Roster Watch 04-05

  • 91 017
  • 533
Tila
Viestiketju on suljettu.

nasuankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä puolustukseen tarvitaan vähintään yksi mies ennen kuin kausi alkaa ja sitten kesken kauden voi katsella jos tarvetta on puolustukseen lisävahvistuksia.Tämä olisi hyvä asia nuoremmillekkin kavereille nin saisivat hyviä näyttöpaikkoja ja kokemusta lisää ,jossa virheet ei vielä maksa niin paljon kuin esim.pudotuspeleissä.
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Koivusta tosiaan kuulunut pelkkää hyvää. Murtautunee kokoonpanoon. Raamit ainakin kohdallaan. Olisiko tässä varma luuta omaan päähän? Sellainen on mielestäni Kärpiltä puuttunut jo pitkän aikaa. Kiekollista taitoa kyllä on aina löytynyt, mutta maalinedustaa ei sitten millään tahdota saada tyhjäksi. Innolla odotan miehen otteita jatkossa.
Kyllä tämä Hokin kanssa tehtävä yhteistyö poikii hedelmää koko ajan. Jaakola vaihdossa takaisin?

Petriläisen siirtoa pidettäneen jo aika selviönä noin yleisesti ottaen. Hankinnat eivät kuitenkaan ilmeisesti (onneksi) tule jäämään tähän, vaan se ulkomaalaispaikkakin (kuten moneen kertaan todettua) käytetään pakistoon.

Pakistoon siis uusina tulokkaina Koivu, Petriläinen ja ulkomaalainen mr X. Paikattavana Stepanek ja Myllykoski. X:n ollessa stara sm-liigatasolla, voidaan sanoa, että pakisto on vahvistunut viime kaudesta. Mikään kiirehän tässä ei ole, joten rauhassa voidaan siirtomarkkinoita tutkiskella. Kyllä se sieltä löytyy.

Mikäli Kukkonen palaisi (epätodennäköistä), ulkomaalaispaikka jäisi vielä vapaaksi. Se voitaisiin sitten käyttää kesken kauden veroetu huomioon ottaen. Hyvä myös muistaa mahdollinen Nhl-lakko. Tai kaikista mieluiten paikka voitaisiin käyttää Smythiin. Taitaa vaan olla turha toivo.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minusta tuo Basso Petriläinen ei nykytilanteessa ihan heikolta vaihtoehdolta vaikuta. Liigakokemusta on kohtuullisesti ja Kärppien rosterissa paikka ja peliaika on kuitenkin ansaittava. Minusta hän voisi olla uhan OK mies nykypakistoon. Toisi vähän sitä kokemusta ja kiekollista osaamista, mitä ehkä nuorelta kaartilta ja Hokin isoilta tulokkailta puuttuu. Kärppien liikkuvassa pelissä Petriläinen voisi toimia jopa paremmin Tapparan pelissä. Nasuankan kanssa muuten samoilla linjoilla. Kärpät#18 kanssa samaa mieltä, että sitä vahvistusta tarvitaan ehkä mestaruudesta taisteltaessa. Vähän oikeastaan ihmetyttää, mitä Junno on touhunnut Niskasen, Haakanan, Lehtisen ja Laitisen ollessa markkinoilla. Kukaan noista ei mennyt alkuperäiseen seuraan. Voihan se olla, että miehiä ei kiinnosta pohjoinen. Tarjontaa on kuitenkin ollut tkotimaisilla markkinoilla, kun Tuulola, Aalto, Peltonen ja Martikainen ovat myös liikkuneet.

Mitenkäs on tuo Machuldan tilanne. Kärpillähän on mielestäni yhä optio mieheen, Minusta hänelläkin olisi kuitenkin annettavaa varsinkin Kärppien ylivoimapelaamiseen.

Toinen juttu, onko kukaan kuullut Niini Jannen kuvioista. mies on sopimukseton ja pari melkoisen rikkinäistä kautta on takana. Onko Isles sorvaamassa uutta sopparia?
 
Viestin lähetti Mokela
Koivusta tosiaan kuulunut pelkkää hyvää. Murtautunee kokoonpanoon. Raamit ainakin kohdallaan. Olisiko tässä varma luuta omaan päähän? Sellainen on mielestäni Kärpiltä puuttunut jo pitkän aikaa. Kiekollista taitoa kyllä on aina löytynyt, mutta maalinedustaa ei sitten millään tahdota saada tyhjäksi. .

Viime vuonna muutaman Hermeksen pelin nähneenä voin kyllä sanoa että mies ei ole mikään "varma luuta omaan päähän" tyyppi ,vaan enemmänkin kiekolliseen peliin pyrkivä pelaaja. Tämä aiheutti ainakin viime vuonna paljon vaaratilanteita omaan päähän. Mies on kuin nuori Janne Niinimaa.... hieman kohellusta liikaa.
Mutta en toki teilaa miestä. Kokemusta,harjoittelua ja hyvää valmennusta niin mikäsettei Koivusta ole vielä paljon iloa. Koko ja fyysisyys jo nyt suht valmista. "Sateentekijää" hänestä lienee turha kuitenkaan vielä odottaa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti Tepa
Vähän oikeastaan ihmetyttää, mitä Junno on touhunnut Niskasen, Haakanan, Lehtisen ja Laitisen ollessa markkinoilla. Kukaan noista ei mennyt alkuperäiseen seuraan. Voihan se olla, että miehiä ei kiinnosta pohjoinen. Tarjontaa on kuitenkin ollut tkotimaisilla markkinoilla, kun Tuulola, Aalto, Peltonen ja Martikainen ovat myös liikkuneet.

Laitinen on pelannut aiemmin liigaa useamman kauden HPK:ssa ja Haakana on K-Espoon kasvatti ja pelannut Bluesissa. Eli heidän kahden osalta homma oli varsin selvä, paluu entiseen seuraan. Mainitsemistasi pelaajista siis vain Lehtinen ja Niskanen eivät menneet entisiin seuroihinsa.

Kotimaisilla markkinoilla ei ole tarjontaa. Ei sellaista, mitä Kärpät tarvitsee. Tämä on raaka fakta. Itse en viitsi ajatella mahdollisena tarjontana pelaajia, joiden siirtyminen ulkomaille oli selvää jo kauan ennen kauden päättymistä. Tällaisia ovat mm. Aalto, Tuulola ja Peltonen. Heidän halunsa oli pelata nimenomaan ulkomailla, eikä yhdenkään suomalaisseuran tarjous sitä olisi muuttanut.
 

Sepi-Keijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki o ihan hyvii
Mielenkiintoista sinällään itkeä Niskasten, Lehtisten ja Haakanoiden perään kun oma joukkue on vahvistumassa niinkin nimekkäällä puolustuspelaajalla kuin teidän tapauksessanne on. Sepi-Keijon tietojen mukaan entinen kärppäkapteeni Lasse Kukkonen on mahdollisesti, ehkä jopa todennäköisesti pelaamassa Kärpissä tulevalla kaudella. Saamieni tietojen mukaan tämä loistopakki harjoittelee jo tällä hetkellä joukkueen mukana ja on väläytellyt halujaan jäädä Suomeen farmissa pelaamisen sijasta. Jos tämä siirto toteutuu, täälläkin varmasti lopetetaan itkeminen nevörhöördpelaajien siirtoruletista Etelä-Suomessa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti Sepi-Keijo
Mielenkiintoista sinällään itkeä Niskasten, Lehtisten ja Haakanoiden perään kun oma joukkue on vahvistumassa niinkin nimekkäällä puolustuspelaajalla kuin teidän tapauksessanne on. Sepi-Keijon tietojen mukaan entinen kärppäkapteeni Lasse Kukkonen on mahdollisesti, ehkä jopa todennäköisesti pelaamassa Kärpissä tulevalla kaudella. Saamieni tietojen mukaan tämä loistopakki harjoittelee jo tällä hetkellä joukkueen mukana ja on väläytellyt halujaan jäädä Suomeen farmissa pelaamisen sijasta. Jos tämä siirto toteutuu, täälläkin varmasti lopetetaan itkeminen nevörhöördpelaajien siirtoruletista Etelä-Suomessa.

Juttelin Lassen kanssa pari päivää sitten ja hänen kuvionsa on ihan auki. Sopimusta on Chicagon kanssa kaksi vuotta jäljellä, ratkaisu on siis täysin heidän käsissään. Tässä tilanteessa ei mikään viittaa siihen, että Kukkonen pelaisi ensi kaudella Kärpissä, minkä hän itsekin totesi.

Edit: Sepi-Keijo taitaa olla tietoineen hämmentämässä jokaisen joukkueen ketjuissa.
 
Viimeksi muokattu:

Hamilton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Kärpät#18
Kotimaisilla markkinoilla ei ole tarjontaa. Ei sellaista, mitä Kärpät tarvitsee.

Taubert takaisin!

Kristian Taubert sopisi mielestäni näihin spekseihin niinkuin nyrkki silmään: Kokoa, fyysisyyttä, kiekollista taitoa ja kokemusta samassa paketissa. Krisse toisi ainakin väriä pakistoon, aina kitistään siitä kuinka Kärppien pakisto on täynnä värittömiä, mauttomia ja hajuttomia tasaisen varmoja puolustajia.

Mies takoi varsin vakuuttavat lukemat kaudella 99-00 ykkösdivarissa: 40. 15+21=36 120PIM.

Heikkilän suunnitelmiin Krisse ei sopinut värikkään pelityylinsä ansiosta. Miten lienee Jalosen laita?
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Tietääkseni (jos en väärin muista) Taubert on lopettanut pelaamisen. Toimii ainakin portsarina jossakin ravintelissa Hämeessä.

Nuo nousukauden statsit on vakuuttavat, mutta liigassa meno ei ollut yhtä lennokasta. Osittain se johtui varmaan henkilösuhteista, osittain siitä, ettei vauhti enää riittänyt.

Ensimmäisellä liigakaudella mieleenpainuvimpia hetkiä oli, kun tammikuussa TPS-matsin viimeisillä sekunneilla Krisu haastoi Henrik Tallinderia heiluttelemalla aloituksessa hanskojaan. Ihme tai ei, rajanaapuri luikki karkuun.
 

Lätkä

Jäsen
Koivu

Haloo, haloo...Oulun suuntaan. Mikä on Koivun tämänhetkinen ti-
lanne. Onko paikka varmistunut Kärppien kokoonpanoon, vai ei?
Suurin pettymys, jos sinne jää, näin Hokki-fanin näkövinkkelistä.

Voisko joku heittää tuoreinta tietoa Hokki 2004-2005 viestiket-
juun. Muutkin tiedot yhteistyösopimuksen hedelmistä tervetu-
loa.

Tsemiä Kärpille ensikauteen. Hoidatte mestaruuden uusinnan, niin
Kajaanissa hoidetaan Mestis-mestaruus!

Hyvä Pohjois-Suomi!
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Viestin lähetti Kärpät#18
Tietääkseni (jos en väärin muista) Taubert on lopettanut pelaamisen.

Kyllä mies pelaa edelleen, jatkaen viime kauden tapaan Nottingham Panthersin riveissä.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Veikaajassa oli Kukkosesta sen verran, että kerotiin miehen treeaavan kärppien mukana. Uutisessa oli myös Jalosen ympäripyöreä komentti: "Olemme kiinostuneita Kukkosesta." Jonkinlaiset mahdolisuudet kai sitten on siihen, että Lasse pelaisi oulussa ensi vuonna.

Onko mistään muuten kuulunut uutisia Pirjetän sopimustilanteesta?
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Pirjetä asustelee parhaillaan Turussa ja harjoittelee sikäläisten pelaajien kanssa. Mitään neuvottelukosketuksia Kärppiin ei hänellä tietääkseni ole.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Voi prkle! Jos Pirjetä pelaa Liigassa, niin olen todella pettynyt ellei pelaa Oulussa. Toisaalta Kärppien pelaajatilanne on nyt hyvä, mutta kokemusta aina tarvitaan. Lisäksi hyökkäyksen kärki on nyt melko mikkihiireä, kun Smyth hylättiin.

Mahdolliset SM-Liigaseurat kai ovat: TPS (tarvetta olisi: Aalto rikki, Eloranta lähti), HIFK (onko tarvetta?: rosteri kasassa), Tappara (tarvetta olisi: Barkov lähti, profiilipelaajat vähissä), Kärpät (onko tarvetta?: nuoria löytyy, Ujcik korvaa Smythin).

Pirjetä on 1-, 2-ketjun pelaaja ja niihin rooleihin Kärpillä on jo nyt jopa tungosta:
Lievers, Jokinen, Pesonen
Viuhkola, Ujcik, Tenkrat
Lähinnä kai voisi ajatella Pesosen paikalle Lieversin ketjuun. Toivotaan, ettei pelaa ensi kaudella Suomessa :)
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Black Adder
Jos Pirjetä pelaa Liigassa, niin olen todella pettynyt ellei pelaa Oulussa.

HIFK (onko tarvetta?: rosteri kasassa),

HIFK:lla voisi olla Pirjetälle käyttöä Santalan ketjun laitahyökkääjänä. Meiltä uupuu vielä kakkosketjusta maalintekijä. SM-liigassa Pirjetä uskoakseni pystyisi suunnilleen 20+25 tehoihin eli olisi hyvä hankinta HIFK:lle.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kyllä Pirjetä kärpiin mahtuu kun tiivitstetään. :-)

Esim:
Tenkrat - Viuhkola - Ujcik
Jokinen/Pesonen - Lievers - Pirjetä
Pyörälä - Palsola - Jokinen/Pesonen
Saarenheimo - Sihvonen - Aarnio/Haataja/Juntunen/Junnu

Ja kun 1 hyökääjä vähintään on kokoajan telakalla niin.... Saarenheimohan tuossa eniten kärsisi, mutta paika löytyy ylempää tilanteen mukaan varmasit aivan tarpeeksi usein. Jokinen/Pesonen/Saarenheimo kolmikkoa voi kierättää vaikka 2 ja 3 ketjun välillä koko kauden. Keväällä siihen valitaan sitten paras pysyvästi. Kakkoseen siis.
 
Viimeksi muokattu:

zxc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,
Dallas Stars
Jos paluumuuttajia ei näy, niin kentät voisi näyttää tällaisilta

Jokinen-Viuhkola-Ujcik
Tenkrat-Lievers-Pesonen
Saarenheimo-Palsola-Pyörälä
Haataja-Sihvonen-Juntunen
Aarnio

Näin saataisiin kaksi kovaa paria, Viuhkola-Ujcik ja Tenkrat-Lievers.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Oulu-lehdessä Junno kertoo Kärppien hakevan vielä 1-2 puolustajaa ja 1-2 hyökääjää. Puolustajien tilanne ei varmaan mikään yllätys ole, mutta se, että Kärpät vielä hakee hyökääjää, on jo pienoinen yllätys. Rosterissa ei hyökäyksessä liiemmin tilaa ole, joten onko sittenkin joku yllätyslähtö tulossa? Lähteekö esim Viuhkola sittenkin NHLn? Tai ehkä joku muu lähtee. Vaikea uskoa, että nykyisellä hyökäyskalustolla haetaisiin vielä jopa 2 hyökääjää.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Kyllä kai Viuhkolan kohdalla pitäisi olla lähes 100 varmaa, että kutsua rapakon taakse ei vielä tule vaan Chicagon johto odottaa Pikun nousevan SM-Liigassa vielä seuraavalle levelille.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minun mielestä Junnon sanamuoto oli mahdollisesti 1-2 kovaa hyökkääjää. Eli Junno on varautunut ottaamaan kovan hyökkääjän joukkueeseen. Sopiva otetaan kohdalle osuessa eli hankinta on samanlainen kuin Machulda. Kova mies ja noista sai sellaisen käsityksen, että pelaajat ei välttämättä tule kauden alkuun. Yksi ulkolaispaikka aiheuttaa sen, että joukkueseen ei välttämättä edes tule kahta hyökkäjää. Eli ketkä täyttää mielestänne tuon nimekkään kovan hyökkääjän kriteerit kotimaisista pelaajista? Minulle tulee mieleen lähinnä Juha Riihijärvi ja sitten mahdollisesti Antti Miettinen tai Eero Somervuori. Noita miehiä voisi vielä sovitella Kärppärosteriin. Sitten tietysti Pirjetä tai Pirnes.

Pakin tontti vielä täytetään ja siihen otetaan sitten mahdolllisesti vähän nimettömämpi pelaaja tyyliin Jämsen eli Petriläinen voi hyvinkin olla se pelaaja.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Sitten kun poistetaan Junnon jutuista kesäinen sponsorien nuoleskelukerroin pois tullaan siihen lopputulokseen että yksi tai kaksi pelaajaa tulee vielä, ei sen enempää.

Todella kovatasoisia kotimaisia pelaajia ei ole enää vapailla markkinoilla.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aikajänne on hyvä ottaa huomioon. Kovia kotimaisia liikkuu vielä yksi joukkueellinen ennen siirtoajan umpetumista. Mielestä Juha Riihijärvi on kova kotimainen ja vapailla markkinoilla. Edelleen Sami Kapasella ei ole sopimusta ja hän on palaamassa Eurooppaan. Niklas Hagmannilla ei sopimusta ensikaudesta taalaliigaan. Nämä pelaajat on mielestäni ainakin markkinoilla. Tuleeko he Kärppiin on eri asia. Rahalla on kuitenkni ihmeellinen vaikutus. Edelleen NHL:n tilanne elää leirien alkaessa. Lakko on oma asiansa.
 
Viimeksi muokattu:

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ondrej Steiner on tulossa Kärppien suuntaan Himikin netti sivujen mukaan. Onko kukaan kuullut asiasta enempää? Siellähän julkaistiin Potan soppari aikanaan, jossa ei ollut perää.....

Jalonen sanoi ulkomaalaisen tulevan ennen kauden alkua aamun Kalevassa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös