flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Ilmeisesti varsin hyvin Lukossa esiintynyt Zapolski siis korvaa Karlssonin, jää nähtäväksi millainen mies saatiin. Ainakin kaksi seuraavaa kautta olisi kuitenkin tarkoitus täällä pelata.

Zapolski on huomattavasti pienempi veskari kuin Karlsson, mitat siis 183cm/84kg kun Karlssonilla ne oli 198cm/98kg. Joka tapauksessa tervetuloa.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
En ole seurannut otteita, mutta heikkona kohtana suht pienenä veskarina kuulemma yläkulmat. Ei hyvä asia, kun vastassa on astetta taitavampia kavereita jatkossa. Ei nyt silti dissata totaalisesti ilman näyttöjä jokeripaidassa ja eiköhän Make korjaa mahdolliset heikkoudet.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela
Suosikkijoukkue
Jokerit
Seuraava askel on sitten SKA tai joku khln pienemmistä seuroista parin vuoden päästä riippuu miten menee, itsellä pessimistiset odotukset, edelleen teemana tuntuu olevan liikaa se että hankitaan liigasta niitä pelaajia eikä vaikkapa ahlsta.
 
"Lähti suvi, lähti talvi, vaan ei lähde Laiska-Jaakko".

Uno Louner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko.
Pitää muistaa, että Zapolla oli uransa ensimäinen maalivahtivalmentaja vasta raumalla. Huimasti kaveri on kehittynyt näinä vuosina. NHL:n on asettanut tavoitteekseen.
 

Jeffrey

Jäsen
Jaahas. Kovasti on negatiiviset fiilikset täälläkin meidän maalivahtikaksikosta. Taitaa nyt kuitenkin olla niin, että Zapolski on näistä kahdesta se varmempi, joten sormet ristiin ja annetaan poikien näyttää.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Lämpimästi tervetuloa, warmly welcome! Jokainen gamesaveri minkä teet on enemmän kuin uskalsin odottaa. Every gamesaver that you do is more than i dare to wait from you. Joten yllätä minut. So suprise me!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tervetuloa vaan. Ryanin koko tosiaan pelottaa kun venäläisjengien 3.-4. ketjujenkin miehet laittavat kovalla prosentilla kiekkoa ylänurkkiin. Pakistolle lisää duunia. Muutenkin diggaan enemmän Karlssonin kaltaisista isoista ja rauhallisista veskoista kuin tällaisista sähikäisistä.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset, Stadin ykköset
No nyt sitten varmistettiin se, minkä kaikki oikeastaan jo tiesivät: Zapolski tulee jokerimaalille kauteen 2017-2018 asti kestävällä sopimuksella,

Huhuketjussahan miehen kykyä astua Henken saappaisiin on vatvottu jo pidempään, mutta itse olen sitä mieltä että kyseessä on nappihaku, Aikalailla parasta, mitä Jokereiden resursseilla on tällä hetkellä saatavilla, ja uskon että mies jatkaa kehittymistään. Ikää on vasta 29 mikä ei maalivahdille nykyisin ole mitenkään liikaa, joten jos mies haluaa yrittää vielä NHL:n puolelle niin pari loistokautta Jokereissa voi hyvinkin olla reitti sinne. Luulisi motivaatiota riittävän.

Mielenkiintoista on se, miksi sopimus julkaistiin tänään eikä eilen pidetyn tiedotustilaisuuden yhteydessä. No, ehkä näitä uusia soppareita tiputellaan tarkoituksella yksittäin julkisuuden maksimoimiseksi, tiedä häntä.

Linkki Zapon Eliteprospects-sivuun vielä.

Welcome to Helsinki, Ryan!
 
"If you understand, things are just as they are; if you do not understand, things are just as they are."

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Zapolski nyt kuitenkaan torjuntatyyliulyään mikää Hetenyi ole. Pienempikin maalivahti voi olla rauhallinen, kuten esimerkiksi Juuse Saros.
Joutuu se kuitenkin liikkumaan enemmän kun on pienempi. Pidän sellaisista veskoista jotka polvillaankin peittää puolet maalista ja siirtyvät vai sivusuunnassa kun kiekko vaihtaa puolta. Vähän kuin seinää liikuttaisi maalin edessä. Karlsson oli kutakuinkin tällainen, olisi saanut vaan olla vielä 5cm pidempi.
 

Gemondo

Jäsen
Muutenkin diggaan enemmän Karlssonin kaltaisista isoista ja rauhallisista veskoista kuin tällaisista sähikäisistä.
Mä taas tykkään katsella näitä pieniä ja nopeita kumiukkoja ala Jonathan Quick ja Leland Irving paljon mieluummin kuin isoja ja peittäviä Henrik Karlssoneja ja Niko Hovisia. Onneksi molemmilla tyyleillä voi menestyä.
 
Kuukauden kunnianosoitus
Kari Hotakainen

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan oikeastiko AHL:stä pitäisi katsoa ensimmäisenä maalivahteja KHL:ään kuin Liigasta? Mä en ihan täysin kyllä itse tuota allekirjoita. Liigaan on tuotu yhtä jos toista AHL-vahtia ja isompi osa niistä on ollut heikkoja tai keskinkertaisia kuin oikeasti hyviä. Osaksi siihen vaikuttaa myös sopeutuminen erikokoiseen kaukaloon ja pelityyliin. Nyt on tulossa Liigan kärkivahti, joita on siirtynyt KHL:ään aiemminkin vaikka kuinka monta ja pääosin ovat olleet myös KHL:ssä parempaa puoliskoa tai jopa kärkipäätä. Jos koko on ongelma, niin tehkääpä vertailuja hyvin KHL:ssä torjuneihin suomalaisiin esimerkiksi Vehanen, Engren, Metsola, Lassila. Koskinen taitaa olla ainoa selkeä poikkeus koossa. Kyllä se vaan lähtökohtaisesti on juuri noi Zapolskit ja Liigan kärkivahdit, joista se Jokerien maalinsuun takuumies lähdetään pääsääntöisesti hakemaan ja floppivaara niissä ei ole mitenkään merkittävä. Isompi floppivaara omasta mielestä oli Karlssonilla tänne tullessaan, kun edelliset kaudet olivat heikkoja, oli loukkaantuneena tai ei päässyt pelaamaan. Mutta ennenkuin lähdetään varmaksi kortiksikaan kutsumaan, niin annetaan toki Zapolskin näyttää mitä on takataskussa.
 

Gemondo

Jäsen
Niin, ja onhan Zapolskyn pakko olla huomattavasti halvempi kuin mitä Karlsson oli (ja varsinkin olisi tullut ensi kaudella olemaan) joten toivottavasti nyt ladataan iso kasa rahaa kiekollista ykköspakkia kohden.
 
Kuukauden kunnianosoitus
Kari Hotakainen

Mr. Cloudy

Jäsen
Suosikkijoukkue
50 in '07
Yritetäänkö tällä julkaisulla nyt korvata "massiivisen" tuomaa pettymystä. Vielä kun saadaan huhuissa pyörinyt Zaborsky remmiin niin Liigassa kaksikko olisi hyvinkin luokkaa ZZ Top, mutta KHL:ssä mahdollisesti vain unisia Z-kirjaimia.

Mutta en kuitenkaan dumaa vielä tässä vaiheessa, kyseessä on nousussa oleva kaveri joka jo aikaisempien lausuntojen mukaan halusi Jokereihin ja se on aina hieno kuulla. Toivottavasti voittava arpa.
 
”Fuck off you fucking donkey!"
- Gordon Ramsey

lebak

Jäsen
Raumalaisevat varmaan uneksivat vielä Zapon jatkosta, mutta tämä vaihtoehto on hänelle varmasti mieluinen(ja rationaalisempi) askel uralla.
Zapolski on työskennellyt tosiaan ensimmäistä kertaa oman valmentajan kanssa raumalla ja käynyt todennäköisesti samoja harjoitteita kuin Vehanen, Engren, Raanta, Tarkit yms. Jokereiden organisaatiossa pystyy todennäköisesti myös parantamaan.

Kokoa ei tosiaan ole hirveästi ja hänen vahvuutensa onkin nopeat jalat, hyvä sijoittuminen sekä tasaisuus otteissa. Aktiivisempia käsiä onkin ilmeisesti viimeiset vuodet reenattu.
En tiedä pitääkö tämän siirron takia jopa katsoa jokunen KHL-matsi ensi kaudella.

Mielenkiintoista nähdä myös miten peluutus menee, koska Raumalla pelimäärät olivat melko suuret joka vuosi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Zapolski ei todellakaan vie Jokereita päätyyn saakka KHL:ssä. Olen tyytyväinen että poistui Raumalta, mutta samalla pettynyt että KHL:n suomalaistoivo tarttui tähän.

Zapo on huomattavasti tilastojaan huonompi maalivahti. Lukon viime vuosien puolustuksen takana on olllut helppo napsia koppeja. KHL:ssä ei tule riittämään.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Mistähän Jokerit ois saannu paremman veskan? Tai oikeastaan sapluunaan sopivan. Zapo menossa uralla eteenpäin, osoittanu pärjäävänsä liigassa (Metsolat yms) ja ei ole varmasti kalliimmasta päästä.
 
Suomi NATOon.

Bvschwunz

Jäsen
Suosikkijoukkue
90-luvun TPS
Vaikkei Zapo mikään nuori jannu enää ole niin kuten täällä on jo esille tullu, pitää huomioida tyypin aloittaneen ammattilaisuransa melko myöhään eli kyseessä on tavallaan ikäistänsä nuorempi vahti, joka todenäköisesti ei ole vielä lähelläkään maksimiaan. Ainahan jokaiseen pelaajahankintaan sisältyy riskinsä, mutta Zapolskissa näen sen olevan niitä pienimpiä. Henkke oli ykkösmoke tullessaan Jokereihin, mutta Ryania en sellaisena pidä vaan lähtee kauteen Heleniuksen kanssa tasavertaisena.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Henkke oli ykkösmoke tullessaan Jokereihin, mutta Ryania en sellaisena pidä vaan lähtee kauteen Heleniuksen kanssa tasavertaisena.
Ja tämä onkin se suurin ongelma koska Helenius ei ole voittavan KHL -joukkueen tandemveska. Kakkosena meni just ja just, mutta ei vaan tasaisuus riitä. Joko Zapolski ottaa ykkösveskan paikan tai on pakko lähteä veskarikaupoille kesken kauden.
 

Bvschwunz

Jäsen
Suosikkijoukkue
90-luvun TPS
Ja tämä onkin se suurin ongelma koska Helenius ei ole voittavan KHL -joukkueen tandemveska. Kakkosena meni just ja just, mutta ei vaan tasaisuus riitä. Joko Zapolski ottaa ykkösveskan paikan tai on pakko lähteä veskarikaupoille kesken kauden.
Mulla on silti kutina, että Heleniukselle tekee tuleva tilanne hyvää kuten myös Zapolskille, tai sitten suihkukäyntini oli liian hätäinen. Henken läsnäolosta saattoi olla haittaa Heleniukselle kuten Andreas Bernardille kävi Saipassa Jussi Markkasen portinavaajana. Bernard sai Ässissä vastuuta ja taso nousi kummasti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Kyllä liigan kärkiveskarit on perinteisesti olleet varsin hyviä myös isommissa ympyröissä, joten miksei Zapolski olisi? On sieltä liigasta ponnistettu ennenkin NHL:n ja KHL:n kärkiveskareiksi, eikä kaikki sieltä tulleet ole ennenkään olleet mitään jättiläisiä. Kyllä mulla on Zapolskiin täysi luotto ja uskon että Helenius saa edelleen tyytyä vaihtoaition luukun availuun (ja hyvä niin).
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mulla on silti kutina, että Heleniukselle tekee tuleva tilanne hyvää kuten myös Zapolskille, tai sitten suihkukäyntini oli liian hätäinen. Henken läsnäolosta saattoi olla haittaa Heleniukselle kuten Andreas Bernardille kävi Saipassa Jussi Markkasen portinavaajana. Bernard sai Ässissä vastuuta ja taso nousi kummasti.
Zapolski nimenomaan pelaa sen paremmin mitä enemmän saa pelata ja sen on Zapo itsekin sanonut. Zapon pelatut pelit kolmella Lukko-kaudella runkosarjassa olivat 50, 58 ja 55. Eikä se johtunut siitä ettei olisi ollut ketään muuta sinne maaliin laittaa.
 
Our culture is not for sale.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy