Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ryan Zapolski Jokereiden maalinsuulle

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 13.04.2016 klo 10.40.

 1. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  EIkä siellä nyt tarvitse mitään ryöstöjä välttämättä ottaa (vaikka niitäkin saa tulla). Ihan peruspelikin olisi kiva ylläri.
   
 2. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jep, surullistahan tuo nimenomaan on. Vähän tulee mieleen klassinen tarina nyrkkeilijästä joka olisi vähän liian vanha ja hidastunut ja ottanut liian monta iskua, mutta joutuu kuitenkin kiipeämään rahasta tai muusta syystä kehään ja seurauksena on joutua päärynäsäkin asemaan. Surullista katsottavaa kun liike on sekavan näköistä ja ylipelaavaa eikä kiekkoja vain näe, ja pää painuu kun tietää että helppoja menee. Zapon matsi oli hävitty jo ennen peliä, sen näki kehonkielestäkin. Sama fiilis oli mielestäni viime kevään ratkaisevassa ZSKA-matsissa.
   
 3. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Paljon oon Ryania puolustellut tällä kaudella, mutta kyllä joudun myöntämään ettei tästä mitään tunnu tulevan. Hankala se toki on noin avoimen puolustuksen takana pelata, mutta kyllä toinen veskamme pelaa ihan kelvollisesti kuitenkin yleensä.

  Molemmille osapuolille parempi, jos homma jatkuu muualla. Kotimaista, mielellään 188-200 cm -osastoa sisään, vaikka tuleekin maksamaan ison osan ensi vuoden budjetista.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Iso pyörä pyörii ja Zapolskin soppari on purettu.

  Kiitos vuosista Jokereissa. Parhaana muistona nollaputki ja voittoputki, jonka aikana Zapo oli jumalasta seuraava.

  Uutta matoa koukkuun ja Niemeä maalille!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 5. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Sieltä se varmistus tuli.

  Hyvää jatkoa ja kiitos Zapo!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 6. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tsemppiä jatkoon! Zapo oli parhaimmillaan, kun sai pelata paljon. Ei pysy selkeästikään tatsi päällä, jos on tandemi. Parhaat muistot voittoputkessa ja nollapeliputkessa, jolloin nykyinen soppari oli mahtava asia.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 7. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Harmillista, ettei kyennyt pelaamaan huipputasollaan koskaan koko kautta. Taitoa on, mutta ote herpaantui turhan paljon kun pelasi vähemmän.

  Hieno mies kuitenkin kyseessä ja huippuveskari ihan mihin tahansa muuhun euroopan sarjaan. Jokaisen veskaria vailla olevan liigajoukkueen kuuluisi olla hänen perässään. Kaikkea hyvää jatkoon.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 8. Hevi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Harmi että meni näin, mutta molempien osapuolien kannalta paras ratkaisu. Hyvää jatkoa Zapo!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 9. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Zapon tilanne sinällään sääli, parhaimmillaan äärimmäisen kova kassari ja haastatteluissa ollut äärimmäisen sympaattisen oloinen. Plus, se parta oli legendaarinen.
  Mutta fakta on ettei viimekausi mennyt ollenkaan niinkuin piti. Liekö Cska-sarjan kutospeli rikkonut jotain henkisellä tasolla mutta Zapo oli sen jälkeen varjo itsestään.

  Ei siinä. Mielelläni näkisin miehen onnistuvan keräämään itsensä vaikka Liigassa.

  Thank You Ryan.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 10. Gemondo Jäsen

  Vaikka Zapolski oli parhaimmillaan aivan maaginen, osoituksena mm. tuo historiallisen pitkä nollaputki, jää hänestä päällimmäisenä mieleen kuitenkin tuo loppuaikansa katastrofi.

  Täsmälleen sama tarina kuin Kilpeläisellä Jokereissa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 11. hashomer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
  Aivan mahtava uutinen!

  Nyt odottamaan vaan sitä ykkösveskan sopparia, oli sitten Niemi tai joku muu.

  Myös hyvä, ettei toimisto epäröi sopimusten purussa, kun tarve vaatii...
   
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Sympaattinen pelaaja, mutta ei onnistunut vakiinnuttamaan tasoaan KHL:n huipulla. Viime syksynä alkanut syöksykierre peliesityksissä tuskin olisi muuttunut enää parempaan suuntaan, joten sopimuksen purku paras ratkaisu kummallekin osapuolelle. Kaikesta huolimatta Thanks Ryan!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 13. SatanicBunny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punakeltaiset, Stadin ykköset
  Lainaus:
  Juuri näin. Jokereiden maalivahtiscouttaus on toiminutkin hyvin siinä mielessä, että taitavia ukkoja on tolppien väliin saatu, mutta ongelmaksi on muodostunut juuri toi henkinen paineensietokyky.

  Niemi ois tällä saralla aivan unelmahankinta, koska siinä on mies, jonka päätä ei palele.

  I want to believe.
   
 14. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Ainoa jännitettävä asia Zapon potkuissa oli se, koska hommalle saataisiin vahvistus. Eiköhän se ollut viimeistään pleijarien ja Marjamäen kauden jälkeisten analyysien jälkeen tyystin selvä, että mitään saumoja jatkoon ei ollut. Ja ihan rehellisesti sanoen, tämä oli paras ratkaisu. Viime kauden ja varsinkin viimeiset 3-4 kuukautta kaudesta olivat niin järkyttävää aikaa, että ihan jo sääliksi kävi.

  Mikähän helvetti siinä oikein oli, että taso suorastaan romahti? Jos henkisellä puolella oli jotain, niin Jokerit voisi miettiä vahvistuksia tälle saralle. Joku psykologin koulutuksen saanut ja urheilusta tietävä juttukaveri kenties? Jos taas fyysisesti ei ollut kondiksessa, niin peluutuksesta lampaanperse. Jotain tuossa on pakko olla tapahtunut, kun nollaenkat tehnyt jätkä muuttuu noinkin nopeasti hyväksi kandidaatiksi huonoimmaksi tällä vuosikymmenellä Jokerien paitaa pitänyttä veskaria mietittäessä.
   
 15. sporttipappa Jäsen

  Aika vaisu ja alistuvainen Ryan oli meidän kaikissa fanitapaamisissakin.

  Kuitenkin, kaikkea hyvää jatkoon, God Bless.
   
 16. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  Kaikkea hyvää Ryanille jatkoon ja toivottavasti koppi tarttuu taas seuraavassa osoitteessa!

  Miehestä jäi vähän sellainen kuva, että pelaa hyvällä tasolla vain olleessaan selkeä ykkönen. Ekalla kaudella ei Heleniuksesta paljoa kilpailijaksi ollut ja Zapo pelasi paljon. Runkosarja ihan mukiin menevä ja pleijareissa veti muistaakseni aika kovalla tasolla Tsska-sarjassa. Tokalla kaudella tuli nollapeliennätystä ja käsittämätön voittoputki, jolloin jo kelailin, että ens kaudella kutsuu ehkä jopa änäri. Rämön tervehdyttyä ja voittoputken ollessa historiaa taso laski ja pleijareissa sitten se selkäranka tais katketa, kun Karri veti aivan jäätävällä tasolla. Tällä kaudella sitten ihan hyvin veteli alkuun, mutta sitten tais palautua edellisen kevään ratkaiseva Tsska-peli mieleen, eikä siitä enää noustu. Kyllähän näytönpaikkaa tarjottiin yllin kyllin ja vielä startti pleijareissa, mutta ei vaan lähtenyt. Harmi, että päätty näin! Symppis kaveri ja parhaimmillaan loistava!
   
 17. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olen edelleen sitä mieltä että jotain kummaa tapahtui kenttäpelissä että Zapolskin taso laski niin rajusti. Epäilen kenttäpeliä jonkin henkilökohtaisen syyn sijasta siksi että myös Kalnins romahti.
   
  Travis Bickle tykkää tästä.
 18. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Kiitos Zapolle. Uusi startti uudessa ympäristössä ja kiekko tarttuu taas. Näin uskon ja toivon.
   
 19. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Jokainen joka katsoi pelejä, näki että kyseessä oli joukkueen sitoutumattomuus tiiviiseen viisikkopeliin. Pelitavassa jossa hyökätään koko viisikon voimin on se ongelma, että pitäisi haluta myös puolustaa. Nyt kävi kylmät, ja helppo osoittaa sormella maalivahteja. Bussin allehan ne jäivät, ja sinne heidät heitti pelaajat ja valmentajat. Olkoonkin että maalivahtien taso ei ollut riittävä menestymiseen KHL:n pudotuspeleissä muutenkaan.
   
  Travis Bickle tykkää tästä.
 20. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Zapo siirtyy EBEL-liigaan Vienna Capitalsin riveihin. Ihan hyvä päätös hakea itseluottamusta heikohkosta sarjasta. Tiedä sitten, oliko muualla kysyntää.
   
 21. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Hyvä ja odotettu päätös lähteä/joutua paikkaan, jossa paineita on vähemmän ja kiekot helpompia napsia. Paljon P-amerikkalaisia rosterissa ja kaupunkikin on aivan mahtava, joten ei tuo ihan paska mesta taida olla harjoittaa ammattiaan.

  Joukkueen toisena veskana on muutaman kauden SHL:ssä kelpo tilastoilla torjunut Starkbaum, joten mikään itsestäänselvyys Zapon ykkösviitta ei pitäisi olla. Toivottavasti kuitenkin löytää pelinsä tuolta ja Elite rupeaa kertomaan torjuntaprosentiksi sen 89% sijaan 93% lukemia kauden mittaan.

  Hauskana yksityiskohtana silmiin osui joukkueen #12 sukunimeltään Stretch. Vieläpä rightin mailan hyökkääjä tietenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.07.2019 klo 17.53
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Zapo kuulemma lähtökohtaisesti kakkosena.
   
 23. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Starkbaum on uraansa jäähdyttelevä veskari, joka oli viime kaudella Lamoreauxille selkeä kakkonen. Ok-tason veskari EBELiin. Se, että viimeiset kolme kautta KHL:ssä torjunut Zapolski olisi Capitalsissa lähtökohtaisesti kakkosveskari on aivan täysin höpöhöpö -puhetta.
   
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No näin valmentaja sanoi. Mene siinä sitten töistä väittämään. Outona pidin kommenttia toki.
   
 25. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Er ist ein hervorragender Goalie und wird uns auf der Torhüter-Position, gemeinsam mit Bernhard Starkbaum, die nötige und verlässliche Sicherheit geben.

  "Hän on erinomainen maalivahti, joka luo meille turvallisen ja luotettavan maalivahtipakan yhdessä Bernhard Starkbaumin kanssa."

  Tuossa päävalmentaja Cameronin kommentit käännettynä. Toisena äidinkielenä saksaa puhvana uskallan sanoa, että missään haastattelussa Cameron ei verkkosivuilla Zaposta kakkosveskarina puhunut.
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2019 klo 18.03
  joceri ja sekolust tykkäävät tästä.