Roster watch 2004-05

  • 600 598
  • 3 557
Tila
Viestiketju on suljettu.

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Q
Tosiasia on, ettei Salosella ole minkäänlaista sopimusta HIFK:n suuntaan. Nuorelle miehelle on lyötiin märkä rätti päin naamaa ja ilmoitettiin, että pelipaikkaa voi hakea maakunnasta. Samoin on menetelty viimevuosina lukusissa tapauksissa. Pelipaikkaa ei löydy omille kavereille kuten Salmelainen, Mäkelä, Rajamäki yms. NHL draftatun Salosen yhdistäminen HIFK:hon tässä tilanteessa osoittaa HIFK organisaatiolta arvostelukykyä, joka on totuttu liittämään aivan muihin kehä I sisällä vaikuttaviin jääkiekkojoukkueisiin.


Vähän myöhäinen kommentti. Q jauhaa taas paskaa... vaivaituisi edes HIFK.n juniorisivuille...Huoh.

Tässä sitaatti sieltä.


Jääkiekon SM-liiga saa ensi kaudella jälleen ihasteltavakseen uuden Kollin Pasi Salosen (vas.) siirtyessä Lahden Pelicanseihin. Julkisuudessakin ihmeteltyä siirtoa kommentoidaan HIFK-leiristä seuraavalla tavalla:


"Totta kai olisi hienoa nähdä "Paso" meillä Kolleissa tai taistelemassa liigapaikasta, mutta kyllä tässä nyt pojan etu ajaa kaiken edelle. Edessä ovat NHL-draft sekä U20-MM-kisat ja on sekä pelaajan etu, että HIFK:n etu että nämä menevät ns. putkeen", toteaa Kollimanageri Tom Nybondas.

"Tällä siirrolla pyritään siihen, että "Paso" pelaa mahdollisimman paljon liigaa, mahdollisimman isossa roolissa. Eikä sekään ole MM-kisoja ajatellen huono juttu, että U-20 valmentaja valmentaa myös Pelicanseja", jatkaa Nybondas. "Uskon ja toivon, että Salonen nähdään taas "punaisissa" mahdollisimman pikaisesti".


Voisiko tämän Q.n heiton jäättää tähän.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti ville71
Tänpäivän iltiksessä herrat Tuomo&Jakke hieman kertoivat kesänvietostaan..ja että etsivät hyvää sm-liiga seuraa,jossa voisivat pelata jos/kun työsulku alkaa,mukavaa olisi myös pelata mahdollisesti samassa joukkueessa..
Joo, eilen tuli kanssa Tuomosta ja Jakesta juttua Tulosruudussa. Jakke kertoi, että jos työsulku tulee, niin unelmana olisi pelata samassa jengissä. Tuomo taas sanoi, että jos ei Nhl.ää pelata niin Ifk.ssa pelaa.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Viestin lähetti RoopeS
Vähän myöhäinen kommentti. Q jauhaa taas paskaa... vaivaituisi edes HIFK.n juniorisivuille...Huoh.

Tässä sitaatti sieltä.

"Tällä siirrolla pyritään siihen, että "Paso" pelaa mahdollisimman paljon liigaa, mahdollisimman isossa roolissa. Eikä sekään ole MM-kisoja ajatellen huono juttu, että U-20 valmentaja valmentaa myös Pelicanseja", jatkaa Nybondas. "Uskon ja toivon, että Salonen nähdään taas "punaisissa" mahdollisimman pikaisesti".


Kyllä junnusivut on luettu. Samanlaisin sanankäänteinhän Paavo Lipponenkin arvioisi varmaan europarlamenttiin lähtevää Anneli Jäätteenmäkeä. Näin tapana on niin politiikassa, työelämässä kuin urheilussakin. Kyllä sinäkin sen vielä opit. Tosiasia on, että vuoden päästä ei Salosta enää muista kukaan. Samoin kävi aikoinaan Salmelaisen yms. suhteen.

Edit. Tarkennetaan, stilisoidaan ylläolevaa sen verran, että Nybondasilla ei ole osaa eikä arpaa siihen, että Saloselle ei löytynyt paikkaa omasta joukkueesta ensi kaudella. Nybondasin työn arvon ja ammattimaisuuden tuomisen junnupuolelle tunnustavat kaikki.
 
Viimeksi muokattu:

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Q
Tosiasia on, että vuoden päästä ei Salosta enää muista kukaan. Samoin kävi aikoinaan Salmelaisen yms. suhteen.

Eli tarkoitatko että Hifkin johto ei muista enää kaveria, vai fanit eivät muista kaveria? Vai äijä ei muista itse itseään? Kyllä Salmelainen ainakin on vielä kaikkien muistissa, ja oli jopa jossain vaiheessa tekemässä comebackiakin meille...

Mutta yksi asia on varma. Maailman kaikkien aikojen kovin gooni S. Kaikkonen muistetaan ihan varmasti. Voiko pelaajalta vaatia mitään enempää?
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
P.N

Pasi Nurminen EI lupailuista huolimatta pelaakkaan IFK:ssa työsulun aikana, vaan seura tulee olemaan Pelicans. Niin ne hommat muuttuu vaikka kaikki piti olla sovittu IFK:n kanssa. Tämä tieto tuli Pasin suomalaiselta seurakaverilta. Tieto on varma vaikka samainen "junnumolari" kivenkovaa väitti joku aika sitten, että Pasi pelaa sulun aikana IFK:ssa.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Re: P.N

Viestin lähetti Vegas
Pasi Nurminen EI lupailuista huolimatta pelaakkaan IFK:ssa työsulun aikana, vaan seura tulee olemaan Pelicans.
Mitähän tuossa on järkeä, jos kutinsa pitää? Järkeä siis P. Nurmisen kannalta. Kaanit toki hyötyvät ja katsomoon voi eksyä muutama ylimääräinen maksajakin. Mutta luulisi veskaria houkuttelevan pelata ennemmin pleijarisakissa kuin ... anteeksi kaikki kaanimaanikot ... luultavasti vähemmän menestyvässä hokiseurassa. Ja nyt se pirun bozikki pääsee vielä leukailemaan, että mitäs minä sanoin: ei ole PN yhtään hifkiläisen oloinen.
 
Liipolan Hasek

on tainnut Pasi kännipäissään lupautua useammankin joukkueen veskariksi...
Mikäs sen parempi näyttö osaamisesta, kun nostaa rupusakki play off-otteluihin torjunnoillaan!
( ei kai Nurmisen tarvitse enää osaamistaan oikeasti kenellekkään todistella!?)
Eli ensi talvena Pelikaaneille riittää, kun hyökkäys pystyisi tekemään edes yhden maalin per matsi :)
Pasi hoitelee loput...
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Re: P.N

Viestin lähetti aika epeli
Mitähän tuossa on järkeä, jos kutinsa pitää? Järkeä siis P. Nurmisen kannalta.

Niin, mahtaisiko kotikaupunkn painaa vaakakupissa yhtään? Kotimaiseemiinhan nuo NHL-miehet tuppaavat hakeutua. Mitä ihmettelemistä siinä on, että lahtelaiset NHL-miehet haluasivat pelata lahessa. Minkään muun kaupungin kohdalla tällaista ihmettelyä ei olisi.

Tärkeintä Nurmiselle on varmasti se, että pääsee pelaamaan niin paljon/vähän kuin itse haluaa. Missään ei myöskään ole kirkossa kuulutettu, että lakko kestäisi koko kauden. Siinä mielessä on Nurmisen kannalta aivan se ja sama pelaako Pelicans keväällä pudotuspelejä vai ei. Ja mistäs sitä tietää vaikka Pelicans Nurmisineen Play-offseissa pelaisi.
 

Jindebyne

Jäsen
Joo itsekkin vasta nyt huomasin tuon Vopin "siirtouutisen". Olisiko mahdollista, että tässä pedataan paikkaa Z:n mahdolliselle paluulle NHL:n työsulun ajaksi? Ja ehkä sen jälkeen pena ostaa jonkun Mrazekin loppukaudeksi (jos lakko loppuu kesken kauden) .
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti JOOSEPP1
Tiedättekö onko Ilkka Pikkaraisella sopimusta NJ Devilsiin?

Jos on jo vastattu, niin on mennyt ohi, mutta Ilellä on vielä vuosi sopimusta jäljellä. Kulunee AHL:ssä.

Kuluneeseen kauteen Ile oli suht tyytyväinen, sai alussa NHL- peliaikaa ja sitten jyräsi tutulla tyylillään AHL:ssä kohtuullisessa roolissa. Pisteitä olisi tietysti voinut tulla enemmän, mutta Ilkan vahvuudethan ovat muualla.

Heinäkuun Ile kolistelee puntteja pohjoisessa. HIFKin paidassa Ile nähdään kuitenkin elokuussa, kun hän saapuu treenaamaan IFKoon kanssa. On hyvä saada alle hyvävauhtisia treenejä hyvän valmentajan alaisuudessa ennen Ämerikkään palaamista.

Loppukaneettina mainittakoon Iisalmen Sanomien toimittajan letkautus: "Jos Ilkka vielä joskus Suomessa pelaa, niin mielellään pukisi petopaidan päälleen."
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Re: Re: P.N

Viestin lähetti aika epeli
Mitähän tuossa on järkeä, jos kutinsa pitää? Järkeä siis P. Nurmisen kannalta. Kaanit toki hyötyvät ja katsomoon voi eksyä muutama ylimääräinen maksajakin. Mutta luulisi veskaria houkuttelevan pelata ennemmin pleijarisakissa kuin ... anteeksi kaikki kaanimaanikot ... luultavasti vähemmän menestyvässä hokiseurassa.
Juuri tästä syystä Ville Peltonen valitsi aikoinaan jengikseen menestyvän Jokerit silloin ojassa rämpivän IFK:n sijasta. Ja mitä tapahtui? IFK-fanit haukkuivat Villeä jengipetturiksi, kun se petti IFK:n ja meni rahan ja menestyksen perässä Jokereihin. Mielestäni aivan syystä me IFK-fanit olimme katkeria; Ville petti meidät.

Hienoa, että Pasi menee Lahteen pelaamaan, eikä tule rahan ja menestyksen perässä IFK:hon, johon hänellä ei ole mitään juuria. Ei kaikille raha merkitse kaikkea, sitä paitsi Pasilta sitä löytyy varmaan ennestäänkin. Pelicansissa Pasi saa pelata riittävästi ja tuntuma säilyy, kun torjuntoja tulee matseissa yli 40. Sitä paitsi, mitä IFK Pasilla tekee? Ensin pitäisi päästä Stathoksesta eroon ja mitä sitten tehdään, kun työsulku loppuu ja Pasi palaa NHL:ään? Lundellko pelaa loppukauden?
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: P.N

Viestin lähetti Jake74
Hienoa, että Pasi menee Lahteen pelaamaan, eikä tule rahan ja menestyksen perässä IFK:hon, johon hänellä ei ole mitään juuria. Ei kaikille raha merkitse kaikkea, sitä paitsi Pasilta sitä löytyy varmaan ennestäänkin.
Tai sitten käy niinkuin Jantusella ja on "vaan menossa" kunnes suuremmat kuviot kutsuvat. No Jantusen Lahti-sympatioista en tiedä, mutta huhujen perusteella oli aika kovaa vauhtia sinne menossa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti fiftyeight

Kuluneeseen kauteen Ile oli suht tyytyväinen, sai alussa NHL- peliaikaa
Pääsikö Pikkarainen pelaamaan NHL.ssä vai tarkoitatko kenties Training campia. Jos Ile pelasi NHl.ssä minulta meni se täysin ohi ?
 

Jindebyne

Jäsen
Viestin lähetti Frankie
Pääsikö Pikkarainen pelaamaan NHL.ssä vai tarkoitatko kenties Training campia. Jos Ile pelasi NHl.ssä minulta meni se täysin ohi ?

Ei Pikkarainen ainakaan sekunniksikaan NHL:ssä jäälle päässyt, en sitten tiedä jos oli johonkin otteluun pukenut.
 

Punakone

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vopat!

Toi huhu Vopatin siirrosta venäjälle ei paljon ilahduta. EI ei ei ei.
Marekille tilaa?. Eikö sitä tilaa saa muuten kun päästämällä Hifk,lle elintärkeä pelaaja pois. Benytsekki sais luvan lähteä.
Ketä "pelokkeita" meille jää? Ketä fanien rakastamia meille jää.
Kenelle huutaa "aja!!"?. Häppölä? Hirso? Lundell? . Huoh..
Voi niitä aikoja kun noutajat tuli,Mäkkäri tiputti narreja,Pasi ajo , että paukku taikka kun hannes anto pataa. Jokeritkin menny jo ohi fyysisellä osa-alueella. Ihan sama voittaako Ifk mestaruuden jos joukkue ei oo sm-liigan pelätty ja fyysinen Ifk..
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Re: Vopat!

Viestin lähetti Punakone
Jokeritkin menny jo ohi fyysisellä osa-alueella. Ihan sama voittaako Ifk mestaruuden jos joukkue ei oo sm-liigan pelätty ja fyysinen Ifk..

Ole huoleti. Jokereilla on melkoinen mikki hiiri-porukka kasassa ensi kaudelle. Fyysisyyttä meillä edustavat lähinnä Kankaanperä ja Valtonen. Tosin eipä se tilanne teilläkään sen parempi ole, siinä olet oikeassa.
Ja toisekseen, mikä ihmeen pelätty ja fyysinen Ifk? Aika kulunut myytti, sanoisin.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Re: Vopat!

Viestin lähetti Punakone
Voi niitä aikoja kun noutajat tuli,Mäkkäri tiputti narreja,Pasi ajo , että paukku taikka kun hannes anto pataa.

No mä en ainakaan yhtään kaipaa niitä aikoja. Nekin kaudet, mitä esim. Nielikäinen IFK:ssa pelas oli pelillisesti ja menestyksellisesti melkoisia floppeja. Mielummin mä ainakin katon viime kauden näköistä peliä, kun jotain rupusakkia, joka ottaa illasta toiseen kuokkaan ja ainoana valopilkkuna on tälläset Nielikäisen tyyliset kouhottajat.

Hanneksen toki toivottasin tervetulleeksi takaisin...tai itseasiassa tein niin viikko sitten, kun Hyvöseen ravintola Teatterissa törmäsin. Kertoi, että vuosi on sopimusta jäljellä ja sen jälkeen kaikki auki..ja IFK kuulemma erittäin varteenotettava vaihtoehto.
 

McPolde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR, Newcastle, P.Salmi & J.Jokinen
Re: Re: Vopat!

Viestin lähetti kaizu
No mä en ainakaan yhtään kaipaa niitä aikoja. Nekin kaudet, mitä esim. Nielikäinen IFK:ssa pelas oli pelillisesti ja menestyksellisesti melkoisia floppeja. Mielummin mä ainakin katon viime kauden näköistä peliä, kun jotain rupusakkia, joka ottaa illasta toiseen kuokkaan ja ainoana valopilkkuna on tälläset Nielikäisen tyyliset kouhottajat.

Hanneksen toki toivottasin tervetulleeksi takaisin...tai itseasiassa tein niin viikko sitten, kun Hyvöseen ravintola Teatterissa törmäsin. Kertoi, että vuosi on sopimusta jäljellä ja sen jälkeen kaikki auki..ja IFK kuulemma erittäin varteenotettava vaihtoehto.

Päinvastoin, vanhat ajat takaisin, tuloksilla ei väliä, kunhan taklataan kunnolla ( ei mitään nojailuja) ja välillä vähän nyrkkeilläänkin. Rosteriin pitää mahtua ainakin yksi "kova jätkä" (kuten Laaksonen, Surenkin, Nielikäinen, Halkidis jne.jne.), hehän ovat yleisön suosikkeja. Aikaisemmin IFK:lla mahtui näitä kyseisiä äijiä kokoonpanoon useampikin.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Re: Re: Re: Vopat!

Viestin lähetti McPolde
Päinvastoin, vanhat ajat takaisin, tuloksilla ei väliä, kunhan taklataan kunnolla ( ei mitään nojailuja) ja välillä vähän nyrkkeilläänkin. Rosteriin pitää mahtua ainakin yksi "kova jätkä" (kuten Laaksonen, Surenkin, Nielikäinen, Halkidis jne.jne.), hehän ovat yleisön suosikkeja. Aikaisemmin IFK:lla mahtui näitä kyseisiä äijiä kokoonpanoon useampikin.

Kyllä se aika osaa ne muistot kullata. Mun silmiini peli näytti näinä edellisinä kausina (mm. silloin, kun Nielikäinen pelasi) mitäänsanomattomalta paskalta. Ainoa valopilkku peleissä oli satunnainen "ajetaan kaikkea mikä liikkuu"-hetki ja hyvällä tsägällä joku haki tappelua, jota 90 % todennäköisyydellä ei tullu. Lopputulos IFK 1 - Saipa 5 ja hyvä vitutus loppuillaks.

En toki ole sitä mieltä, että fyysinen peli höystettynä pikku kahakalla silloin tällöin ja urheilullinen menestys olisivat toistensa poissulkevia asioita. Kyllä ne isot niitit ja hanskaukset muakin lämmittää. Lähinnä halusin sanoa sitä, että turha sitä 2000-luvun alkua on kaipailla. Paljon paremmin olivat asiat viime kaudella.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Re: Re: Re: Vopat!

Viestin lähetti McPolde
Päinvastoin, vanhat ajat takaisin, tuloksilla ei väliä, kunhan taklataan kunnolla
Come on, ei se nyt ihan noinkaan ole. Kyllä tuloksilla on väliä niin pelaajille kuin valmentajille kuin katsojille kuin sponsoreille. Hyvä balanssi taklauspelin ja sujuvan klap-klap-klap -hyökkäyksen kanssa on pelin suola. Sitä löytyi IFK:n mestarijengissä ja ihan mukavasti viime vuonnakin.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi riittää

Pitää oma mielipidekin tähän laittaa.

Mielestäni yksi kovaluinen "hörhö" joukkueessa pitää olla. Jere käy myös tähän rooliin, mutta turha sitä on pelikieltoihin uhrata, kun siitä on enemmän hyötyä kentällä.

"Hörhöllä" pitää olla respectiä myös vastustajien leirissä kuten Vopatilla tai Halkidiksella. Ainoa juttu tuossa vain on se, että pelimiehet tulee hankkia rahalla ja nuo hörhät tulee olla 3-4 ketjun miehiä pienellä palkalla. Saahan "hörhö" palkan lisäksi nauttia luontoisetuna yleisön suosiosta!

Sen takia Nielikäinen tai vastaava "hörhö" sopisi mielestäni rosteriin ja ei vaatisi isoja taloudellisia panostuksia. Jos Pasi pyytäisi isoa tiliä niin muitakin "hörhöjä" löytyy! Yleisö saisi rahoilleen vastinetta pelillisten hienouksien muodossa kuten myös hanskaustenkin. Yhdeltä junnulta tosin "hörhö" vie peliajan, jos ei istu pelikiellossa, mutta lienee sen arvoista?

Siis Vopatin palkalla saisi vastaavan peloitteen ja rahaa jäisi taskuun jäljelle ja ulkomaalaispaikka vapautuisi. No, mutta niin kauan kuin Pena haluaa Vopin pitää rosterissa ja maksaa siitä niin kyllä Vopatin sekoilua ihan mielellään katselee. =)
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
EI onnistunut

Viestin lähetti InSideHockey
Eräs NHL:ssä viime kaudella lähes 0,4 pistettä per peli tehnyt puolustaja liitetään erittäin vahvasti SM-liigaan ja pk-seudulle.

Ei siis koske välttämättä HIFK:ta, mutta kirjoitinpa sen tänne, toiveikkaana .)

Jos Boumediennea tällä tarkoitit niin jatkaa tämän päivän Iltasanomien mukaan rapakon takana.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
JHag, Isaksson & Co.!

Milloin Antti Miettisen sopimus julkaistaan vai onko huhu Miettisen tulosta uutisankka?
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Miettinen???

Parahin veli Kempes. Mistä tällainen "juoru" on lähtenyt liikkeelle?
Olisiko Pentillä pöytälaatikkonsa pohjalla kenties muutama euro piilossa tällaista hankintaa varten? Hämeen pojat kun pitävät varmana sen että jos Antti Suomessa kiekkoilee, pelaa hän Hämeenlinnassa. Eiköhän meillä ala olemaan rosteri kasassa, mikäli ei NHL ketään vie. Lähinnä maalivahtia olisin kaivannut.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Miettinen???

Täällä sektorilla ollaan kyllä kanssa huuli pyöreenä tohon uutiseen. Kuulin kyllä usealta taholta, kun Santalaa spekuloitiin että herra Miettinen tutkailisi samaan seuraan mihin Tommi menee. Silloin Santalan seura ei ollut vielä tiedossa. En itse uskonut kyllä tällaiseen ratkaisuun ollenkaan. Enkä usko kyllä vieläkään. Veskaria tässä ollaan enempi etsitty. Nyt viisaat ja tietävät miehet avatkaahan sanaista arkkuanne ja kertokaa missä mennään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös