Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
 2. Rewert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens
  Linjan mukaan ei pitäisi pelikieltoa tulla, ja onko sen linjan muuttaminen aiheellista nyt juuri ennen pudotuspelejä? Näitä tapahtuu kuten aiemminkin mainittua kilpailullisuus kiihkoissaan, ne jalostuu tämmöisiin älyttömyyksiin. Tuomari näki tällä kertaa, joten ihan aiheellinen ulosajo.
   
 3. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Lainaus:
  En huomannutkaan tuota, kuin vasta nyt katsoessani tilanteen uudestaan. Tuo tökkäys naamaan oli kyllä kirsikka kakun päällä taas.
   
 4. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Linjahan on Crosbyn tapauksessa jo noista annettu, eli pelikieltoa ei tule. Jos "kultapoju" noista selviää ilman kakkua, niin ei niitä muillekaan voi tulla.

  Silti, ei kuulu tuommoiset raukkamaiset iskut jääkiekkoon.

  Ja kyllä Marchandia joku voisi hieman muistuttaa tekemisistään. En tiedä auttaisiko mitään, mutta tietäisi ainakin että sekin vaara on olemassa.
   
 5. Rushlow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Juuri näin. On se kumma miten sama pelle voi jatkaa hölmöilyjään ilman, että saa muuta kuin sormen heristelyyn verrattavia rangaistuksia. Eikö tappelut kuulu NHL:ään siksi että tämmöisiä munille keihästäjiä opetetaan olemaan. Toki joskus on Marchandia haastettu, mutta yleensä ei. Liigan 5000$ rapsu taas on ihan mitätön summa kun tilillä on kymmeniä miljoonia.
   
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Taasko se Crosby on sikaillut, kun näin monta viestiä on tullut? Eihän muiden pelaajien tekoset kiinnosta ketään.
  Marchand veti perus rottailut ja kyllä noista saisi edelleen antaa pelikieltoa, mutta ei ole tulossa.
   
 7. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Näitä tapahtuu? Aikamoinen näkökulma asiaan...
   
 8. Dmurphy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Rauman Lukko
  Käsittämätön teko taas, jota ei pysty kukaan puolustelemaan. Hetken aikaa näyttikin jo ihan hyvältä, Marchand pysyi ruodussa ja näin. Nyt kaveri sitten päätti tehdä tässä kohtaa kautta tollasen tempun, josta (toivon mukaan) tulee pelikieltoa.

  Joukkue pääsemässä playoffeihin taas parin vuoden jälkeen, ja hyvällä tuurilla joukkueen paras pelaaja poissa tollasen idioottimaisen keihästyksen takia?

  Voi herran jestas miten hävettää taas.
   
 9. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Kunnon jäteläjä tämä Marchand, kukaan ei kuitenkaan jostain syystä vedä sitä kylmäksi ja homma sen kuin jatkuu. Kurinpito antaa parin tontun sakot ja se on sillä selvä.
   
 10. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС, Миннесота викинг
  On se rikkoja kuka tahansa, Marchand, Crosby, Laine, McDavid jne jne niin saktiota pitää tulla sikailusta!!!
   
 11. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Aina nämä NHL fanipojat vinkuu Liigassa esiintyvästä munattomuudesta, mutta pahin ämmäsarjahan tämä NHL on nykyään.

  Crosbyt ja muut pellet saa hakata munille ja sormia paskaks ilman että kukaan puuttuu asiaan.
   
 12. steierwrass Jäsen

  Mielenkiintoista nähdä rangaistus. NHL:n linja on ollut "antaa poikien sikailla" ja Crosbyn teko on niin läheltä muistissa seuraajilla, että se varmasti painaa myös kurinpidon päässä. Mutta kyllähän näistä nyt voisi jo alkaa jotain antaa. Vai vetääkö kurinpito linjan, jossa tästä ei mitään, mutta kesällä kerrotaan, että näistä aletaan jakaa kakkua ensi kaudella herkemmin? Sillä tavalla se ei olisi linjaton (onhan se nyt jo muutenkin) tällä kaudella, mutta näyttäisi siltä, että on huomioinut nämä.
   
 13. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eikös Crosbyn temppu ollut huitominen, kun taas tämä oli keihästys? Pitäisi siis olla mahdollista antaa pelikieltoa ilman kenenkään suosimista tai sorsimista.
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Crosby tökkäsi O'Reillya kulkusille ennen Methotin sormille huitaisuaan. Tässä kannattaa kylläkin ottaa huomioon myös se, mitä ROR itse sanoi tilanteesta. Olivat käyneet asian Sidneyn kanssa läpi matsin jälkeen, ja Sidney oli pahoitellut tapahtunutta. Uskoo ken tahtoo, mutta O'Reilly uskoi, että Crosbyn tarkoituksena oli mailahäirintä. Isku ei ollut O'Reillyn mukaan erityisen kova. Kyllä Crosbykin tuosta olisi rankkua ansainnut minun mielestäni, sillä kukin on vastuussa mailastaan.

  Marchandin temppu puolestaan oli aivan päivän selvä. Jos NHL ei sitä tee, niin joku muu tulee kyllä varmasti rankaisemaan tuota rottaa pahanpäiväisesti. Maine on tuttu jokaisessa kopissa, ja pahaa vertakin Brad on kerryttänyt jo liian monen joukkueen kanssa. Toivottavasti ura ei pääty johonkin naamaluita murtavaan poikkariin, mutta jos niin käy, osasyy menee myös Marchandille itselleen.
   
 15. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Detroit Red Wings
  Toivon koko sydämestäni, että joku darrenmccarty tulee ja pieksee Marchandin vähintään loppukevääksi saikulle.

  En siltikään tunne itseäni pahansuovaksi ihmiseksi.
   
 16. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tarkoitin kyllä Crosbyn kulkusten kutittelua, jonka luulin tapahtuneen mailan varrella enkä lavan kärjellä.
   
 17. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  En pahastu jos Brad pari peliä huilailee katsomossa, mutta kuten jo useassa viestissä on todettu, taitaa linja tällä kaudella olla näissä korkeintaan sakkojen luokkaa.

  Kova joukkuepelaaja kyllä, ratkaisi matsin Bruinsille tuolla ulosajollaan. Olisi toki voinut ratkaista Tampallekin, mutta tällä kertaa näin.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Jos et huijaa et edes yritä voittaa.. eiku... Olipa rottamainen ja turha temppu Bradilta kerrassaan.. Siis tuo ei hyödytä yhtään, jos koitan päästä Bradin aivoihin, niin silloinkin ainut motiivi tollainen olisi tehdä jollekkin tähtipelaajalle, ja silloinkin jossain pitkässä sarjassa jossa oma joukkue voisi saada hyötyä. Mutta että Tampaa vastaan runkosarja matsissa jollekkin junnulle? Mikä on hätänä Brad? En siis puolustele yhtään tekoa, tai sano että tollaiset olisivat sallittuja, mutta mietin vain motiiveja. Toivottavasti istumista ei tule, koska linja nyt on tämä. Mutta jos tulee, niin en pahastu koska menisi oikein. Toivottavasti max 2 ottelua, koska kuitenkin tärkeimpiä palasia Bruinssissa.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Näitä nyt sattuu jokaisessa pelissä, eikä ennenkään ole rangaistu. Huonoa tuuria.
   
 20. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Jännä kyllä että O'Reilly on tuon tarinan uskonut. Ainakin omaan silmään silloin kun videota katsoi niin Crosby meinaa ensin nostaa mailaa ja sit päättääkin kopauttaa munille. Ei ole minusta siis mikään tahaton vahinko vaan harkittu teko. Voi toki olla että aika kultaa muistot mutta moinen mielikuva ainakin itselle on jäänyt ko videosta.
   
 21. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Tää alkaa mennä aika hurjaksi kun liiga ei puutu näihin rottailuihin millään tavalla. Nyt toki kaikki pisteet tuomareille että näkivät tuon ja heittivät rotan suihkuun. Oksettava teko, ja tosiaan tuo mailan osuminen naamaan kruunasi kaiken - ja jokainen voi miettiä et oliko se vahinko vai ei..

  Pelikieltoa toivottavasti ei tule, sillä vaikka vihaankin Crosbyjä ja Marchandeja yli kaiken, on aikapäiviä sitten vedetty linjaus jonka mukaan nämä eivät ole pelikiellon arvoisia rikkeitä - mennään sitten koko kausi loppuun samalla linjalla ja toivotaan ettei ylilyöntejä satu jos aletaan ottamaan oikeutta omiin käsiin. Toki playoffseissa siihen ei hirveästi ole varaa.

  Olisi mukava saada Marchandin tän kauden rottailuista koostepätkä. Siinä varmaankin aamupala kuluisi hyvin videota katsellessa.
   
 22. Snagari Jäsen

  NHL Player Safety‏Verified account@NHLPlayerSafety
  Boston’s Brad Marchand will have a hearing tomorrow morning for spearing Tampa Bay’s Jake Dotchin.

  Näköjään jotkut pelaajat joutuvat kulkuset kutittelusta kuulusteluihinkin. Kurikassa saakka kohahdettiin, Brad Marchandilla ja Sidney Crosbyllä eri säännötkö? Ei kai voi olla.
   
 23. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  No jaa, eipä noita tällä kaudella nyt hirveästi ole, pari kyseenalaista jalkakamppia ja tämä uusin näin nopeasti mietittynä. Jotain pikkurottailua tietysti siihen kaupanpäälisiksi. Tokihan siinäkin kahvikupin höräisee.
   
 24. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Ratkaiseva erohan tuossa on se että Crosby suoritti mailanvarrella huitomisen, jonka toki pitäisi olla myös ulosajon ja pelikiellon arvoinen temppu. Marchand taas teki kerta luokkaa törkeämmän tempun, eli keihästyksen. Tuo on rikkeenä huomattavasti vakavampi, jos esim lyöt mailalla kaveria mahaan niin et välttämättä saa edes jäähyä, mutta keihästyksestä lennät yleensä aina ulos pelistä, jos tuomari sen näkee.

  Voi miettiä että tippuuko mieluummin tangon päälle vehkeet edellä vai ottaako sinne muutama sentti kertaa sentti kokoisen terävähkön esineen upotettuna. Toisella tilanteella voi olla huomattavasti vakavammat seuraukset. Tuossa toki on suojia välissä.

  Keihästys on todella paha rike, koska mailan lavalla voi tehdä todella pahaa jälkeä. Methotin kädestä näkee mitä mailan lapa väärin käytettynä tekee ja Marchand käytti sitä kaverin haaroihin lyömiseen.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87