Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 2. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Ovechkin oli kyllä melkoisessa vauhdissa tuossa ottelussa, mutta jotenkin onnistui välttämään jäähyt. Tuo huitominen ja kampitus on jo käyty aika hyvin täällä läpi, mutta tämä varsinaisen peliajan viime minuuttien slew foottaus, jonka kohteena Schultz, oli sekin aikamoinen. https://media.giphy.com/media/3ohzdW8C7sBwTBMTjq/giphy.gif

  Edit: joku muukin asian näköjään huomasi.
   
 3. Animal Jäsen

  Parasta mitä tylsälle nyky-NHL:lle voi tapahtua: Jäällä makaava 10 miljoonan raato. Ja parasta on se, että pelin steriloinnin yksi merkittävimmistä lippulaivoista on kärsijänä.

  Oikeasti en toivo kenelläkään loukkaantumisia, mutta tämä on suoraa jatkumoa sille mitä tästä ennen maailman kovimmasta sarjasta on tullut. Tähtipelaajat ovat vapaata riistaa ja pelaajien keskinäinen kunnioitus on täysin olematonta. Kovuus ja kamppailut ovat pääsääntöisesti sellaista näennäistä tuuppimista.
   
 4. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
 5. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  On. TV:stä sitä ei huomaa miten nopeasti nuo tilanteet tuolla eteen tulevat. Ja noita hidastuksia on sinänsä aika turha alkaa katselemaan, koska niissä kaikki näyttää aina paljon paljon pahemmilta. Tuo tilanne tuli Niskaselle eteen alle sekunnissa, niin ei siinä ehdi miettimään että vedänpä nyt Crosbya poikkarilla päähän. Kyseessä oli reaktio ja siinä kävi huonosti. Näitä sattuu.
   
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Höpö höpö. Kyseessä oli jo pitkään harkittu teko, vai miksi Capseilla oli 7 pakkia kokoonpanossa?
  Kommentti: Se oli roskavoitto, Washington Capitals - NHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
  Sattumaako? Ja sitten X-Files tunnari soimaan.
   
 7. steierwrass Jäsen

  Täällä onkin jo kirjoitettu hyvin tilanteesta. Huomattavasti parempaa tekstiä kuin mediassa pääosin. Tuossa tilanteessa tulee hauska kontrasti, kun siinä on ensin Ovechkinin täysin tahallinen ja rumakin huitaisu, jossa ei vaan oikein satu mitään (tosin siinä voi olla syytä, että lopulta sattuu) ja perään tulee melko viattoman näköinen pelitilanne, jossa sattuukin pahasti. Jos ensimmäisestä olisi tullut samat seuraukset, niin ymmärtäisin puheet sikailusta ja pitkästä pelikiellosta. Tämän toisen kohdalla on paljon huonoa tuuria ja ei tuosta kovin sikailua saa mitenkään. Jääkiekossa nopeasti tapahtuva tilanne, jossa on ikävät seuraukset. Rangaistus tähän mennessä mennyt täysin oikein ja voihan tuosta pelin lätkäistä, jos haluaa, mutta useamman pelin jälkeen voisi sitten taas katsella, jos vaikka ottaisivat Carloksen Barcelonasta tekemään noita päätöksiä, niin niissä olisi linja paremmin kohdillaan.
   
 8. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Lainaus:
  Aikas naurettava mielipide MTV:n toimittajalta. Hän näemmä tietää muita paremmin teon olleen harkittu. Muissa artikkeleissaan pönkittää itseluottamustaan kertomalla kuinka "Edes oma valmentaja ei puolustele Sidney Crosbyn telojaa" vaikka Trotz sanoi että tilanne oli tavallinen jääkiekkoilussa. Näköjään on mahdottoman vaikeaa olla puolueeton asiassa.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Niskanen vs. Crosby, mitään sikamaisuutta ei tilanteessa ollut. Järkyttävän huonoa tuuria, kaikki tapahtuu nopeasti. Vaikka vitutus on jossain semmoisissa sfääreissä nyt mitä ei edes luokitella niin voi silti todeta, että tuossa tilanteessa ei ollut mitään raukkamaista.
   
 10. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Joo, kauheeta paskaa. Uskon kans, että Capseilla oli tarkoituksella 7:s pakki tähän matsiin, jotta saadaan telottua Pensiltä joku kärkiäijä esim. Sid ja nimenomaan puolustajan toimesta. Suurin rikollinen tässä tilanteessa oli Ovechkin, joka tarjoilee kyllä maistuvaa viikatetta Crosbylle.
   
 11. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Ensimmäinen ajatukseni tilanteesta oli, että vahinko ja refleksimäinen reaktio ainoastaan Niskaselta. Sen jälkeen aloin pohtimaan, kuinka ammattimiehet varmasti osaavat naamioida tuollaiset "vahingoksi". Mitenkään aukottomasti on tuota vaikea sanoa kuitenkaan tahalliseksi, mutta kun sattui olemaan juuri Crosby, niin pistäähän se miettimään eri vaihtoehtoja.
   
 12. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Decimotercera
  Lainaus:
  Juuri näin. Tietysti Pensin ja koko liigan kannalta helvetin ikävä juttu, että liigan kasvot sai tuollaisen osuman, mutta ei tuossa mitään ulosajon arvoista ollut. Ikävä tilanne toki kokonaisuudessaan.

  Pelillisesti meni oikein, ettei Pensselit tuosta ylivoimasta hyötynyt maalien muodossa.
   
 13. Jevgeni Jäsen

  Lainaus:
  Samoilla ajatuksilla. Oven huitaisukin on aika harmiton ja väittäisin jopa voimaton, niin helposti maila ponnahtaa takaisin Sidin vartalosta. Surkein tuuri tässä keississä on heidän jalkojen sotkeentuminen ja siitä Crosbyn tasapainon menetys. Niskanen on tosiaan jo antanut käsilleen käskyn tuupata tai ottaa vastaan poikkarilla lujaa kohti tulevaa Crosbya. Kaikki tapahtuu sekunnin kymmenyksissä, eikä siinä ajassa ehdi enää muuttaa aikomuksiaan. Paska homma ja huonoa tuuria, mutta kyllä Matt minun mielestä on jo rangaistuksensa kärsinyt. Siitä voidaan keskustella vielä, oliko Ovetškin tietoinen siitä mitä on tekemässä, vai oliko tällä kertaa kyseessä puhdas vahinko....
   
 14. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Tässä vedetään sitten MTV:hen verrattuna 10 kertaa enemmän metsään ja siitä vielä vähän ohi.

  Viikon vitsin tarjoaa Urheilulehti.

  Ismo Lehkonen on vetänyt vappuna ainakin sinisiä sieniä, LSD:tä, 98-bensaa ja haistellut sen päälle Kimmo Kapasen vanhoja munasuojia, eikä ole vielä päässyt edes laskuhumalan puolelle.

  Urheilulehden videossa Lehkonen on nimittäin maailman ainoa äijä, joka vetää linjalla "Niskaselle kevyesti 20 ottelun PELIKIELTO". Mua hävettää suunnattomasti Lehkosen puolesta, kun se sanoo, että Crosbyyn kohdistuvasta poikittaisesta pitäisi tulla +20 ottelua sanktiota ja johonkin nelosketjun pelaajaan kohdistuvasta poikittaisesta ilmeisesti ei sitten mitään(kö)?

  Onko tuo nyt puhdasta sarkasmia vai onko Lehkosesta tehty Urheilulehteen täysi pelle aivan tarkoituksella?!?
   
 15. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Eihän tuo voi olla muuta kuin haetaan klikkejä videolle, ei voi Ikakaan olla noin kuutamolla.
   
 16. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Joo, täytyy toivoa.

  Yleensähän se laskukaava on ollut, että yhden pelin pelikielto putuspeleissä vastaa 1,5 peliä runkosarjassa. Eli jos olisi tapahtunut runkosarjassa, niin Ikan mielestä tuosta voisi räpsäistä vähintään 30 pelin pannan Niskaselle.

  Toivotaan, että Ikan pää on selvinnyt finaaleihin mennessä, koska silloin taitaa olla taas live-studiota tiedossa.
   
 17. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Niskasen tekoa ei tutkitka, tai Niskasta oteta kuulemiseen. Case closed.
   
 18. Noppafemma Jäsen

  Lainaus:
  Pelikiellon perustelu: "Vahinkoja ei ole olemassakaan" ja "Puhutaan kuitenkin liigan valovoimaisimmasta tähdestä".

  ok
   
 19. Palsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, STL Blues
  Jep, kyllähän tuo Niskasen toiminta taitaa olla ihan reaktionomaista. Vaikken mikään Crosby-fanipoika missään nimessä olekaan, kyllä aamulla vitutti ankarasti miehen puolesta ihan siitä syystä, että miehen ura alkaa vedellä ehtoopuolella näiden tällien ansiosta. Kirkkaana edelleenkin muistissa nuoruuden sankarin Eric Lindrosin kohtalo. Areenasta muuten löytyy dokumentti "Jääkiekon hinta" joka kertoo siis päävammoista, käykää katsomassa jos aihepiiri kiinnostaa ettekä ole katselleet.

  Ja tosiaan. Ne jotka on sitä mieltä, että teko ei tähän ketjuun kuulu ovat väärässä, sillä tämähän on häröilyä parhaasta päästä.
   
 20. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Lainaus:
  Katsoin videon myötähäpeästä kouristellen. Onhan Lehkonen aina ollut hieman erikoinen hahmo mutta tämä oli jo ihan kummelia. Ihan tosissaanhan tuo vaikutti olevan vaikka toivoin, että otsikko paljastuisi itse jutussa sarkasmiksi. Ismo tietää asiantuntijana ettei vahinkoja ole olemassakaan ja että teko oli tahallinen. Vielä kun loukkaantui NHL:n "valovoimaisin tähti", niin pelikielto tästä hyvästä 20 peliä. Toivottavasti joku herättelee hieman Ismoa tähän päivään.
   
 21. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Meinasin ensin kopioida Lehkosen mielipiteen sellaisenaan ja tuoda sen tähän ketjuun omanani ja katsoa kuinka massiivisen määrän saan myötähäpeää ja vittuilua osakseni. Sitten mietin, että varmasti ainakin sata kirjoittajaa blokkaisi meikäläisen ikuisiksi ajoiksi, koska olen syönyt liikaa noita Lehkoselle ehdottamiani sinisiä sieniä ja muita päihteitä.

  Joten jätin tuon astraalitasolle yltävän Some-kokeen väliin tällä kertaa. Lehkonen varmasti tulee loppukauden näytöllään tarjoamaan minulle uuden mahdollisuuden tähän kokeeseen.
   
 22. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 23. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 24. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Mulle tuli Kummelin sijasta mieleen paljon vanhempi komedia. Minusta tuo vaikutti tribuutilta kaikkien aikojen legendaarisimmalle lätkäelokuvalle, jossa Charlestown Chiefsin maalivahti huseerasi TV-studiossa aika samalla tavalla:
  Slapshot - YouTube
   
 25. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Kertoo mielipiteensä kyllä, mutta en nyt tiedä tuosta vakuuttavasta. Samaa mylvimistä mitä aina. Mies vaan alkaa olemaan niin seniili, ettei meinaa muistaa päättää lauseitaan, vaan hyppii ja pomppii kuin hullun mulkku. Ei meinaa saada mitään selvää tuon höyrypään sekoiluista. Onneksi sentään muistaa useampaan otteeseen alleviivata, että kyseessä on vain hänen mielipide. Ja se ei paljoa paina enää tänä päivänä, paitsi erittäin tarkkaan rajatussa kohdeyleisössä.