Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  • 1 324 702
  • 6 334

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Eihän tuolla kaverilla koskaan ole ihan oikea lääkitys ollut. Täysi sekopää, joka saattaa suuttua niin pienestä, ettei aikuinen ihminen oikein voi käsittää. Lisäksi tuntuu, ettei hän osaa hallita voimiaan mitenkään.

Sairas yksilö ja sitä hän on ollut aina.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Lucic taas kunnostautuu (linkki YouTubeen)

Gotta See It: Lucic sucker punches Connauton, freaks out on Domingue - YouTube

Ei tuo omasta mielestä juurikaan eroa case Bertuzzista, paitsi seurauksen osalta.
Eroa on kuin yöllä ja päivällä. Toinen oli suunniteltu kosto ja toinen reagointi pelitilanteeseen. Lisäksi toisessa pelaaja hyppäsi koko painollaan poikittaisellamailalla takaapäin vastustajan niskaan. Tässä tullaan takaviistosta naamaan yhdellä kädellä. Joten minusta viittaus viimeisen kymmenen vuoden raukkamaisimpaan tekoon on mauton.

Käyttäjä Graingerin kommenttiin vastaus on: trollollollollollollolloooo.

Lucicin teko on väärin ja tuohon liittyi vakavan loukkaantumisen mahdollisuus. Samoin liittyi Connautonin tekoon, joka oli vahinko. Ymmärrän kuitenkin myös iskun vastaanottajan reaktion, kun saa viikate iskun ranteelle suojaamattomaan kohtaan, niin se saattaa harmittaa. Jos epäilyttää, niin pyytäkää jota kuta, kuka nostaa vähintään 100 kiloa penkistä ja vetää 15 leukaa sivaltamaan teitä värttinäluuhun ja kertokaa sen jälkeen viisaita.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Pelkästään jo sen takia, että Lucic on täys puupää idiootti, toivon useamman pelin penaltia.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Eroa on kuin yöllä ja päivällä.

Tästä jo näkee, että kyseisen nimimerkin käsitys jääkiekosta on kovin vajavainen. Lucic iskee helvetinmoisella moukulla vastustajaa niskan/korvan alueelle, eikä tämä osaa odottaa iskua yhtään sen enempää kuin Steve Moorekaan. Vertaus Bertuzzi-Mooreen ei ole ollenkaan huono. Lopputulos oli vain nyt onnellisempi.

Eipä muuta kuin Lucic hakusanaksi Youtubeen, niin kyllä sieltä äkkiä selviää miksi ko. pelaajaa voi ihan hyvällä omatunnolla sanoa henkisesti vajaaksi yksilöksi. Kun Lucic suuttuu, niin hän kykenee tekemään vastustajille mitä tahansa. Sairas yksilö, kuten jo kirjoitin.

Lisäksi toisessa pelaaja hyppäsi koko painollaan poikittaisellamailalla takaapäin vastustajan niskaan. Tässä tullaan takaviistosta naamaan yhdellä kädellä.

Haluatko lukita vastauksen? Bertuzzin maila on jäässä koko tuon tapauksen ajan, hän aloittaa hyökkäyksensä kuten Lucic, iskemällä yhdellä kädellä Mooren niskaan, jonka jälkeen hän kaatuu tai hyppää koko painollaan perään.

Kannattaisi nyt edes olla kartalla mistä puhutaan, jos tekee mieli väitellä. Tuossa nyt vielä linkki tuohon "hyppyyn koko painolla poikittaisellamailalla takaapäin vastustajan niskaan".
 
Viimeksi muokattu:

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Lucicin teko on väärin ja tuohon liittyi vakavan loukkaantumisen mahdollisuus. Samoin liittyi Connautonin tekoon, joka oli vahinko. Ymmärrän kuitenkin myös iskun vastaanottajan reaktion, kun saa viikate iskun ranteelle suojaamattomaan kohtaan, niin se saattaa harmittaa. Jos epäilyttää, niin pyytäkää jota kuta, kuka nostaa vähintään 100 kiloa penkistä ja vetää 15 leukaa sivaltamaan teitä värttinäluuhun ja kertokaa sen jälkeen viisaita.
Hirvee viikate heilu... Itse en videolta mitään viikateiskua, ainakaan siinä määrin kuin minä sen ymmärrän, näe. Jos kyseinen napattua oli viikateisku niin sitten oli myös Lucicin hirveä viikate pohkeille ennen tuota suckerpunchia. Kyllähän se sattuu, mutta en kyllä Hextallmaista mailan käyttöä missään näe. Ja kyllä Lucicin hermot on tunnetusti todella löydät, itse jakaa kyllä kassikopuja muttei tunnetusti kestä itseensä kohdistuen mitään. Vain hyviä muistoja Bostonin paidasta, kun joka pelissä tarjoili ylivoimaa. Ja kyllä mielestäni pelin ei pidä olla ringetteä, mutta kyllä sen kasetin pitää kestää jos itse pelaa muka kovaa.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Haluatko lukita vastauksen?
Anteeksi jos pahoitin mielesi. Ja myönnetään virhe, tuossa ei ollut poikittaista mailaa. Tunnen kyllä tilanteen. Se on tullut tässä elämässä katsottua vähintään kymmenen kertaa, mutta ei viimeiseen pariin vuoteen. Lisäksi olin unohtanut tuon ensimmäisen lyönnin.

Olen edelleen kuitenkin sitä mieltä, että toinen tilanne liittyi pelitilanteeseen ja toinen ei. Toisessa oli kyse tahallisesta vahingoittamisesta ja toisessa ei. Tai kyllä Lucic yritti vahingoittaa Connautonia iskulla yhtä paljon, kuin Connauton omallaan Lucicia. Jos tämä kertoo käsityksestäni kiekosta, niin so be it. Niin kertoo sinunkin tulkintasi.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Lisäksi toisessa pelaaja hyppäsi koko painollaan poikittaisellamailalla takaapäin vastustajan niskaan.

Jos epäilyttää, niin pyytäkää jota kuta, kuka nostaa vähintään 100 kiloa penkistä ja vetää 15 leukaa sivaltamaan teitä värttinäluuhun ja kertokaa sen jälkeen viisaita.

Viikon parhaat naurut näistä. Vetää niin sanattomaksi ettei pysty nyt muuta tekeen kun lähteä etsimään tuollaista mörköä joka sitten sivaltais värttinäluuhun. Sen jälkeen varmaan pystyn paremmin kommentoimaan tapausta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja juuri sen takia niin hieno pelaaja. Nykyään homma menny aivan liikaa ringeten suuntaan. Hyvä että edes joskus tapahtuu partojen pärinää aiheuttavia episodeja.

Kyllä, välillä tuota miestä vihaa ja välillä, no siitä pitää. Lucic tuo mukavasti väriä liigaan.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tuosta pitäisi muutama peli tulla, mutta en kyllä tiedä tuleeko. Olisi tällöin kyllä kivasti sivussa Sharksia vastaan niin ei pääsisi telomaan Sharksin tähtipelaajia.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
"If I don't react, I don't even think he calls a penalty. Same guy - Brad Meier. I think this is the fourth time he's kicked me out of a game. It's always the same thing with him. It's if guys can take liberties on me, it's not a penalty. If I do something, I'm automatically kicked out of the game. It's just unfortunate that it is that way with him, and I've just got to move on and not get frustrated by the referees in the game."

Lucic on käynyt kuvauksissa, eikä käsi ole murtunut. Hän kuitenkin toteaa, että "hand went numb", eli tunto ainakin lähti. Tiedä sitten, onko tunto jo tullut takaisin. Varmasti sattuu tuollainen isku ranteeseen, mutta onhan tämä aika naurettavaa, että lähdetään vielä syyttelemään tuomareitakin. Tässä vaiheessa järkevä ihminen olisi pahoitellut ylilyöntiä, pyytänyt anteeksi ja jättänyt asian siihen. Nyt lähdettiin tälläiselle syyttelemisen tielle, mistä jää paska maku suuhun kaikille. Ottamatta kantaa Meierin ja Lucicin välisiin asioihin, niin sanoisin että Lucic on kyllä tuon maineensa ihan itse ansainnut. Kun pelaajat kuten Torres, Cooke ja Lucic sikailevat, niin helpomminhan te tietysti lentävät ulos pelistä. Ei välttämättä syystä kuten tässä tapauksessa, mutta tuomarin vika se ei ainakaan ole.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Lucicin kasetti hajoaa (taas), kun vastustajan maalin edessä saa sitä samaa mitä jaetaan varmasti omien pakkien toimesta vastutajan hyökkääjille. Ainoa ero on, että muut eivät vetele suckerpuncheja ja sen jälkeen vielä itke tuomarien toiminnasta. Eikä tuo Connautonin isku nyt niin kova ollut. Varmasti kirpaisi, jos/kun suojattomaan kohtaan osui mutta reaktio oli tuttua ja turvallista Lucicia.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kenen tähtipelaajia Milan Lucic on telonnut, kun noin paljon pelottaa?
Eipä vielä ainakaan ketään San Josesta. Mutta etenkin Couturea vastaan Lucicilla saattaa jotain olla Couturen tehtyä aivan järjettömän upea taklaus Luciciin. Silloinkaan Lucicin kuuppa ei kestänyt sitä :D

Enpä mä kyllä usko että Lucic ketään teloo vaikka yöllä nyt pelaisikin, mutta en pistäisi vastaan jos joutuu istumaan tuon matsin.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Harmittavasti Lucic osaa myös pelata minkä takia ei mitään pidempää kakkua tule ikinä istumaan, vaikka miehen panosta joukkueelle arvostan niin nämä ylilyönnit eivät missään nimessä kaukaloon kuulu, varsinkin kun kehtaa vielä inistä kaikesta kuin pikkukakara. Kasvattaisi pallit.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Yksi peli Lucicille pannaa.

Kolmas yhden ottelun pelikielto Lucicin uralla. Eikö näistä ole aikaisemmin vähän herkemmin tullut muutama peli pannaa, jos tilillä on aiempia rikkomuksia? Vai katsotaanko niissä vain tilanteita, joista aikaisemmat pelikiellot ovat tulleet: esim. aiemmin saanut sucker punchista yhden pelin ja myöhemmin saa polvitaklauksesta yhden pelin = ei ole repeat offender?

Olen aina ollut sitä mieltä, että Lucic tuo väriä ja tunnetta show'hun, mutta tällaisissa tilanteissa voi jonkun ura loppua. Siihen vielä oma LA kerroin päälle --> oksettava teko.

Toivottavasti Brownin sukellus noteerattiin myös ja seuraavasta kilahtaisi LA kipparille sakkoja.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Onko Lucic koskaan tapellut rehellistä nyrkkitappelua NHL:ssä? Kovin tuttu tilanne tämän herran osalta, saa joko puhtaan taklauksen tai tälläisen normaalin iskun maalin edessä ja sitten takaapäin kimppuun.

Käykääs googlettelemassa Emelin vs Lucic-historiaa, jokaisen taklauksen jälkeen kaveri hyökkää takaa kimppuun. Näistä toivoisi todella kovempia pelikieltoja, rehelliset tappelut ovat hienoja tapahtumia yleisölle. Näiden Lucicien ja Crosbyjen takia ne ovat kuitenkin erittäin harvinaisia koska suurin osa yrittää hakea upperhandia ennen tappelua ja niistä ei jaeta minkäänlaisia rangaistuksia.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Onko Lucic koskaan tapellut rehellistä nyrkkitappelua NHL:ssä? Kovin tuttu tilanne tämän herran osalta, saa joko puhtaan taklauksen tai tälläisen normaalin iskun maalin edessä ja sitten takaapäin kimppuun.

Monesti ne kunnon tappelut unohtuu näiden lieveilmiöiden myötä. Onhan tuo mukavia hetkiä tarjonnut aika usein esim. Neiliä, Gaustadia, Komisarekia ynnämuita vastaan. Hieno lisä kaukaloihin minun mielestä, kun osaa vielä tehdä maalejakin tasaisesti. Pidän kyllä tyylistä, sääli kun aina pelannut vastustajan riveissä. Tässä pieni koonnos paremmista myllyistä. Top 10 Milan Lucic Fights - YouTube
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
En tiedä, kuinka tosissaan kysymys Lucicin nyrkkihipoista oli esitetty, mutta eniveis, Lucic on viimeisiä kärkiketjujen pelaajia NHL:ssa, jolla on hitonmoinen fight card (DropYourGloves.com).
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En tiedä, kuinka tosissaan kysymys Lucicin nyrkkihipoista oli esitetty, mutta eniveis, Lucic on viimeisiä kärkiketjujen pelaajia NHL:ssa, jolla on hitonmoinen fight card (DropYourGloves.com).

Parikymppinen Lucic väänsi myös puolentoistaminuutin väännön Ruudunkin kanssa ja bostonilaiset on ihan pähiköinä uuden suosikkipojansa otteista.
Ruutu vs Lucic Feb 28, 2008 - YouTube

_
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On ihan totta, että Lucicin kattila saattaa kiehua joskus todella pienestä. Uskallan silti sanoa, että tuollainen tekijämies kelpaisi jokaiseen, tai ainakin melkein jokaiseen joukkueeseen NHL:ssä. Yhdeksän kauden aikana 613 peliä, joissa 371 tehopistettä (151+220), eli sellaiset 0,6 pistettä/peli. Plus-miinus-tilastokin mukavat 104 pykälää plussalla. Jäähyminuutteja on kertynyt tuona aikana 826 kappaletta.

Myönnän, että meikäläisen Kings-lasien läpi esim. tuo Connautoniin kohdistettu isku oli toki väärin, mutta jollain lailla myös oikeutettu. Ei se Lucicin ranteille kohdistettu näpy nyt mikään viikateisku ollut, eikä sitä olisi tarvinnut kostaa suckerpunchilla, mutta jonkinmoinen kuitti tuollaisista tulee kirjoittaa ja mielellään välittömästi. Don't mess with the bull, young man - You'll get the horns. Sen osaan sentään nähdä lasieni läpi, että tuosta tullut yhden pelin pelikielto vaikuttaa aika ohuelta. Olisi siitä varmaan enemmänkin voinut lätkäistä, mutta kuten jo todettua, niin Lucic osaa myös pelata, ehkä se sitten tosiaan vaikuttaa noissa pelikielloissa niitä pienentävänä asiana.

Milan voisi kuitenkin nauttia lämpimän kulhollisen Harden the fuck up-keittoa ja jättää tuomareista inisemisen kokonaan pois repertuaaristaan. Niin paljon kuin hänestä pelaajatyyppinä tykkäänkin, niin tuommoiset ovat sitä klassista itkemistä. En arvosta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Lucicin teot menevät välillä itseltänikin yli, mutta tietyllä tavalla hän on viimeisenä vanhanajan voimahyökkääjänä myös rottaistuneen NHL:n uhri. Lucicille tuskin olisi mikään ongelma ratkoa Emelinin ja muiden arkkivihollistensa kanssa asioita ilman hanskoja, mutta jos toinen ei halua, niin liiga suojelee. Esimerkiksi juuri Emelinin taklauksista valitettavan monet tulevat jaloille ja aika moni muukin on rajalla tanssimista. Mutta monestikko kaveri on tiputtanut hanskansa edes silloin, kun kyse on ollut selvästi liian matalalle kohdistuneesta taklauksesta?

Rottailusta tuomiot ovat pienempiä kuin päällekarkaamisesta. Suunta on NHL:n valitsema ja paitsi että se tuo liigaan mätisäkkejä, se myös tuo epätoivottuja piirteitä esille muissakin pelaajissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös