostelisi. Hyvä kesä alle ja ensi kaudella itseluottamus kuntoon, voi olla juurikin sopiva palanen tuohon joukkueeseen.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
SaiPan facesta:
"SaiPa julkaisee pelaajan jatkosopimuksen hallin skriinillä kello 18.15. Olemme innoissamme niin sopimuksesta, kuin videosta."

Ken lienee?
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Pohdintaa: Kunyk, Tuohimaa ja huomenna Carson/Denisov. Siinä ois semmoinen pyhä kolminaisuus ja tärkeä johtaja jokaisella paikalla joiden ympärille hyvä lähteä rakentamaan.
 

Barney

Jäsen
Eiköhän kyseessä ole joko Koho tai Carson. Lappalainen menee KalPaan, Denisov tuskin jatkaa SaiPassa, Vaakanaisen tilanne ratkeaa varmaa vasta kesällä/syksyllä, Hamilton julkistetettaneen myöhemmin, jos jatkaa ja muut eivät kyllä säväytä. Jotenkin on sellainen fiilis, että kyseessä on Carsonin jatko, mikä olisi ehdottomasti tärkein mahdollinen jatkosopimus. Koho jatkaa kuitenkin varmasti, joten toivottavasti ei julkaista vielä huomenna.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Denisov tuskin on tehnyt sopimusta mihinkään. Hänellä on aikaa katsella. Samoin Carsonilla, mutta hän olisi luonnollinen jatkaja. Kohon jatko on niin itsestäänselvyys, ettei siitä tarvitse olla innoissaan. Vaikka kelpaa helvetin hyvin.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Toivottavasti ei olisi Koho. Hän kuuluu omissa mietteissä niihin, joiden sopimus ilmoitetaan kauden päätyttyä. Lisäksi hän lienee varma jatkaja, joten en usko että hänen sopimus julkastaisiin näin.

Toivottavasti kyseinen pelaaja on Carson, Denisov, Hamilton, (Lappalainen) tai Vaakanainen.
 

Ferris

Jäsen
Voi hyvin olla joku optiojatkajista kuten Goodwin, Oksanen tai Maia. Tai sitten Porissa jo jatkajaksi tiedetty Kojo. Yllärinä heitän kehiin Vaakanaisen jatkon NHL-optiolla.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Kun täällä on jo mainittu lähes puoli joukkuetta, niin eipä kukaan ole muistanut sitä yhtä nimeä jolla on hirvittävä potenttiaali......Roy Radke, jospa se jatkaja onkin hän?
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olisiko se jatkaja tällä kertaa puolustaja? Näin ollen veikkaisin että se jatkaja on Carson. Denisovin jatkosoppari olisi todella iso yllätys koska hän on niin tuore hankinta ja iso nimi. Lisäksi Denisovilla varmaan riittää vaihtoehtoja ensi kauden seuraksi. Vaakanaisen ensi kauden kuviot on varmaan vielä aika auki ja eiköhän hänen mahdollinen jatko ratkeaisi vasta loppukesällä/alkusyksystä. Mutta kaikki on toki mahdollista ja kaikki jatkosopimukset otetaan kyllä ilomielin vastaan oli se jatkaja sitten kuka vaan nykyporukasta. Mutta eiköhän se jatkaja ole silti ihan merkittävä nimi.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Kovastippa Pärre saa kuraa täällä. Miulle kävisi pirun hyvin 88 jatko. Carsonin jälkeen mielestäni paras puolustava puolustaja tämän kauden SaiPassa, ja mielestäni saa täällä ihan liika kuraa niskaansa tasoonsa nähden. Hintalappu saattaa tällä hetkellä olla ehkä liian kova, mutta, jos on valmis laskemaan tuosta, niin heittämällä menee tuohon pakistoon.

Ja Game 7 nevevöket!
 

Vapaapudotus

Jäsen
Suosikkijoukkue
idän ihmeet
Se on hyvä valinta! Ehkä se on jopa Denisov. Huomennahan tuo ilmeisesti selviää.

Aika yksinäiseltä näytti Denisov SaiPalaisten pöydässä Sputnik-ravintolassa aamujäiden jälkeen, ärsyttäähän se varmaan kun uusi jätkä on niin paljon parempi ja vie 100-0 vielä kaksinkamppailuissakin treeneissä :)

Iso yllätys jos olisi ihastunut uuteen työpaikkaansa niin paljon.. KHL-tasoa Denisov on. Eiköhän jatkaja ole Carson.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös