Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. luukkumies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, maajoukkue , voima
  Mikä mahtaa olla syynä siihen, että manne jättää uimahallissa (kyllä, Myyrmäessä ainakin) aina kalsarit lattialle? Kaikki muu menee kyllä kaappiin piiloon. Vieressä roskis --> ei huvita, vaan lattialle. Ja ne myös jää siihen joka kerta. Ihan sama minkä ikäinen seppä on kyseessä. Muuten kyllä ainakin yrittävät jollain säädyllisellä tavalla uimahallilla käyttäytyä. Mölyäminen tietysti kuuluu asiaan, mutta saahan sitä nyt huutaa.
  Onko joku kulttuuri kummallisuus? "ite kastelit, jätä siihen paikaan". Siis altaassahan nämä ei käy. Saunassa vain.

  En tajua.

  Ja tässäkin ketjussa monesti ihmetelty myös seuraavaa. Miten on mahdollista, että edes vahingossa kauppojen edessä ei autoa saada parkkiruutuun? Invaruudusta on ehkä 10m kauppaan, nämä saavat omansa kolmeen metriin. Vaikka piha olisi liki tyhjä, sitä Volvoa ei ruutuun ajeta.
  Pakko olla joku heimon sanelema politikka. Tarttuuko kantaväestön "työsuhdeautosta jotain ikävää"?
  Jos menet huomauttamaan, tulee heimo päälle kuin pillastunut susilauma. "miulla on oikeus.......plaaa" Joo niin on, velvollisuuksia teillä ei ole tietenkään mitään.

  Menee vati.
   
 2. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Tästä olen nähnyt epäilyn, että liittyy jotenkin siihen, että muiden pitää nähdä, kuka kaupassa on? Liittyykö sitten väistämiskulttuuriin vai mihinkä hierarkisiin asetelmiin, en osaa sanoa.
   
 3. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Liittyy siihen että valkolaisten säännöt on valkolaisten sääntöjä eikä koske heitä tai kiinnosta millään muotoa. Tekevät kuinka itse parhaaksi näkevät tai ovat tottuneet tekemään.
   
 4. vsmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, ManU, syntipatiat Vaasan Sportille
  Lainaus:
  Asia ratkeaisi sillä, että annettaisiin niille kaikille julkinen invaliditeetti.

  Invapaikat kiinnostaisi vähemmän kun ne olisi niille sallittuja.
   
 5. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Tämä voisi kyllä olla ihan looginen selitys, kun auto jää tukkimaan pelastustietä, vaikka lähimmältä (ei edes inva-) ruudulta olisi viisi metriä pidempi kävelymatka sinne ABC:n ovelle.
   
 6. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Nämä törpöthän ei matkasta välitä eikä ymmärrä. Ylöjärven Ruokakeitaalla on invapaikat kauempana ovelta kuin lähimmät sallitut paikat. Sinne invapaikoille ne vaan suhaavat ja tervein jaloin kipittävät kauppaan.

  Samaisella Ruokakeitaalla olin joku aika sitten syömässä ja sinne tuli myös pari nuorehkoa pahvihousua. Käyttäytyivät hyvin siististi eivätkä erottuneet muusta joukosta käytännössä lainkaan. Sitten tuli jossain vaiheessa lisää heimoveljiä ja samaisella parivaljakolla alkoi hirmuinen häsääminen ja älämölö. Pitivät kyllä huolen, että näkyvät ja kuuluvat.
   
 7. Kilgore Trout Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Jotkut asiat romaneilta luonnistuvat hyvin, ettei aina vaan dissata. Otto Salojensaari on Suomen suurin hevoskauppias, eikä siihen asemaan pääse pelkästään huijaamalla. Käsittääkseni romanit myös hoitavat ja valmentavat hevosiaan hyvin, ja heissä on myös päteviä ohjastajia. Hevoskansaa.
   
 8. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Asia ratkeisi niin, että suomessa lakattaisiin paapomasta rikollisia ihonväristä riippumatta. Rikosten, myös pienten uusiminen pitäisi aina johtaa vähintään tuplarangaistukseen. Tämä hameväki saa niin paljon parkkisakkoja, että nehän istuisi elinkautista parkkisakoista.
   
 9. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  @Vesuri
  Pidän pelastustien tukkimista pahimpana pysäköintirikkomuksena, ja ottaisin siitä aina (jos kuljettaja poistuu auton välittömästä läheisyydestä) kortin kuivumaan. Mutta eihän se niitä haittaa, ketkä muutenkin ajelevat serkun kortilla.
   
 10. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Kyllähän se niin on, että jos jollain henkilöllä on toistuvasti vaikeuksia olla näpistelemättä ja pahoinpitelemättä niin vankila pitäisi olla tällaiselle henkilölle oikea oleskeluosoite. Ihan rodusta, sukupuolesta tai mistään muusta riippumatta.

  Itse en ole koskaan kokenut suurenmoista vaikeuksia elää lain edellyttämällä tavalla. Enemmänkin olen nähnyt vaikeampana elintavan valintana elää lain toisella puolen.
   
 11. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Vaimo oli tänään aamulla labraan jonottamassa. Sinne tuli mustalaispariskunta, rouvan otettua jonotuslapun, mies tokaisi "ei me mitään lappua tarvita, meidän ei tarvitse jonottaa". Rouva piti kuitenkin lapun. Ukolla oli varmasti kiire raveihin.
   
  Barnes ja UnenNukkuja tykkäävät tästä.
 12. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huomenna vietetään romanipäivää. Sen kunniaksi kerron hieman eräästä romanista, Robert Rainer Svartista. Vuonna 2017 sai yli kolmen vuoden tuomion 73-vuotiaan pahoinpitelystä. Nyt tällä viikolla sai uuden tuomion pahoinpitelystä ja tapon yrityksestä, kolme ja puoli vuotta tällä kertaa. Oli huitonut teleskooppipampulla ja teräaseella. Nuoresta iästään (syntynyt 1998) huolimatta kerennyt jo olla monessa mukana. Hyvää romanipäivää myös hänelle.
   
 13. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Esa Åkerlund tykkää tästä ja lähettää hauskan emojin.
   
 14. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
 15. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Olipas karua katseltavaa. Melkoista toimintaa ollut ko. sankareilla.

  Ei oikein tiedä mitä pitäisi sanoa tuosta mitä juuri näin.
   
  Brother Whisper tykkää tästä.
 16. Pompino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Parempi on, ettet sano mitään, koska aikamme suurin vaara on vihapuhe!
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tuo Esa, jonka päästä yksi noista manneista hakkasi palan ja silmän pois, murhattiin tässä muutamia vuosia sitten. Tekijä oli - ylläripylläri - romani.
   
 18. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nuoret romanipojat potkivat vanhemman miehen raa'asti henkihieveriin Vantaalla – kymmeniä potkuja suoraan uhrin päähän, murhan yritys tallentui valvontakameraan

  Tuntematon vähemmistö teki itseään tunnetuksi. Todennäköisesti nuo nuorukaiset olivat joutuneet rasismin sekä vihapuheen uhreiksi ja sen takia suorittivat tuollaisen hätähuudon. Kyllä heistä vielä tulee tunnollisia veronmaksajia, kun ymmärretään ja annetaan rahaa. Tärkeintä on olla tuomitsematta eikä saa antaa ennakkoluuloille sijaa.
   
 19. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Itse tunnen henk.koht. kolme parikymppistä romani-neitiä joista yksi entinen työkaveri. Todella huolliteltu ja työnsä hyvin hoitava, asiallinen ja mukava persoona (ainakin hän, liekkö poikkeus). Käsittääkseni miehet sitten oma lukunsa, en ole koskaan nähnyt yhtään miespuolista Romania rehellisessä työssä.
   
 20. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Minä olen nähnyt, yhden kerran siivoamassa. Toki totuus paljastui seuraavan viikon maanantaina, kun nähtiin poliisit selvittelemässä viikonloppuna tapahtunutta murtoa yrityksen tiloihin. Siivooja heimoveljineen oli jäänyt rysän päältä kiinni eli siivoojamanne tekikin taustatyötä keikkaa varten.
   
  Merovingi ja JMT tykkäävät tästä.
 21. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Työtä se on taustatyökin.
   
  Merovingi, Loorz15, macnevis ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tiedän monia linja-auto kuskeja, nuorisokodin ohjaajia ja vartija/ mallin, joka Gladiaattoreissakin tulee esiintymään.
   
  JMT tykkää tästä.
 23. Jari66 Jäsen

  Romanikulttuuriinhan kuuluu kapinointi valtaväestön normeja ja velvollisuuksia vastaan. Siinä valossa mm. invapaikoille pysäköinti on sinänsä ymmärrettävää. Yhteiskunnan tarjoamat oikeudet heille kuitenkin kelpaavat esimerkiksi erilaiset rahalliset tuet yms.
   
 24. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Lainaus:
  Pääsin(?) eilen taas todistamaan tätä ao. vähemmistön kapinaa, kun istuin autossa pienen S-marketin parkkipaikalla syömässä jäätelöä. Vastapäätä minua oli kolme invapaikkaa ja yllätyksekseni siihen kurvasi kaksi vanhahkoa autoa siten, ettei niille paikoille enää muuta sitten mahtunutkaan.
  Noh, vähemmän yllätykseksi autojen kuskeiksi osoittautui pari nuorehkoa, vähemmistöä edustavaa naista asiaan kuuluvat rooliasut päällään. Pikkuisen veti suuta virneen väkisinkin, vaikka periaatteesta vituttikin moinen piittaamattomuus, kun toinen auto jäi kaupassa käynnin ajaksi käyntiin ja toisessakin rapisivat kuluneet nastarenkaat niin rempseästi kapinoivan kuskin sitä parkkiin käännellessä.
  Liekö nuo invapaikat sitten omaksuttu yhdeksi osaksi yhteiskunnan tukea moiselle roskasakille, mene ja tiedä....
   
 25. Kiekkokatsoja Jäsen

  Kummathan työllistyvät paremmin, mustalaiset vai pakolaiset? Löytyyköhän mitään tilastoa?

  Tuossa kun heitä molempia edellämainittuja näkee, niin heillä mukana olevasta omaisuudesta päätellen, on heillä ainakin paremmat tulot, kuin mulla. Tai sitten se on vaan elämäntapa, että on näyttävän ja varakkaan näköinen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2019 klo 13.39