SaiPa kaudella 2015–2016

  • 575 760
  • 2 477

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No jos Lofquist nyt saisi NHL-sopparin, niin sitten hyväksyn lähdön, koska kyseinen paikka nyt on jokaisen pelaajan unelma ja mahdollisuuksia ei suoda yleensä montaa. Toisessa liigaseurassa pelaaminen tässä kohtaa, niin haisisi paska ja kusi niin kauas, että ei mitään rajaa.

Luotetaan tässä ketjussa saatuihin kommentteihin,e ttä on meidän poika vielä ainakin ensi kauden ajan.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Tästä kaudesta tulee varmaan piirun verran plussaa tai nollatulos. Eli ihan hyvät pohjat on sen myötä ensi kaudelle. Etenkin jos osa noista keskikastin joukkueista joutuu leikkaamaan budjettia. Ilmeisesti kulukuuri on edessä ainakin Lahdessa, Hämeenlinnassa sekä Espoossa. Itse käyttäisin kaikkien pelaajien optiot. Lappalainen on nähty enkä pitäisi Ahostakaan. Larsson on heitä parempi (vaikka tästä ollaan laajasti eri mieltä). Salcidolle näkemiin kaksijakoisin fiiliksin. Pakko yrittää saada samalla rahalla kokonaisvaltaisampi pelaaja. Flinck ja Mankinen joutavat mennä. Leivon yrittäisin pitää, se potentiaali on siellä jossain.

Muuten aika samoilla linjoilla, mutta Flinckin ehkä pitäisin. Niitä harvoja kovaa taklaavia rouhijoita kuitenkin aina tarvitaan myös. Tai ainakin sitten joku vastaava tilalle.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämän päivän Etelä-Saimaassa oli juttua näistä SaiPan optioista. Tuomenoksa siinä jutussa kertoi, että jo kevättalvella on kerrottu option omaaville pelaajille keiden haluavat jatkavan. Sit toki just niiku Lofquistin kohdalla esim. KHL ja NHL ovat sellaisia juttuja joiden takia purku saattaa olla mahdollinen.
 

viivamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Greenbay Packers
En tiedä onko täällä huhuiltu Janne "oot sie millo käynt Kolemaizel" Kolehmaisen siirrosta kotikonnuille, mutta tämän päivän Savon Sanomat paperiversiossa näin uumoili.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tästä kaudesta tulee varmaan piirun verran plussaa tai nollatulos. Eli ihan hyvät pohjat on sen myötä ensi kaudelle.

Aika varma olen, että SaiPa tekee voittoa 100 000-200 000 euroa kuluneelta kaudelta. En usko, että tuon + 100 000 euron voittoa jäädään.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Muuten aika samoilla linjoilla, mutta Flinckin ehkä pitäisin. Niitä harvoja kovaa taklaavia rouhijoita kuitenkin aina tarvitaan myös. Tai ainakin sitten joku vastaava tilalle.
Tilalle voisi hankkia Ässien ilmeisesti hylkäämän Tuomas Huhtasen, Flinckin jättämää aukkoa paikkaamaan laituri, kun eihän meillä nelosen sentterille tarvetta ole.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tilalle voisi hankkia Ässien ilmeisesti hylkäämän Tuomas Huhtasen, Flinckin jättämää aukkoa paikkaamaan laituri, kun eihän meillä nelosen sentterille tarvetta ole.

Eikös tämä Huhtanen ole vielä aika vauhdikaskin kaveri eli luistin liikkuu?
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Vahvistus suoraan Marsista?

Hahah puhelin temppuilee taskussa.

Huhuja ei ole nyt kertoa. Huhtanen on toivelistalla, ja Miro Aaltonen. Mutta eipä ole tänne huhuttu. Tosin ei huhuiltu Taviakaan aikoinaan 16 liigamaalin kauden jälkeen.
 

ahal

Jäsen
Jos Kole kotiutuu, niin tuo variaatioita draamaa ja rytinää -osastolle. Virta peluutti Kolehmaista mm. maskimiehenä perustehtävänsä ohella. Samaa voinee odottaa Tirkkoselta ja kumppaneiltakin, kun mistään liukkaasta snaipperista ei kuitenkaan ole kyse. Kalpalaisten kertomusten mukaan JK on taistelija vailla vertaa, joka antaa aina kaikkensa. No sellainen hän on ollut aina, tekisi mieli sanoa, mutta luultavasti vielä jalostunut entisestään, kun kokemusta on karttunut. Kole muuten teki viiden viime vuoden aikana tasaisesti 15-20 pistettä kaudessa ja kuluneella kaudellakin 9+7 (+11). Joten ei huono. Siitä onkin jo 7 vuotta, kun Lappeesta Hämeeseen suunnisti. Aika kuluu nopeasti.

Ans kattoo. Mutta sopii mulle, jos toteutuu. Huhtanenkin ihan ok, sinne 3-4-ketjuihin, mikäli Satakunnasta meinaa poistua ja sputnikeilla on tarvetta. Sitähän ei vielä tiedetä, ketä kaikkia on lopulta poistumassa. (Paitsi jos kaikki optiot on tosiaan käytetty, ja that's it). Aaltosta viedään vahvasti ainakin HPK:hon.

Edit. Savon Sanomat nyt arpoo huhujensa kanssa, että "Janne Kolehmainen on myös jättämässä KalPan. Hänen uusi osoitteensa on ilmeisimmin JYP, eikä miehen kasvattajaseura SaiPa." Jotta tänään näin. Mitähän huomenna? Pitää meidät virkeänä...

Lisäksi: Jesse Mankisen siirtyminen SaiPasta KalPaan on varma asia.
 
Viimeksi muokattu:

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joku tuollainen Miro Aaltosen kaltainen nouseva kyky olisi kiva nähdä. Ei kolmea hakua mestiksestä. Raaka totuushan on se, että Tavia ja Spinaa ei voi korvata kahdella arvalla. Ja jos/kun Mankinenkin lähtee niin joku ihan lähtökohtaisesti 30 pisteen laituri pitää hankkia.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En ole sillä tapaa huolissani, koska SaiPaa on ihan varmasti enemmän imua nykyään kuin joskus taannoin. Hyvä valmennus, hyvin toimiva organisaatio ja puitteita menestykselle (jatkopelit), joten en sinänsä ihmettelisi vaikka ns. valmiita liigapelaajia voisi tarttua syöttiin. Selvää on tosiaan se, että millään Mestis-arpalipuilla ei kyllä lähtijöistä useimpia korvata. Kyllä ne sen tiedostaa varmasti the toimistolla.

Mielenkiinnolla odotan uutisia.
 

viivamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Greenbay Packers
Joo SS:n tietolähde ei ollut ihan ajantasalla. Kolehmainen suuntaa Jypiin eikä siis SaiPaan kertoi tämän aamun avviisi.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Eihän se yllätys ole, että Lofquist pelaa korttinsa fiksusti. Ensi kaudella Liigan tähdistökentällisessä ja sitten kultaa vuolemaan.

Vähän odottelin muitakin sopimuksia, mutta kai noita ripotellaan ulos pikkuhiljaa. Ei nyt sössitä Mäkistä muualle, eihän.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Höh. Eli ei onnistuttu purkamaan optiota ja rakentamaan tilalle 2. vuoden pahvia

Sam Lofquist jatkaa SaiPassa / Uutiset / SaiPa 2014-15

Viittiikö joku nyt oikeasti olla tilanteeseen pettynyt? Lofquist tekee miustakii fiksun pelimiehen siirron. Kattelee rauhassa miten hänen markkina-arvonsa nousee ja sit toivottavasti loisteliaan ensi kauden jälkeen lähtee dollareita tai ruplia keräilemään taskuihin. Mie olen ainakin helevetin tyytyväinen, et tää tieto tuli näin nopeasti. Ei tarvinnu kärvistellä pidempään asian kanssa.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen reippaat pojat
Sam Lofquist jatkaa SaiPassa / Uutiset / SaiPa 2014-15

Viittiikö joku nyt oikeasti olla tilanteeseen pettynyt?
Kyllä, olen semisti pettynyt. Sam oli kauden paras pelaaja ja olisin mielelläni nähnyt hänet keltaisessa pari seuraavaakin kautta. Se, että pelaa meillä ensi sesongin on ollut varmaa siitä lähtien kun pääsi joukkueen pelitapaan sisään syksyllä. Kai SaiPa yritti ihan tosissaa saada uutta soppari kun option jatkosta ei tiedotettu kun vasta nyt Lofquistin lähdettyä kotimaahansa kesälomaa viettämään. Uusi soppari olisi voinut pitää sisällään NHL ja KHL pykälät mutta olisi estänyt junnojen ryöstöretket. Nyt on käytännössä varmaa, ettei Sam pelaa enää täällä ensi kauden jälkeen. Harmi, mutta nauttitaan kutosen otteista ensi kauden ajan.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo ei mitään järkeä olisi ollut 2-vuotiselle sopparille. Eiköhän Lofquist tiedä markkina-arvonsa ja SaiPa olisi oletettavasti joutunut käyttämään kaveriin törkeästi rahaa jo ensikaudelle, jos olisi 2-vuotisen jatkon halunnut. Tie vie melko varmasti ensi kauden jälkeen joko KHL:n tai rapakon taakse. Turha maksaa ylimääräistä ensikaudelle, jos ei kuitenkaan tule pelaamaan sen jälkeen. Toinen vaihtoehto on, että jostain syystä pelaa paskan kauden, jolloin meille jää ylihintainen pelaaja. Molemmat olisivat huonoja vaihtoehtoja. Elän vieläkin toivossa, että seuraavaa kautta varten satsataan vähän enemmän, joten Lofquistin halvempi sopimus on mielestäni tärkeä. Lyhytnäköistä toki, mutta mielestäni Tirkkosen sopimusta ajatellen ihan järkevää.

Meinataanko McIntyrelle sitten rakentaa erimuotoinen sopimus, kun ei julkistettu option käytöstä? Olisi mielestäni mennyt samaan julkaisuun ihan hyvin. Eikai se auta kuin odottaa tuleeko sieltä 2-vuotinen vai vain option käyttö.
 

Bacon

Jäsen
Nyt oli erittäin kivaa olla väärässä. Olisihan se voinut olla ihan mahdollista, että Lofquist olisi jo tämän kauden jälkeen lähtenyt joten ei tästä voi olla kuin iloinen. Samalla varmistui se, että #48 nähdään SaiPan paidassa myös tulevaisuudessa. Isot on saappaat täytettäviksi Joonalla, mutta katsotaan mihin mies pystyy.
 

ahal

Jäsen
Samalla varmistui se, että #48 nähdään SaiPan paidassa myös tulevaisuudessa. Isot on saappaat täytettäviksi Joonalla, mutta katsotaan mihin mies pystyy.
Juu, odotuksia on aika paljon. Edelliset yrittäjät (R ja R Hämäläinen, Suutari, Toivanen...) eivät ole vielä vastanneet huutoon. Tai jos ovat, taso ei riitä kärkiketjuihin ja alaketjuissakin pitää onnistua hyvällä prosentilla, kun kisa paikoista on kovaa. Toivotaan parasta,
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Mites paljon SaiPan hyökkäys menee uusiksi ens kauden osalta? Spina, Tavi ja Mankinen ilmeisesti varmoja lähtijöitä? Sen lisäksi Rau, Bjorkstrand, Flinck, Leivo ja McIntyre ilman sopparia myös. Onko tästä porukasta myös suurin osa poistumassa Saimaan rannoilta ens kaudeks? Aikamoinen urakka taas, jos pitää löytää se 5-7 äijää suht kärkipään paikoille hyökkäykseen. Tosin onhan tähän totuttu SaiPassa vähintään kahtena vuotena kolmesta, että kaikki parhaat viedään päältä.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mites paljon SaiPan hyökkäys menee uusiksi ens kauden osalta? Spina, Tavi ja Mankinen ilmeisesti varmoja lähtijöitä? Sen lisäksi Rau, Bjorkstrand, Flinck, Leivo ja McIntyre ilman sopparia myös. Onko tästä porukasta myös suurin osa poistumassa Saimaan rannoilta ens kaudeks? Aikamoinen urakka taas, jos pitää löytää se 5-7 äijää suht kärkipään paikoille hyökkäykseen. Tosin onhan tähän totuttu SaiPassa vähintään kahtena vuotena kolmesta, että kaikki parhaat viedään päältä.
Käsittääkseni Bjorkstrand ja Flinck lähdössä pois kanssa. Bjorkstrand ei missään vaiheessa ollut jäämässä Suomeen ja Flinckiä on ainakin huhuiltu jo useampaankin seuraan. Tällä hetkellä on vahvasti HPK:hon menossa(?). McI taas on option alainen, joten melko varmasti jää.

Uusiksi toki hyökkäys menee, mutta huonomminkin voisi mennä.
 
Viimeksi muokattu:

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mites paljon SaiPan hyökkäys menee uusiksi ens kauden osalta? Spina, Tavi ja Mankinen ilmeisesti varmoja lähtijöitä? Sen lisäksi Rau, Bjorkstrand, Flinck, Leivo ja McIntyre ilman sopparia myös. Onko tästä porukasta myös suurin osa poistumassa Saimaan rannoilta ens kaudeks?.

Spinan ohella Tavi, Mankinen ja Bjorkstrand varmoja lähtijöitä. McIntyrella on seuran puolelta vuoden optio, mutta toimisto tod. näk. ensitekijöiksi yrittää sorvata kokonaan uutta sopparia. Raulle varmasti halutaan jatkoa. Flinckille myös, mutta muitakin ottajia on.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kallioniemi kuitenkin tuossa jokin aika sitten kertoi, että tilanne on kuitenkin joukkueen rakentamisen suhteen paremmalla tolalla kuin vuosi sitten samaan aikaan. On siellä siis soppari jos toinenkin odottamassa julkistamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös