Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Saadaanhan me tupa täyteen Hippoksella?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Glory, 27.08.2007 klo 18.00.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa tuossa näkyä edelleen se ettei varsinaista sometiimiä ole sielä. Näin lauantaina suurin osa makailee kotona krapuloissaan niin kukaan ei halua päivittää joukkueen ja lipunmyynin tilasta mitään. Tuo nimenomaan on parasta ja halpaa markkinointia mainostaa että hallissa on vain tietyn verran lippuja myymättä. Nytkin taisi olla vain muutama alarivi jäljellä tuntia ennen matsia.Esimerkiksi se HIFK matsi taisi olla että ainoa mainos mitä siitä tuli "hallissa on vielä hyvin tilaa" mainos vaikka loppuunmyydyksi oli menossa :D nyt oli aamulla yksi mainos ja sitten jotain kun Pile on parkkimaksuja keräämässä.
   
 2. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Nimenomaan. Näyttää siltä että ainoaa mitä saadaan pelipäivinä on tuo basic-pelipäivä video ja jos jotain sattuu ennen peliä taltioitavan... Ja ottelun tulokset erätaukojen vaiheessa. Ilmeisesti edelleen on Jiri Halttunen ainoana some-vastaavana.

  Toki Pile parkkipirkkona kuva oli kyllä hauska. :D
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja vielä tuossakin kohti olisi voinut saada mainintaa että lippuja jälljellä mutta halli täyttymässä, olisi joku voinut vielä viimehetkellä lähteä hipposta kohti. Osa voi luulla että lippuja ei saa ja osa taas että halli on yhtä tyhjä kun viimeksi. Sanallakaan ei olla hyvää lipunmyyntiä mainittu somessa. Enkä osaa sanoa meneekö edes 4000 rikki välttämättä tänään, mutta halli on kuitenkin lähes täysi jokatapauksessa.Ihmisiä pitää infota ja kannustaa. Ei edelleen riitä pelkkä keskisuomalaisen mainos. Eihän esim täysipäiväisen somevastaavan palkkaaminen halpaa ole, mutta väittäisin että pelkästään näissä parissa matsissa missä 4000 katsojaa ollut ja hyvä lipunmyynti niin ollaan menetetty useamman sadan lipun verran katsojia kun kukaan ei houkuttele väkeä hallille somessa. Jiri tekee mitä pystyy, mutta ei varsinaisesti kuulu kuitenkaan markkinointi ja myyntitiimiin, tekee kuvilla ja jutuillaan hyvää jälkeä, mutta jonkun pitäisi varsinainen "markkinointi" myös hoitaa.
   
 4. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Seisomapaikkoja vielä jäljellä n. 150 kpl, istumapaikkoja n. 25 kpl.

  Noin JYPin fb:ssä pari tuntia sitten. No onhan se syytäkin välierissä saada halli täyteen, ihan sama mikä jengi on vastassa - vieläpä kun perjantai-ilta kyseessä.
   
 5. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ensi kaudelle(kin) tuo seisomakausari on kyllä todella hyvän hintainen. Itse ostin jo silloin kun sen vielä sai 99e hintaan, nythän se taitaa olla 129e joka on edelleen maukas tärppi. Tällä kaudella tuli käytyä katsomassa arviolta parikymmentä runkosarjan kotipeliä, ja ensi kaudella määrä tulee varmasti olemaan lähempänä kymmentä. Silti kausari maksaa itsensä takaisin ja siihen päälle se helppous, kun ei tarvitse aina erikseen lippua ostaa. Lisäksi sitten nuo pienet lisät kuten puurojuhlat, frisbeeskabat jne.

  Toivottavasti tuota kausaria(kin) osataan vaan markkinoida tehokkaasti. Se nyt ainakin on ihan höpöhöpöä jättää kausari ostamatta "mutkun paska halli ja joutuu sinne tolpan taakse" -jargonin takia. Kymmenen - viistoista minuuttia ennen pelin alkua hallilla/katsomossa riittää hyvin, eikä tarvii tolppia tuijotella. Järkkäreiden toivoisi edelleen edes niissä täysissä / melkein täysissä peleissä tekevän jotain muuta kuin hätistelevän ihmisiä portailta, kuten vaikkapa tiivistämään seisomakatsomoa järkevästi ja hyvissä ajoin. Lienee yhä ja edelleen turha toivo. (minnehän tosta kannattaisi laittaa palautetta?)

  Tällä kaudella tuli itse myös hiukan aktivoiduttua oheismyynnin suhteen. Samalla tavoin kuin tuo kausarin ostaminen on osaltaan myös seuran tukemista (vaikka nähdyt pelit jäisikin vähiin), niin ikään kuin kiitoksena edullisesta kausarista - ja muutenkin - tulee sitten kahvia sun muuta osteltua peleissä. Harmillista vaan että käytävillä liikkuminen ja kioskeilla asiointi on hallissa hidasta jos on vähänkin täydempi peli. Fanituotteita olis myös kiva ostaa, jos ne saataisiin joskus sellaiselle tasolle että esim. t-paitoja tekisi mieli pukea päälle myös vapaa-aikana... Mutta se on toisen ketjun juttu se.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ainakin ekakertaa JYP taisi jossain muodossa jopa mainostaa tuota 99e kausikorttia muutaman kerran somessa, nyt hiljaisempaa ollut tuon 129e osalta vaikka edelleen kilpailukykyinen hinta. Odotetaankohan siellä että saadaan koko kausikorttimyynti pystyyn ja esim. Immosen tultua saataisiin myös iso määrä hieman isommalla hinnalla myytyä.

  Voisihan noita halpoja kausikortteja myös hyödyntää suoraan oheismyynissä, kuten myös muita kausikorttilaisia.. tyyliin "Jarkko Immosen pelipaita tarjoushintaan ja vaikka vielä joku pieni esine tai tarjouskuponki kaupanpäälle tuon paketin ostaneille kausikorttilaisille. Käsittääkseni noissakin on katteet kunnossa mutta edes lähellekään kaikilla kausikorttilaisilla ei ole pelipaitoja olemassa, väriä lisää halliin ja samalla volyymiä myyntiin. Pystytään varmasti tiputtamaan hieman hintoja jos pystyy tilaamaan isompia eriä tuotteista. Toki tääkin kuuluu taas eri ketjuun mutta jos puhutaan halvoista kausikorteista niin ei se suoraan ole omiin muroihin kusemista jos sitä vain hyödyntää paremmin. Onneksi hieman hallissakin yritetty parantaa myyntiä.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ei luulisi olevan ainakaan hinnasta kiinni hallin täyttyminen, kun Smartumin 5€ palvelusetelillä voi maksaa kausikortin. Varmasti Suomen halvin koskaan..
  Kuva JYPin sivulta:
   

  Liitetyt tiedostot:

 8. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Tervehdys arvon palstaveljet!
  Minulla olisi halukkuus hankkia vuoden tauon jälkeen kausikortti alkavalle kaudelle. Ongelmani on että olen reissutyössä, ja otteluihin pääseminen on välillä haastavaa. Löytyisikö täältä joku jolla samankaltainen ongelma, jonka kanssa voitaisiin hankkia kausikortti kimpassa?
  Olen hyvin joustavaa sorttia oleva ihminen joten uskon että pystyisimme sopimaan helposti kuinka vuorottelu tehtäisiin käytännössä.
  Jos kiinnostusta niin laittaa yv.
   
 9. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Sen verran kommentoin näin julkisesti, että helpottaa kiinnostuneita kun kerrot tässä minkä hintakategorian kausari sua kiinnostaa.
   
 10. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Lainaus:
  Jätin avoimeksi koska neuvottelukysymys. Mutta alemman hintaluokan istumakortti olisi mieluisin.
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  JYP alkanut hyödyntää omia kuluttajalistojaan ja soittanut esim. parille kaverilleni sekä isälleni, jotka ovat entisiä asiakkaita mutteivat omista tulevalla kaudelle ainakaan vielä kausikorttia.

  Pelaajia hyödynnetään IFKn tavoin näissä soitossa, Ossi Ikonen toiminut ainakin soittajana, on varmaa muitakin.

  Hyvää ja aktiivista otetta JYPiltä, ehdottomasti jatkoon.
   
 12. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Joo tais olla FBssä tästä jotain päivitystäkin, hienoa että soittelevat. Lienee aikaisempina vuosina ollut vain toiveajatteluissa että entisille kausikorttilaisille on soitettu?
   
 13. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Kaikki keinot käyttöön ihmisten saamiseksi hallille, tämä on hyvä! Näissä asioissa on hyvä olla totaalinen.
   
 14. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Koskahan nuo kausarit lähtevät tilaajille päin? Puhetta oli alkukesästä mutta johan tässä ollaan jo juhannuksessa eikä vielä korttia kuulu. :/


  (Toki se kolahtaa postiluukusta saman tien kun tämän kirjoitan...)
   
 15. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Kaikille kausipaikan tulevalle kaudelle ostaneille asiakkaille kausikortit toimitetaan elokuun aikana. Ilmoitamme elokuussa päivämäärän koska postitus aloitetaan, jotta osaatte tarkkailla postianne. Samalla tiedotamme yhdessä erässä istumapaikkansa maksaneiden JYP-fanituotteen toimituksesta.

  Kausikorttimyynti käy vilkkaana ja emme pysty toimittamaan kaikkia kortteja ennen lomia ( JYP-toimisto suljettuna 22.6.-30.7.), joten kortit postitetaan kaikille yhtä aikaa elokuussa.

  Näin sanoopi JYPin nettisivut: Kausikortit 17-18 toimitetaan elokuussa - JYP Jyväskylä
   
 16. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Ach so, kiitos!
   
 17. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Synergia Areena muuttuu sitten kolmeksi kaudeksi Lähi-Tapiola Areenaksi, no rahalla saa mainosta, Synergia Areena olikin vähän vaikeasti selitettävissä ulkopaikkakuntalaisille. Nouseekohan vakuutusmaksut nyt? ainakin Synergian kanssa nousi lämmöt ja vesimaksut.
   
 18. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Höh. Minusta Synergia-areena toimi paremmin kuin LähiTapiola-areena.

  Noh, pikkuasioita (+ rahanarvoista bisnestä), mutta olis toisaalta kiva, jos meilläkin muutettaisiin tuon hallin nimi virallisesti Hipposhalliksi tms. kuten Kuopiossa Data Group-areena muutettiin virallisesti kansan parissa jo kutsuttavaksi Niiralan montuksi.
   
 19. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tuo ei ainakaan kävisi, sillä ainakin tällä hetkellä hipposhalli on vielä välttänyt purkutuomion ja on tosiaan tuo yleisurheilun halli. Toisaalta eikös Killerin harkkahalli ole myös LähiTapiola areena, muuttuuko tuon nimi vai voiko olla samassa kaupungissa kaksi samanimistä "areenaa"
   
 20. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Täydellinen komppaus tälle. En itse asiassa edes tiennyt tuosta Kuopion tilanteesta, sillä minulle KalPan kotihalli on aina ollut Niiralan monttu tai pelkkä Niirala, aivan kuten Lukolla on Äijänsuo tai Kärpillä Raksila. Nyt sitten JYPin kotihallin kutsumanimi muuttuu Synergiasta takaisin Hippokseksi.
   
 21. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Totta, siinä mielessä Jäähallin nimeäminen virallisesti Hippokseksi on ongelmallista kun vieressä jo on virallinen Hipposhalli. Yksi mahdollisuus olisi toki se että yleisurheiluhallin nimeä muutetaan ja jäähallista tehtäisiin virallisesti Hippos, mutta tuskinpa tapahtuu. Sitäpaitsi (toivottavasti) kohta meillä on uusi monitoimiareena jota voitaisiin kutsua Hippokseksi ja nämä muut jätetään omaan arvoonsa.

  Lainaus:
  Ei tästä kauaa ole kun tekivät nimenvaihdoksen. Niiralan Monttu on nyt Niiralan Monttu myös virallisesti - Kiekkoareena uutinen vie Kiekkoareenan nettisivulle.

  Minustakin tuo Synergia oli osuva ja luonteva nimi hallille ja joukkueelle, joka pelaa useasti "sähköistä" jääkiekkoa, niin siksi vähän harmittaa nimenvaihdos.
   
 22. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Eikös Porissa myös hallirempan jälkeen ollut paineita että Isomäestä tulee joku "Sponsori X-areena", mutta lopulta Osuuspankki osti areenan nimen ja piti sen Isomäkenä? “Isomäki Areenan nimen tarjosi Osuuspankki" ja täten näin halli sai kansan haluaman nimen ja OP haluamansa mainoksen.

  Harmi, juuri kun ehti Synergiaan tottua niin nimi vaihtui. Itsehän puhuin Hippoksesta niin pitkään (myös nimivaihdoksen jälkeen) kunnes Mikko Jaatinen (lepää rauhassa) ärähti Keskisuomalaisen haastattelussa että se on muuten nykyään Synergia-Areena.
   
 23. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Synergia oli kyllä parempi nimenä kuin LähiTapiola. LähiTapiolasta tulee mieleen vain Espoo ja Länsiväylä, joten eiköhän tuo ainakin omassa mielessä muutu takaisin Hippokseksi.
   
 24. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Kyllä on taas hirveä itku ja parku siitäKIN kun jäähallin (Hippos) markkinointi-nimi muuttuu. Aikoinaan epäilyjä oli et mikä he***tin Synergia jne?

  Kaikki uusi saattaa ja saa pelottaa, mutta seon nykyaikaa että jäähallintyyppiset monitoimirakennukset nimetään päämaksajan mukaan. Los Angelesissa oli Kingsien (ja Lakersin) halli nimetty "Staples Center". En ostanut yhtään toimistotarviketta. Tosin ei ollut edes tarjolla...
   
 25. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Sanoo hän, joka reagoi kaikista voimakkaimmin asiasta keskusteluun. Mielestäni pieni harmistelu ja nimen vertaaminen edelliseen nimeen ei ole "hirveätä itkua ja parkua".