SaiPa kaudella 2015–2016

  • 575 770
  • 2 477

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Vieläkös tuon Tikkisen isä muuten vaikuttaa SaiPassa? Eikös se Timo (?) Tikkinen ollut hetken aikaa SaiPan tj:na silloin aikoinaan ja muistelen, että osaomistaja kanssa?
Toimitusjohtajasta en niin tiedä mutta tosiaan TikkisTimo vaikuttaa SaiPan osaomistajana.

edit. pikaisen Googletuksen jälkeen onhan TikkisTimo toiminut SaiPan toimarinakin Kaarnan Ilen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Silloin kun SaiPa yhtiöitettiin toimi Timo Tikkinen jonkin kuukauden SaiPan toimitusjohtajana.
En tuohon Perriniä koskevaan huhuun usko, mutta ei se taloudellisesti täysin mahdotonta ole. Runsas kuukausi sitten Tersa sanoi lehdessä, että vaikka yleisötavoitteeseen ei ole aivan päästy, niin taloudellisesti ollaan plussan puolella ja nythän noita play-off pelejä taas pelataan, riippuen lukumäärästä, niin tuottaa ne taas jonkinverran voittoa. Jos Salcido ja Spina lähtee ja ensinmainitun tilalle hankitaan halvempi korvaaja niin jonkinverran rahaa vapautuu muuhun käyttöön, eikä se Spinakaan millään nälkäpalkalla ole pelannut. Ainahan on vielä mahdollista sekin, että hankitaan vaikka pari omaa yhteistyökumppania yhden kalliimman pelaajan palkan maksuun, noinhan tehtiin silloinkin, kun Lintner ja Salcido tulivat ensimmäisen kerran.

Mutta, huolestuneempi minä olen, että McIntyren ja Lofgvistin jatkoista ei ole kuulunut mitään.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Mä en jotenkin edes osaisi kaivata Spinaa jos/KUN se tämän kauden jälkeen lähtee isompien rahojen perässä muualle. Onhan se paljon pisteitä tehnyt ja näin, mutta jotenkin mua vaan vituttaa se kiertely ja kaartelu. Ja tiedän että sen kokonsa takia se on joutunut tämän kiertelyn kehittämään aseekseen, ettei joudu sinne kulmiin painimaan missä ei pärjää. Ja sitten se loputon mussuttaminen tuomareille ja heikot hermot.

Erinomainen pelaaja, mutta näkisin että ei kuitenkaan mitenkään edes kovin vaikea korvattava. Kyllä noita ykkösketjun snipereita on huomattavasti enemmän markkinoilla, kuin vaikkapa McIntyren kaltaisia senttereitä, jolle taas sitä sopparia soisi ensi kaudelle sorvata.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erinomainen pelaaja, mutta näkisin että ei kuitenkaan mitenkään edes kovin vaikea korvattava. Kyllä noita ykkösketjun snipereita on huomattavasti enemmän markkinoilla, kuin vaikkapa McIntyren kaltaisia senttereitä, jolle taas sitä sopparia soisi ensi kaudelle sorvata.
Sen kanssa ei ole kiirettä. Sopimuksen sorvaus kun käy niinkin nopeasti, että sanoo vain McI:lle, että jatkat muuten enskaudellakin. Seurallahan on edelleen optio kaverin kanssa, joten ei tarvitse yhtään mitään sorvailla. Option käyttämisistä tuskin ihan vielä ilmoitellaankaan. Jos oikeasti 2-vuotista jatkoa sorvailevat, niin silläkään ei ole kiirettä tämän option ansiosta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Aivan aivan... mulle on jotenkin vaikea ymmärtää että se option käyttäminen tosiaan on noin yksinkertaista.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eiköhän joku isommista pojista käy nappaamassa tuon Perrinin tuolta pois kuleksimasta, ettei nyt ihan SaiPaan tartte tulla jäähdyttelemään. Jos ei ulkomailta ottajaa löydy tai Perrin on niin masokisti että väen väkisin haluaa vielä asua Suomessa, niin veikkaisin että joku HIFK tai Lukko jampan riveihinsä poimii. Lukolle nyt on jo tullut harrastus tämmösten muiden seurojen vanhojen, häpäistyjen seuralegendojen nappaamisesta, Perrinhän sopis näiden Vahalahtien, Nummelinien ja Ville Niemisten lisäksi hyvin joukon jatkeeksi.

Oishan se nyt helvetin hauska jos Perrin SaiPaan jollain ilveellä päätyisi. Nyt kun siellä on vaan tämmönen Perrinin kanssa samaa ikäluokkaa oleva mutta Stanley Cupin hävinnyt osapuoli maalilla höntyilemässä, ja sekin on vielä "ihan OK" tason jamppa niin pelillisesti kuin johtamisominaisuuksienkin osalta, niin toisihan toi tommonen noi kinkerit voittanut jamppa vielä yhden lisävaihteen touhuun. Vois kanssa Perrin käydä tiputtamassa Markkasen takas maan pinnalle sitten kun se alkaa leijumaan ja elvistelemään ameriikantarinoillaan, kysyis vaan että Jussi hei onkos sulla tämmöstä sormusta, ai niin, ei oo, ku menit häviämään finaalisarjan, kato musta oli parempi ajatus voittaa, en tiedä mitä mieltä muut ootte.
 

Wolves

Jäsen
Ja sitten se loputon mussuttaminen tuomareille ja heikot hermot.

Loputon? En ole Spinan nähnyt kertaakaan "mussuttamassa" tuomareille Favorinin antaman keihästys ulosajon jälkeen. Se mitä Spina alkukaudella teki (mussutti tuomareille joka tilanteesta, veti herneen nokkaan jokaisesta provosta) ja se mitä mies nyt tekee (korkeintaan kahden sekunnin keskustelu tuomarin kanssa, antaa vastustajien jauhaa paskaa menemättä provoiluun) on täysin eri planeetalta.

Spinahan on keskittynyt pelaamiseen, eikä ole lähtenyt jokaiseen provosointiin mukaan. Kärpät ottelussa en nähnyt mitä siellä tapahtui, mutta oli odotettavaa, että rynnäkkö tulee päälle, jos väärään vaihtoaitioon eksyy.

Spina on tainut löytää jonkinlaisen sisäisen rauhan ennemmin, kuin olisi "loputtomasti mussuttamassa".
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Spina on tainut löytää jonkinlaisen sisäisen rauhan ennemmin, kuin olisi "loputtomasti mussuttamassa".

Kyllä, Ässäpelin hölmöilyn jälkeinen penkitys taisi selvittää päätä ja sen jälkeen kaveri onkin painanut yli piste per peli -tahdissa. Minä hullu vielä epäilin silloin Tirkkosta, vaikka mieshän on jumala.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Spinan kiertely ja kaartelu kieltämättä välillä turhaannuttaa, mutta olisi mukava nähdä tilastotietoa myös Spinan kiertelyn ja kaartelun vastustajille aiheuttamista jäähyminuuteista. Niitä on nimittäin paljon.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minun puolestani Spina saisi kierrellä ja kaarrella jatkossakin SaiPassa, mutta hyvin epätodennäköistähän se on. Tietyistä puutteistaan huolimatta ihan huikean lahjakas ja taitava pelaaja. SaiPassa harvoin noita nähdään. Jatkuvasti vaarallinen kun kiitää tuhatta ja sataa kiekon kanssa vastustajan päätyyn ja välillä jallittaa useammankin pelaajan kieputtelullaan.
 

Barney

Jäsen
Kävin tässä katsomaan tuota SaiPan pakistoa ensi kaudelle, niin helvetti meillä on kova pakisto. Parhaassa tapauksessa päästän molemmista turhakkeista, eli Ahosesta sekä Lappalaisesta eroon. Lappalainen on ollut ihan katastrofi, joten jatkosopimus vain vähentäisi Maalahden, Mäkisen ja kumppanien vastuuta. Ahonen on nyt lähiaikoina ollut vähän parempi Lofquistin vierellä, mutta välillä hänen suorittamisensa on kyllä ihan järkyttävää katsottavaa. Toivottavasti Lukko on tarjonnut Ahoselle hyvää sopimusta, jotta SaiPa tajuaisi olla vastaamatta siihen. Ahonen ei omasta mielestäni sovi SaiPan ensi kauden palapeliin.

Optiomiehet olisi tärkeä saada jatkamaan. Lofquist on kyllä erinomainen paketti, koska on kiekollisesti hyvä, fyysinen, hyvä ylivoimalla, hyvä alivoimalla eli siis ihan kaikkea mitä puolustajalta voi vain toivoa. Larssonkin on mielestäni erittäin hyvä, kunhan hän saa pelata sitä omaa vähän pienempää roolia. Larssonin virheherkkyys kasvaa, jos hän pelaa +20 minuuttia, mutta sellaisella maltillisella peliajalla on kyllä mies paikallaan.

Jatkosopimukset on jo Backmanilla ja Riikolalla. Backman on omassa roolissaan ihan Liigan eliittiä, ja +/- on ollut komeasti plussalla viime vuosina. Riikolalta odotetaan ensi kaudella sitä lopullista läpimurtoa. Syksyllä Riikola oli erittäin hyvä, mutta sitten vähän hiipui ja lopulta loukkaantui. Riikola tulee kyllä nousemaan Liigan kiekollisten pakkien eliittiin, mutta tapahtuuko se vielä ensi kaudella? Toivottavasti.

Sitten on tämä meidän Salcido, joka osaa kyllä jakaa tunteita puoleen ja toiseen. Fakta on kuitenkin se, että Salcido johtaa pakkien pistepörssiä ja on ollut jokaisella liigakaudellaan pakkien PPG-tilastossa ihan kärkisijoilla. Siihen kun lisätään, että mies nauttii erittäin paljon pelaamisestaan SaiPassa, joten eihän hänelle voi kun tarjota jatkosopimusta. Minulle on ihan sama koomaileeko Brian välillä omissa, koska SaiPa tarvitsee kuitenkin ylivoimalla Salcidoa. Jos Brian ei saa jotain älytöntä sopimusta KHL/NLA-akselilta, niin pidän jatkoa melko varmana.

Pakistossa on kuitenkin mielestäni yksi puute. Lofquist tarvitsee vierelleen sellaisen pakin, joka pystyy kellottamaan +20 minuuttia illassa hyvällä tasolla. Vaikea sanoa mistä sellainen löydetään, mutta minä ainakin luotan SaiPan scouttaukseen. Jos pakistoon tulisi yksi laadukas nimi noiden lisäksi, niin voisi lähteä aika luottavaisin mielin Tirkkosen viimeisellä kaudella pyttyjahtiin.

"Mr. X" - Lofquist
Salcido - Larsson
Backman - Riikola
+ Maalahti/Mäkinen yms.

Hyökkäyksen tilanne on vielä tällä hetkellä kinkkinen, ja hyökkäyksen tilannetta onkin mielestäni helpompi puida vasta playoffien jälkeen. Tuossa hyökkäystilanteessa on kuitenkin vielä paljon kysymysmerkkejä. Miten Järvinen riittää kärkisentterinä tosipeleissä? Kannattaako Raulle tarjota jatkoa? Karkaako Mankinen muaalle? Tällä hetkellä tuntuu, että sentterinelikolla McIntyre-Järvinen-Koho-Hämäläinen voisi lähteä kauteen, ja sitten kauden edetessä hankkia sentterivahvistuksen, jos on tarvetta. Laituriosastolta lähtee kuitenkin pahimmassa tapauksessa 5 parasta laituria, joten sinne pitäisi saada laadukkaita paikkaajia. Sentteri-, puolustaja- ja maalivahtitilanne vaikuttaa kuitenkin jo tässä vaiheessa erittäin hyvältä ensi kautta silmällä pitäen.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen itse vähän eri linjoilla Barneyn kanssa.

Ahonen on ollut viimeaikoina erittäin varma pakki, enkä ihmettelisi vaikka kehitys jatkuisi. On myös väläytellyt fyysisyydellä, joten saattaisi hoitaa maalinedustehtäviä aika hyvin. Fyysisyyttä tuonne alakertaan kuitenkin kaivataan. Muuten kohdataan sama ongelma kuin alkukaudella.

Tällä hetkellä Maalahtea tai Lappalaista ei vain uskalla päästää kentälle. Näistä kahdesta varsinkin Maalahti on täysin hukassa kentän joka kolkassa. Puolustussuuntaan ei mitään käsitystä mitä pitäisi tehdä. Ei ikinä seuraa miestä, vaan aina pitää toljottaa sitä kiekkoa. Aika paljon saa tapahtua, että ensikaudella mahtuisi mitenkään vakiorosteriin.

Riikolan kiekollisen pakin taidot eivät ole juuri vakuuttaneet. Laukaisukaan ei ole kauhean hyvä. Maalit tällä kaudella olivat löysiä ranteita viivasta. Avauspelaamisesta ei ole paljoa sanottavaa, koska ei juuri tee maagisia avauksia. Riikola saattaa lyödä itsensä läpi, mutta aika paljon joutuu parantamaan, jos meinaa hyökkäyssuuntaan toimiva pakki olla. Oma pää pysyy suhteellisen hyvin puhtaana, joten eiköhän ensikaudella peliaikaa saa.

Salcido on aika epätasainen suorittaja. Pistepörssissä korkealla, mutta pelit ovat edelleenkin ailahtelevia. Itse melkein hankkisin jostain vähän halvemman ja monipuolisemman pakin. Avaukset olivat eilenkin aika karmivia, varsinkin YV:llä. Ei tälläinen yv-pakki voi tuhlata 30 sekuntia joka yv:stä syötöillä, jotka eivät osu lähellekään omia. Toinen ratkaisu on lyödä ristikulmaan, kun hyökkääjät ovat melkein pysähtyneet jo siniselle. Tällä hetkellä kuitenkin jengin kalleimmista, ellei se kallein pelaaja. Pitäisi olla tasaisen luotettava.

Larsson on ollut paluunsa jälkeen Lofquistin jälkeen paras puolustaja. Pelaa kiekko maalille viivasta, eikä ensimmäisen kaverin polkkeisiin. Jos vire jatkuu poffeissa, niin käyttäisin option.

Lofquistista ei montaa mieltä voi olla. SaiPan paras puolustaja, joten option käyttö on itsestäänselvyys.

Järvistä en kaavailisi top-2 sentteriksi. Yksi hyvä jakso ei ainakaan allekirjoittaneelle riitä. Nyt jo näyttänyt vähän merkkejä hyytymisestä, eikä alkukaudella annettu vastuu juuri hedelmää poikinut. Jos ensikaudelle meinataan satsata, niin hankkisin jostain oikeasti top-2 sentterin McIntyren kaveriksi, eikä mentäisi sillä mentaaliteetilla, että kaivetaan sitten kesken kauden pelaaja, jos Järvinen ei toimikaan. Järvinen kuitenkin on ollut erinomainen myös alemmissa kentissä, joten käyttöä löytyy.

Kaikki riippuu tietysti, miten ensikauteen meinataan panostaa. Itse oletan, että Tirkkosen aikakausi halutaan lopettaa hyvin, joten pientä extrarahaa laitetaan likoon.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Salcido on aika epätasainen suorittaja. Pistepörssissä korkealla, mutta pelit ovat edelleenkin ailahtelevia. Itse melkein hankkisin jostain vähän halvemman ja monipuolisemman pakin. Avaukset olivat eilenkin aika karmivia, varsinkin YV:llä. Ei tälläinen yv-pakki voi tuhlata 30 sekuntia joka yv:stä syötöillä, jotka eivät osu lähellekään omia. Toinen ratkaisu on lyödä ristikulmaan, kun hyökkääjät ovat melkein pysähtyneet jo siniselle. Tällä hetkellä kuitenkin jengin kalleimmista, ellei se kallein pelaaja. Pitäisi olla tasaisen luotettava.

Järvistä en kaavailisi top-2 sentteriksi. Yksi hyvä jakso ei ainakaan allekirjoittaneelle riitä. Nyt jo näyttänyt vähän merkkejä hyytymisestä, eikä alkukaudella annettu vastuu juuri hedelmää poikinut. Jos ensikaudelle meinataan satsata, niin hankkisin jostain oikeasti top-2 sentterin McIntyren kaveriksi, eikä mentäisi sillä mentaaliteetilla, että kaivetaan sitten kesken kauden pelaaja, jos Järvinen ei toimikaan. Järvinen kuitenkin on ollut erinomainen myös alemmissa kentissä, joten käyttöä löytyy.
Salcido johtaa kuitenkin pakkien pistepörssiä ja ottajia löytyis muualtakin. Ei hän niin huonosti ole pelannut etteikö jatkosopimusta pitäisi tarjota. Ylivoimaa pyörittämään hänet tänne taidettiin ostaa ja siinä onnistunut varsin kelvollisesti. Joukkue on suorittanut nyt pari kautta hienosti, mutta pikkuseuran resursseilla tuollasen kärkipakin vaihtaminen on melko riskistä hommaa. Vaikka toimisto on skouttauksessa onnistunut hyvin, niin Salcidon tasosen kaverin korvaaminen paremmalla hintalaatu- suhteella ollen samalla sarjan kärkipakkeja on vaikea veto.

Sisäkumilla on optio ensi kaudeksi, tämän lisäksi on Koho ja Järvinen, joita voi pyöritellä kärkiketjuissa. Tässäkin tapauksessa tulee ne pikkuseuran resurssit vastaan. Mun mielestä ei ole fiksua roudata jengiin neljättä sentteriä pyörittämään kahta kärkiketjua kun huhuissa on että lähes koko laituriosasto menee uusiksi.

Sentteriosasto olisi nykyisellä mielestäni ihan riittävä ensi kauteen. Tuomenoksan voi keskittää skouttaamaan laitureita kärkiketjuihin. Maalivahdit, pakisto ja sentterit alkais olla jo kunnossa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Salcido on saanut sapiskaa vähän siellä täällä kauden mittaan ja toki myönnän, että itsekin olen sitä ollut antamassa kenties kohtuuttomastikin välillä. Nyt kuitenkin kevään mittaan on ollut todella arvokas ja keskeinen pelaaja tuolla. En epäile, etteikö olisi esim. pleijareissa erittäin merkittävässä roolissa.

Kyllä mielellään näkisin Brianin SaiPan nutussa ensi kaudellakin, mutta arvo on näin onnistuneen kauden myötä varmasti kohonnut, joten saa nähdä... SaiPan ei edelleenkään kannata hirmupalkkoja tarjota kellekään ja sitä kautta kaventaa rosterin leveyttä.
 

Barney

Jäsen
Kyllä mielellään näkisin Brianin SaiPan nutussa ensi kaudellakin, mutta arvo on näin onnistuneen kauden myötä varmasti kohonnut, joten saa nähdä... SaiPan ei edelleenkään kannata hirmupalkkoja tarjota kellekään ja sitä kautta kaventaa rosterin leveyttä.
Brianin kohdalla halu pelata SaiPassa kuitenkin pyöristää tuota isoa palkaa varmasti vähän alaspäin. Viime kaudellakin Salcido olisi halunnut siirtyä SaiPaan, mutta koska joukkueella ei ollut tarvetta, hän suuntasi Jyväskylään. Salcido on tietenkin kovapalkkainen kaveri, mutta kyllä minun mielestäni noilla tehoilla pitääkin olla. Hyökkäystehojen lisäksi Brianilla on vielä tällä kaudella +/- positiivisilla lukemilla, joten vaikea nähdä SaiPan saavan yhtä kovaa ylivoiman moottoria halvemmalla mistään.

Järvisen kohdalla pitää ottaa huomioon, että mies on kärsinyt edellisillä kausilla paljon loukkaantumisista. Nyt on tulossa pitkästä aikaa ehjä kausi, ja hän on päässyt jo hyvin mukaan liigavauhtiin. Isokokoinen sentteri, joka on erinomainen aloittaja, pelaa tunnollisesti puolustuspäähän ja omaa hyvän pelsilmän. Vähän tulee kyllä mieleen Jarno Koskiranta tästä kaverista, joten en ihmettelisi jos Järvinen latoo kovat tehopisteet jo ensi kaudella.

@huhheijaa Ahosesta en saa itse varmaa puolustajaa tekemälläkään. Välillä saattaa pelata muutaman pelin ihan kohtalaisesti, mutta sen jälkeen tulee taas joku kiekollinen aivopieru. Ahonen on kuitenkin rooliltaan "peruspakki", joten silloin niitä virheitä ei voi katsoa läpi sormien samalla tavalla kuin vaikkapa jonkun Salcidon tai Taipaluksen tyylisten puolustajien tapauksessa. Omasta mielestäni Ahonen ei tuo tuohon puolustukseen oikein mitään, fyysisyyttä ehkä vähän, ja en oikein usko hänen hirveästi tuosta enää kehittyvän.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ok, no tuossa tapauksessa ehdottomasti jatkopahvi kouraan ja voihan sitä palkkaa toki hieman aina nostaa. Omistautuminen SaiPalle on kyllä hieno piirre.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Tuossa hyökkäystilanteessa on kuitenkin vielä paljon kysymysmerkkejä. Miten Järvinen riittää kärkisentterinä tosipeleissä? Kannattaako Raulle tarjota jatkoa? Karkaako Mankinen muaalle? Tällä hetkellä tuntuu, että sentterinelikolla McIntyre-Järvinen-Koho-Hämäläinen voisi lähteä kauteen, ja sitten kauden edetessä hankkia sentterivahvistuksen, jos on tarvetta. Laituriosastolta lähtee kuitenkin pahimmassa tapauksessa 5 parasta laituria, joten sinne pitäisi saada laadukkaita paikkaajia.

Itse haluaisin Raun jatkavan. 24 peliin on tullut nyt 8 maalia joten joku 15 maalia voisi olla ihan realistinen odotusarvo ensi kaudelle, ja hinta tuskin karkaa vielä kovin korkealle tämän kevään esityksillä. Suurin osa noista maaleista on tullut juuri sieltä maalin edustalta missä SaiPalla ei ole liikaa äijiä tällä kaudella ollut. Uusista hankinnoista, jos tuo huhuttu Tomas Mikus tulee meille niin hänet voisi aluksi yrittää istuttaa kakkosen laidalle. Okei, Rau - Järvinen - Mikus on ennakolta aika paljon köykäisempi kuin vastaava ketju Spinan kanssa, mutta vastapainoksi McIntyren laitureihin voisi sitten panostaa vähän enemmän.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehdottomasti Raulle vaan jatkoa mikäli on halua jäädä. Raun tapauksessa tultaisiin saamaan erittäin hyvä hinta/laatusuhde aikaiseksi. Lisäksi kaveri on tosiaan tehtaillut maaleja juuri sieltä minne vahvistusta kaivattiinkin.

Ahonen puolestaan on hieman ailahteleva, mutta toivoisin kaverin jäävän joukkueeseen. Välillä innostuu yrittämään muuta kuin sitä missä on etevä eli kunhan keskittyisi siihen peruspakin tonttiin niin on erittäin tarpeellinen jätkä.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka Ahosesta onkin huhuja Rauman suuntaan, niin en jaksa uskoa, että miehen hintalappu mikään kovin korkea on. Minä ainakin näkisin Ronyn vielä ensi kaudella SaiPan paidassa. Sopivan kovaotteinen puolustaja, jolla kuitenkin vielä potentiaalia kehittyä, sillä Ronyn kokemus Liigasta ei iästä huolimatta ole kovin kummoinen. Pakisto kyllä vaikuttaisi hyvin säilyvän ensi kaudelle, kun kerran Lofquistista ja Larssonista on optiot. Salcido on jokasyksyisestä kankeudestaan huolimatta tärkeä palanen SaiPan joukkuetta niin pukukopissa kuin kentällä. Toivottavasti hintalappu ei karkaa liian isoksi.

Uutta kärkipään sentteriäkään ei mielestäni tarvitse ennen kautta hankkia, mikäli McIntyren optio (toivottavasti) päästään käyttämään. Ensi kauden sentteritilannehan on siinä mielessä erinomainen, että McIntyren, Järvisen, Kohon ja Hämäläisen lisäksi Kuronen ja Rau pystyvät tarvittaessa pelaamaan senttereinä. Flinck ei ole tällä kaudella tehnyt maalin maalia, mutta jokin miehessä vaan viehättää. Halpa pelaaja, joka täyttää kyllä ruutunsa.

McIntyrelle hankitaan kesällä laiturit ja Jokinen saa viimeisen mahdollisuuden aloittaa kausi tulosyksikössä, niin mielestäni tuonlaisella jengillä voisi hyvin lähteä kauteen. Pitäisi myös tuttuun tapaan jäädä ylimääräistä tuohta vahvistaa kauden edetessä joukkuetta.

X - McIntyre - X
Jokinen-Järvinen-Rau
Venäläinen-Koho-Virkkunen
Kuronen-Hämäläinen-Leivo

Ahonen-Lofquist
"Salcido"-Riikola
Backman-Larsson
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse haluan Filnckin tilalle ihan jotain muuta. Tällä kaudella ei ole ottanut typeriä jäähyjä, mutta ei ole tehnyt mitään muutakaan. Kaverissa on potentiaalia, mutta se ei realisoidu SaiPassa. McIntyre on ykkösen sena, Järvinen kakkosen (jos ei parempaa saada) ja Koho/Hämäläinen 3/4.
 

Barney

Jäsen
Ahonen-Lofquist
"Salcido"-Riikola
Backman-Larsson
Tällä pakistolla kun SaiPa lähtisi kauteen, niin joukkueesta poistuisi vain Lappalainen ja Vainonen. Jatkuvuus on erittäin tärkeä asia, mutta jos kokoonpanoon ei tule mitään muutoksia, niin joukkue jää liian helposti sille mukaavusalueelleen. Tästä hyvä esimerkki on tuo Tavi-Koho-Mankinen ketju, joka veti 1,5 vuotta samoilla kuvioilla, ja mitään uutta ei tullut, vaikka vastustajat osasivat jo viime kauden lopulla lukea heidän yrityksensä. Jos esimerkiksi kaikki pakkiparit pysyy tämän kauden lopulta ensi kauden alkuun samoina, niin itse en pitäisi ainakaan sitä kovin positiivisena asiana. Vaihtuvuttakin pitää tulla jatkuvuuden lisäksi.

Sitten voidaan myös kysyä, että millä tavalla tuo pakisto olisi tämän kauden pakistoa parempi? Jotkut pelaajat saattavat parantaa, mutta jotkut voivat pelata huonommankin kauden. Kyllä SaiPankin pitäisi mielestäni pyrkiä joka kausi kehittämään joukkuettaan paremmaksi, joten yksi laadukas pakki olisi elintärkeä. Sinänsä Ahoselle voisi tarjota jatkosopimusta, mutta nyt tilanne on se, että kaikki muut "parhaasta kuusikosta" todennäköisesti jatkavat, joten jotain vaihtuvuutta pitäisi saada. Varsinkin jos Lukko tarjoaa Ahoselle sopimusta, niin se kielii jo siitä, että Ahoselle pitäisi maksaa huomattavasti enemmän kuin tästä kaudesta, vaikka Ahosen näytöt eivät hirveästi puolla sitä.
 

redpecka

Jäsen
Salcido on saanut sapiskaa vähän siellä täällä kauden mittaan ja toki myönnän, että itsekin olen sitä ollut antamassa kenties kohtuuttomastikin välillä. Nyt kuitenkin kevään mittaan on ollut todella arvokas ja keskeinen pelaaja tuolla. En epäile, etteikö olisi esim. pleijareissa erittäin merkittävässä roolissa.
Boldaukset omiani. Mitä pidit Salcidosta sääleissä HIFKiä vastaan? Mitä pidit Salcidosta JYPissä SaiPaa vastaan (pleijareissa)? Syttyykö tämä siis jotenkin pleijareissa liekkeihin? Mielestäni meidän ei tarvitsisi arvuutella vaan voisimme katsoa menneisyyteen ainoastaan. Jos haluamme taas uskoa parempaan huomiseen, siihen en halua kapuloita iskeä.

Omassa mielikuvituspelissäni suunnittelen mihin käyttäisin soosista vapautuvat fyrkat. (ääritapauksessa ottaisin hänet puoliartistina tammikuussa sisään)
 
TPS on organisaationa ollut kuitenkin ihan pihalla jo useamman vuoden. En itse ainakaan usko, että raha on Perrinin intresseissä ykkösenä. Eiköhän Perrin ole uransa aikana ihan kivat rahat tehnyt, joten uskoisin hänen haluavan joukkueeseen, jossa saa ison vastuun ja jossa on oikeasti realistiset menestysmahdollisuudet. Se on sitten eria asia, olisiko SaiPa Perrinille paras vaihtoehto ja onko SaiPa edes kiinnostunut Perrinistä. Sinänsä tämä keskustelu on melko turhaa, koska todennäköisyys sille että Perrin pelaa ensi kaudella SaiPassa on erittäin minimaalinen.

@3156155 Perrinhän nimenomaan halusi jatkaa JYPissä, mutta JYP ei halunnut jatkaa miehen sopimusta. Siitä syystä JYP-fanit ovatkin erittäin käärmeissään.
Iltalehti uutisoi TPS:n olevan Perrinin uusi seura.

Perrin jatkaa Liigassa
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Salcido ei varmaankaan tee päätöstä ensi kaudesta kuin vasta joskus kesällä, eikös se näin ole mennyt aiemminkin. Ja tässä tapauksessa tilipussin paksuus on viime kädessä kiinni siitä millaista jälkeä #33 tekee pudostuspeleissä. Jos Brian dominoi myös play offien pistepörssiä (teksti-TV:n pohjalta mennään näissä, puolustuspään hasardit eivät tässä tilanteessa paina), niin luulen että hinta nousee väistämättä SaiPan kannalta liian korkealle. Vaikka KHL ei kiinnostaisikaan, niin ottajia löytyy Liigan rahaseurojen lisäksi myös Ruotsista ja Sveitsistä.

Jos ja kun Brian viihtyy Lappeenrannassa, niin eiköhän homma mene niin että muut seurat määrittävät touko-kesäkuussa Salcidon palkkatason, ja sen jälkeen Tuomenoksalla on mahdollisuus esittää SaiPan tarjous. Rahallisen tarjouksen pitäisi nousta kohtuullisen lähelle markkinahintaa, ja siihen päälle vielä työsuhde-vedyt ja atomit, ja pari Pullin rieskaa allekirjoituspalkkioksi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Boldaukset omiani. Mitä pidit Salcidosta sääleissä HIFKiä vastaan? Mitä pidit Salcidosta JYPissä SaiPaa vastaan (pleijareissa)? Syttyykö tämä siis jotenkin pleijareissa liekkeihin? Mielestäni meidän ei tarvitsisi arvuutella vaan voisimme katsoa menneisyyteen ainoastaan. Jos haluamme taas uskoa parempaan huomiseen, siihen en halua kapuloita iskeä.
Menneet on menneitä ja nyt on nyt. Lähinnä sillä perusteella, että Salcidon startti tähän kauteen oli vähän hidasta käynnistymistä ja nyt kauden edetessä on kone kulkenut koko ajan paremmin. Arvailuahan tämä on kaikki aina, mutta ei kai se ole kiellettyä? Itse uskon, että Salcido jatkaa hyviä otteita myös pleijareissa. Jos olen väärässä, niin sittenhän olen. Haluan olla optimisti.

Uskon myös, että Flinck tekee pleijareissa maalin. =)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös