Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  • 1 283 374
  • 6 093

ipaz

Jäsen
Jos on jollain pelaajalla kusipäisiä tekoja plakkarissa, niin kyllä mä aina uskon tällaisissa epäselvissä tilanteissa siihen tahallisuuteen kuin vahinkoon. Eli eiköhän toi Watson tossa ihan tahalteen vetänyt nilkoille.
Olisiko se sitten pyrkinyt pelin jälkeen tsekkaamaan onko Lauzon kunnossa jos olisi tahallaan halunnut vahingoittaa? Mä luulen että se on vaan niin puupäinen pelaaja, ettei tajunnut että tuossa vaiheessa vastustaja ei enää välttämättä ole 100% hereillä että sieltä voisi joku vielä lämiä täysillä omalta siniviivalta 5-1 tilanteessa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olisiko se sitten pyrkinyt pelin jälkeen tsekkaamaan onko Lauzon kunnossa jos olisi tahallaan halunnut vahingoittaa?
Lämätessä katsoo kyllä suoraan pelaaja. Ja eikä tossa klipissä ole kyllä menossa mitään tsekkaamaan. Vaan kömpii kasan alta vaihtoaitioon ja pukkariin.
 

ipaz

Jäsen
Lämätessä katsoo kyllä suoraan pelaaja. Ja eikä tossa klipissä ole kyllä menossa mitään tsekkaamaan. Vaan kömpii kasan alta vaihtoaitioon ja pukkariin.
Oli pyytänyt pelin jälkeen lupaa päästä Predsin tiloihin katsomaan että Lauzonilla on kaikki ok, mutta Predatorsin henkilökunta oli evännyt tämän. Entisenä Preds-pelaajana tuntee hallin väen.
 
Viimeksi muokattu:

tyoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lightning, Rangers, Vegas
Tuossa Flyers-Devils pelissä oli toinen tilanne, mikä täyttää tämän ketjun otsikon kriteerit.

Devilsin johtava veteraanipelaaja Brendan Smith osoitti kolmannen erän lopulla alivoimalla yhden maalin johtoa suojellessaan erinomaista hermojen hallintaa kostamalla itsekkäästi Koneckylle huitomisen. Täysin typerä temppu ja vaikka viiden tonnin sakot riittänee, niin voisi hyvin istua ainakin yhden pelin ja samalla nostaisi Devilsin voittomahdollisuuksia.

Mielestäni NHL:n pitäisi ottaa kovempi linja näihin kahden käden viikateiskuihin ja päähän huitomisiin.




Minusta NHL saisi ottaa myös huomattavasti kovemman linjan täysin raukkamaisiin selän/puun takaa hyökkäyksiin, joissa on vielä pitkä aika harkita junttaako tahallaan poikittaisella vai ei. Vaikka Smithin kosto ei ole hyväksyttävää (sääntöjen mukaan) niin omaan oikeustajuun sopii paremmin, että annetaan pitempi rangaistus pitempään harkitusta teosta, kuin hetken mielijohteen kostohuitaisusta. Ei tietenkään noin mustavalkoisesti jokaisessa tilanteessa. Mielestäni Konecky sai juuri sopivan huitaisun kostoksi tuosta raukkamaisesti tempustaan. En ole koskaan arvostanut tuollaisia täysin pelin ulkopuolisia rottailuja missään lajissa.
 
Viimeksi muokattu:

agent082

Jäsen
Näitä kuumakalleja on melkein joka junnujoukkueessakin, jotka jotenkin haluavat saada viimeisen koston pelin lopussa. Pelin jälkeen Watson varmasti tajunnut typeryytensä ja harmittanut, kun taas mielentila tasaantunut. Mutta ei näitä millään sanktioilla poiskaan saa, kun tyyppiä harmittaa niin paljon, että näkee punaista.
 

Nick Neim

Jäsen
Jos se laukoo päin kuin ankka, näyttää tahallaan päin laukovalta ankalta ja vielä kuulostaakin tahallaan päin laukovalta ankalta, niin kyllä se on naisia hakkaava ankka.

Olisiko se sitten pyrkinyt pelin jälkeen tsekkaamaan onko Lauzon kunnossa jos olisi tahallaan halunnut vahingoittaa?
Siinä vaiheessa kun järki alkaa voittamaan ja pahimmat adrenaliinit ja vitutukset katoamaan pääkopasta ja tilannetta voi ajatella kirkkaammin mielin, niin totta kai olisi. Helpompi myydä tahallinen laukaus vahinkona kurinpidollekin, kun olisi kuitenkin reiluna miehenä halunnut kysäistä Lauzonilta, että mites sun nilkkas oikein jakselee.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tästä viestistä on annettu pelikielto.

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tummaihoista pelaajaa apinaksi kutsuminen on ikävää häröilyä myös.
Enpä kyllä edes nähnyt että olisi ollut yhtään sen tummempi kuin nuo muutkaan pelaajat, mutta näköjään vähän on. Apina mikä apina oli väriltään sitten mikä vaan.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tummaihoista pelaajaa apinaksi kutsuminen on ikävää häröilyä myös.
Mitä eroa sillä on että minkä rotuista tai väristä pelaajaa kutsuu apinaksi? Haukkuessahan on vain tarkoitus loukata toista ihmistä tavalla tai toisella. Oletko niitä tyyppejä jotka pahoittavat mielensä (mukamas) loukattujen puolesta? Rasisti- tai sovinistikortin vetäminen keskustelussa on helppo, halpa ja nolo argumentti, silloin kun et tunne henkilöä jonka sanomisia arvostelet.
Olisitko arvostellut apinakommenttia, jos kysessä olisi ollut vaaleaihoinen kaveri? Miksi rotu vaikuttaa sinulle siihen miten ihmisille tai ihmisistä puhutaan? Eikö kommenteissasi kannattaisi olla tasa-arvoinen, ilman syrjintää?
 

Ralph

Jäsen
Mitä eroa sillä on että minkä rotuista tai väristä pelaajaa kutsuu apinaksi?
Tummaihoista apinaksi kutsuminen on yleinen rasistinen termi jolla on pitkä historia. Jos tämä on uusi tieto, niin kannattaa tutustua aiheeseen internetin ihmeellisessä maailmassa.

EDIT: Kyseessä voi olla ja ilmeisesti onkin vahinko teudelta tuntematta vastustajan pelaajaa, mutta sopimaton solvaus tummaihoista pelaajaa kohtaan yhtä kaikki.
 
Viimeksi muokattu:

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
Erikoinen tilanne kyl kaiken kaikkiaan kun ei tuossa nyt mielestäni mitään hirmusikailua Joseph harrasta Larkinin, vaan enempi näyttää yrittävän "kovistella" miestä pois maalilta ja käsi osuu takaraivoon.

Vastaavia maalinedusta vääntöjä, joissa pelaajat korjailee kypäriä päässään nyt on joka pelissä. Varmaan se ongelma syntyi tuossa kun vastaan tuli toinen Ottawan pelaaja, jolloin lienee niska retkahti ja valot sammui Larkinilla. Toivottavasti ei mitään sen pahempaa tapahtunut, vaan oli pelkkä niskan retkahduksen aiheuttama hetkellinen tajuttomuus. Ilmeisesti ainakin itse noussut ylös ja luistellut koppiin?
 

7. pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigahallituksen pohja
Jos nyt järjellä ajattelee niin kovalla kepillä niskaan lyöminen, voi osua vallan mainiosti siihen, mistä piuhat kulkee lähimpänä pintaa.
Onneksi näin ei tällä kertaa.
Kuuluu peliin p*skapuheet -osastoa (poikkareiden salliminen).
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Perronin poikkarista täysin syyttömän Zubin päähän pitäisi tulla vähintään pari peliä. Paljon törkeämpi ja vaarallisempi kuin Smithin huitominen josta tuli kaksi peliä.
Zub näytti ekana tajuavan mitä Larkinille käynyt ja yritti viestiä sinne apua ja kiitokseksi saa ite poikkaria.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72



Ottawan joku apina vetää Larkinia poikittaisella päähän ja Perron ottaa oikeuden omiin käsiin sen jälkeen ja niittaa ansaitusti jotakin toista ottawan tyyppiä poikkarilla päähän.

Erikoinen tilanne. En näkisi tuossa Josephin ensimmäisessä iskussa mitään ihan hirveästi normaalista maalinedusrähinästä poikkeavaa. Enemmänkin tuossa on huonoa tuuria, että Larkin jää tuosta Josephin työnnön seurauksena hodariksi väliin, kun törmää leuka edellä suoraan toisen Sens-pelaajaan Kellyn nyrkkiin ja sen seurauksena kaatuu maahan ja lyö pään jäähän. En usko, että Larkin olisi edes kaatunut tuosta pelkästä Josephin iskusta. Näkyy parhaiten videon kohdassa 7:15.






Perronin tilanne on näistä se selvästi pahempi tapaus. Perron vääntää omaa kamppailuaan Zubin kanssa, minkä seurauksena Perron kaatuu ja Zub kaatuu Larkinin päälle. Perron ei näe mitä Larkinille on tapahtunut ja lähtee idioottimaiselle kostoretkelle väärää pelaajaa kohtaan, koska luulee, että se oli Zub, jonka ansiosta Larkin makaa jäässä.

Summary: Josephille korkeintaan 2k sakot, Perronille 5+ matsin kakku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös