Roster Watch

  • 116 332
  • 527
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Helminen yhdelle palstalle

Mää taas väittäsin, että Helmisen sopimusjulkistuksella ei ole suurtakaan media-arvoa, siis ei mitään sellaista, mitä näillä palstoilla moni miettii ja mistä moni uneksii. Toki siitä Aamulehti perinteiden vuoksi (pienen) jutun tekisi, mutta siinä se sitten olisikin. Iltalehdessä ja Hesarissa Raipekin mahtuu yhdelle palstalle sivun reunaan. Helminen ja Ilves on niin itsestään selvä symbioosikombinaatio, että mitä siitä enää olisi revittävissä, vanhasta asiasta. Näinhän sitä on menty yhdessä tähänkin asti, eli mikä siinä uudessa sopimuksessa sitten olisi niin ihmeellistä, että siitä mediamailma ihan repeämään alkaisi? Ei mikään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Re: Re: Re: Re: Raipe goes Russia?

Viestin lähetti HN
Helminen-Turunen on muuten kova tutkapari ensi kaudella SM-liigassa.
Tutkapari ehkä, mutten pysty millään liittämään adjektiivia kova tähän yhteyteen. Ja jotenkin haisee siltä, että hitaasti kiiruhtavien taitoniekkojen aika on liigassa jo auttamattomasti ohi. En tiedä, millainen meininkin on Ilveksen treeneissä, mutta liigassa myös Raipea taklataan. Turusen pelihalujen katoamiseen riittänee pienempikin pelottelu. Yleensä ensimmäinen keskialoitus piisaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En minä Raipen kykyjä epäilekään. Enkä Turusen nopeutta. Mutta Raipella on aina vain vähemmän ja vähemmän aikaa sen kiekkonsa kanssa ja Turunen on pehmeä kuin tiskirätti. Minun matematiikallani tuo on huono yhtälö. Siksi laittaisin hiukan eri kaliiberin miehen Raipen ketjuun. Turuselle en löydä paikkaa koko liigasta.
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Viestin lähetti Ossi
Turuselle en löydä paikkaa koko liigasta.

Ei sinun tarvitsekaan. Se on jo löytynyt, Tampereen ILVES.
 

Haoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, pipi
Näkijälle semmonen kysymys, että oliko Anttilan Marko aamujäillä?
Kuulin semmoista, että Marko olisi ollut joukkueen mukana myös Tanhuvaarassa.
Jos oli, niin miltä meno näytti?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti HN
Niin, siinä tilanteessa oli tarjolla huomattavasti Turusta mieluisampiakin vaihtoehtoja. En minä silti Dogia huonona pelaajana pidä, vaikka olisinkin itse rakentanut Ilveksen ensi kauden joukkueen erilaisessa järjestyksessä kuin Hautamaa rakentaa.
No jos ihan vakavissaan ollaan, en minäkään häntä huonona pelaajana pidä. En vain ymmärrä, miksi Ilves hänet hankki. Siitä olen edelleen saletti, että Raipen laituriksi hän on väärä valinta. Siihen rooliin tarvitaan toiselle laidalle liukas sniperi ja toiselle ruma rouhija. Rumahan Dogi on, mutta ei rouhija, saati sitten sniper. Tsekkitukkaakin on sen verran, että Ilveksen perinteitä noudattaen hän floppaa. Säästyypähän kuitenkin ulkomaalaiskiintiöstä yksi paikka.
 
Jos Marko Anttila on mukana liigaringissä ja jos hänen pelinsä jopa näyttää hyvältä, niin mistähän kummasta syystä häntä ei ole merkitty Ilveksen rosteriin.

Ajan tässä takaa vain sitä, ettei tämä Ilves nyt niin nimekäs ole, etteikö jok'ikinen NHL-varaus näyttäisi siinä nimilistassa hyvältä.

Onko siis jo päätetty, että Marko saa koko kauden pelata A-junioreissa, eikä tätä komearaamista kaveria edes kokeilla edustusjoukkueessa?
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo kyllä luulis että nykyiseen rosteriin yks tulevaisuuden lupaus mahtuis heittämällä. Siinähän sitä olis hyvä ajaa Anttilaa sisään isompiin ympyröihin ja tappelemaan peliajasta neloseen Vidgrenin ja co:n kanssa.

Hyvällä tuurilla lunastaisi heti paikan pelaavaan kokoonpanoon ja rymistelis vielä muutaman maalinkin.

Vahvistuksia odotellessa..
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei oo perää, ei oo perää

Viestin lähetti Antero Keinonen
Olen kuullut huhua, että Raipe pelaisi ensi kauden Tapparassa ja lopettaisi sitten kokonaan.

Että Raimon sydän olisi kirveen muotoinen.

Olen iloinen voidessani katkaista siivet näiltä huhuilta. Raipe on tehnyt Ipan kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen (lähde: www.ilves.com).

Samassa jutussa kerrotaan, ettei pelaa vielä Tampere cupissa, mutta pian sen jälkeen (varotaan olkapäätä).
 

Reebok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philly Flyers, Ilves, Chelsea
no tulihan se Raipen tilannekin sieltä sitten selväksi, eikä sitä onneksi tarvi enää ajattella, missä Raipe pelaa... (Tiesin kyllä kokoajan, ettei Raipe Ilvestä vielä jätä)
 

krobbe

Jäsen
Onneksi olkoon kaappauksesta

Ilves onnistui sittenkin pitämään Raimon riveissään, vaikka vaihtoehtona oli Venäjän ruplajäät.

No höpö, höpö. Ei kai nyt kukaan tosissaan uskonut edes tuohon mahdollisuuteen. Kiva nähdä miten vaari on toipunut, toivottavasti Raipella on vieläkin selässä lappu ettei saa taklata, ettei pipi tule heti takaisin.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Loistava juttu. Koko liigalle. Kuningas voi hyvin ja on jälleen valmiina johdattamaan joukkonsa taistoon!

Huonompi homma vaan se, ettei vieläkään saatu tietoa Lawsonin/Rajamäen/Veskun korvaajasta. Hieman kylmää se, että Raipen sopimusta ei julkaistukaan yhdessä tulevan snaipperin diilin kanssa, niinkuin joku täälläkin aiemmin spekuloi. Uskotaan ja toivotaan, että Hade vielä sen sateentekijän jostain löytää.

Ja jos Virmanen soittaa niin jättää tällä kertaa vastaamatta puhelimeen, sekä deletoi mahdolliset jokeri-lähtöiset sähköpostit roskapostin mukana.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Hieno homma että Raimo jatkaa! Vähän tässä vaan vaivaa se, ettei tullut muita pelaajia, mut ans kattoo ny.

Tuosta Helminen-Turunen -akselista tuli ensimmäisenä mieleen Helminen-Nieminen parivaljakko, joka ei sitten lopulta toiminut ollenkaan. Mutta toisaalta molemmat miehet ovat perinteisiä vanhan ajan kiekollisia pelaajia, joten mukava heidän peliään olisi nähdä.

Jip pii osui kyllä naulan kantaan, Raimon soppari ei ylittänyt edes tulosruudun uutiskynnystä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko.
Re: Re: Ei oo perää, ei oo perää

Viestin lähetti Prosessori
Onko sopimuksessa NHL-pykälä?

Ei kai Raimo niin tyhmä ole, että allekirjoittaisi sopimuksen ilman NHL-pykälää.

Raipen ihailijana on pakko vielä todeta, että olkapäävamma taitaa todellakin estää World Cup -pelit Raimon osalta. Onhan keväällä sitten MM-turnaus, mutta World Cupissa olisi varmasti ollut parempia näyttöpaikkoja.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mieltä lämmittävä uutinen! Raipe on nyt 40-vuotiaana tasan yhtä nopea kuin kymmenen vuotta sitten, mutta pelisilmä sen kuin vain paranee.

Kiitos, Raipe, toivottavasti tämä(kään) ei ole viimeinen sopimuksesi!

now playing: Dj Helminen - McHelminen.mp3
 

Sides

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man U
Kyllä se vaan jaksaa mieltä lämittää tuo tieto Raipen sopparista, vaikka tiedossahan tuo muutenkin oli. Pelasti heti kauniin ilman lisäksi meikäläisen aamun. Nään jo silmissäni, kun syksyllä Raipen lätty napsahtaa uuden supersnaipperin lapaan ja valot välkkyy Hakametsässä...
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Aamulehdessä lisäksi Hautamaa kommentoi, että haetaan korvaajaa Rajamäelle lähinnä ulkomailta. Shane Willis ja Martin Kariya ovat olleet mukana kuvioissa, mutteivat todennäköisiä. Ilmeisesti Lawsonia ei "korvata" vielä tässä vaiheessa.

Kyllähän Willis olisi varsin kova tekijä, vaikkakin ura muistuttaa hyvin pitkälti Bates Battaglian uraa. Kummallakin yksi 20+ maalin ja 40+ kausi Carolinassa, jonka jälkeen ura lähtenyt laskuun ja seurat vaihtunut. Mutta SM-liigaan todella kova mies.

Martin Kariya onkin sitten suurempi arvoitus. Pieni koko rajoittaa änäri uraa, mutta Suomessa voisi onnistuakin. Tai sitten ei. Olivat muuten Lawsonin kanssa 02-03 Mainen joukkueen kaksi parasta pistemiestä. Viimekausi AHL:ssä ei sitten erikoisesti sujunutkaan. Mutta odotellaan josko sieltä tulisi vielä parempaa.
 

Haoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, pipi
Martin Kariya onkin sitten suurempi arvoitus. Pieni koko rajoittaa änäri uraa, mutta Suomessa voisi onnistuakin. Tai sitten ei. Olivat muuten Lawsonin kanssa 02-03 Mainen joukkueen kaksi parasta pistemiestä. Viimekausi AHL:ssä ei sitten erikoisesti sujunutkaan. Mutta odotellaan josko sieltä tulisi vielä parempaa
Ilvekseen on huhuiltu Martinia muutavan vuoden vanhempaa Steve Kariyaa.
Steve on samanlainen mikki hiiri, mutta hän on pelannut 4 kautta AHL/IHL sarjoissa. Mukaan mahtuu myös 65NHL ottelua.
 
Viimeksi muokattu:

taisto-74

Jäsen
Suosikkijoukkue
5.SS-Panzerdivision "Wiking" Regiment "Nordland"
Ossi-Petteri Grönholm try-outille

Näin kertoo ilves.com.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Onpahan nyt Ossi-Petterin hankinnan jälkeen hankittu viime kauden top-3 puolustajista kaksi eli O-P ja Helenius. Siis 2-minuutin jäähyissä top-3:ssa olleista. Helenius otti sen 34 kakkosta ja O-P 32 kakkosta. Ei huonosti.

Katsellaan nyt ensin Ossi-Petterin otteita rauhassa Tampere Cupissa ennenkuin haukutaan hankinta pystyyn. Eipä etukäteen ihan hirveästi kumminkaan vakuuta. Tosin nyt ainakin on kilpailua pelipaikasta kun Lasse Korhonen ja Ossi-Petteri Grönholm ovat try-outilla ja Toni Niemi harjoitusringissä. Lisäksi seitsemällä pakilla on jo sopimus.

Jokos muuten on tiedossa Mikko Kuukan ensi kauden suunnitelmat?
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Mr. Smith


Katsellaan nyt ensin Ossi-Petterin otteita rauhassa Tampere Cupissa ennenkuin haukutaan hankinta pystyyn. Eipä etukäteen ihan hirveästi kumminkaan vakuuta. Tosin nyt ainakin on kilpailua pelipaikasta kun Lasse Korhonen ja Ossi-Petteri Grönholm ovat try-outilla ja Toni Niemi harjoitusringissä. Lisäksi seitsemällä pakilla on jo sopimus.

Ihmettelen, mitä te Grönholmilla teette?

Kaveri kävi KJT:ssa viime kaudella pelaamassa muutamia otteluita. Mestis-tasolla kaveri on ihan pätevä, mutta ei missään tapauksessa loistava tapaus. Esimerkiksi samalla kaudella KJT:ssa pelannut Kimmo Pikkarainen oli monta kertaa varmempi kaveri. Kuitenkaan Pikkaraisen otteet eivät liigassa niin kauheasti häikäisseet.

masu
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuskinpa Grönholmin try-outista mitään haittaakaan on. Varmasti potentiaalinen kaveri. Mutta kyllä niitä vahvistuksia ennemminkin odottaisi hyökkäykseen tällä hetkellä.. Pari try-outia viime vuoden tapaan tulisi tarpeeseen + vielä sen paljon puhutun/odotetun pohjois-amerikkalaisen maalintekijän diili. Pahakseni en pistäisi vaikka hankittaisiin kaksikin maalintekoon pystyvää hyökkääjää. Mutta taitaa olla toiveajattelua. Yksi siis.

Aamulehden mukaan Hade on tutkinut parinkymmenen pelaajan taustoja vahvistusta silmällä pitäen. Olisi mukava tietää keiden jos Willis ja Kariya unohdetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös