Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Kassian just kertoi aiemmin antamissaan haastatteluissa, että tykkää kovasta ja rehdistä pelistä.
Nyt alkakoon spekulaatiot ja analysoinnit siitä, montako senttiä potku oli turvallisella alueella, tai oliko voimakkuus niin ja niin kova.

Kassian itse oli pelin jälkeen kommentoinut, että jos olisi potkaissut kovempaa, niin kaveri olisi kaatunut ja hän olisi saanut jäähyn. Fiksua... Paitsi, että unohti samalla, että potku ja potkun yritys ovat jo itsessään rangaistavia tekoja, eikä kovuus vaikuta lähtökohtaisesti juuri mitään...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eipä tuo nyt ollut kuin tollanen "painu helvettiin mun kaverin päältä", mutta kun siinä on luistimenterä välissä, niin ei kovinkaan fiksua.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Nyt taitaa olla Zack Kassian kusessa. Ei tuosta voi oikein muuta antaa kun helvetisti kakkua.

Kassianilla alkaa mennä nyt jotenkin kusi hattuun ja hänestä on kuoritumassa samanlainen, muille vaarallinen pelaaja kuin Tom Wilson on. Erotuksena heillä on se, että Wilson osaa kuitenkin halutessaan pelata, Kassian on tyypillinen matkustaja.

Pussy!
 
Viimeksi muokattu:
Mörököl on Ice 2019

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Teknisesti ottaen Charan temppu oli paljon vaarallisempi, kun löi Gallagheria poikittaisella mailalla suojattomaan henkitorveen, kuin että Kassian tuuppaisee luistimella pelaajaa rintapanssarilla suojattuun rintaan. Sanoisin että 10 000 dollaria sakkoja, kun aiempi pelikielto alla.

Tokihan tästä nyt pelikielto tulee ja todennäköisesti pitkäkin.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Ilmeisimmin on. Canadiensissa ei pelaa ketään Garragheria.

Meinaatko, että tuo oli ihan sopiva palaute Gallagherin hirveästä "aggressiosta" aloitusympyrässä? Pienen tuuppimisen kuittaaminen poikkarilla kaulaan on ihan ok? Alta kyseinen tilanne paremmin kuvattuna ja muut onnettomat nyhjäykset myös.

Ei pelissä mitään isoja sikailuja nähty, ihan perus rivalrya ja hyvä niin. Vaikea silti keksiä kovin monta puolustusta Charan miehekkäälle suoritukselle.


P.S. kiitos kuitenkin pelillisestä selkäsaunasta, se on parasta, mitä Habs-fani voi tällä hetkellä toivoa.
TD Garden ja salomonin tuomio on kyllä uskomaton yhdistelmä. Missään muualla ei nähdä vastaavia. Ja Chara selviää tietenkin sakoilla. Naurettavaa touhua.
 

F#21

Jäsen
Mites NHL:ssä keihästyssääntö toimii? Bruins - Montreal pelissä Marchand keihästää Petryä ensimmäisen erän lopussa, mutta saa vain huitomisesta jäähyn. Alla video, jonka pitäisi alkaa hetki ennen tuota keihästystä;Liigassa ja muissa kansainvälisissä peleissä tuosta pääsisi huilaamaan loppupelin ajaksi, mutta ilmeisesti NHL:ssä ei noudateta samaa sääntöä?
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, ENCE, Red Wings
Mites NHL:ssä keihästyssääntö toimii? Bruins - Montreal pelissä Marchand keihästää Petryä ensimmäisen erän lopussa, mutta saa vain huitomisesta jäähyn. Alla video, jonka pitäisi alkaa hetki ennen tuota keihästystä;Liigassa ja muissa kansainvälisissä peleissä tuosta pääsisi huilaamaan loppupelin ajaksi, mutta ilmeisesti NHL:ssä ei noudateta samaa sääntöä?
Rule 62 – Spearing
62.1 Spearing - Spearing shall mean stabbing an opponent with the point of the stick blade, whether contact is made or not.
62.2 Double-minor Penalty - A double-minor penalty will be imposed on a player who spears an opponent and does not make contact.
62.3 Major Penalty - A major penalty shall be imposed on a player who spears an opponent (see 62.5).
62.4 Match Penalty - A match penalty shall be imposed on a player who injures an opponent as a result of a spear.
62.5 Game Misconduct Penalty - Whenever a major penalty is assessed for spearing, a game misconduct penalty must also be imposed.
 
Crossfit & esports.
(1)
  • Tykkää
Reactions: F#21

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Loppukausi pelikieltoa olisi hyvä Kassianille. Aika helvetin vaarallinen temppu.
Kyllä tuosta ansaitsee ihan tuntuvan pelikiellon. Tekona potkaisu kuitenkin on tuomittava. Helvetin vaarallinen se ei silti ole. Voihan noissa sattua jos vaikka kaulaan sattuisi osumaan, mutta NHL:stä löytyy varmasti satoja vaarallisempia tilanteita tältä kaudeltakin kuin tuo.

Ei silti mitään loppukautta kuitenkaan, mutta kurinpidon pitäisi silti näyttää, että nuo ei ole oikein.
 

ipaz

Jäsen
Chris Simon sai aikoinaan 30 ottelua kun talloi Jarkko Ruudun jalalle, mutta hän oli niin monikertainen uusija että siihen laskettiin paljon extraa mukaan aiemmista tempauksista. Simon oli kärsinyt maaliskuussa 2007 saamansa 25 ottelun pelikiellon loppuun kauden 2007-08 alkupuolella, kun jo vähän ennen joulua päätti yrittää leikata Rudin jalkaterän katki luistimellaan. Siitä siis 30 matsia.

Yritin löytää listaa / juttua Kassianin aiemmista jäällä tapahtuneista pelikielloista, mutta en löytänyt kuin tuon Tkachuk-episodin kaksi ottelua. Päihdeohjelmassa olon takia hän oli pelikiellossa syksyllä 2015, jonka jälkeen tunnetusti lopetti viinan kanssa läträämisen ja pelasti uransa.

Veikkaan pelikielloksi jotain 10 ottelua. Yli viisi siis kuitenkin koska joutuu henkilökohtaiseen kuulusteluun Parrosin kanssa. Tämän kauden pisin jäällä tapahtuneesta teosta annettu pelikielto on Corey Perryn viisi matsia kyynärpäätaklauksesta Ryan Ellisiin Winter Classicissa. Toiseksi pisin Bortuzzon neljä peliä poikkaristaan Viktor Arvidssoniin.
 
Viimeksi muokattu:

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Mites NHL:ssä keihästyssääntö toimii? Bruins - Montreal pelissä Marchand keihästää Petryä ensimmäisen erän lopussa, mutta saa vain huitomisesta jäähyn.
Se toimii kuten muutkin isot rangaistukset. Jos olet mediaseksikkään joukkueen tähtipelaaja, niin saat pienen ulosajon sijaan 2 minuuttia itse keksitystä syystä. Jos taas vedät jonkun oikean sikailun (lentävä kyynärpää kupoliin tms), niin lennät ulos mutta et saa pelikieltoa. Jos tavallinen pelaaja tekee nämä, niin ensimmäisestä lentää ulos ja saa 0-3 ottelua kieltoa. Jälkimmäisestä on taas "maailman pahin sika missään" ja saa jotain 6-10 ottelua.

Pitää kuitenkin muistaa että NHL on viihdettä ja bisnestä vähintään yhtä paljon kuin urheilua, joten nämä pitää vain niellä. USA on ammattipainin (WWF) luvattu maa ja siinä lajissa tämä on ihan normaalia. Ei siellä anneta Hulk Hoganin tai John Cenan hävitä kenellekään ettei fanipojille tule paha mieli. Myös ajoittaiset pissitestit ja siitä syntyvät steroidikärähdykset sattuvat "sopivasti" aina jollekin keskisuurelle tähdelle, josta seuraa muutaman kuukauden kilpailukielto. Tähän peilaten on ihan ymmärrettävää, että isoimmat rahalehmät saavat vedellä omilla säännöillään myös NHLssä..

Ohhoh, nyt on kyllä katseltu ihan eri peliä. Jos tuo oli likainen ottelu niin jäänyt vissiin aika monta rivalryä välistä.
Kyllä me katsottiin ihan samaa peliä. Jotkut Boston-fanit ovat vain joutuneet katselemaan tiettyjä kavereita niin monta sataa matsia, että he ovat nähneet kaikki temput mitä maa päällään kantaa. Sen jälkeen kaikki koiruudet eivät enää tartu verkkokalvoille ja lajin muita koskevat säännöt voivat unohtua jos ei katso yhtään muiden otteluita. En sanonut missään vaiheessa että matsi olisi ollut erityisen likainen, viestinihän oli varsin rauhallinen. Jos siellä olisi nähty suuria teloituksia/oikeusmurhia, niin olisin ollut paljon hyökkäävämpi ja teilannut läpimädän järjestelmän voikkaammin! Montrealilta jäi 6-8 minuuttia ylivoimaa viheltämättä, mutta ei sillä ole mitään väliä, Boston oli paljon parempi ja olisi voittanut silti kun olisi vain pelannut hyökkäävästi loppuun asti!

Charan temppu oli selvästi pahempi, joten käytinkin siitä termiä "raukkamainen", siitä olisi pitänyt tulla ehdottomasti kunnon pelikielto. Marchand on tehnyt urallaan ison nipun kunnon sikailuja, joten niihin verraten hän oli toki tällä kertaa puhdas pulmunen. En sanokaan että hänelle olisi pitänyt tulla tuntuvaa pelikieltoa, mutta ulosajo oli päivänselvä. Jopa Bostonin puolueellinen paskaselostaja sanoi heti livetilanteessa "Marchand is spearing and now there is a fight!". Se nyt on sinällään se ja sama tuleeko hänen muista koiruuksistaan kakkosia vai ei, mutta onhan se hyvin huvittavaa että tällainen "tähti" saa tehdä mitä haluaa, kun taas normaalit pelaajat lähtisivät niistä aina istumaan kakkosta. Se on suuri etu pitkässä juoksussa.

Se kertoo aika paljon näiden kultapoikien puolustuksesta, jos pitää käyttää termejä "eihän Gallagher edes loukkaantunut", "olipa huikea keihästys" tai "kun Marchand ei osaa tapella, niin hänen päällekarkauksista ei pidä tulla kakkosta kuten muille". Nyt ei pelata SM-liigaa, joten teko on tärkein ei seuraus. Keihästys on aina keihästys ja poikkari päähän on jo sikamaista. Mahdollisen pelikiellon pituuksia mietittäessä voi sitten ottaa lieventävänä tekijänä sen ettei keihästys ollut kummoinen, mutta ei se nyt sitä vihellystä voi muuttaa. Jos tätä samaa logiikkaa käytetään Kassianiin, niin hänen potkustaan ei voi antaa mitään koska potkaistava ei loukkaantunut! Todellisuudessa siitä tulee kova pelikielto koska potku on aina potku ja Kassian ei ole Supertähti..

Brad Marchand on ylipäätään NHLn ainoita pelaajia, joka on niin likainen, että hänen mieleensä edes tulee keihästää jos joku taklaa häntä puhtaasti. Petry ei töötännyt häntä mitenkään ylikovaa tai kädet ylhäällä. Surullista että sarja on nykyään niin pehmeä että näille tehdä mitään. Se tietysti tekee sen, että monenlaiset "sählypelaajat" pärjäävät nykyään NHLssä, joka on joidenkin mielestä hyvä asia. Ikävänä lieveilmiönä sitten tuo ettei rottia rankaista mitenkään. Vanhassa kunnon NHLssä olisi tullut turpaan aikamoisen kovaa! Epäilen että jopa omia pelaajia olisi hävettänyt pelata kyseisen "miehen" kanssa, joten tappelu olisi voinut tulla jopa omissa harjoituksissa. Meno oli aika paljon miehekkäämpää kuin sosiaalisen median, selfieiden ja pleikkarin aikakaudella..

Boston on tällä kaudella niin kova joukkue, että he pärjäisivät runkosarjassa ilman Marchandiakin, joten näillä leikeillä ei nyt ole niin väliä. Muutama vuosi sitten oli kuitenkin kausi, jolloin Boston meni jatkoon viimeisenä. Se oli siitä törkeä kausi, että Marchand oli tuolloin kunnon sikailupäällä ja olisikin istunut 10-20 peliä jos olisi ollut normaali pelaaja. Olikin naurettavaa kuinka hän roikkui koko kauden pistepörssin kärkipäässä ja oli iso osa miksi Bruins edes pääsi pudotuspeleihin. En muista kuka jäi sijalle 9 (se ei ollut Montreal koska en muista), mutta heidän kannaltaan tuo oli todella törkeää! On ylipäätään uskomatonta että tuon tyyppinen pelaaja on istunut urallaan reilusti alle 50 ottelua pelikiellossa. Luku taitaa olla lähempänä 10, vaikka uusijakorotukset ja uusijan uusijat olisivat vieneet numeroita taivaisiin jo jokunen vuosi sitten..
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Kadri sai niskapoikkarista viime vuonna playoffsarjan verran pelikieltoa, veikkaanpa ettei Chara saa tästä edes sakkoja. Ja ennen kun joku tulee viisastelemaan, että Kadrin isku oli kovempi (varmaan olikin), suojaamattomaan paikkaan saa tuolla Charankin kopautuksella huonommalla tuurilla aikamoisen vahingon aikaan.

Noh, katselin tuon Kadrin tilanteen viime kaudelta ja mahdoton sanoa oliko siinä yhtään sen enempää voimaa, kuin tuossakaan. Pään alueelle poikittaisella mailalla, mutta törkeintähän tässäkin taisi olla Gallagherin "korostaminen". Tuomiotta jääminen olisi täysin käsittämätöntä, jos tämä ei olisi arkipäivää Bruinsin kohdalla. Toki kauniina yksityiskohtana tämä off setting minors tuomio ko. tilanteessa.

Charan sucker punch viime vuoden playoffeissa Tavaresin niskaan, Marchandin täysin turha kiekottomaan Brodiniin kohdistettu laitataklaus, Marchandin kyykkäys ja alla oleva (yllättäen) Marchandin keihästys.

Mites NHL:ssä keihästyssääntö toimii? Bruins - Montreal pelissä Marchand keihästää Petryä ensimmäisen erän lopussa, mutta saa vain huitomisesta jäähyn. Alla video, jonka pitäisi alkaa hetki ennen tuota keihästystä;Liigassa ja muissa kansainvälisissä peleissä tuosta pääsisi huilaamaan loppupelin ajaksi, mutta ilmeisesti NHL:ssä ei noudateta samaa sääntöä?
Onko Boston Yhdysvaltojen Pori? Mikä vittua teitä Bostonilaisia oikein vaivaa? Onhan tuo nyt naurettavaa, kun tuomaritoiminta alkaa olla tuolla tasolla ja sama joukkue koko ajan hyötyjänä.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Pitkä viesti
Tämähän on ollut änärissä aina linjana että tuomarit käyttävät huomattavasti enemmän omaa harkintaa ja "maalaisjärkeä" sen sijaan että tulkitsisivat sääntökirjaa kirjaimellisesti kuten Euroopassa on (yleensä) tapana. Hyvä esimerkki juuri tämä että jos keihästys on sellainen pieni nyppäys niin annetaan vaan kakkonen huitomisesta siinä missä kansainvälisissä peleissä lentää samantien ulos.

Tässä viime viikolla TSN:n selostajat/asiantuntijat Gord Miller ja Ray Ferraro (jotka eniten kansainvälisiä pelejä tulkkaavat) totesivat että jos NHL haluaa suojella pelaajiaan paremmin niin kannattaisi ottaa se tiukempi linja mikä kansainvälisissä peleissä on. Alkuun vituttaa kun kaikesta rangaistaan herkemmin, mutta pidemmän päälle turvallisempi peli pelaajille.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Charan temppu oli selvästi pahempi, joten käytinkin siitä termiä "raukkamainen", siitä olisi pitänyt tulla ehdottomasti kunnon pelikielto. Marchand on tehnyt urallaan ison nipun kunnon sikailuja, joten niihin verraten hän oli toki tällä kertaa puhdas pulmunen. En sanokaan että hänelle olisi pitänyt tulla tuntuvaa pelikieltoa, mutta ulosajo oli päivänselvä. Jopa Bostonin puolueellinen paskaselostaja sanoi heti livetilanteessa "Marchand is spearing and now there is a fight!". Se nyt on sinällään se ja sama tuleeko hänen muista koiruuksistaan kakkosia vai ei, mutta onhan se hyvin huvittavaa että tällainen "tähti" saa tehdä mitä haluaa, kun taas normaalit pelaajat lähtisivät niistä aina istumaan kakkosta. Se on suuri etu pitkässä juoksussa.

Se kertoo aika paljon näiden kultapoikien puolustuksesta, jos pitää käyttää termejä "eihän Gallagher edes loukkaantunut", "olipa huikea keihästys" tai "kun Marchand ei osaa tapella, niin hänen päällekarkauksista ei pidä tulla kakkosta kuten muille". Nyt ei pelata SM-liigaa, joten teko on tärkein ei seuraus. Keihästys on aina keihästys ja poikkari päähän on jo sikamaista. Mahdollisen pelikiellon pituuksia mietittäessä voi sitten ottaa lieventävänä tekijänä sen ettei keihästys ollut kummoinen, mutta ei se nyt sitä vihellystä voi muuttaa. Jos tätä samaa logiikkaa käytetään Kassianiin, niin hänen potkustaan ei voi antaa mitään koska potkaistava ei loukkaantunut! Todellisuudessa siitä tulee kova pelikielto koska potku on aina potku ja Kassian ei ole Supertähti..

Brad Marchand on ylipäätään NHLn ainoita pelaajia, joka on niin likainen, että hänen mieleensä edes tulee keihästää jos joku taklaa häntä puhtaasti. Petry ei töötännyt häntä mitenkään ylikovaa tai kädet ylhäällä. Surullista että sarja on nykyään niin pehmeä että näille tehdä mitään. Se tietysti tekee sen, että monenlaiset "sählypelaajat" pärjäävät nykyään NHLssä, joka on joidenkin mielestä hyvä asia. Ikävänä lieveilmiönä sitten tuo ettei rottia rankaista mitenkään. Vanhassa kunnon NHLssä olisi tullut turpaan aikamoisen kovaa! Epäilen että jopa omia pelaajia olisi hävettänyt pelata kyseisen "miehen" kanssa, joten tappelu olisi voinut tulla jopa omissa harjoituksissa. Meno oli aika paljon miehekkäämpää kuin sosiaalisen median, selfieiden ja pleikkarin aikakaudella..
Olihan tuo nyt ihan täysin moderni mielensäpahoittajan purkaus. Toi KEIHÄSTYS on löysällä mailanlavalla tapahtuva pikkunen huitaisu Petryn aiemmasta perseilystä johtuen. Ihan täysin vaaraton! Vissiin päässy unohtumaan ne Emelinin kylkiluihin ja suojaamattomiin paikkoihin tungetut PERSEILYT joissa katkesi mailakin samassa jupakassa elikkä OIKEASTI VAARALLISIA tilanteita joista pitäisikin antaa pelikieltoa!! Toinen on numeroihin tai päähän ajelut, mutta tommoset joissa ei kenellekkään tapahdu mitään pahaa ja peli jatkuu vitutuksen jälkeen naureskellen on toikin purkaus aika HFBoardsin kaltainen ylireagointi.
Ja MArchand osaa kyllä tapella, kato vaikka uusintana se Subbania vastaan mylly jos on päässyt unohtumaan.

Saatan olla old skool kun en jaksa katsella pelejä joissa ei tapahdu mitään kalabaliikkia vaan ukkelit juoksee luistimet jalassa kilpaa ja alle 10 taklausta pelissä. Ennemmin kattelen vaikka koripalloa siinä vaiheessa joka on viihdyttävää, mutta siinäkin tunteet nykyään kiellettyä mikä on perseestä.

Vaikia vaan tajuta että onko tää nyt niin pehmee liiga jo että näistä kyseisen pelien tapahtumista joutuu kirjoittelemaan.....
Käsittämätöntä! Katoit varmaan ottelun ja huomasit Charan ja GALLAGHERIN( molemmissa fantasy drafteissa omassa tiimissä ukko niin osaan kyllä nimen tavuttaa, mutta multitaskatessa tulee aivopieruja) molemmin puoleisen kunnioituksen toista kohtaa kun uudestaan taistelivat fyysisesti ottelun aikana ja naureskelivat tilanteilla. Moista tuskin olisi tapahtunut jos Charan tarkoituksena olisi ollut vahingoittaa. Tajusivat paremmin kuin 90 prossaa näistä foorumin apinoista ettänyt meni kokoerosta johtuen vähä turhan ylös mutta no harm done.
Tuolla hupaisaa änärissä osiossa on twitter samasta aiheesta ja sitä ei voi lukea ilman vitutusta kun jotkut kelaavat Kadrin about vastaavaa tilannetta poffeissa. Kadri kuitenkin koittanut tarkoituksellisesti satuttaa ja suorastaan vahingoittaa likaisilla otteilaan 3 kertaa kahdessa eri poffeissa, pahimpana se polvella päähän ajelu laitaa vasten jossa kylmät väreet tuli itelläkin tilanteen vaarallisuuden suhteen...Eli joku roti näihinkin paska postauksiin näin loppukaneettina!!

EDIT: en etes kattonut muita kommentteja joten vahingossa laitoin myös @Jules W. vastineen poffien tapahtumista. Vissiin twitterissä oot käyny kattoo muitakin HFB apinoitten kommentteja aiheesta. Noi jenkit kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, jatkiksessa pikkasen fiksumpaa jokseenkin vähenemään päin kommentoimassa pelejä ja tapahtumia. Kadrista tuli lähinnä mieleen Torres poffeissa TAAS, joka koittaa noutaa jonkun piiiiiiiitkälle saikulle ja kääntää sarjaa. Tommoset ei kuulu poffeihin eikä oikeestaan etes UFC:hen kaikessa likaisuudessaan.
 
Viimeksi muokattu:

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Olihan tuo nyt ihan täysin moderni mielensäpahoittajan purkaus.

Jne.
Onneks kiekkojumalat on kuitenkin sen verran suotuisia että se on lopulta Bruins itse joka tuosta löysästä linjasta kärsii. Katsellaan sitten taas keväämmällä kun kärkitriosta tippuu ukkoa sivuun ja tuomarilinja on jälleen itkun aihe. :)
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Olihan tuo nyt ihan täysin moderni mielensäpahoittajan purkaus. Toi KEIHÄSTYS on löysällä mailanlavalla tapahtuva pikkunen huitaisu Petryn aiemmasta perseilystä johtuen. Ihan täysin vaaraton! Vissiin päässy unohtumaan ne Emelinin kylkiluihin ja suojaamattomiin paikkoihin tungetut PERSEILYT joissa katkesi mailakin samassa jupakassa elikkä OIKEASTI VAARALLISIA tilanteita joista pitäisikin antaa pelikieltoa!! Toinen on numeroihin tai päähän ajelut, mutta tommoset joissa ei kenellekkään tapahdu mitään pahaa ja peli jatkuu vitutuksen jälkeen naureskellen on toikin purkaus aika HFBoardsin kaltainen ylireagointi.
Ja MArchand osaa kyllä tapella, kato vaikka uusintana se Subbania vastaan mylly jos on päässyt unohtumaan.
Kaikella kunnioituksella, sulla menee nyt pointti viuhuen ohi tai yli. Kukaan ei ole väittänyt tuota Marchandin keihästystä mitenkään vaaralliseksi, mutta keihästys on keihästys ja se on säännöissä kielletty. Sattui vastustajaa tai ei. Samoilla perusteilla voisit mennä puolustelemaan Kassianin potkua. "Se nyt vaan oli sellainen pieni sätkäisy Cernakin aiemmasta perseilystä johtuen. Ihan vaaraton."

Anna nyt vaikka ihan kyllä / ei vastaus kysymykseen, pitäisikö kaikki loukkaantumisiin johtamattomat rikkeet jättää rankaisematta?

P.S. Emelin PERSEILI Canadiensin paidassa viimeksi 22.4.2017. Mitä vitun tekemistä sillä on tämän kanssa? Saati sitten Marchand-Subban myllyllä vuonna 2011?
 
Viimeksi muokattu:

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Olihan tuo nyt ihan täysin moderni mielensäpahoittajan purkaus. Toi KEIHÄSTYS on löysällä mailanlavalla tapahtuva pikkunen huitaisu Petryn aiemmasta perseilystä johtuen. Ihan täysin vaaraton! Vissiin päässy unohtumaan ne Emelinin kylkiluihin ja suojaamattomiin paikkoihin tungetut PERSEILYT joissa katkesi mailakin samassa jupakassa elikkä OIKEASTI VAARALLISIA tilanteita joista pitäisikin antaa pelikieltoa!! Toinen on numeroihin tai päähän ajelut, mutta tommoset joissa ei kenellekkään tapahdu mitään pahaa ja peli jatkuu vitutuksen jälkeen naureskellen on toikin purkaus aika HFBoardsin kaltainen ylireagointi.
Ja MArchand osaa kyllä tapella, kato vaikka uusintana se Subbania vastaan mylly jos on päässyt unohtumaan.

Vaikia vaan tajuta että onko tää nyt niin pehmee liiga jo että näistä kyseisen pelien tapahtumista joutuu kirjoittelemaan.....
Käsittämätöntä! Katoit varmaan ottelun ja huomasit Charan ja GALLAGHERIN( molemmissa fantasy drafteissa omassa tiimissä ukko niin osaan kyllä nimen tavuttaa, mutta multitaskatessa tulee aivopieruja) molemmin puoleisen kunnioituksen toista kohtaa kun uudestaan taistelivat fyysisesti ottelun aikana ja naureskelivat tilanteilla. Moista tuskin olisi tapahtunut jos Charan tarkoituksena olisi ollut vahingoittaa. Tajusivat paremmin kuin 90 prossaa näistä foorumin apinoista ettänyt meni kokoerosta johtuen vähä turhan ylös mutta no harm done.

EDIT: en etes kattonut muita kommentteja joten vahingossa laitoin myös @Jules W. vastineen poffien tapahtumista. Vissiin twitterissä oot käyny kattoo muitakin HFB apinoitten kommentteja aiheesta. Noi jenkit kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, jatkiksessa pikkasen fiksumpaa jokseenkin vähenemään päin kommentoimassa pelejä ja tapahtumia. Kadrista tuli lähinnä mieleen Torres poffeissa TAAS, joka koittaa noutaa jonkun piiiiiiiitkälle saikulle ja kääntää sarjaa. Tommoset ei kuulu poffeihin eikä oikeestaan etes UFC:hen kaikessa likaisuudessaan.
Lähinnä niistä säännöistä mitkä on kirjoitettu pelaajien suojelemiseksi pitäisi pitää kiinni, koska seuraavalla kerralla on vähän huono lähteä rankaisemaan samanlaisista tilanteista, kun yksi on mennyt jo läpi. Tuota Marchandin keihästystä voi verrata suoraan Kassianin tilanteeseen, eli isossa kuvassa aika pieni tökkäisy, mutta täysin selkeä keihästys. Miksi Kassiania pitää rankaista potkusta, joka oli Cernakille täysin vaaraton? Miksi Marchandin pitää keihästää?

Kokoero ei ole mikään peruste sille, että Chara ei hallitse mailaansa vai pitäisikö Charan saada ajella esimerkiksi päähän, koska muut ovat pienempiä? Pelaaja on aina vastuussa mailastaan ja tempuistaan kentällä, eikä siihen pitäisi vaikuttaa minkään statuksen, mutta valitettavasti se nyt näin näyttää menevän. Jos Chara olisi lyönyt tuossa hampaat tai henkitorven sisään, niin olisiko tuo kokoero ollut joku selitys?

Katsoin itse viimeksi kaikki Toronto - Boston sarjan pelit ja turha puhua mistään noudoista, kun toisen ottelun ensimmäisessä erässä joka ikinen taklaus ajettiin myöhässä loppuun. Eikä puhuta mistään sekunnin kymmenyksistä, vaan poikkeuksetta tultiin runkoon, vaikka kyseessä oli jo selkeä estäminen. Lisäksi Pastrnakin hyppytaklaus Muzziniin ja muitakin selkeitä rikkeitä jäi viheltämättä. DeBruskilla oli vapaalippu Kadrin telomiseen, siihen asti että Kadrilta paloi vihdoin kiinni, kun DeBrusk kiilasi Marleaun pleksin reunaan. Tuo ottelu oli yksi häpeällisimmistä otteluista mitä olen pitkään aikaan nähnyt, koska tuomarit olivat täysin ulkona koko pelistä. Ottelu lähti täysin käsistä ja en usko että kovin moni Toronton pelaaja tunsi oloaan kentällä turvallikseksi sen suhteen, että sääntöjä noudatetaan. Kadri teki täysin typerän ja tarpeettoman tempun, mutta olisiko tuo vältetty jos pelissä olisi ollut säännöt aiemmin? Kadri on kummallakin kerralla puolustanut ketjukaveriaan, vuotta aiemmin Marneria yritettiin vetää kyynerpäällä päähän. Hankala nähdä noutona tilannetta, jossa vastataan vastustajan rikkeeseen. Hymanin polvi meni tuossa ottelussa johonkin noista Bostonin myöhässä olevista taklauksista, oliko se nouto?

Ei varmasti kovin montaa fania haittaisi, jos oma joukkue pääsisi toistuvasti näistä sääntöjen vastaisista isojen jäähyjen ja pelikieltojen perseilyistä ilman mitään rangaistuksia. Marchand perseilee joka tapauksessa, mutta se vähän auttaisi, jos herralla olisi samat säännöt kuin muilla. Charankin sikailuja sietäisi huomattavasti paremmin, jos niistä rikkeistä tulisi myös niitä pieniä jäähyjä, kun siihen on tarvetta. Vastustajan on hankala vastata noihin vihellysten välissä tuleviin käsille lyönteihin, kun tiedät että itse saat niistä jäähyn, mutta tämä iso kokoinen legenda ei.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Toi KEIHÄSTYS on löysällä mailanlavalla tapahtuva pikkunen huitaisu Petryn aiemmasta perseilystä johtuen.
Millä helvetin "löysällä mailanlavalla"? Onko niitä löysiä mailanlapojakin? Kuinka löysiä ne on, kuin kumiako vai? Ja mistä Petryn perseilystä johtuen?
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Keihästämisistä yleinen huomio, niitä tuntuu menevän ohi, jos nyt ei usein, niin kuitenkin. Se huitomiskakkonen on niin paljon helpompi antaa, aina ei tule sitäkään. Ammattituomareiden pelisilmää tai jotain muuta. Ja tapahtuu muuallakin kuin TD Gardenissa.
 
"Monta Mengeleä täältä on lähtenyt" -Turkka Talonen Tepsin lääkäreistä

KUBE #89

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt se on nähty. Se päivä, kun potku tai keihästys onkin jos ei sallittua, niin vähintäänkin ok. Kyllä mä hämmästelen tätä touhua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy