Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Saadaanhan me tupa täyteen Hippoksella?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Glory, 27.08.2007 klo 18.00.

 1. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Mulla tuli tästä mieleen et mitenköhän mahtais toimia noin niinkuin yleensäkin 10 pelin lippupaketti. Ne jotka tietää et joka matsiin ei pääse mutta oisivat innokkaasti paikan päällä. Vai onko joku laskenut paljonko esim. seisomakausarilla pitää käydä pelejä katsomassa et kannattaa moinen kertalippujen / lippupaketin sijaan?

  Toinen probleema mikä mulla tuli mieleen... otetaan nyt esimerkiksi et käy n. 10 peliä runkosarjassa kattomassa. Sitten taas vaikka jäis pari peliä katsomatta ja joukkue pääsis playoffeihin. Saisko noista kahdesta jotain hyvitystä / voisiko ne käyttää playoffeissa tms?
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmaan joku 3-5 pelin paketit toimii paremmin kun hinta tulisi paljon kohtuullisemmaksi kuluttajan kannalta, jos miettii vaikka jotain 10 pelin ja 100 euron pakettia niin tiputtaahan se hintaa 14 eurosta, mutta harva varmaan sitä satasta haluaa maksaa kerralla varsinkin kun seisomapaikoista kyse ja todennäköisesti rahat tiukassa.

  Mutta hyvä esimerkki näistä paketeista on se että jos normaalisti lippu seisomaan on 14e niin se yleensä sisältää 2,5e palvelumaksun, eli 14e lipusta jää seuralle 11.50e, kuluttajalle taas joka lipusta tulee vielä euro päälle kuluja lippu.fi kun tilaa.
  Hintaesimerkkinä:
  5 kpl irtolippuja seisomaan maksaa yhteensä 5x 15e =75e
  tuloja seura saa = 5x 11,5e = 57.5e
  Esimerkiksi myymällä 50e ja 5 pelin lippupaketteja menisi vain seuraltakin tuo yksi palvelumaksu, kuluttajalta tippuu hinta melkein vitosella per peli mutta seuralta vain muutama euro per peli tulot.
   
 3. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En tiedä olisiko mistään kotoisin esim. 2 lipun paketit? Tai kolmen? Eihirveetä investointia tarvitse tehdä, saa etua vaikka pati-muutaman euron. Itselle tulee mieleen että kun ostais pari-muutaman lipun paketin, varmasti tulisi näitä "no pakko kai tää toinenki on käyttää" katsojia. Lisää oheismyyntiä ja tietysti yleisöä. En nyt tähän aikaan saa aivoja toimimaan niin että osaisin kirjoittaa mitä varsinaisesti haen tässä.
   
 4. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ehkä, mutta toisaalta nyt on myyty erinäisillä kampanjoilla ja muilla tavoilla halpoja lippuja yksittäisiin peleihin. Jos tätä verrataan lippupaketteihin, niin yksittäiset liput myyvät varmasti enemmän, koska kynnys usemman lipun ostamiseen kerralla on suurempi. Etenkin, jos liput käyvät esimerkiksi vain peräkkäisiin peleihin, mutta ostajaehdokas tietää ettei pysty molempiin osallistumaan.

  Eli lippupaketeilla on etunsa, mutta myös haittansa. Jos pitää valita toinen kahdesta vaihtoehdosta, niin näkisin että nykyinen yksittäisten lippujen myyminen on järkevämpi vaihtoehto.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmaan lippupaketit toimii paremmin jos on tulossa useampi huonompi ottelu joka ei vedä yleisöä ja sitä ennen saaattaisi joku kovempi matsi olla. Esimerkiksi HIFK matsi olisi saattanut toimia hyvänä sisäänheittona pelicans ja ilves matsiinkin 3 pelin pakettina tai että tuon ottelun lipulla olisi saanut alennusta noista.

  Isoin pointtihan se enemmän on noissa useamman pelin paketeissa on että joukkue voi muutamalla eurolla tiputtaa hintaa per ottelu katsojalle, mutta seura itse saa samat tulot kun mitä irtomyynistä saisi kun ei tarvitse joka pelistä maksaa sitä palvelumaksua lipputoimistolle eikä kuluttajan sitä euroa lipusta. Samalla se sitoo katsojan myös näihin ei niin kiinostaviin peleihin ja silti saa melkein täyden hinnan lipusta.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt vain tupa täyteen perjantaina Ilves matsiin. Seisomapaikatkin on OP tarjouksena -50% ja lisäksi on tuo loppukauden seisomapakettitarjous 69e 10 ottelua. Toimistollakin hereillä nyt vaikka perjantain ottelu on vain Ilves vastassa niin tämmöiset voittoputket kannattaa hyödyntää ja tuoda sitä buumia jo hyvissä ajoin otteluun.
   
 7. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Tuo seisomakausikortti on muutenkin ollut ihan soppeli. Laskin hinnaksi lokakuun lopussa ostettuna suunnilleen 6,20 per peli. Pikkusen aikasemmin hallille ja saa loistavat paikat hyökkäyspäädystä. Istumapaikat 1-2 rivillä ei juuri kiinnosta, varsinkaan kun hinnat on moninkertaiset.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toki c1 katsomoon yleensä saa ihan passeli hintaan lippuja istumaankin jos ajoissa liikkeellä ja näkyvyys ok Toki Ilves matsiin nekin on jo mennyt.
   
 9. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  Tällä- sekä viimekaudella olen ollut A4 ja A3 alarivi-katsomoissa niillä 10€ -paikolla katsomassa. 10€ ei siis ole enää ovella, etukäteen lippu-piste-fi myy hieman näkörajoiteisia paikkoja. Toiseen päätyyn ei paljoa A3:stakaan näe kun joku RD siinä Villen kanssa maskissa heiluu. Suurin ongelma pelin seuraamiseen niiltä paikoilta on tietenkin se kun pleksi vääristää eikä näe toiseen päätyyn. Silloin sitten pitäisi katsoa kulmavääntöä mediakuutiolta että näkee.
   
 10. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Muuta kuin seisomapaikkoja en ole aikoihin kysellytkään, saattaa hintapolitiikka olla juuri noin. Toivottavasti uusi areena näkee muutaman vuoden kuluttua päivänvalon.
   
 11. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Mites tää nyt menee, jatkiksen liiga lehden alla on JYP- Lukko ottelu merkitty Torstaiksi 3.2.mutta JYPin omilla sivuilla taas Perjantaina 4.2.?

  Kahta peliä ei kai vedetä peräkkäin Jyväskylässä Lukkoa vastaan, ilmeisesti Perjantaina on oikea pelipäivä? Jatkiksen tiedot on kyllä ennenkin olleet vääriä.
   
 12. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Liigan sivut kertovat perjantaiksi.
   
 13. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Ok, Kiitti! Perjantai käy kyllä paremmin, noin jos samalla nauttii muutaman ohrapirtelön :D
   
 14. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niin no sen verran oikeassa että peli pelataan 3. eikä 4. päivä.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onko huomiseen matsiin myyty todella istumapaikat jo loppuun? Ollaanko jopa lähellä kauden ekaa loppuunmyytyä matsia?
   
 16. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Ainakin nyt on. JYP hetki sitten Twitterissä:

  Lainaus:
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kuulostaa ihan hyvältä, ei siis pitäisi jäädä paljon täydestä hallista. Muutenkin koko kausi ollut hyviä yleisömääriä, vaikea sanoa onko sisäänsaatava raha ollut edelliskausien tasoa, mutta ainakaan mitään romahdusta ei ole tapahtunut vaikka alkukausi oli vaikea. Näyttäisi tismalleen olevan tällähetkellä keskiarvo sama kun viimekaudella ja nyt mahdollista hyppiä yli tuosta. Toki loppukauden ohjelma ei ole helpoimpia, mutta Kalpa vielä toisenkerran ja viikonloppumatseja.
   
 18. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Ei varmasti suoraan lipputuloista oleva raha ole samaa tasoa kuin aiemmilla kausilla, koska tänä vuonna on ollut todella paljon erilaisia lippukampanjoita, ilmaislippujen jakoa jne. Oheismyynnin kanssa ero oletettavasti kaventuu, mutta hieman veikkaan että kassaan jäänyt raha on tältä kaudelta ollut kokonaismäärältään selvästi aiempaa pienempi.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja onhan keskimääräinen lipunhinta varmasti hieman alempi kun myyty kympillä noita heikompia paikkoja ennakkomyynissä. Toisaalta vastapainosti rahaa tehty varmaan hyvin näillä muutamalla supermatsilla. Toisaalta esim. siinä HIFK matsissa epäonnistuttiin kun myytiin varmaan seisomaankin 18e lippuja mutta ei onnistuttu myymään hallia ihan loppuun kun ei somessa muistettu matsia mainostaa. Viimeaikoina tuntuu että ihan eri tahtiin on ennen matseja julkaisuja tullut.
   
 20. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Näyttäisi TPS peli olevan istumapaikat käytännössä loppuunmyyty muutamaa hajapaikkaa lukuunottamatta, päästään ilmeisesti taas 4000 tuntumaan. Hyvä vauhti päällä. Tästä voitto kotia niin torstaina Kalpaa vastaan kauden eka loppuunmyyty matsi? toki voisihan sen jo tänäänkin napata :)
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 22. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  No tuohon hintaan lähtee kyllä ostoon samantien, oli penkin takana koutsaamassa kuka tahansa kuulapää.
   
 23. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joku voisi heittää tähän Virtasen jatkon :) Edullinen on hinta, toivottavasti toimii.
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toimii varmasti kunhan joku tietäisi, vissiin muutaman päivän tuolla ollut mutta eipä sitä mainostettu vain missään :) ässien kaltainen joukkoryntäys vaikea tapahtua jos kukaan ei tiedä :)

  Olisko idea myydä seisomokatsomoon halvat kortit ja otetaan katteet sitten Immosen sopimuksen julkaisun jälkeen kalliimilla korteilla ja samalla kun väkeä hallissa niin irtolipuistakin aina muutaman euron enemmän voidaan nyhtää, varsinkin jos seisomalippuja ei paljon irtomyyntiin jäisi.
   
 25. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Öörli pööd nappaa parhaan edun - JYP Jyväskylä Linkki vie JYPin nettisivuille.

  Nyt on virallista infoa ensi kauden seisoma-kausareista! On sen verta kova tarjous, että olisi siellä ollut päävalmentajana sitten Luoman taklannut maalikehikko niin noin halpaa tarjousta en jätä käyttämättä. Meikä on Öörli pööd.