Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

RoKin talous

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 21.04.2009 klo 17.31.

 1. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Hyviä ideoita, Jupiter! En tiedä sitten, että onko pätäkästä pulaa, mutta rahaa tarvitaan aina lisää. Itse ehdottaisin erilaisia otteluiden yhteyteen järjestettäviä oheistapahtumia, joilla saataisiin helposti reipas 500 henkeä katsomoon koko loppukaudeksi. Kaikille se itse peli ei ole tärkeintä. Kaikki eivät myöskään mene erätauolla makkaralle ja kaljalle, saati nortille. Suuri osa möllöttää vittuuntuneena katsomossa ja katsoo jääkoneen unettavaa pyörintää näppäillen samalla muodon vuoksi kännykkäänsä. Tässä olisi sauma viihdyttää yleisöä myös erätauoilla. Vantaalla on ollut mm. fresbeenheittoa jne.. Kaikki tällainen oheistoiminta koukuttaa mukavasti ihmisiä..
   
 2. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Oi niitä aikoja, kun minäkin olin nuori. Rokilla oli aikoinaan Saarenkylän hallissa KOFF- kisa. Ilmeisesti oli matkittu HIFK:lta, mutta se toimi erittäin hyvin. Nyky mainossäännöillähän ei voi tällaista järjestää. Toisaalta, jos tynnyriin pantaisiin vaikkapa 1.000 euroa rahaa, niin se voisi toimiakin. Toisaalta taas voisi syntyä kärhämää halliyhtiön kanssa, koska yleisö istuisi erätauotkin vain katsomon penkeillä, eikä joisi kaljaa, kahvia ja söisi makkaroita. Lapin Kansan mukaan tästä ei olisi pelkoa, koska myynnin hoitaa rovaniemiläinen kunnallispolitiikko Jaakko Puolakka, jolla ei ole halliyhtiön kanssa mitään tekemistä, paitsi että on sen puheenjohtaja. Ovat kohta käräjillä, mutta ei se mitään Rokiin vaikuta, koska ei sieltä myynnistä Rokille mitään heru. Eli suo siellä ja vetelä housuissa. Siis en suosittele minkäänlaista oheistoimintaa, koska silloin joutuu vastakkain koko Lappia hallitsevan puolueen kanssa. Nyt lähti Ellun järki ja meni politikoinniksi, vaikka olen puolueeton ja aina äänestänyt RKP:tä.
   
 3. Nile Jäsen

  Lainaus:
  Tosiasiahan on että hallin ravintola-palveluista vastaa Areena palvelut Oy, eli Hapero.
   
 4. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  On sinulla vaan ihmeellisiä tosiasioita?
   
 5. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Jatkaisin vielä edellisestä. Lapin Kansan mukaan edessä on käräjät. Lappi Areena tuottaa tappiota niin pienille kuin suurillekin osakkaille. Suurin osakas olen minä eli Rovaniemen veronmaksaja. Pyörittääkö Areenalla joku businesta minun rahoillani? Vastaus pyöritää, koska mikään liikeyritys ei voi pyörittää businesta, jos se ei tuota voittoa. Imagollisesti tämä asia on tärkeä Rokille, koska jos veronmaksajat joutuvat tukemaan Rokia samalla tavalla kuin RoPSia, niin ollaan hakoteillä. Tämä menee niin monimutkaiseksi, että minä en ymmärrä. Ratkaiskoon sen käräjäoikeus. Pääasia on kuitenkin, että jätetään nuo erätauoilla olevat oheistoiminnat toteutumatta, koska jos se karsii ravintolatoiminnan tuloja, niin jääaikamaksuina se kuitenkin kuitataan.
   
 6. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Se on totta, että Areena tuottaa tappiota. Mutta ihmettelen sitä, että pitäisikö sen oikeasti tuottaa kauheasti voittoa. Vieressä palloiluhalliin pääsee ilmaiseksi potkimaan, eikä pallohalli tasan varmasti tuota voittoa, joskin ei kulutkaan kauheat ole. Kiekkojunnujen vanhemmat kustantaa areenalla saman 124€ tunti kuin muutkin käyttäjät. Meinaan ei kohdella eri lajien harrastajia ihan samalla tavalla. Kyllä mielestäni kaupunki saakin tuottaa palveluja veronmaksajille, ja kyllä tuossa hinnassa aletaan olemaan jo kipurajalla. Jos yhtiö silti tuottaa tappiota, niin tuottakoon sitten - sen verran jääharrastaminen sitten veronmaksajille maksaa.

  Eikös muuten käräjöimisen syy ollut, että lautakunta ei pääse ilmaiseksi aitioon seuraamaan tapahtumia? Todella hienosti kaupunki kannustaa kiekkoa harrastamaan. Kyllä RoKin pussistakin ihan tarpeeksi tuetaan yleistä jääharrastusta. Monessa paikassa on varmasti halvemmat hallivuokrat.
   
 7. Lainaus:
  Minä taas toivoisin, että pubin puolella vois kattoa matsia töllöstä, niin ei tarttis erien ajaksi keskeyttää kaljan juontia. Sauna-aitiotakaan ku ei raski joka matsiin vuokrata. Reippaammat ihmiset voipi tietenki heitellä vaikka saappaita erätauoilla jos meinaa varttitunnissa tylsistyä.
   
 8. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Joskus kauan kauan sitten juttelin erään Liigapomon kanssa, muistaakseni Kuopiossa Suomi-Ranska ottelussa (miehellä ei ollut kovin jämerä leuka). Hän sanoi, että se on aivan turha järjestää mitään oheisohjelmaa, jos joukkue ei pärjää. Menestyvä joukkue on se joka jääkiekko-otteluun väen tuo. Oheisohjelmaa voi silloin järjestää, jos joukkuekin pärjää. Voisiko yhteenvetona todeta, että ei järjestetä mitään hauskuutta otteluun ennen, kuin saadaan jäältä entiset pellet katsomoon.
   
 9. jupiter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pohjolan joukkueet
  alennusmyynti

  Palaan vielä tähän ehdottamaani kausarialennusmyyntiin. D-team näyttäs jo toteuttaneen oman erikoistarjouksensa lopuista runkosarjan peleistä tarjoten loppuja matseja 100 € hintaan. Siellä tuntuu kahiseva kiinnostavan.

  Eikö olisi täälläkin hyvä varmistaa riihikuivan euron siirtyminen kassaan. Saatas ehkä Rokin epävarmoista peliesityksistä kriittisimmin suhtautuvat istumaan katsomossa runkosarjan loppuun ja ainakin se kahiseva talteen pelituloksista riippumatta. En itse kyllä jättäisi kausarialea käyttämättä, jos asia olisi päätettävissäni. Toivon mukaan ehdotus toteutuu.
   
 10. pavol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, RoKi, SoPa
  Lainaus:
  Eikös tämä oo aikalailla yleensä tapanakin? Että loppukaudesta kausarin hinta laskee automattisestihkosti? Pitäis olla.
   
 11. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Mikä se todellinen taloudellinen tilannen tällä hetkellä on? Vahvistusten hankkiminen kaatuu ilmiselvästi liian kovaan hintalappuun. Onko näin, että jokin aika sitten lehdessä kehuttu pelaajabudjetti on sijoitettu erinäisiin juokseviin kuluihin jne.?

  Pelireissuthan vievät nykyään tunnetusti paljon pätäkkää. Se on ollut tiedossa jo keväällä. Onko siellä tullut lapsen tason matemaattisia virheitä niinkin selkeissä asioissa kuin näiden reissujen budjetoinnissa ja nyt niitä rahoja kaivetaan joukkueen menestymisen kustannuksella väärästä pinosta?

  En oikein ymmärrä... Onko Rokilla vielä vanhoja velkoja, joita yritetään maksaa nyt mm. ylitetyn katsojakeskiarvon voimin..? Joku asioista jotakin totuudenmurusia tietävä voisi hieman valaista tilannetta. Jos ei lehdessä, Rokin sivuilla tai täällä jatkoajassa, niin vaikka Rumpaliryhmän vieraskirjassa. Kiitos!
   
 12. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  En tiedä luetaanko palstaa vai onko vain terve järki voittanut. RoKin kausarin saa omakseen loppukaudeksi 95-105 €:lla riippuen katsomosta. Olisihan tuo eteenpäin jos vaikka satakin kausaria vielä saataisiin myytyä.
   
 13. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Markkinointiprojekti

  Ymmärsikö joku tuota Uusi Rovaniemi-lehdessä ollutta juttua kaupungin ja RoKin markkinointiprojektista? Jos nyt käsitin oikein, niin RoKi olisi saamassa yhteensä n. 100 000€, jotta markkinoi kaupunkia? Ja ensikaudella vähän enemmän? Pitääkö osalla summasta oikeasti tehdä jotain muutakin, kuin painattaa paitoihin uusi mainos, vai riittääkö että ollaan mahdollisimman paljon mediassa esillä esim uusien pelaaja hankintojen kautta? Semmoisen kuvan jutusta sain, mutta voiko moista joulua käydä kenellekkään?
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2009 klo 14.09
 14. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Voi varmaan käydäkin, jos lappilaiset osaisivat käyttää EU:ta yhtä hyvin kuin italiaanot. Otetaan rahat pois, kun niitä on saatavilla. Tuolla rahalla saisi kyllä ehkä hankittua jo muutakin kuin mestaruustason housut näkösille. Toivotaan, että hanke menee EU:n osalta läpi.
   
 15. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Rahalle olisi kyllä varmasti käyttöä. Sopii toivoa, että Lapin TE-keskuksella on ylimääräistä EU-rahaa jaettavaksi. Eiköhän sillä ole, sillä ainahan EU-rahaa on. Saa sitten nähdä mitä velvoitteita EU-rahoitus toisi. Voi esim olla, että pitää työllistää yksi markkinoija. Siinäkään raha ei menisi hukkaan. Mutta katsotaan nyt, RoKilla ei ole oikein ollut tuuriakaan viimeaikoina sopimusasioissa. Jospa tämä kuvio sentään onnistuisi.
   
 16. jupiter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pohjolan joukkueet
  porkkanaa porkkanaa

  Hyvä, hyvä Roki nyt niitä kausikortteja saa päivitettyyn hintaan. Vieläkö saataisi hiukan kamppanjaa ja porkkanaa mukaan niin eiköhän niitä porukat hanki.

  Porkkanana voisi olla vaikka kaikkien kaudella 2009-2010 kausikortin lunastaneiden kesken arvottavat esim.5 kpl. ensikauden kausikortteja. Tai vaikka sauna-aition arvonta johonkin jäljelläolevaan matsiin. Entä miltä kuulostaisi arvontavoitto johonkin tunturikohteseen viikonlopuksi. Mielestäni kausikortin lunastaneet pitäisi jotenkin huomioida, vaikka sitten näin arpatuuria hyödyntäen.

  Myyntityöhön myös voluumia vertailemalla hintoja, eli myymällä säästöjä. Vaikka näin. SÄÄSTÄ jopa 51€, OSTAMALLA loppuihin 13:sta kotipeliin KAUSIKORTTI hintaan 105€. Samalla osallistut arvontaan jossa huikeat palk.... Tästä se lähtee. Hitusen vaivaa myyntiin ja tulos on varmaan huikea. Ei muuta ku liukkaille jäille ja onnea myyntiin.

  Kaikki nyt ostamaan KAUSIKORTTEJA vaikka ennakkoon joululahjaksi. Mars, mars ostoksille!!!
   
 17. Tuljakov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, PaKa
  Lainaus:
  Kuulostaisi hyvältä varsinkin kun monilla on se tilanne, että ihan jokaiseen peliin ei välttämättä pääse, jolloin kausikortin ostaminen ei tunnu kovin järkevältä. Ja kun sitä korttia ei ole, niin tulee lähdettyä huomattavasti harvemmin ostamaan yksittäislippuakaan. Tuollainen lisävoittomahdollisuus voisi olla se ratkaiseva pieni juttu, joka kääntäisi järkeilyn tunteen puolelle. Erityisesti tuo sauna-aitio olisi loistava tärppi, koska se on jotain mistä tavallinen katsoja ei normaalisti maksaisi, mutta joka kuitenkin palkintona tuntuu hyvin houkuttelevalta.
   
 18. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  RoKi-Hokki

  RoKin sivuilla mainostetaan keskiviikon Hokki-peliä, Maccaronen kuva tämän päivän reeneistä laitettu ilmoitukseen vetonaulaksi. Selkeästi RoKi pyrkii markkinoimaan peliä Mattin komeiden pensseleiden kautta! Hieno markkinointikikka! Eiköhän iso kanukki tuo muutaman lisä euron RoKin kassaan!
   
 19. pavol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, RoKi, SoPa
  Lainaus:
  Laittaisivat vielä alkulämpille jokaiselle ukolle tekoviikset ja pularit niin ois ihan pällikköjuttu. Ja vaikka johonki logoon sille hahmolle räkäjarrut.

  Vähän niinkuin näin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2009 klo 17.17
 20. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Kärpät ja RoKi yhteistyöhön

  Meni lounassämpylä keuhkoon kun luin uutisen RoKin sivuilta!!!
  "RoKin osakepääomaa nostetaan 8 000 eurosta 150 000 euroon. Haasteottelun avulla Kärppien osuus on tarkoitus saada vähintään 20 prosenttiin."

  Juha Junno sanoo että haluavat tulla auttamaan RoKia tällä yhteistyöllä? No ihan purematta en tätä niele! Ei siinä mitään, sama se mulle kuka sen puulaakin omistaa, mutta paha pelko on perseessä että tästä vielä kehkeytyy joskus hamassa tulevaisuudessa farmisopimus ja se ei ole hyvä se, sen jälkeen RoKi ei ole enää RoKi! Ois kai tuon 20% saanu kaupattua vaikka jollekkin muullekkin, jos osakkeen hinta kerran on 10 euroa niin olisin toki itsekkin voinut investoida vaikka 20 osakkeeseen jos olisin tiennyt ennen tätä, ja varmaan olisi moni muukin.

  “Haastamme kaikki lappilaiset kiekkofanit yksityishenkilöistä yrityksiin ja yhteisöihin mukaan tähän projektiin. Osallistuminen onnistuu ostamalla lippu haasteotteluun”.
  Näin kertoo Junno RoKin sivuilla! Minä en tätä yhteistyötä Kärppien kanssa kannata, joten en myöskään mene katsomaan kyseistä ottelua.
   
 21. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Tästähän saadaan mielenkiintoinen keskustelu!
  Pari huomiota kirjoitukseesi:
  -Miksi Junno ei haluaisi auttaa tai olla mukana? RoKin rahojen perässäkö hän on? Tuskin. Oma etu Junnolla on varmasti mielessä, mutta se ei kuitenkaan poista mahdollisuutta RoKin toiminnan kehittämisestä.
  -Miksi RoKi ei ole enää RoKi? Miten tilanne tulee näkemyksesi mukaan muuttumaan? Oman kylän pojathan täällä ei ole pelannut aikoihin ja miksi edes sen pitäisi olla jokin itseisarvo. Omilla pojilla voidaan pelata Lappiliigaa.
  -Tuo 20% tee Kärpistä vielä mitään suuromistajaa, jäävät vähemmistöön. Ja kuinka monen uskot olleen valmis laittaamaan 200€ kiinni RoKin osakkeisiin? Jo tuohon Kärppien osuuteen olisi vaadittu 150 kaltaistasi. Ja mikä sen parempaa: kerää se 200 kannattajan posse jolla ostatte 30% osakkeista! 225€ per lätty! Ei ole vielä myöhäistä jos uskot sen olevan realistista.
   
 22. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Lainaus:
  Aivan, oma etu kuten sanoitkin. Äiti teresa on kuollut ja Junnosta tuskin tulee seuraajaa hänelle.

  Lainaus:
  Sitten JOS tulee farmisoppari, niin RoKin nimen voi samantien muuttaa niiksi paljon puhutuiksi jämäkärpiksi, oman kylän pojilla tätä ei pysty pyörittämään, mutta omalla joukkueella pystyy. Jos täällä heiluu kauden aikana pariakymmentä A-junnu kärppää niin ei se ole enää RoKi.

  Lainaus:
  No se ei varmaan ole mun homma kerätä sitä porukkaa, mutta oman osuuden voin laittaa likoon, ja kyllä, se on täysin realistista, ei ole suurensuuri tuo summa.
   
 23. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  En tiedä Junnosta ja tämän takia tuolla toisessa ketjussa tästä puhutaankin. Miksi seurasta annetaan miltei ilmaiseksi neljännes pois? Kerro minulle miksi Kärpät tai Junno eivät anna suoraan näitä lipputuloja RoKille, jos ovat liikkeessä vaan RoKia tukeakseen?

  Lainaus:
  Sinä taidat kuulua näihin uuden polven kannattajiin eikä siinä mitään, mutta tehdäänpä nyt pari asiaa selväksi heti kättelyssä. Minä menen hallille katsomaan sitä rovaniemeläistä jääkiekkoseuraa, jonka perinteet ovat lähteneet Lapparilta. Tällä hetkellä sitä edustavat Juho Joona, Vesa Inkeröinen, Henri Fomin, Ilari Sainio, Matti Kangas ja miltei koko valmennus, joukkueenjohto ja huoltoporras. Pohjalainen, Haipus, Järvitalo ja muutama muu tulevat seuraavaksi, koska he ovat olleet mukana nostamassa tätä seuraa nykyiselle tasolle ja ovat minun kirjoissa pitkän linjan rokilaisia. Varsinaisia kasvatteja siellä saisi olla paljon enemmän ja toivon mukaan siellä onkin ensi tai sitä seuraavalla kaudella Iivaria, Alannetta, Kokkosta ynnä muita junnuista joskus nousevia. Pointti on siinä, että sillä on merkitystä, oikeastaan muulla ei olekaan merkitystä, jos tässä ei haluta kuolla kunniakkaan RoPSin nimellä kulkevan ulkomaalaisten paikallisen palloseuran kaltaiseksi avustusjärjestöksi.

  Omilla pojilla ei koota koko joukkuetta, mutta heidän täytyy säilyä tämän toiminnan tärkeänä osana, koska toisin kuin sinä monet tulevat katsomaan tämän joukkueen lappilaista identiteettiä ja siitä se kannatus ja kiinnostus kumpuaa. RoPS on tämän kadottanut ja samaa virhettä RoKin puolella ei saada tehdä. Ennen identiteetin kadottamista tämä seura saa minun puolesta vaikka pudota takaisin sinne suomisarjaan.

  Lainaus:
  Minä laitan.

  Lainaus:
  Teetkö sinä samoin?
   
 24. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Eli nykyrosterissa on 5 RoKilaista joista 1 riittää muualla kuin 4-vitjassa. Jos puhutaan lappilaisesta identiteetistä ja lapprin perinteistä niin kyllähän passissa pitää lukea Rovaniemi tai pohjoisempana oleva paikka. Jos esim. Matti Makarooni pelaa 4 kautta RoKissa niin tuleeko hänestä se lappilainen identiteetti. Ei tule. Vertaukset tässä RoPSiin ovat aika turhia, silloinhan RoKissa pitäisi pelata 15 venäläistä ja tsekkiä. Kun huudetaan lapin OMIEN poikien perään ja kuinka sillä on kysyntää niin miksi ei Rebelsin pelissä ole edes 100 katsojaa? En toki laittaisi pahaksi jos meillä olisi pohjoisten paliskuntien joukkue joka porhaltaisi Mestiksen kärjessä. En vain usko siihen. Miten jos huoltajat olisivatkin yhtäkkiä junantuomia? Menisit kuitenkin kjatsomaan vaikka heidätkin toit esiin kun nuo lapin omat pelimiehet loppuvat kesken.

  Diili Kärppien kanssa perustuu puhtaasti rahaan. RoKin lompsa ei ole niin lyönnissä että sillä välttämättä turvattaisiin säilyminen sarjassa. Tällä yhteistyöllä pysytään pinnalla.

  Ja en nä RoKin osakkeiden ostamista sellaisena bisneksenä että ostaisin niitä. Nythän teitä on jo kaksi + rumpuryhmä. Enää 180 lisää. Ilmoitelkaa kun tuo 40000€ on kasassa niin pistän kulmabaarissa kaljat.

  Mutta kaikki tämä vailla sarvia ja hampaita. Hyviä keskusteluita joissa asioita pohditaan eri kanteilta. Kolikolla on aina kaksi puolta.
   
 25. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Ei tässä ole tarkoitus huutaa omien poikien perään, vaan peräänkuuluttaa sitä, mikä tekee tästä seurasta Rovaniemen Kiekon. 5 puhtaasti omaa kasvattia Mestisjoukkueen rosterissa on jo itsessään jotain sellaista mitä moni ei uskonut näkevän tässä kaupungissa. Kokkosen johtama valmennus- ja taustajoukkojen merkitystä sinä et varmasti ymmärrä, mutta minä kyllä sen tajuan. Toivottavasti moni muukin joskus. Ei pitänyt koskaan riittää mihinkään tämä kiekon perässä juoksentelu tässä kaupungissa, mutta niin siinä kävi ja ensi kertaa yli 15 vuoteen palloilutapahtuma veti tässä kylässä miltei 3500 katsojaa. Mestikseen RoKin on tuonut pääosin omista koottu ja täällä jalostettu runko. Sitä ei pidä koskaan unohtaa, koska se viime keväänä nähty kansanhuuma oli pitkälti sen ansiota. Tämän päälle pitäisi rakentaa ja kehittää junioripuolta samalla kun sarjapaikka vakiinnutetaan Mestiksessä. Yhtälö ei ole helppo muttei mahdotonkaan ja tämä sukupolvi, joka saa seurata tätä huumaa ja näitä pelejä areenalle tuo itsessään ne seuraavat RoKin mestispelaajat, jos tässä osataan tehdä asiat oikein. Niitä jamppoja pelaa nykyisin siellä Rebelsin riveissä ja niiden peleissä on muuten myös päälle sata katsojaa ;)

  Tärkeysjärjestyksessä tämän seuran lappilainen identiteetti on minulle se tärkein asia. Minä innostun eniten siitä, kun Fomin kaltainen pelaaja saa ensimmäisen syöttöpisteen kuin siitä, että Makarooni tulee tähän seuraan, vaikka toivon menestystä molemmille ja tietenkin RoKille. Muu kansa voi tässä kylän kaduilla mennä sekaisin näistä hyvin markkinoiduista vahvistuksista. Makaroonit kuitenkin menee ja tulee, mutta omien kasvattien nostaminen edustukseen vaatii työtä ja rohkeutta sekä monta onnistumista. Se on se haaste mihin täytyy myös panostaa.

  Lainaus:
  Totta sekin. Turhan halvalla se silti vaan menee.

  Lainaus:
  Täysin totta. Keskustelu avaa ovia ja tuo yleensä parempia vaihtoehtoja kuin alussa oli nähtävissä. Tulen joskus perimään sen kaljan yksin ;)