Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Jääkuutio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues ja Bruins
  Näin Bostonia "kannustavana" sanoisin että Millerin tilanteessa lähinnä paskaa tsägää (+ snadi väistö taklattavalta) eikä aihetta jatkotoimiin. Tuo Widemanin toilailu sen sijaan näyttää ihan helvetin oudolta ja, vaikka ei ihan täysin polvella polveen kolahdakaan, kyllähän tuo täyttää selkeästi polvitaklauksen merkit. Eipähän näistä kai mitään pelikieltoa jälkeenpäin anneta...
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tuo nuissa onkin aina paha kun hyökkäävä pelaaja yrittää väistää alta pois ja puolustava ei kerkeä reagoida kunnolla ja yrittää kuitenkin viedä taklauksen loppuun. Eilen kävi Liigan pelissäkin, että koitti väistää ja sitten polvet osuvat, koska ei kerkeä kokonaan alta pois. Tuossa väistämisessä on myös mahdoton enää taklata yläkroppaan koska se on kerinnyt jo alta pois niin paljon ja sit sanoo polvet poks. Vähän omaa vikaa mutta myös huonoa tuuria. Silti minusta yhdistävä tekijä on se, että taklaus on kuitenkin polvitaklaus ja sanktio siitä pitäisi tulla.
  Jälkimmäinen näytti sitten niin ihmeelliseltä "taklaukselta" että jo ihan sen takia saisi penaltia tuosta antaa. Melko huonosti suoritettu temppu
   
 3. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eipä Fiddlerin ura muutenkaan varmaan kauaa jatkuisi. Törkeä taklaus kyllä, vaikka näissä polvitaklauksissa tuppaa olemaan myös huonoa tuuria viime hetken väistöjen kanssa.

  Asiasta kahvinkeittimeen, mistä aineesta Paraykon polvet on tehty?
   
 5. Jevgeni Jäsen

  Osu kyllä niin suoraan kuppiin kuin olla ja voi. Ihme on, että pahemmalta loukkaantumiselta vältyttiin. Saiko Fiddler jälkeenpäin tuosta mitään extraa?
   
 6. Palsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, STL Blues
 7. Supersankari #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät & Washington Capitals. Hyvät pelit.
  Lainaus:
  Bias, mutta; ei varsinaisesti lyö poikkarilla, vaan enemmänkin ottaa vastaan poikkarilla. Norminopeudella borderline korkea maila, slo-mo tietty näyttää aavistuksen pahemmalta. Ovechkinin huitominen 0,5 sekuntia aiemmin oli mielestäni isompi rike.

  Lisäksi huomiona; kumpi näyttää ilkeämmältä, päähän osunut isku vai Crosbyn vasemman jalan taittuminen tilanteen aikana? "Sivusiteet nips naps" -kamaa.
   
 8. la vida loca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Minustakin näyttää siltä, että Niskanen ottaa puolihuolimattomasti Crosbyn vastaan ja katse on selvästi muualla ja lopputulos on kaikkea muuta kuin tarkoitettu. Tosi ikävä lopputulos, nyt kävi Crosbyllä vaan huono tuuri.
   
 9. Schadowan Jäsen

  Aika sama oliko tahallinen vai ei, se on Sidille concussion #4 vai #5 ja homma alkaa olemaan taputeltu hänen osaltaan. Ilmeisesti vietiin sairaalaan heti kättelyssä,joka ei lupaile hyvää.
   
 10. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Ikävä tilanne. Hankala olla oikein mieltä suuntaan tai toiseen. Paljon huonoa tuuria tilanteessa. Niskanen ei mitään tappolyöntiö tuossa tee, vaan nostaa kädet tuohon eteen. Tuo Niskasen käsien liike lähti jo ihan hetken ennen kuin Sid oli liukumassa polvillaan kohti. Paljonko tuo jalan tarraaminen kiinni vaikutti siihen ettei Crosby pystynyt pitämään tasapainoaan.

  Huonosti tuossa olisi taitanut käydä joka tapauksessa. Crosby olisi liukunut tuo polvi linkussa suoraan Niskasen alle ja jalka olisi saattanut taittua vielä paljon pahemmin. Crosbyn päävammat tuntien se olisi ehkä ollut parempi vaihtoehto.

  Hyviä vaihtoehtoja tuossa ei ollut Crosbyn kannalta. Paljon huonoa tuuria mukana.
   
 11. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Niskanen ojentaa kätensä ja mailansa eteenpäin vaistomaisesti kun huomaa että on törmäämässä vastustajaan. Crosbylla kävi huonoa tuuria kun sattui olemaan jo polvillaan tilanteessa. Ei missään nimessä tahallinen vahingoittaminen mutta ehdottomasti jäähyn arvoinen.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Todella huonoa tuuria ja ikävää, jos kävi pahemmin. Toivottavasti selviää kaukaloon vielä, mahdollisimman pian ja täydessä kondiksessa.
   
 13. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Kyllähän tuon tilanteen suurin sikailija on Ovechkin, joka jälleen kerran huitoo mailallaan melko huolettomasti. Ei tainnut olla ihan ensimmäinen kerta? Ovechkinin viikateiskun (tai oikeastaan kahden iskun) seurauksena Crosby ajautuu Niskasen syliin, joka näyttäisi vaan vaistomaisesti nostavan kädet eteensä, eikä tahallisesti yritä tappaa Crosbyä.
   
 14. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Ei tuo kyllä kuulu tänne rottailuihin millään lailla. Tapaus suljettu.
   
 15. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tuota hidastusta hinkatessa huomasin, että olisi voinut jättää Niskanen mailansa nostamatta. Toki tilanne tulee nopeasti, ja oman maalin edessä poikkaria huidotaan oletuksena, mutta pelaaja on silti vastuussa mailastaan ja nyt osui kupoliin. Tuskin tarkoituksellista Niskaselta päähän kiskasta, mutta tarkoituksella antoi kuitenkin poikkaria. Rottailua tai ei, niin ehkä tässä nyt karma makselee crosbylle säkkienhivelystä. Jos karmaan joku uskoo.
  Sääli homma, toivottavasti crosby tästä toipuu vielä, eikä ura päättyisi näin ainakaan. Noh, sitten kun lääkärinlausunnot vuotaa, niin ollaan homman vakavuuden suhteen viisampia
   
 16. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aivan liian sinisilmäistä porukkaa täällä. Jos on paikka satuttaa vastustajan tähtipelaajia "vahingossa" NHL:ssä, niin kyllähän sitä ikävän usein harrastetaan (sama juttu viime vuonna McDavidin kanssa). Tuossakin Niskanen kyllä ehtii ymmärtämään, että Crosby on kaatumassa ennen käsiensä nostoa ja että voi sopivasti osua kaatuessaan. Ei ollut hakemalla haettu, mutta kaukana vahingosta tai sattumasta, että kyseessä oli juuri Crosby.
   
 17. BigHitFan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Leijonat
  Huonoa tuuria, ei Niskanen kyllä tahallaan tuota tehnyt. Toivottavasti Crosby on mahdollisimman pian kunnossa.

  Onks tää nyt se kuuluisa "karma" ku iski Sidille?
   
 18. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Kyllä minäkin laitan tuon Niskasen "itsesuojelureagoinnin" piikkiin. Tietää kyllä Crosbyn liikelinjan, mutta kun kääntyy takaisin katse peliin päin, niin Sid onkin jo menettänyt tasapainonsa ja tulossa samoilla raiteilla. Kuka tahansa reagoi tuollaiseen omalla tavallaan. Joku toinen ehkä olisi yrittänyt hypätä itse alta pois, moni muu taasen nostaa kädet eteen suojaksi - joka on varsin luonnollinen reaktio. En usko että tahallaan poikkaria päähän tarjosi, mutta joo, pelaaja on vastuussa mailastaan. Ei jatkokäsittelyä, tuo 5min + ottelurangaistus riittää.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Onhan tuo niin normaali pelitilanne kuin voi olla ja ei Niskasella ole tuossa ole mitään aikaa reagoida ainakaan tietoisesti kun tuo koko tilanne on ohi alle sekunnissa. Sikäli kyllä samaa mieltä vieläkin, että pelaaja on vastuussa mailastaan ja seurauksista. Toivottavasti Crosby olisi jo seuraavassa pelissä takaisin.

  E: Tuosta esim. näkee tilanteen täydessä nopeudessa, voi mennä vaikka reaktiotestiin kokeilemaan ehtiikö tuossa ajassa edes nappia painamaan kun tilanne on jo ohi. Aivan absurdia mielestäni väittää, että Niskanen haki tuota tai tarkoitus olisi ollut loukata.

  MATT NISKANEN CROSS-CHECK CROSBY IN THE HEAD - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017 klo 10.56
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Enemmän tuo Crosbyn tilanne oli Sidin kaatumisesta johtunut törmäys kuin tahallinen poikkari naamaan.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Taisi kaatua siihen Ovechkinin huitaisuun, ironia toki tässäkin kohdillaan kun näitä sattuu jokaisessa pelissä ja turha noista huitomisista valittaaa vai miten se meni.
   
 22. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ai kanadalaismedia on pelikiellon kannalla. Yllättävää :)

  Tuomio meni ihan oikein. Selkeä vahinko mutta osuma päähän ja loukkaantuminen = 5 min. Ei rottaketjun kamaa millään tapaa.

  Pahalta näyttää mutta toivotaan että Crosby selviää säikähdyksellä ja on kaukalossa jo seuraavassa pelissä.
   
 24. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Jos tuosta tilanteesta pelikieltoa tulee, niin se tulee vain siitä syystä, että loukkaantunut kaveri on Crosby. Onneksi siellä ei ihan Buttonin kaltaiset hupiukot taida olla näitä tuomioita ratkaisemassa, vaikka välillä toki päinvastaiselta tuntuukin.


  Toivotaan, ettei Crosbyllä ole mitään vakavempaa, vaan pääsee heti seuraavaan peliin mukaan, niin ei tarvitsisi mistään naurettavista pelikielloista edes keskustella.
   
 25. Chami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Penguins
  Ihan hyvä että ei tullut kirjoiteltua aamulla tänne mielipiteitään kun peliä katsoi, siinä armottomassa vitutuksessa oli valmis heivaamaan Niskasen ulos loppu pleijareista. Ei tuo mielestäni vaadi yhtään ottelua pelikieltoa, jos siitä nyt yksi peli annettaisiin en kokisi että se vääryys olisi mutta siitä ylöspäin menevät ovat jo liikaa. Tilanne nyt sattuu tapahtumaan helvetin nopeaa ja siinä on myös mukana huonoa tuuria. Oon myös katsonut tuota tilannetta videolta hidastukselta ja pysäytelly kuvaa ja mietin vain miksi Niskasen piti poikittainen antaa, koska Niskanen kyllä kerkeää nähdä että Crosby ei nyt tule parhaimmasta asennosta. Luonnollinenhan reaktio on kyllä ojentaa kädet eteen mutta miksi laittaa maila poikittain? Videota katsoessa tuli tunne että Niskanen oli päättänyt jo ennen Crosbyn horjahdusta antaa sen pienen poikittaisen alaselkään niinkuin kuuluukin kun vastustajan hyökkääjä on oman maalivahdin alueella noin röyhkeästi. Nyt vaan sattui käymään huonommin ja Crosby valahti tilanteessa tosi alas ja maila osuu suoraan Crosbya päähän. Nojoo en tiedä olisiko tilanne näin mennyt, tämä on vain oma mielipide mutta siihen en usko että Niskasen tavoite olisi ollut päähän osua ja siksi tuo tilanne ei tähän ketjuun kuulu.

  Loppupeleissä itselleni on ihan sama tuleeko pelikieltoa ja oliko tilanne tahallinen vai ei. Eniten nyt pelottaa Crosbyn kohtalo, että pääseekö vielä pelille tämän kevään puolella, koska faktahan on se että kyllähän Capitals - Penguins sarja käy huomattavasti tylsemmäksi ilman häntä.