Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
 2. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Naurettavaa tuossa tilanteessa oli kyllä myös Kuhnhacklin käytös. Olkavarteen tulleen poikkarin jälkeen uhriutuu ja alkaa marttyyrinä pitelemään kasvojaan. Tilanteen jälkeen oli pelkkää hymyä. Yksi peli pannaa ei ole yhtään liikaa.
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Jep, olkapään eli käytännössä osui olkavarteen.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 16.04.2017 klo 19.28
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kuhnhackl sai tilanteessa poikki menneen mailan poskeensa. Katso vaikkapa NHL:n pelikieltovideosta kohta 1:09.

  Kuhnhacklilta vain ja ainoastaan täysin oikea reaktio tilanteessa, kaikin puolin.
   
 5. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  No niimpäs näyttää. Normaalinopeudella kiinnitin huomiota vain hanskoihin, mutta mailanpätkä tosiaan osuu poskeen. Ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Kuulemma noita poikkareita sattuu jokaisessa pelissä ja välillä tunteet kuumenevat. Vahinko vain, että maila katkesi ja kun Calvert oli lähdössä luistelemaan takaisin omaan vaihtoaitioon niin Kuhnhackl sattui olemaan vielä tiellä ja kaatui vahingossa maahan.

  No ei ihan tosissaan oli kyllä todella urpo teko ja noista olisi ihan kohtuullista antaa suoraan useampi peli rangaistusta.
   
 7. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
 8. Rewert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens
  Nyt oli sitten Draisaitlin vuoro kutitella kulkusia, tällä kertaa puhtaasti turhautuneisuudesta tapahtuu tämä. Toivottavasti nyt pitävät saman linjan loppuun saakka eikä tästä mitään älyttömiä rankkuja jaella, edelleen kilpailullisille äijille tapahtuu rapatessa näitä roiskeita. Näitä tapahtuu ja toivon että arvon palstaveljetkin kykenisivät näiden tilanteiden kanssa elämään se suuremmitta uhriutumisitta.
   
 9. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Minä puolestani toivon, että hommaan puututaan kovalla kädellä. Ei ole mitään järkeä siinä, että kulkusille saa huitoa aina pahan mielen iskiessä, ja seurauksena on korkeintaan ulosajo. Kohta joku saa sanoa palleilleen hyvästit, jos mitään ei tehdä.
   
 10. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Liian myöhäistä ruveta korjaaman linjaa tällä kaudella. Ensi kesänä sitten vedettävä isompi linjan muutos ja sopia isommat rangaistukset näistä mailalla telomisista. Jos sitä linjaa ruvetaan nyt muuttamaan niin ei ole kovin oikeudenmukaista toimintaa liigan suunnalta.
   
 11. Rewert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens
  Lainaus:
  Juurikin näin eli ei tuota linjaa kyetä tällä kaudella muuttamaan, ilman että siitä nousee vielä entistä suurempi hässäkkä. Pelaillaan pleijarit alta ja ens kaudelle sitten piirretään selkeä linjanveto, että näistä tilanteista voi tulla jälkikäteenkin penaltyä, vaikka se tuomareilta menisikin ohi. Eihän nuossa suoraan sanottuna ole mitään järkeä, ja nyt haluan korostaa niille jotka Crosbyä silloin lynkkasi omaa kommenttiani siitä, että noita tapahtuu jatkuvasti, ja niihin suhtaudun tekijästä riippummatta samalla tavalla.
   
 12. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Eikös Calvert juuri saanut pelin kakkua?

  Sama linja.
   
 13. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Varmasti pystyy linjaa muuttamaan vielä loppukaudellekin. Ei siellä ole enää niin monta joukkuetta pelaamassa. Kaikille joukkueille vaan ilmoitus, että seuraavasta kulkusten kutittelusta napsaahtaakin sitten reippaampi lepotuokio. Sen jälkeen on kyllä ihan apinan omaa tyhmyyttä, joka moisen harrastamista jatkaa varoituksesta huolimatta.

  On kyllä sylettävän vastenmielistä tuo munille lyöminen..
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Calvert sai pelikieltonsa poikittaisesta mailasta.
   
 15. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Ja keihästys on loogisesti vakavampi teko jo sääntöjen mukaan, eli kaksi peliä?
   
 16. steierwrass Jäsen

  Kulkusille naputtelusta voisi tosiaan pikkuhiljaa ruveta rankaisemaan, kuten jo monesti todettua. Tuotahan tuntuu tapahtuvan viikoittain nykyään. Voiko silti tästä antaa Draisaitlille? Ei oikein, koska linja on tuon sallinut. Lisäksi tämä tapaus on monella tapaa enemmän pelitilanne kuin monet aiemmat. Rike, selkeä sellainen, mutta tuollaisessa käsikähmässä tapahtunut. Jos sitä vertaa tilanteeseen, jossa toinen tulee takaa ja harkitsee puoli ikuisuutta mitä tehdä ja sitten napauttaa kulkusille, niin onhan tuo jälkimmäinen huomattavasti harkitumpi ja siinä mielessä rangaistavampi teko.
   
 17. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Saihan Marchand vastaavasta keihästyksestä kakkua, toki takana on prior violation history, mutta kyllähän tuosta voisi nyky linjan mukaisesti (mikä linja?) antaa yhden pelin kakkua.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Jos näistä ei muuten rangaista niin minusta olisi ihan sopivaa, että otetaan rikkeen tekijältä varusteet pois ja toinen saa käydä antamassa "vaparin." Jospa loppuis sillon tuo kulkusten kilkattelu.
   
 20. J.J.Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Keihästikö Thornton runkosarjan lopussa ilman seurauksia, vai oliko kyseessä jokin muu tilanne?
   
 21. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Hyvin on kyllä mennyt viesti perille, ettei näistä mitään tule. Linjanmuutos voitaisiin tehdä vaikka heti. Tuotais median kautta esiin, että nyt riitti ja syyllistyneille tarpeeksi pelikieltoa. Toisaalta se voi mennä kesäänkin, kunhan jotain tälle naurettavuudelle tehdään.
   
 22. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Ainakin Draisaitlille on tulossa kakkua. DoPS:n puhuttelu tiedossa, enkä oikein ymmärrä miten tuosta voi jättää antamatta pelikieltoa.
   
 23. Gubar Jäsen

  Lainaus:
  Tää on kyllä käsittämätöntä. Jokainen miesoletettu joilta löytyy tavanmukainen varustus haarovälistä, tietää kuinka paljon tuonne kolauttaminen sattuu. Jopa näiden videoiden katsominenkin sattuu. Ihan älytöntä, että näitä on nyt alettu näkemään tämän tästä. Draisaitl meni ämmäkastiin kanssa kertaheitolla.
   
 24. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mutta ei. Reilut kaksi ja puoli tonnia sakkoa ja sillä selvä. Kohta jollain menee vielä oikeasti isyyspotentiaali tässä touhussa...
   
 25. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Ehkä tämä on kulttuurinen juttu, pohjois-amerikkalaiset jotenkin tykkäävät tuosta... ;-)

  En tiedä, itse olen sen verran alkukantainen - ja väkivaltainen - että kahta armottomampi kuitti tulisi heti (kun kivuiltaan pystyisi..) jos joku napauttaisi allekirjoittanutta kulkusille. Noin 15 vuotta tuli itse aikanaan pelattua (ei tosin, heh pohjois-amerikassa) ja kertaakaan ei noina vuosina tarvinnut nauttia moisesta tarjoilusta. Tämä nykyinen NHL-muoti on jotenkin... hämmentävää? Minä napauttaisin pari naksua kovempaa satavarmasti kostoksi, seurauksista välittämättä! Päivitys Hammurabin lakiin.. kaksi kulkusta yhdestä. Ihmettelenkin suuresti, jos pelaajat eivät ota oikeutta omiin käsiin, mikäli NHL:n reagointi on tätä luokkaa.