Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Keväällä oli puhetta 1200 keskiarvosta. En sitten tiedä mihin lukuun ovat päätyneet.
Ylläoleva viesti, jonka lainasin, on kirjoitettu kesällä. Onkohan tuota yleisömäärätavoitetta päivitetty kevään jälkeen? Pelaajabudjetti on ainakin noussut.

Rokin yleisökeskiarvo on tällä hetkellä lähes 2000, joten joukkue on keväisen yleisömäärätavoitteen yläpuolella reilusti. Silti iso haloo nousi 30 tuhannen euron summasta?

Esim. 650 "ylimääräistä" katsojaa per peli, noin 12 kotimatsia pelattu, keskimääräinen lipun hinta 10 euroa? Tällöin 78000 euroa on tullut ylimääräistä rahaa joukkueen kassaan, pelkästään tähän mennessä.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Olipa katkerahkoa tilitystä muiden seurojen edustajilta Lätkässä Lappiin-projektin tiimoilta uusimmassa Uusi Rovaniemi kaupunkilehdessä. RoKi siis saa osin kaupungin ja osin EUn rahaa yhteensä 201 k€ tälle ja ensikaudelle. Eli keväällä on mukavat 100 000€ käytettävänä siihen, että Rovaniemi on mahdollisimman paljon esillä mediassa. Rahan RoKi voi käyttää vaikka vahvistusten ostoon (tai vaikka Tamin palkaamiseen jos halutaan) kunhan esillä ollaan.
Nyt lento- ja jalkapalloseurat sekä legendaarinen Ounasvaaran Hiihtoseura ovat katkeria kun rahat annetaan jääkiekkoseuralle. Lentopallokin on kuulemme Euroopassa iso laji potkupallosta puhumattakaan, ja hekin olisivat voineet markkinointiprojektiin ryhtyä. No Kallioniemi idean täällä esitti, ja vahvasti näyttää että suunnitelma toteutuu. Kiekkofanina olen tyytyväinen, mutta toki käsitän, että rahalle olisi muissakin seuroissa keksitty kättöä.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Olipa katkerahkoa tilitystä muiden seurojen edustajilta Lätkässä Lappiin-projektin tiimoilta uusimmassa Uusi Rovaniemi kaupunkilehdessä.
Hih! Minun kyllä täytyy sanoa, että muut minä ymmärrän, mutta herra Kiistalakin on katkera. Minä olen tukenut niitä hemmetin valoja heti monella eurolla. Sambialaiset näkyy palon paremmin viheriötä vasten. Jos minä joudun vielä enempi maksamaan Sambian maajoukkueen pelaamisesta täällä Rovaniemellä, niin minä muutan Turkuun, vaikka sekin on kauhistus. Toivon ja rukoilen, että Lätkässä Lappiin-projektilla olisi todellista katetta. Epäilen suuresti tätä projektin alulle panijaa. Alku näyttää suorastaan saatanalliselta. Lappi on niin kaukana tämän herran ajatuksista, kuin Helvetti on Taivaasta, onnea projektille.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Haluan vielä jatkaa edelliseen viestiin. Rovaniemen kaupunki satsaa huomattavan rahasumman ”Lätkässä Lappiin-projektiin”. Tämä hemmetin lappeenrantalainen tulee esiin ensimmäisiä kertoja istumalla Lapin Kansan sivulla sivuroolissa autokauppiaiden Pörhön ja Junnon kanssa ja ilmoittaa myyneensä 20 prosenttia RoKista. Oksettaa, jos ajattelee sitä valhetta, millä haetaan kaupungilta tukea teemalla ”Lätkässä Lappiin”. Lähtis jo vetään täältä. Ei kun ei. Rokissa vaihdetaan pelaajia, kuin kortteja pokerissa. RoKissa vaihdetaan valmentajia, kuin kortteja pokerissa. Rokissa vaihdetaan toimitusjohtajia, kuin kortteja pokerissa ja aina käsi huononee.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
Haluan vielä jatkaa edelliseen viestiin. Rovaniemen kaupunki satsaa huomattavan rahasumman ”Lätkässä Lappiin-projektiin”. Tämä hemmetin lappeenrantalainen tulee esiin ensimmäisiä kertoja istumalla Lapin Kansan sivulla sivuroolissa autokauppiaiden Pörhön ja Junnon kanssa ja ilmoittaa myyneensä 20 prosenttia RoKista.
Vaikka Rokissa onkin ollut välistä aika sekaista niin alkaa nämä sinunki tekstit menemään jo aikamoiseen riidan lietsontaan. Aihe kun aihe niin Elina se täällä on ensimmäisenä nousemassa barrikaidelle ja kun muut alkavat seurata niin katoaa hiljalleen taka-alalle. Hohhoijaah.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Aihe kun aihe niin Elina se täällä on ensimmäisenä nousemassa barrikaidelle ja kun muut alkavat seurata niin katoaa hiljalleen taka-alalle.
(R)Aamen. Omassa päässäni vähän miettinyt myös samaa että tuntuu olevan pari asiaa joihin RoKi kompastelee kaiken aikaa ja kaikkialla:

- Kallioniemi
- Pörhö
- Junno
- Oulun Kärpät

Oli juttu mikähä tahansa niin noista neljästä löytyy jonkun mielestä se syy miksi RoKi rämpii :)

Mitä katsojien budjetointiin tulee niin lienee ihan järkevä budjetointi ollut RoKilla niiden suhteen. Tietty mitä enempi katsojia tulee sitä enempi tulee myöskin kuluja. Astna Onen laskelmista puuttui ALV:n osuus joka lienee 8 % tässä tapauksessa. Siltikin katsojista pitäisi tulla mukavasti extraa kassaan.

Toisaalta jos seuralla on aikaisempia sitoumuksia hoidettavana niin saattaa olla että ylimääräinen raha mikä näistä katsojista on tullut menee niiden hoitoon.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Aihe kun aihe niin Elina se täällä on ensimmäisenä nousemassa barrikaidelle ja kun muut alkavat seurata niin katoaa hiljalleen taka-alalle. Hohhoijaah.
Olen kauhean pahoillani, jos pahoitit mielesi. Olen aina lukenut kirjoituksesi ja toisin kuin minun kirjoituksissani sinulla on ollut aina järkeä. Tarkoitukseni ei ole lietsoa riitaa, vaan saada aikaiseksi keskustelua. Minä olen usein väärässä, mutta kun minä haluan tuon Teemun Helvettiin täältä, niin en minä voi sitä alkaa paljon puolustamaankaan. Lisäksi kun RoKin tulevat rahat mitataan palstamillimetreinä, niin minäkin saan siitä hyvin, hyvin pienen osan RoKin hyväksi ja se lienee meidän molempien tarkoitus. Olen minä myös ensimmäisenä nousemaan barrikaidelle silloin, kuin asiat menevät hyvin, mieti Kukkolaa. En minä kuule taka-askelia ota siitä saat olla varma. Naisella on vain kuun kiertoon liittyviä asioita joita miehet ei ikinä ole ymmärtäneet , eikä tule ikinä ymmärtämään. Pyytäisin sinulta listaa Teemun toteutuneista onnistumisista.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Sorry TeroK! En tosiaankaan tarkoittanut pyytää listaa Teemun aikaansannoksista, vaan jos kertoisit edes yhden, niin olisin tyytyväinen ja peruisin kaikki pahat puheeni. Kyllä se Kukkola keväällä näyttää missä suunnassa kaakko on.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Tuamas

Jäsen
Onpahan jopa Raumaa nurkkakuntalaisempaa tämä Rokin faniporukka, toivotan näin joulun kunniaksi jaksamista seurajohdolle.
Lienee Mestiksen v-mäisimpiä paikkoja toimia seurajohdossa, ainakin niin paljon tulee mieleen Rauman toiminta, jossa seurajohto on niin kovan paineen alla, ettei edes monessä suuryrityksessä.
 
Åja.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Onpahan jopa Raumaa nurkkakuntalaisempaa tämä Rokin faniporukka, toivotan näin joulun kunniaksi jaksamista seurajohdolle.
No, ei kai missään ihan niin nurkkakuntalaisia olla kuin Raumalla? Itse olen ollut laittavinani merkille, että Jatkoajan keskusteluissa yleensäkin monet kirjoittajat saavat sormensa näppäimistölle vain, kun on jotain negatiivista sanottavaa. Tuntuu että suomalaisissa on paljon semmoisia, jotka eivät ole onnellisia elleivät asiat ole huonosti. RoKinkin palstalla näkee välillä että erovaatimukset tai haukkuminen on varmin tapa saada keskustelua aikaan. Mutta samanlaista se mielestäni on joka puolella palstaa.

Itse seuran taloudesta on vähän vaikeaa sanoa missä mennään. Näyttää että budjetti ollaan onnistuttu tuplaamaan ei vaan menojen osalta vaan myös tulojen puolella. Jälkimmäinen on kuitenkin huomattavasti vaikeampaa. On luonnollista, että aikaisemmin taloutta ei ole päätoimisen henkilön puuttuessa hoitaa ammattimaisesti, ja vaikeuksia on varmuudella ollut ihan vaan vanhojen asioiden selvittämisessä. Talouden osalta näyttää kuitenkin että syyskauden suoritus on ollut parempi kuin urheilullinen tulos kentällä. Mutta vasta kauden loputtua voidaan tehdä lopulliset johtopäätökset.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
RoKin talous rapakunnossa!

Nostetaanpa tätä ketjua ylös nyt, kun asia on ajankohtainen. Tämän päiväisessä Lapin Kansassa oli artikkeli RoKin taloudesta, näköjään joku on tuosta jutusta jo kuvankin nettiin laittanut, joten pistetäänpä suora linkki kyseiseen artikkeliin-> http://img443.imageshack.us/img443/4104/rokintalousrapakunnossa.jpg Kyseisessä artikkelissa myös Toimitusjohtaja Teemu Kallioniemen kommentit taloudesta.

Vihdoinkin selvisi nuo vanhojen velkojen osuus, joita 184k€, lisäksi Oulun käräjäoikeus tuomitsi RoKin maksamaan Pomille erääntyneinä vuokrina 44 408
euroa ja oikeudenkäyntikuluina 7800 euroa= ~52k€. RoKi valitti tuosta päätöksestä Rovaniemen hovioikeuteen. Siellä asia käsiteltänee loppuvuodesta. Ei siis RoKi joudu erääntynyttä vuokraa maksamaan heti, taktinen siirto kyseessä?

Artikkelissa todetaan myös, että RoKin ja Rovaniemen yhteinen markkinointikampanja meni kiville toissapäivänä. Kaupunki oli myöntänyt 200 000 euron EU-hankkeelle omarahoitusosuuden, mutta Lätkässä Lappiin sai pakit päärahoittajaltaan Lapin liitolta jo ennen lopullista käsittelyä. (Lätkässä Lappiin -projektista on myös kirjoitettu tässä ketjussa aiemmin, nyt se siis kaatunut)

Taitaa asia olla niin, että RoKi pelaa ylihuomenna alkavissa Mestiskarsintasarjassa myös tulevaisuudestaan seurana, olettaisin, että voi olla konkurssi aika lähellä, jos Suomi-Sarjaan tulee takaisin lähtö. Vai maksaako 30 prosenttia yhtiöstä omistava Seppo Kukkola viulut omasta pussistaan? Velkasaneeraus on tietysti myös mahdollinen.
 
"Toivottavasti Sveitsi voittaa että saadaan nää ex-Neuvostoliiton satelliittimaat ulos pudotuspeleistä" Tamminen Innsbruckissa 9.5.2005

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Taitaa asia olla niin, että RoKi pelaa ylihuomenna alkavissa Mestiskarsintasarjassa myös tulevaisuudestaan seurana, olettaisin, että voi olla konkurssi aika lähellä, jos Suomi-Sarjaan tulee takaisin lähtö. Vai maksaako 30 prosenttia yhtiöstä omistava Seppo Kukkola viulut omasta pussistaan? Velkasaneeraus on tietysti myös mahdollinen.
Nuo kaikki yllä olevat lienevät mahdollisia. Suomi-Sarjaan lähtö on pitkä prosessi, jos tämä sotku halutaan saada pois päiväjärjestyksestä. Menee useita vuosia ennen kuin velat on maksettu, jos niitä saa Suomi-Sarjassa maksettua koskaan. Konkurssi on ehkä nopein, mutta raastavin ratkaisu. Ei kai sitäkään kannata pelätä. Onhan mestiksessä nytkin joukkueita, jotka ovat konkurssin aikoinaan tehneet ja siitä selvinneet. Ei Sporttikaan tule kartalta häviämään vaikka kupit tekisivätkin keväällä. Oulusta päin voisi myös kysellä kokemuksia konkurssin tekemisestä ja Junnollahan on itsellä KalPasta neuvoja annettavana. On näitä konkursseja tehty ennenkin ja tullaan tekemään tulevaisuudessa. Kukkola voi varmaankin lunastaa koko lafkan itselleen ja pelastaa yhtiön, mutta on sen verran kova ja järkevä liikemies, että voi aivan hyvin myös antaa lafkan mennä nurin, ei se häneltä yöunia vie. Velkasaneeraus on myös vaikea toteuttaa, mutta vaihtoehto sekin.

Nyt on vain katsottava eteenpäin, mutta vasta karsintojen jälkeen. On tässä vaiheessa turha katsella peräpeiliin, koska se ei enää auta. Ainahan voi spekuloida, että jos EU-rahat, jos Kärppien osakerahat ja jne. jos, jos ja jos, ei sellaisia rahoja voi jakaa, joita ei ole koskaan ollut olemassakaan. Tässä kuussapa selviää ainakin millä sarjatasolla pitäisi ensi kaudella pelata. Oy:n hallitus tekee varmaankin karsintojen jälkeen päätöksiä. Toivottavasti ovat oppineet sen, että tiedottavat niistä päätöksistä asiallisesti ja rehellisesti, niin kyllä meiltä faneilta löytyy myös tukea, eikä pelkkää puukkoa, olivatpa päätökset millaisia tahansa.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Verottaja vaatii Rokilta 8300 euron saatavia (lähde: Taloussanomien protestilista).

Roki lähti sarjaan 1200 katsojan keskiarvotavoitteella per peli, ja tämä tavoite ylitettiin noin 500 katsojalla. Jos keskimäärinen lipunhinta on 10 euroa, on joukkue tehnyt yli 100 000 euroa plussaa pelkästään pääsylipputuloilla.

Toimitusjohtaja Kallioniemi voisi hieman selventää, mitä näillä rahoilla on tehty?
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

d00b

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toimitusjohtaja Kallioniemi voisi hieman selventää, mitä näillä rahoilla on tehty?
Voisihan Kallioniemi varmasti asiaa selventää, mutta turha häntä asiasta syyttää, eihän hän ole ehtinyt seurassa kauaa edes toimia. Muutenkin näitä RoKin ketjuja on ollut hauska lukea, kaikki tuntuu seurassa olevan Kallioniemen vikaa...
 
"Viisas mies janoaa kysymyksiä, ei vastauksia"

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Voisihan Kallioniemi varmasti asiaa selventää, mutta turha häntä asiasta syyttää, eihän hän ole ehtinyt seurassa kauaa edes toimia. Muutenkin näitä RoKin ketjuja on ollut hauska lukea, kaikki tuntuu seurassa olevan Kallioniemen vikaa...
Osa syyttää Kallioniemeä mielestäni liiankin rankasti, vois miettiä mitä kirjoittelee, etteio ala sitten jälkeenpäin kaduttamaan. Kallioniemi ei luultavasti istu sen kirstun päällä pelkästään yksin, taitaa olla enimmäkseen hallituksen porukkaa, jotka sen kirstun päällä hyppelee. Hoidetaan karsinta kotiin ja odotetaan seuraavaa tilinpäätöstä, jospa se aurinko valaisee hieman tätäkin kaupunki pahaista. Ainakin nyt kun katsoo ikkunasta ulos, niin on niin komia auringon paiste
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllähän se niin on että nämä raha-asioiden sössimiset on tehty jo aikaisemmin, kun Kallioniemi Rokiin tuli. Siinä Ellu on oikeassa että eihän tässä mitn näkyvää ole Kallioniemi vielä saanut aikaiseksi, mutta onhan tämä lyhyt näköistä homma jos kauden aikana viikon välein vaihdetaan tj:tä. Toinen missä Kallioniemi meinasi tehdä todella ison virheen oli tämä Kärppille "annettavat" osakkeet. Näin maallikon päähän ei sovi ajatus että lippurahat olisi mennyt Kärpille joilla se olisi sitten ostanut osakkeet, WHAT? Tässä Junno yritti "pissata" silmään ja kaukana ei ollut että hanke olisi onnistunut. Jotenkin edes hyväksyttävää olisi ollut että Junno olisi tullut paksun tilipussinsa kanssa ja maksanut kovaarahaa sen osakkeiden verran ja sitten vielä ystävyysottelusta tulleet rahat olisi kilahtanut Rokin kirstuun. Tässäkin olisi ollut vaaranpaikat, että jossain vaiheessa olisi Kärpät lisännyt omistajaoikeutta ja oltaisiin sitten todellinen farmiseura.
 
Viimeksi muokattu:
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Sparta

Jäsen
Jotenkin edes hyväksyttävää olisi ollut että Junno olisi tullut paksun tilipussinsa kanssa ja maksanut kovaarahaa sen osakkeiden verran ja sitten vielä ystävyysottelusta tulleet rahat olisi kilahtanut Rokin kirstuun. Tässäkin olisi ollut vaaranpaikat, että jossain vaiheessa olisi Kärpät lisännyt omistajaoikeutta ja oltaisiin sitten todellinen farmiseura.
Huonoa bisnestä. Miksi Kärpät antaisi potentiaaliselle kilpailijalle ilmaista rahaa? Minkäänlaista tuottoahan tälle sijoitukselle ei varmasti tulisi.

En muuten edelleenkään usko, että tavoitteena oli tehdä RoKista farmiseuraa. Hokin kanssa on ollut jo pitkään yhteistyötä ja edelleen se on itsenäinen seura. Lisäksi Suomessa kun pelaajia ei voi siirrellä paikkakunnalta toiselle ilman pelaajan suostumusta, niin jos ajatellaan että joku joukkue olisi todellinen farmiseura niin sen pitäisi olla samalta paikkakunnalta, ei napapiiriltä.
 

sinitonic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki hockey
Huonoa bisnestä. Miksi Kärpät antaisi potentiaaliselle kilpailijalle ilmaista rahaa? Minkäänlaista tuottoahan tälle sijoitukselle ei varmasti tulisi.
Olen samaa mieltä, miksipä kärpät antaisi rokille ilmaista rahaa? Siksi ihmettelen vieläkin tuota kuviota että mitä hyötyä olisi ollut tästä ns. haasteottelusta RoKille? Siinähän Kärpille ilmaiset rahat RoKin kassaan olisivat tuoneet RoKin kannattajat Kärppien bussilipun hinnalla. Tuottoa olisi tullut Kärpille minimaalisen saneluoikeuden verran 20% joka sekin tippui päivässä Kallioniemen selityksineen alle 10% omistukseen. Eli ei mitään? Huonoa bisnestä RoKin puolelta.
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Tuottoa olisi tullut Kärpille minimaalisen saneluoikeuden verran 20% joka sekin tippui päivässä Kallioniemen selityksineen alle 10% omistukseen.
Huvittavaa tuossa on nimenomaan se, että tuo alle 10% tuotiin julkisuuteen (Junno taisi asiasta mainita) vasta sen jälkeen kun matsi oli peruttu. Ennen sitä oli puhetta 20% osuudesta.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

pavol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi, SoPa
Huonoa bisnestä. Miksi Kärpät antaisi potentiaaliselle kilpailijalle ilmaista rahaa? Minkäänlaista tuottoahan tälle sijoitukselle ei varmasti tulisi.
Potentiaalista kilpailijaa millä aikavälillä? Kyllä bisnestä voi tehdä rahasijoituksella silläkinlailla että vetää massit pois jossain vaiheessa.

On aikalailla korkealentoista kuvitella, että Roki olisi ollut edes kärppien rahoilla kilpailija Kärpille veilä kymmeneen vuoteen. Uskon että tässä oli ns. lyhyen aikavälin tuottotavoite enemmän kiikarissa.
 
Faeces ferrum cambiare!

10

Jäsen
Siksi ihmettelen vieläkin tuota kuviota että mitä hyötyä olisi ollut tästä ns. haasteottelusta RoKille? Siinähän Kärpille ilmaiset rahat RoKin kassaan olisivat tuoneet RoKin kannattajat Kärppien bussilipun hinnalla.
Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää? RoKi olisi saanut lisää rahaa toimintaansa koska kaikenmaailman osakeannit + muut eivät ole sitä tuottaneet. Mutta koska nämäkään rahat eivät olisi RoKin velkoihin riittäneet niin Kärppiä haluttiin sitouttaa toimintaan myös jatkossa. Tämän lisäksi muutama lappilainen yritys olisi lähtenyt mukaan RoKin tukijaksi mutta ne edellyttivät Kärppien mukana oloa.
 

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
Minulla on jäänyt hiukan epäselväksi tämä RoKin talous. Voisiko joku kertoa tiivistetysti: mikä taloustilanne on RoKilla, onko tappiolla? Onko koko pohjoinen Suomi tukemassa vai onko vain pieniä ja yksittäisiä sponsoreita? Onko Rokin taloustilanne menossa kohti parempaa lähitulevaisuudessa, ainakin, jos RoKi jatkaa Mestiksessä ensi kaudella?
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
mikä taloustilanne on RoKilla, onko tappiolla? Onko koko pohjoinen Suomi tukemassa vai onko vain pieniä ja yksittäisiä sponsoreita? Onko Rokin taloustilanne menossa kohti parempaa lähitulevaisuudessa, ainakin, jos RoKi jatkaa Mestiksessä ensi kaudella?
Ei tuosta taloustilanteesta tiedä tarkalleen kai kukaan. Sen verran ristiriitaista tietoa on ollut ilmassa. Kallioniemikin luuli Rokin tilan olevan kunnossa, kun hän syksyllä tuli Rovaniemelle, mutta nyt ei ole enää aivan varma asiasta. Nykyisten havaintojen perusteella velkaa on 250k – 300k + tietenkin meikkipussillinen sellaisia velkoja mitä ei ole tuotu julkisuuteen ja siitä pussistahan saattaa löytyä mitä vain. RoKia tukee paljon pieniä firmoja ympäri Lappia. Lukumäärä on suuri. Tulevaisuus näyttää sitten miten käy. Hovioikeudessakin ratkeaa vuoden lopulla reilun 50k:n mälli, luultavasti tulee maksuun, mutta enpä minä ole tuomari. Jos RoKi pelaa Mestiksessä, niin se 150.000 euron osakeanti pitää saattaa loppuun, niin tase tulee kuntoon. Suuria kysymyksiä onkin sitten joukkueen kokoaminen, koska näyttää, että yleisön kiinnostus alkaa vajota jo nyt, kun ollaan rämmitty tämä kausi. Jos ensi kauteen lähdetään samantasoisella joukkueella, niin yleisötulojen osalta voitaneen budjetti puolittaa tämän kauden toteutuneeseen nähden. Ei RoKin tilanne mahdottoman huono ole, vaan sen suunta on saatava kääntymään. RoKi kuuluu varmaankin keskikastiin velkoinensa Mestiksessä. Ei nuo RoKin velat ole voittamattomia, mutta ei ne enää saisi kovin kasvaakaan. Toivoa on ja uskoa, sekä johdolla paljon kokemusta miten ei saa tehdä. Odotellaan vaan ”Jeesusta”, joka tulisi ja sanoisi, että miten pitää tehdä.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Nykyisten havaintojen perusteella velkaa on 250k – 300k + tietenkin meikkipussillinen sellaisia velkoja mitä ei ole tuotu julkisuuteen ja siitä pussistahan saattaa löytyä mitä vain.
Hovioikeudessakin ratkeaa vuoden lopulla reilun 50k:n mälli, luultavasti tulee maksuun, mutta enpä minä ole tuomari.
250k-300k? Jos en väärin muista, niin lehdessä olevan tekstin mukaan viimeisimmässä tilinpäätöksessä velkaa olisi vajaat 200k sis. tuon yllä mainitsemasi hovarin 50k mällin. Tuo 250-300k on aivan liian paljon, jonkinlainen taso mustamaalaamisen suhteen ja kaikenlaisen negatiivisen palautteen kanssa oltava.
Tämä kausi on kaiken järjen mukaan positiivinen, tai no, mistä mie tiedän koko tilanteesta, enhän ole talousnero enkä ole Rokin toiminnassa mukana, kuten jotku näistä "tietäjistä" on/luulee olevansa
 
Viimeksi muokattu:
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy