Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

RoKi Hockey 2018–2019 – playoffs, joko vihdoin?

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Snedo, 29.03.2018 klo 19.26.

 1. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Ei niin mutta tällä hetkellä tilannehan on vielä ihan valoisa ja siihen on realistinen odotus.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Siitä huolimatta ei tuo nyt kovin fiksulta tunnu, nykästä korttitalon alin kortti pois. Siinä saattaa käydä hupsusti.
  Toivotaan ettei käy.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Taitaapi vakiopelaajasopimuspohjassa olla defaulttina liigaoptio, eli useimmilla Mestis-pelaajilla on lupa siirtyä kesken kauden liigaan, jos saavat mahdollisuuden. Ja tuskinpa kovinkaan monella Mestis-seuralla olisi nykytilanteessa edes kovin suuria intressejä jarruttaa pelaajan menoa liigaan.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Off-topic tämän kauden osalta, mutta huomasin siirtolistalta Elias Klytseroffin siirtyneen Napapiirin Panttereihin pelaamaan Lappi-liigaa. Eliashan pelasi kolme kautta Mestistä ja ainakin minun mielestäni täytti oman paikkansa kokoonpanossa ihan kelvollisesti, mutta eikö sitten enää halunnut satsata kiekkoiluun niin paljoa mitä Mestis vaatii?
   
 5. Snedo Jäsen

  Olihan tämä tietyllä tavalla odotettavissa, niin hyvin Reijola on tähän asti pelit vetänyt, joten on näyttöpaikkansa ansainnut. Rokille massiivinen takaisku, Heikkinen pelannut tällä kaudella kokonaiset kaksi (!!) ottelua, joten pahasti nyt ollaan ammuttu itseämme jalkaan mv-peluutuksen suhteen. Pelaamattomuus ei voi olla näkymättä otteissa, vaikkakin pelasi hyvän Peliitat-pelin viime lauantaina. Mitäs sitten jos Heikkinen vedetään pystyyn niin että kypärä tärisee tulevana lauantaina. Ronkainen johdattaa meidät haamukopeilla 8 joukkoon keväällä?
   
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Nyt se on sitten Rokilla henkisen kasvun paikka, joka ukon pitää olla valmis ottamaan omalla-alueella mustelmia vastaa. Ja näin helpottaa vähän pelanneen MV työtä.
   
 7. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Onnea Rasselle liigalainasta. Kyllä se on ollut odotettua ainakin tässä osoitteessa, että tuolla pelivarmuudella ja torjuntamäärällä liigaportit avautuu viimeistään kauden loputtua. Vilho saa näytönpaikan ja hyvä niin
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Niin hienolta kuin näytti RoKin tämä kausi ja pudotuspelipaikkaa osasi jo pitää ulkpuolisena todennäköisenä. Perinteistä joulutauon sulamista ei ollut tullut - ja mikä tärkeintä, Immosen lätkä on kivan näköistä. Sitten tapahtuu tämä. Voimia Rovaniemelle, ei ole kiva tilanne, että paras pelaaja vain otetaan. Eiköhän RoKi jotain korvauksia saa ja kartoita maalivahteja aivan varmuudelta, mikäli Reijola vedetään kokonaan Hämptoniin. Toki en yllättyisi, jos RoKi saisi lainaveskarin jostain myös.
   
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Keskiviikon ja torstain multivatutus on hieman laantunut. Case Reijola on kyllä edelleen kaamea menetys meidän loppu kautta ajatellen ja jokaiselle osapuolelle tässä siirrossa high risk and low reward. Sen verran tämä vieläkin kaivelle että pakko vähän purkaa.

  Rassen kannalta tämä on tietysti iso näyttöpaikka, sitä ei kiistä kukaan mutta että niin.
  Täysin uusi joukkue, yhteisiä harjoituksia alla maksimissaan kahdet, todennäköisesti yhdet. Tänään jo maalissa vierasottelussa IFK:ta vastaan. Isot on saappaat kun HPK lähtee jahtaamaan pisteitä nuurteensööltinkavulta. Rassella edessä täysin uusi joukkue, pelitapa uusi, paikka ja helpoin vierasvastus ei ole heti vastassa. Ootin kyllä että Karjalainen hoitanee ekat pari peliä ja Rasse haistelee tunnelmaa mutta Pennanen ei tyhjiä odotellut vaan mies maalille. Onnistuessaan tänään valot kiiltää ja netti kirjoittaa. Unelma startilla saa jatkaa pelaamista mikäli vain itse haluaa ja jaksaa jo huomenna uudessa kotiluolassa. Markkina-arvo nousee kohisten kun Rollon kaamoksesta lennätettiin mies yhteen suurimmista ja valoisimmista saleista koko maassa. Onnistuessaan tässä kuukaudessa liigapahvi on ensi loppu kaudelle on varma HPK:hon ja optio ensikaudesta. Mutta siellä on myös se kolikon kääntöpuoli, alla hieno kausi kiistattomana ykkösveskana Mestiksessä ja Rokin tärkein pelaaja ylivoimaisesti ja pitkälti antanu joka ilta mahdollisuuen voittaa. Kuinka isot on prosentit onnistumiselle niinkuin edellä kirjottelin, tästä jos tulee raiskaus ja koppi ei tartu niin kesken kauden pahin mahdollinen tapahtuu. Joka näkökannalta katsottuna, saa varmasti uudenkin näyttömahdollisuuden kuukauden aikana mutta lähtökohta jatkoon on huono. Mestiksessä ja Liigassa yksi isoimmista eroista on henkilötaito, Liigassa maalintekotaito on todella paljon korkeampi. Kun Mestiksessä tarvitaan yhteen maalin iso määrä hyviä paikkoja niin vastaavanlaisista paikoista Liigassa kihahtaa. Nyt jos epäonnistuminen tulee niin Rassen tulevaisuuden näkymät Liigan suhteen on heikot. Rassen kannalta tämä kuukauden jakso on todella iso riski, MINUN mielestä olisi kannattanut pelata kausi loppuun täällä ja onnistuneen sekä ehjän kauden jälkeen katsoa ensi kaudella Liigan portit. Niinkuin Tamminen, Metsävainio, Salmela, Markus Jokinen, Oula Palve jne. jotka hyvien kausien jälkeen kirjoittivat sopparinsa ja ovat saaneet jatkaa myös siellä pelaamista. Ehjä kesä uudessa seurassa, paremmassa valmennuksessa ja joukkueen mukana on sata kertaa helpompi tapa aloittaa seuraavalla tasolla kuin tämä. Tottakai toivon joka solulla että Rasmus tänään onnistuu ja torjuu IFK:n nurin, meinasin jopa pelin katsoakki.

  HPK:lle tämä on myös aika iso riski ottaa Mestiksestä maalivahti ja nakata se maaliin jo tänään kuuden pisteen otteluun. Ilmeisesti Karjalaiseen luotto on melkoisen vähissä tai sitten siellä on joku pieni loukkaantuminen olemassa. Toivottavasti rohkeus palkitaan tänään Rasmuksella ja HPK:lle. Jonkun huhunkin tuossa ehdin kuulla että sopimus ensi kaudesta on jo olemassa mutta jotenkin en paikallisien kiekkoniilojen toimistoihin usko. Larmi ehjänä on varmasti HPK:n ykkös torjuja kun tämän kauden tilastoja vilkaisee ja paluuta odotellaan ilmeisesti ensi kuun lopulle viimeistään. HPK:n sarjasijoitus on identtinen Rokin kanssa joten sielläkin pelataan aika kovaa peliä jos katsoo veskarikaksikkoa seuraavaksi kuukaudeksi?!

  Rokille tämä oli todella kova menetys niinkuin monet muutkin on jo ehtinyt toteamaan. Jos olisin toimitusjohtaja, päävalmentaja, huoltomies, pankkiiri, jääkone tai mikä vaan organisaatiossa niin oisin sanonut ettei tule tämä siirto tapahtumaan. Meillä on menossa juhlavuosikausi, kausareita myyty yli 2000 kovalla työllä ja sanoma oli että urheilullinen menestys on keskiössä. Keskiviikon pelissä vielä hehkutettiin että tapellaan kynsin hampain menestyksestä ja jopa höpäjättiin jopa poffpaikan varmistamisesta. No se oli ohi peli koko jengiltä ja se siitä mutta. Koko kauden menestys on perustunut onnistuneeseen maalivahtipeliin, puolustamiseen ja työn tekoon. Maalin pelejä on onnistuttu nyt kääntämään ja monesti tuon Reijolan ansioista. Mutta sitten matto lähti telineestä ja paras pelaaja runkosarja tärkeimmällä hetkellä lainalle. Miksi Tuto ei antanut Pohjanoksaa, Ketterä Kaarlehtoa tai Hermes Jukuria koska uskon että näitäkin on kosittu pitkin kautta?! Siellä halutaan että seura menestyy ja ilman onnistunutta maalivahtipeliä se ei ole mahdollista. En sano sitä etteikö Vilho Heikkinen pysty kantamaan joukkuetta samanlailla kuin Rasse mutta otettiinhan tässä valtava riski koko kauden onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Itse asiassa ne kaksi peliä jotka Vilho on pelannut onkin pelannut todella hyvin ja jos en väärin muista niin molemmat on voitettu. Tsemppiä Vilholle peleihin, nyt on mahdollisuus näyttää kaikki osaaminen koska sitten meillä alkaa tulla seuraavana pelaamaton Ronkainen ja sen jälkeen pukee varmaan Kankaanranta itse.

  Se siitä, eteenpäin menee tunnit päivässä ja päivät kalenterissa. Huomenna taas pelataan kotona Kooveeta vastaan. Vilholle kotidepyytti johon iso peukku ja tsemppi. Se on varmaa ettei huonommin voida pelata kuin keskiviikkona joten kasvojen pesun paikka. Käydään nyt ainakin lauantai siellä hallilla ja sitten katsotaan jatkoa omista hallikäynneistä. Mulle tästä jäi ainakin paskan maku suuhun.
   
 10. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Lainaus:
  Niinpä. Missään sitä ei vielä kuitenkaan piirrettynä näy että se on Vilho kun pelaa mutta toivotaan näin ja uskotaan mitä toimari antaa ymmärtää. Siellä on kuitenkin mv-valmentajan "kultapoju" joka on dominoinut A:n mestiksen alkusarjassa eikä missään nimessä ole pelaamaton, (23 pelattua) vrt. sitä Vilhon vastaavaan, (2). No, mestis on mestistä ja junnusarjat jotakin muuta eli toivotaan nyt kuitenkin vain ja ainoastaan kaikkea parasta. Kokoonpanoja odotellessa ... ;)
   
 11. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Minun tietojen mukaan Klytseroff tahkoaa Panttereissa ja satsaa opiskeluun urheiluopistolla. Itekki olisin mieluusti Eliaksen vielä nähnyt Rokissa, todella urheilullinen ja määtätietoinen ja läpimurto Mestiksen eliittipuolustajaksi oli naksua vaille valamis. Askel eteenpäin oisi vaatinut hitusen lisää itseluottamusta ja rohkeampaa peliä. Ymmärrän kyllä ratkaisunkin jos tuntuu siltä että ura kiekkoammattilaisena ei avaudu.

  Kasvojen peseminen totaalisen ohipelin jälkeen oli eilisen teema, se saatiin. Todella hieno omalle tasolle nouseminen vaikean viikon jälkeen, keskiviikkona perseraiskaus ja joukkueen tukipilari siirtyi suurempaan saliin. Alku oli vähän tunnusteleva ja kyllä siinä tarjottiin KOOVEE:lle paikka mennä johtoon jopa kolmella maalilla. Vilho oli kuitenkin pelin alusta asti mies paikallaan ja otti nämä vaaralliset paikat kiinni. Kyllä siinä tosin KOOVEE:n miehetkin luvalla sanoen tuhlaili maalipaikat huonoilla laukauksilla Vilholta mitää pois ottamatta. Koko kausi on tuskailtu maalinteon kanssa ja eilen sitten pullot poksahteli ja apinoita sekä jääkarhuja hakattiin kirnun jäälle isolla kädellä. Järvelän isompi teki toisessa ottelussa putkeen joka on Olli-Matille iso juttu itseluottamuksen suhteen. Mies osaa laukoa ja tehdä maaleja mutta nyt ei ole ollut onnikaan matkassa. Tolppia, huikeita torjuntoja ja mitä kaikkea on aina osunut kiekon tielle.
  Smedberg, Järvelä A, OlliAksu ja Iisakka osui myös ja näiltä herroilta sitä tukea tarvitaan kärkimiesten takana. Iisakka pelasi todella hyvin ja sai onnistumisia pre-season peleissä mutta nyt runkosarjassa on tökkinyt pahemman kerran. Hyvä näin.

  Eka erä mairittelee Rokia sillä minusta Koovee tuli varsin hyvin peliin ja maalipaikkojen perusteella peli olisi voinut olla 5-5 eka erän jälkeen tai Rokin ja Kooveen viimeistelyllä 2-2 olisi ollut todennäköisempi. Toisen erän alussa vähän tuudittauduttiin nakkelemaan kiekkoa sinne ja tänne. Sen seurauksena parhaana palkittu Korpela löi kummallisen kimpoilun päätteeksi kiekon ohi Heikkisen. Vilho ei nähnyt mitä siinä tapahtu ja oli sijoittunut väärin. Onnekas osuma mutta tekopaikkoihin nähden ihan oikeutettu. Tämän jälkeen taas herättiin pelaamaan kuitti nähtiinkin alle minuutin päästä Pietilän Aksun toimesta. Hieno suorahyökkäys jossa kovimman työn teki Rahikainen. Huttulan ja Joki-Erkkilän lisäksi muiltakin pakeilta mukava nähdä rohkeaa ja ennakkoluulotonta pelaamista kiekon kanssa. Näitä lisää, varsinkin Rahikaiselta ja ranskan pakilta koska jalkanopeus ja kiekollinen taito kyllä riittää.

  Kolmannessa erässä sitten KOOVEE:n energia loppui ja se olikin melkoinen näytös Rokin toimesta. Torjunnat taidettiin kirjata 3-17 joten se kertoo oleellisen viimeisestä erästä. Oli todella mukava nähdä että mentiin loppu asti kaasupohjassa ja kiekkoa hakattiin maalin vielä pari kertaa. Yleisö myös piti näkemästä ja summerin soidessa oli hallissa ihmeellisen monta käsien hakkaajaa kiittämässä joukkuetta. Hyvä ottelu joskin kahden ensimmäisen erän osalta tulos oli yltiö positiivinen mutta ollaan ansaittu joskus näinkin päin. Jotenkin helpompi myös itselle välillä tämmöinen peli jossa ei tarvi syke 150 odottaa koska kaveri menee taas johtoon kun niitä maalinpelejä on tahkottu koko kausi.

  Raikas esitys, ei parasta Rokia mutta kuitenkin kokonaisuudessan onnistunut ilta. Ainoa mikä eilen ketutti oli ajoittainen velttoilu kiekon kanssa selvien lukemien johdosta ja Lappi Areenan äänentoisto. 10 vuotta siitä on saanut paasata. Pelin alustukset ja ottelutapahtumat ovat nykyisellään varsin hyviä mutta kun siitä p'rkeleen mikkiin puhumisesta/laulamisesta ei ole mitään hyötyä kun ihmiset ei saa selvää. Todella luokattomat laitteet.

  Siirtorajaan alkaa olla matkaa kuukausi. Me tarvittaisiin maalivahti, sentteri ja laituri. Vilho saanee pelata nyt loppu kauden mikäli ei loukkaannu ja ottelusumassa ei väsymys iske. Ollaan menty Reijolan kanssa yhden maalivahdin taktiikalla niin mennään nytkin. Luukkua nykyisellään aukoo oma kasvatti Ronkainen joka on tähän mennessä pelannut vain junnusarjoja ja muutaman pelin Rebelsin matkassa II-divaria. Täysin huntalo vielä miesten peleihin tässä tilanteessa, en sano ettei olisi mahdollisuuksia kasvaa hyväksikin miestentason maalivahdiksi mutta nyt sille on väärä paikka. Tilanne ei voi olla niin että jos Vilho loukkaantuu niin meidän maalivahtikaksikko on Ronkainen-Kankaanranta.

  Laituri ja sentteri. On turha lähteä haalimaan mitään täyteukkoja, jos tarjolla on jotain a-junnuja ilman miesten pelejä niin saa jäädä sinne mistä olisivat tulossa. Silloin on sama mennä tällä rosterilla mikä on ollut koko kauden. Pelaajien pitää olla tasoa Kasper Elo, Eetu Karvinen ja Malo Ville. Nuo kolme loukkaantunutta hyökkääjää on kaikki tärkeitä palasia tähän jengiin. Malolta odotettiin läpimurtoa tähän kauteen mutta harmittaa pirusti nuo loukkaantumiset. Malo nähdään korkeintaan ensi kaudella. Elo pelasi jo itsensä ykkössenan paikalle ja ilmeisesti voi palata vielä runkosarjan loppuun mutta mikä on miehen kunto kun takana on pitkä poissaolo. Olisi parasta jos muutaman pelin saisi tahkota runkosarjaa jos ja kun sinne pleijareihin nyt tapellaan. Tämän tasonkin ukot, tyhjällä tilipussilla on työn ja tuskan takana. Ulkomaat ja tyhjennysmyynnit on se pieni sauma. Jos me ei saada tämän tason ukkeleita niin sitten ei mitään, annetaan näille nälkäisille mahdollisuus. Toki nyt ollaan tilanteessa ettei seuraavaan kuukauteen paljon rotaatiota harrasteta kun jokainen pelaa kuka on ehjä. Otteluohjelma seuraaville viikoille ei ole onneksi ihan kauhea vaan pelataan kahden pelin viikkoja. Seuraava kolmen pelin viikko no vasta kuukauden päästä jolloin toivottavasti sillon on hankittu tai Elo ja Karvinen on rosterissa.

  Ensi viikolla SapKo ja juhlaottelussa kotona TuTo. 3 pistettä on kaavittava jommasta kummasta, mielellään molemmista tietenkin.
   
 12. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Toimisto tiedottaa hankkineensa Mika Huhtasalon, Mika on tahkonnu Ruotsin yköstä Äsplövenissa 20 peliä tehoilla 7+8. Ei ehkä sen kategorian mies jota olen odottanut mutta utj Mikkola sanoo pelaajan olleen seurannassa ja fysiikka on kuulemma paremmalla tolalla. Pari kautta sittenhän Mika pelasi aivan ok kauden vaikkei ollut ehkä parhaassa kunnossa saapuessaan Rovaniemelle. 45 peliä tehoilla 5+12 ja pelasi alemmissa ketjuissa joten tehot oli silloin aivan hyvät. Mailataitava ja eritoten rightin pelaaja on kyllä lisä joukkueeseen, toivottavasti Mika on ottanut stepin kaksi eteenpäin ja korjaa allekirjoittaneen huhut ja hakkaa lötöä pönttöön. Tänään 13.hyökkääjä Sapkoa vastaan.

  Savonlinnassa tänään siis vierasottelu ja helppoa ei tule olemaan. Kokoonpano täynnä kovia pelimiehiä ja kova kotijengi kun rekordi näyttöö 15 peliin 11 voittoa ja 4 tappiota. Tänään on oltava 110 % suoritus että pisteet kairataan, joskin tällä kaudella on nähty että jos jommalla kummalla joukkueella tekeminen on vajaavaista niin tulos on 0 pistettä joten ennakkoon ei jaeta mitään.

  Rosteri on täynnä meilläkin joskin taas pienillä muutoksilla. Seppelinin kokeilu Hermosen ja Rönkön kanssa jäi yhteen peliin ja Toffe jatkaa nelosessa Smedbergin tilalla joka siirtyy Iisakan ja Heikkisen kanssa kakkoseen. Täytyy kyllä Smedbergin tekemistä hieman kehaista, tuli kovilla tehoilla Lukon a-junnuista ja joku peli taisi olla myös Liigaa alla. Rooli ollut nelosessa pääasiassa ja kova tekemään töitä Järvelän kanssa. Asennetta nuorella miehellä ei puutu ja onhan siellä joku pistekki plakkarissa, toivottavasti alkaa löytyä tehoa lisää kun sitä me tarvitaan.
  Vain ykkönen on pysynyt samana ja sitä tuskin ihan heti muutetaan. Pakistokin luutii hyvin samanlaisena kuin ennemmin. Veskarina aloittaa Heikkinen ja uskon että pelaa kaikki pelit siihen asti kun Reijola palaa tai jos ei palaa niin hankitaan Rassen tilalle joku toinen. Kaikki kunnia a-junnujen Ronkaiselle mutta nyt ei ole oikea aika kokeilla tarttuuko koppi Mestiksessä vai ei. Kova oma kasvatti on kuulemma siinä kasvamassa mutta sarja on niin tasainen että sellaista rentoa näyttöpaikkaa tulee ilman Vilhon loukkaantumista. Rassen tulevat pelit HPK:ssa näyttänee että jääkö mies sinne vai palaako vielä torjumaan meille kauden loppuun. Toivottavasti jälkimmäinen vaihtoehto.

  Tänään on sitten kova testi ja kertoo missä mennään kevään kunnon osalta. Takana vaanivat juuri Sapko, K-Vantaa ja Keupa joka yltynyt aika kovaan vireeseen. K-Vantaa hakenee pisteet Kooveelta ja Keupakin pelaa Peliittoja vastaan joten jos tänään ei pisteitä saada niin tappelu viivan yläpuolella alkaa olla melko tiukkaa. Ite jotenkin pidän päivän selvänä sitä että Sapko tulee menemään poffeihin kun rosteri alkaa olla pikku hiljaa terve ja siitä viimeisistä paikoista hakataan Vantaan ja Keuruun kanssa kilpaa. Mutta kaasu pohjaa ja Santeri ohjaa, sitten kun summeri huutaa niin ollaan tilanteessa 3-3.
  Aleksi Poikola laittaa sitten jatkoajalla kiekon maaliin ja tullaan kahden pisteen kanssa kotiin kohti 40-vuotis juhlaottelua.
   
 13. Snedo Jäsen

  Huhtasalosta jäi viime visiitiltä mielikuva laiskan pulskeasta lätyttelijänä, joka luisteli lähes poikkeuksetta selkäsuorana omiin. Mielestäni melko omituinen haku, mutta toivotaan että on hyvin skoutattu tältä kaudelta.
   
 14. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Laittaisin sen kesän valmistautumisen piikkiin, tämä haku voi osoittautua vääräksi muttei tyrmätä ennenkuin nähdään. Nythän alla on kausia miesten pelejä sekä on kuitenkin plövenissä onnistunutkin pisteissä. Muuan Henri Fomin tahkoaa tuolla samaa sarjaa, tosin vasta 5 peliä alla mutta tehot samaa luokkaa per peli. Eikä tässä jengissä selkä suorana luistelijat pelaa, son nähty. Karvinen ja Elo kun toivottavasti palaa rosteriin niin jokaisen on tapeltava pelipaikkansa eteen täysillä.