Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Kyllähän tuossa Sid olisi voinut välttää kontaktia vielä enemmän ja kakkonen olisi ollut ihan aiheellinen.
   
 2. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Kakkonen pitäisi olla selviö. Itseä ihmetytti se, ettei kukaan Washingtonin pelaajista enempää napannut Crosbyyn kiinni tuon jälkeen. Kai se sitten saa erikoiskohtelua niin paljon, kun on Crosby. Jos tilanteessa olisi ollut Crosbyn sijaan vaikka Kuhnhackl, niin kaverihan olisi ollut maassa tai tappelemassa 3 sekunnin sisään tapahtuneesta.
   
 3. KukkosLasse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Kärpät
  Oliko tämän keskustelun aihe siis "Tilanteet joista olisi ehkä voinut antaa jäähyn NHL:ssä?
  Lainaus:
  Tai vaihtoehtoisesti Capsinkin pelaajat ymmärsivät ettei tilanteessa ollut rottailua. Crosby lähtee karvaamaan kiekkoa ja ei onnistu väistämään Holtbyä maalin takana jossa mokke ei ole koskematon.
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mutta kaikkien pelaajien pää on koskematon. Luettuani viestisi vilkasin suosikkijoukkueita ja en yllättynyt.
   
 5. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei maalivahtia saa taklata vaikka olisikin maalin takana, vai mitä meinasit ettei ole koskematon?

  Kakkosen paikka, ei mitenkään rottailua. Crosby on kyllä tarkan suurennuslasin alla kun jokaisesta kyseenalaisesta tilanteesta tulee pieni poru.
   
 6. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Kakkonen, ei sen enempää. Maalivahdeilta löytyy myös melkoisia ässiä hihasta kun lähdetään seikkailemaan maalin taakse, joten eiköhän Holtbylläkin ollut vähän "huono tasapaino" kontaktissa. Hauskaa tässä on uutisointi aiheesta, jostain mm. luin Crosbyn niitanneen kyynärpäällä Holtbya :D
   
 7. Nurmos_888 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks, Ducks
  Lainaus:
  Sääntö on samansuuntainen kuin IIHF:n säännöissä. Pelaajalla on siis velvollisuus ko. tilanteissa tehdä "reasonable effort" välttääkseen kontaktin veskan kanssa tämän ollessa maalialueen ulkopuolella. Omasta mielestäni rangaistuksen elementit olivat olemassa, mutta toisaalta Crosby yrittää väistää Holtbya hänen ja laidan välistä, jossa tilaa ei kuitenkaan ollut. Sääntöhän jättää dumarille tuolla sanamuodolla aika paljon tulkinnanvaraa, joten en sanoisi viheltämättä jättämistä vääräksikään tuomioksi.
   
 8. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Eihän tuosta käytäisi mitään keskustelua jos olisi joku muu pelaaja tuon tehnyt. Nyt riittää nimi selässä ja useammassa paikassa puhutaan kyynärpäätaklausesta päähän. Onneksi täällä ei sentään vielä niitä ole.
   
 9. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Kuka tahansa muu olisi tuosta melko varmasti saanut myös kakkosen.
   
 10. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Lainaus:
  En usko. Ei tuolla NHL:ssä jokaisesta maalivahtiin osumisesta jäähylle laiteta toisin kuin Liigassa. Kuten sääntö tuossa ylempänä sanoo niin väistämisen yritys riittää. Toiselta puolelta ei mahtunut ja laidan vierestä yritettiin mennä. Toisaalta Holtbyn hyppelykin voi vaikuttaa tuomarin halukkuuteen antaa jäähyä.
   
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Voin lyödä vetoa, jos ois ollu Tom Wilson ja teidän Murray, niin täällä huudettaisiin pelikieltoa pää punaisena.
   
 12. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Lainaus:
  Olisiko niitä pelikiellon vaatijia vähemmän vai enemmän kuin nyt Capsin puolelta? Vaikea sanoa etukäteen kuka huutaisi ja mitä jos niin käy, mutta jo tämän viimeyön tapahtuneen jälkeen tuskin niitä pelikiellon vaatijia montaa olisi. Vaikka niitä olisi niin tuskin sääntöjä niiden huutajien mukaan muutettaisiin. Eikä se Crosby kyynärpäällä osu vaikka osa muualla huutajista on sitäkin väittänyt.
   
 13. Lavis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Pittsburgh Penguins
  Eiköhän Crosby yrittänyt Holtbya parhaansa mukaan väistää, samalla tavalla kuin Niskanen viime keväänä Crosbya. Ei mielestäni aiheuta jatkotoimenpiteitä ja tänään Crosby nähdään askissa Tampaa vastaan.
   
 14. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Omasta mielestäni Crosby olisi voinut aivan hyvin "nojata" laitaan tuossa jolloin ei olisi osunut Holtbya päähän ollenkaan. Ja koska ei mielestäni tehnyt riittävästi välttääkseen kontaktia, olisi ansainnut kakkosen. Ei enempää, ei vähempää.

  Ei tuossa Crosby näytä yrittävän väistää oikeastaan mitenkään kuin vasta aivan Holtbyn iholla ollessaan, mutta ei tuo kyllä rottailuakaan ollut. Ei tuo mikään pommi vastapalloonkaan ollut eli move on.
   
 15. Largo Jäsen

  Corey Perry hits Louis Domingue, who retaliates with a takedown - YouTube

  Perryn osuma Domingueen muutama päivä sitten. Tuomareilla ei ollut edes kättä pystyssä alunperin, mutta tuloksena Perrylle kakkonen ja Gibsonille Dominguelle avautumisesta kymppi. Koska kyseessä oli Perry, niin kakkonenhan tuosta annetaan. Veikkaan monen muun päässeen tuostakin ilman sanktioita. Ei siinä, Perryn tuntien tuo kontakti ei todellakaan ollut vahinko, mutta kyllä tuosta Domingue ja/tai OEL olisi myös sanktiota ansainnut, mutta koska Perry. Crosbylle ilman muuta tuosta kakkonen olisi kuulunut antaa, näennäisesti koitti väistää, mutta kyllä hän olisi onnistunut välttämään noin ison kontaktin.
   
 16. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Näyttävästi meni kyllä Domingue katolleen. Ja siitä sitten vieteriukon lailla suoraan takaisin pystyyn ja painimaan. Perrylle varmaan ihan aiheellinen kakkonen, koska olisi todennäköisesti voinut välttää kontaktin kokonaankin, mutta olisihan tuosta pitänyt veskalle antaa sukeltamisesta jäähy. Ei ole vaikea arvata, mitä Gibsonin palaute koski.
   
 17. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Joe Pavelski toivotti viime yönä Jesper Brattin tervetulleeksi NHL:ään.
   
 18. Boozer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ähh, kun tämä ketju oli nostettu ylös, niin kuvittelin jo että Crosby on taas kampannut jonkun tai mennyt mussuttamaan jotakin tuomareille. Pettymys.

  Mikähän kikkelifetissi noilla änäripelaajilla oikein on? Aina pitää, olla sorkkimassa. Joko olis aika laittaa kunnolla penalttia näistäkin? #Kickelfetisch
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2017 klo 12.10
 19. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
 20. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Mites tuo Zetterbergin filmi/kalastelu viime yönä, Kucherovia vastaan? Katsellaanko näitä nykyään videoilta jälkeenpäin ja jaetaan kakkua?

  Edit:

  Lainaus:
  Tämä oli kyllä kaiken klikkailun arvoinen! Mieletön tilanne!!! Onko Crosbyn vati mennyt koskaan aiemmin noin pahasti nurin?
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 22. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Lainaus:
  Joo pitänee jääkiekon säännöt uusia kun kukaan ei ole vielä kostanut poikittaista mailaa lyömällä takaisin poikittaisella mailalla. Noi pitäisi saada kuriin!
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Kyllähän Patesta jotain pitää uutisoida, jos ei pisteitä tule niin sitten vaikka tämmöisestä väännetään juttu. Hohhoijaa...
   
 24. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Tuli yhtäkkinen tarve olla klikkaamatta uutista. Näkemättä mitään vaadin vähintään kolmen vuoden mittaista pelikieltoa. Toimittajalle. Tai oikeastaan toimituspäällikölle, koska hyväksyy moisen. Jos tietäisin, mistä hömppälehdestä on kyse, ulottaisin vaatimukseni vieläkin ylemmäs, mutta nyt ei vain voi tietää.
   
 25. faro Jäsen

  Lainaus:
  Lukematta koko juttua voin jo varmaksi sanoa lehden olevan Iltalehti ja toimittajan Pekka Jalonen.