Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Liigan isoin rotta ollut näköjään jälleen vauhdissa nokkansa kanssa.
   
 2. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Zeta tykkää ottaa takaapäin... ehkä ei kuitenkaan rottailua, epäpuhdas taklaus enemmänkin.
   
 3. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Marchandille 2 peliä sakkoa keihästämisestä. En hirveästi kaverin pelitapaa arvosta, mutta jotein jännää että Crosbyt sun muut ei saa "pahemmista" haaroihin huitomisista mitään, mutta Marchand sai sitten tuosta 2 peliä.
   
 4. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  No sieltä tuli Marchandille osapuilleen se jota odotinkin. Saadaanpahan tuoreet jalat poffeihin.
   
 5. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Cindyllä on omat sääntönsä. Naurettavaa!

  Ja edelleen olen sitä mieltä että noista pitääkin antaa pelikieltoa, mutta sääntöjen samat kaikille. Nyt ei ole!
   
 6. Regina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos, Pittsburgh Penguins
  Näin se vaan änärissä menee ja on aina mennyt, että tähtipelaajat selviävät ilman pelikieltoa tai lyhyellä semmoisella. Marchand on myös selvinnyt monta kertaa kuin koira veräjästä tempuistaan. Nyt tuli myös hyvä sauma laittaa hänelle pelikieltoa, kun Boston varmistanut pudotuspelipaikan. Muuten tuskin olis tullut tai jos sama olisi tapahtunut runkosarjan viimeisessä ottelussa. On aika lapsenuskoista ja naivia kuvitella, että kaikkia pelaajia kohdeltaisiin tasa-arvoisesti pelissä tai ihmisiä muutenkaan elämässä.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  2 ottelua sulatan. Tai sulattaisin, mutta kyllähän tää on silti naurettavaa että maailman parhaassa liigassa menee näin epätasaisesti nämä sanktiot. Noh, onneksi tämä ei sinänsä Bruinssiin vaikuta.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Verratkaa nyt hyvänen aika itse näitä osumia kasseille:

  Crosby: Sidney Crosby nutshot/cheapshot on Ryan O`reilly - YouTube
  Marchand: NHL #63 Brad Marchand Spears #59 Dothin in the Balls April 4th, 2017 - YouTube

  Crosby läppäisee sinne päin kaartaessaan itse toisaalle, Marchand seivästää lavan kärjellä täysin tietoisesti ja kovaa. Eroa on kuin yöllä ja päivällä. Sidneylle olisi pitänyt tulla huitomisesta kakkonen, Marchandin ulosajo + kaksi peliä on pienoinen alimitoitus.

  Tässä vielä se, mitä O'Reillylla oli aiheesta sanottavaa. Aika kevyesti ottaa. O'Reilly On Sidney Crosby's Cup Check "It Happens" - YouTube
   
 9. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
 10. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Marchand on aiemminkin kutitellut kasseja. Marchand tulee jatkossakin kutittelemaan. Marchand kerjäsi tätä rangaistusta.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Siis mistä pahemmista ja miksi lainausmerkit, oliko Sidin temppu jotenkin pahempi kuin Marchandin mielestäsi vai ymmärränkö nyt vain viestisi väärin? Kaikki munille huitomiset on typerää ei siinä, mutta ottaisin sata kertaa sadasta mieluummin tuon Sidin kopautuksen kuin Marchandin keihästyksen jos jommasta kummasta olisi pakko valita.
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Nyt en ole varma meenkö mehtään. Mutta eikös Lucic joskus pelin jälkeen kättelyjonossa tms tökännyt jotain samalla tavalla? Vai olikohan Marchand? Mutta sai muistaakseni 5k-10k sakkoja siitä vain. Vai harhailenkohan minä vain..
   
 13. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Lainaus:
  Montrealin Dale Weisille heitti kättelyjonossa "I'm going to fucking kill you next year", joten oikeassa olet, mutta ei siellä sen enempää tapahtunut.

  @Walkin Tästä voipi varmaan vääntää kättä pidemmän aikaa että kumpi oli "pahempi"; Crosbyn viimeisin vai Marchandin viimeisin. Mielestäni kuitenkin erikoista että toinen saa pelikieltoa ja toinen ei mitään. Varsinkin kun vertailee esim. tapaukseen Lucic. Kaikilla kolmella nyt on aikaisemmin tällaista pikkutuhmaa taustalla; siksi heitin lainausmerkkeihin.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Perusteluissa kerrottiin aika selkeästi, että osuma oli normaalia voimakkaampi sekä rangaistuksessa huomioitiin Marchandin huomattava historia kassien kopsuttelusta.

  Marchand suspended two games | NHL.com
   
 16. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Vähän hassua huomioida historia asiasta, josta ei yleensä saa mitään jatkoseurauksia. Vähän kuin kuudennesta koukkaamisesta saisi pelikieltoa.
   
 17. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Nick Ritchie sai sitte 2 matsia bannia, kun kävi kopsauttamassa nokkaan kaveria, joka veti Perryn levyksi poikkarilla selkään. Laitan linkin kun pääsen koneelle, jos kukaan muu ei ehdi ensin.
   
 18. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Nick Ritchie of Ducks suspended two games | NHL.com

  Mun mielestäni meni ihan oikein. Perusteluissa kaksi peliä, joista toinen Rozsivalin valmiuden puutteesta eli käytännössä siitä, ettei Richie anna mahdollisuutta puolustaa itseään ja toinen siitä että Rozsival loukkaantui.
   
 19. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Joo häröilyn puolelle tää munkin mielestä menee. Tokihan Rozilla oli mahdollisuus ja aikaa puolustautua, oli vain kun lammas tassut alhaalla ja odotti noutajaa. En kritisoi muuten, mutta peli olisi ehkä ollut ihan soppeli, ei kaksi. Vaikka samapa tuo.
   
 20. Palsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, STL Blues
  Todella erikoista, ettei tee elettäkään kun näkee kaverilla tipahtavan hanskat. Kai tuo on joskus urallaan vastaavassa tilanteessa muulloinkin ollut? Hämmentävää.
   
 21. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  On toi kyllä omasta mielestä surkeeta nykyisin, kun voit vetää kunnon poikkarin laidan lähellä, levitellä sen jälkeen käsiä ja ihmetellä että mihinhän se kompastu. Sitten kun joku tulee muistuttaan niin hämmentynyt ilme vaan kasvoille. En tykkää.

  Sinällään mielelläni näkisin taas kun joku ottaisi Crosbyn iskun vastaavalla tavalla vastaan. Ai niin, mutta toisille olikin eri säännöt ja munille saat kyllä vedellä tai käden silpoa, mutta tämä olikin sitten huomattavasti törkeämpi temppu.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mun mielestä näytti vähän siltä että Rozsival olisi ollut tuossa aika anteeksi pyytelevällä linjalla ja yritti jotenkin liennytellä Richietä. Toisaalta siitä olen samaa mieltä, että jos poikkaroit selästä kumoon jonkun, jonka nimi on Corey Perry, niin pitäisi pystyä olettamaan että kuitti on tulossa.
   
 23. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Meni täysin oikein. Rozsival on jo saamassa jäähyn joten miksi odottaa, että pitäisi heilutella nyrkkejä pienen poikkarin takia? Kyllähän toi Ritchien reaktio on ihan älytön, varsinkin kun Rozsival on jo määrätty boksiin.
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Onko siis nykyään linja, että kaverin pitää selvästi lähteä mukaan ja mitään cheap shotia ei saa antaa? Paitsi jos on Crosby. Onko vain niin, että muistiota ei ole muistettu lähettää tästä asiasta kenellekään. Paitsi ehkä Crosbylle, kuka tietää että hänelle on eri säännöt.
   
 25. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  Ei tuo niin pieni poikkari mielestäni ollut. Jos pieni olis ollut, niin ei Perry olisi jäänyt makaamaan jäähän, siitähän Ritchie kimpaantui, kun sen huomasi ja meni muistuttaan Rozia. Olisi ollut Rozivalissa miestä vastata teoistaan niin ei koko keskustelua käytäisi. Mutta kuten sanottu, hyväksyn juryn päätöksen, KOSKA Rozival ei tehnyt elettäkään ottaakseen osaa kärhämään.