jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
En tiedä mutta väittäisin että raha ratkaisee eli perse auki ja ihan kunnolla eli nyt raavitaan kaikki massit mitä tarjolla on.
Mielenkiinnolla vain seuraamaan kumpi se sitten on pelaava mv, Heikkinen vai omajunnu Ronkainen ? Eipä tuo poffeista ulosjäänti toisi mitään suurta yllätystä entiseen ;)
Ei niin mutta tällä hetkellä tilannehan on vielä ihan valoisa ja siihen on realistinen odotus.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taitaapi vakiopelaajasopimuspohjassa olla defaulttina liigaoptio, eli useimmilla Mestis-pelaajilla on lupa siirtyä kesken kauden liigaan, jos saavat mahdollisuuden. Ja tuskinpa kovinkaan monella Mestis-seuralla olisi nykytilanteessa edes kovin suuria intressejä jarruttaa pelaajan menoa liigaan.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Off-topic tämän kauden osalta, mutta huomasin siirtolistalta Elias Klytseroffin siirtyneen Napapiirin Panttereihin pelaamaan Lappi-liigaa. Eliashan pelasi kolme kautta Mestistä ja ainakin minun mielestäni täytti oman paikkansa kokoonpanossa ihan kelvollisesti, mutta eikö sitten enää halunnut satsata kiekkoiluun niin paljoa mitä Mestis vaatii?
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Snedo

Jäsen
Olihan tämä tietyllä tavalla odotettavissa, niin hyvin Reijola on tähän asti pelit vetänyt, joten on näyttöpaikkansa ansainnut. Rokille massiivinen takaisku, Heikkinen pelannut tällä kaudella kokonaiset kaksi (!!) ottelua, joten pahasti nyt ollaan ammuttu itseämme jalkaan mv-peluutuksen suhteen. Pelaamattomuus ei voi olla näkymättä otteissa, vaikkakin pelasi hyvän Peliitat-pelin viime lauantaina. Mitäs sitten jos Heikkinen vedetään pystyyn niin että kypärä tärisee tulevana lauantaina. Ronkainen johdattaa meidät haamukopeilla 8 joukkoon keväällä?
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Nyt se on sitten Rokilla henkisen kasvun paikka, joka ukon pitää olla valmis ottamaan omalla-alueella mustelmia vastaa. Ja näin helpottaa vähän pelanneen MV työtä.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Onnea Rasselle liigalainasta. Kyllä se on ollut odotettua ainakin tässä osoitteessa, että tuolla pelivarmuudella ja torjuntamäärällä liigaportit avautuu viimeistään kauden loputtua. Vilho saa näytönpaikan ja hyvä niin
 

Knap

Jäsen
Niin hienolta kuin näytti RoKin tämä kausi ja pudotuspelipaikkaa osasi jo pitää ulkpuolisena todennäköisenä. Perinteistä joulutauon sulamista ei ollut tullut - ja mikä tärkeintä, Immosen lätkä on kivan näköistä. Sitten tapahtuu tämä. Voimia Rovaniemelle, ei ole kiva tilanne, että paras pelaaja vain otetaan. Eiköhän RoKi jotain korvauksia saa ja kartoita maalivahteja aivan varmuudelta, mikäli Reijola vedetään kokonaan Hämptoniin. Toki en yllättyisi, jos RoKi saisi lainaveskarin jostain myös.
 
KalPa, Brad Marchand #63

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Keskiviikon ja torstain multivatutus on hieman laantunut. Case Reijola on kyllä edelleen kaamea menetys meidän loppu kautta ajatellen ja jokaiselle osapuolelle tässä siirrossa high risk and low reward. Sen verran tämä vieläkin kaivelle että pakko vähän purkaa.

Rassen kannalta tämä on tietysti iso näyttöpaikka, sitä ei kiistä kukaan mutta että niin.
Täysin uusi joukkue, yhteisiä harjoituksia alla maksimissaan kahdet, todennäköisesti yhdet. Tänään jo maalissa vierasottelussa IFK:ta vastaan. Isot on saappaat kun HPK lähtee jahtaamaan pisteitä nuurteensööltinkavulta. Rassella edessä täysin uusi joukkue, pelitapa uusi, paikka ja helpoin vierasvastus ei ole heti vastassa. Ootin kyllä että Karjalainen hoitanee ekat pari peliä ja Rasse haistelee tunnelmaa mutta Pennanen ei tyhjiä odotellut vaan mies maalille. Onnistuessaan tänään valot kiiltää ja netti kirjoittaa. Unelma startilla saa jatkaa pelaamista mikäli vain itse haluaa ja jaksaa jo huomenna uudessa kotiluolassa. Markkina-arvo nousee kohisten kun Rollon kaamoksesta lennätettiin mies yhteen suurimmista ja valoisimmista saleista koko maassa. Onnistuessaan tässä kuukaudessa liigapahvi on ensi loppu kaudelle on varma HPK:hon ja optio ensikaudesta. Mutta siellä on myös se kolikon kääntöpuoli, alla hieno kausi kiistattomana ykkösveskana Mestiksessä ja Rokin tärkein pelaaja ylivoimaisesti ja pitkälti antanu joka ilta mahdollisuuen voittaa. Kuinka isot on prosentit onnistumiselle niinkuin edellä kirjottelin, tästä jos tulee raiskaus ja koppi ei tartu niin kesken kauden pahin mahdollinen tapahtuu. Joka näkökannalta katsottuna, saa varmasti uudenkin näyttömahdollisuuden kuukauden aikana mutta lähtökohta jatkoon on huono. Mestiksessä ja Liigassa yksi isoimmista eroista on henkilötaito, Liigassa maalintekotaito on todella paljon korkeampi. Kun Mestiksessä tarvitaan yhteen maalin iso määrä hyviä paikkoja niin vastaavanlaisista paikoista Liigassa kihahtaa. Nyt jos epäonnistuminen tulee niin Rassen tulevaisuuden näkymät Liigan suhteen on heikot. Rassen kannalta tämä kuukauden jakso on todella iso riski, MINUN mielestä olisi kannattanut pelata kausi loppuun täällä ja onnistuneen sekä ehjän kauden jälkeen katsoa ensi kaudella Liigan portit. Niinkuin Tamminen, Metsävainio, Salmela, Markus Jokinen, Oula Palve jne. jotka hyvien kausien jälkeen kirjoittivat sopparinsa ja ovat saaneet jatkaa myös siellä pelaamista. Ehjä kesä uudessa seurassa, paremmassa valmennuksessa ja joukkueen mukana on sata kertaa helpompi tapa aloittaa seuraavalla tasolla kuin tämä. Tottakai toivon joka solulla että Rasmus tänään onnistuu ja torjuu IFK:n nurin, meinasin jopa pelin katsoakki.

HPK:lle tämä on myös aika iso riski ottaa Mestiksestä maalivahti ja nakata se maaliin jo tänään kuuden pisteen otteluun. Ilmeisesti Karjalaiseen luotto on melkoisen vähissä tai sitten siellä on joku pieni loukkaantuminen olemassa. Toivottavasti rohkeus palkitaan tänään Rasmuksella ja HPK:lle. Jonkun huhunkin tuossa ehdin kuulla että sopimus ensi kaudesta on jo olemassa mutta jotenkin en paikallisien kiekkoniilojen toimistoihin usko. Larmi ehjänä on varmasti HPK:n ykkös torjuja kun tämän kauden tilastoja vilkaisee ja paluuta odotellaan ilmeisesti ensi kuun lopulle viimeistään. HPK:n sarjasijoitus on identtinen Rokin kanssa joten sielläkin pelataan aika kovaa peliä jos katsoo veskarikaksikkoa seuraavaksi kuukaudeksi?!

Rokille tämä oli todella kova menetys niinkuin monet muutkin on jo ehtinyt toteamaan. Jos olisin toimitusjohtaja, päävalmentaja, huoltomies, pankkiiri, jääkone tai mikä vaan organisaatiossa niin oisin sanonut ettei tule tämä siirto tapahtumaan. Meillä on menossa juhlavuosikausi, kausareita myyty yli 2000 kovalla työllä ja sanoma oli että urheilullinen menestys on keskiössä. Keskiviikon pelissä vielä hehkutettiin että tapellaan kynsin hampain menestyksestä ja jopa höpäjättiin jopa poffpaikan varmistamisesta. No se oli ohi peli koko jengiltä ja se siitä mutta. Koko kauden menestys on perustunut onnistuneeseen maalivahtipeliin, puolustamiseen ja työn tekoon. Maalin pelejä on onnistuttu nyt kääntämään ja monesti tuon Reijolan ansioista. Mutta sitten matto lähti telineestä ja paras pelaaja runkosarja tärkeimmällä hetkellä lainalle. Miksi Tuto ei antanut Pohjanoksaa, Ketterä Kaarlehtoa tai Hermes Jukuria koska uskon että näitäkin on kosittu pitkin kautta?! Siellä halutaan että seura menestyy ja ilman onnistunutta maalivahtipeliä se ei ole mahdollista. En sano sitä etteikö Vilho Heikkinen pysty kantamaan joukkuetta samanlailla kuin Rasse mutta otettiinhan tässä valtava riski koko kauden onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Itse asiassa ne kaksi peliä jotka Vilho on pelannut onkin pelannut todella hyvin ja jos en väärin muista niin molemmat on voitettu. Tsemppiä Vilholle peleihin, nyt on mahdollisuus näyttää kaikki osaaminen koska sitten meillä alkaa tulla seuraavana pelaamaton Ronkainen ja sen jälkeen pukee varmaan Kankaanranta itse.

Se siitä, eteenpäin menee tunnit päivässä ja päivät kalenterissa. Huomenna taas pelataan kotona Kooveeta vastaan. Vilholle kotidepyytti johon iso peukku ja tsemppi. Se on varmaa ettei huonommin voida pelata kuin keskiviikkona joten kasvojen pesun paikka. Käydään nyt ainakin lauantai siellä hallilla ja sitten katsotaan jatkoa omista hallikäynneistä. Mulle tästä jäi ainakin paskan maku suuhun.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Tsemppiä Vilholle peleihin, nyt on mahdollisuus näyttää kaikki osaaminen koska sitten meillä alkaa tulla seuraavana pelaamaton Ronkainen ja sen jälkeen pukee varmaan Kankaanranta itse.
Niinpä. Missään sitä ei vielä kuitenkaan piirrettynä näy että se on Vilho kun pelaa mutta toivotaan näin ja uskotaan mitä toimari antaa ymmärtää. Siellä on kuitenkin mv-valmentajan "kultapoju" joka on dominoinut A:n mestiksen alkusarjassa eikä missään nimessä ole pelaamaton, (23 pelattua) vrt. sitä Vilhon vastaavaan, (2). No, mestis on mestistä ja junnusarjat jotakin muuta eli toivotaan nyt kuitenkin vain ja ainoastaan kaikkea parasta. Kokoonpanoja odotellessa ... ;)
 
never say never ;)

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Off-topic tämän kauden osalta, mutta huomasin siirtolistalta Elias Klytseroffin siirtyneen Napapiirin Panttereihin pelaamaan Lappi-liigaa. Eliashan pelasi kolme kautta Mestistä ja ainakin minun mielestäni täytti oman paikkansa kokoonpanossa ihan kelvollisesti, mutta eikö sitten enää halunnut satsata kiekkoiluun niin paljoa mitä Mestis vaatii?
Minun tietojen mukaan Klytseroff tahkoaa Panttereissa ja satsaa opiskeluun urheiluopistolla. Itekki olisin mieluusti Eliaksen vielä nähnyt Rokissa, todella urheilullinen ja määtätietoinen ja läpimurto Mestiksen eliittipuolustajaksi oli naksua vaille valamis. Askel eteenpäin oisi vaatinut hitusen lisää itseluottamusta ja rohkeampaa peliä. Ymmärrän kyllä ratkaisunkin jos tuntuu siltä että ura kiekkoammattilaisena ei avaudu.

Kasvojen peseminen totaalisen ohipelin jälkeen oli eilisen teema, se saatiin. Todella hieno omalle tasolle nouseminen vaikean viikon jälkeen, keskiviikkona perseraiskaus ja joukkueen tukipilari siirtyi suurempaan saliin. Alku oli vähän tunnusteleva ja kyllä siinä tarjottiin KOOVEE:lle paikka mennä johtoon jopa kolmella maalilla. Vilho oli kuitenkin pelin alusta asti mies paikallaan ja otti nämä vaaralliset paikat kiinni. Kyllä siinä tosin KOOVEE:n miehetkin luvalla sanoen tuhlaili maalipaikat huonoilla laukauksilla Vilholta mitää pois ottamatta. Koko kausi on tuskailtu maalinteon kanssa ja eilen sitten pullot poksahteli ja apinoita sekä jääkarhuja hakattiin kirnun jäälle isolla kädellä. Järvelän isompi teki toisessa ottelussa putkeen joka on Olli-Matille iso juttu itseluottamuksen suhteen. Mies osaa laukoa ja tehdä maaleja mutta nyt ei ole ollut onnikaan matkassa. Tolppia, huikeita torjuntoja ja mitä kaikkea on aina osunut kiekon tielle.
Smedberg, Järvelä A, OlliAksu ja Iisakka osui myös ja näiltä herroilta sitä tukea tarvitaan kärkimiesten takana. Iisakka pelasi todella hyvin ja sai onnistumisia pre-season peleissä mutta nyt runkosarjassa on tökkinyt pahemman kerran. Hyvä näin.

Eka erä mairittelee Rokia sillä minusta Koovee tuli varsin hyvin peliin ja maalipaikkojen perusteella peli olisi voinut olla 5-5 eka erän jälkeen tai Rokin ja Kooveen viimeistelyllä 2-2 olisi ollut todennäköisempi. Toisen erän alussa vähän tuudittauduttiin nakkelemaan kiekkoa sinne ja tänne. Sen seurauksena parhaana palkittu Korpela löi kummallisen kimpoilun päätteeksi kiekon ohi Heikkisen. Vilho ei nähnyt mitä siinä tapahtu ja oli sijoittunut väärin. Onnekas osuma mutta tekopaikkoihin nähden ihan oikeutettu. Tämän jälkeen taas herättiin pelaamaan kuitti nähtiinkin alle minuutin päästä Pietilän Aksun toimesta. Hieno suorahyökkäys jossa kovimman työn teki Rahikainen. Huttulan ja Joki-Erkkilän lisäksi muiltakin pakeilta mukava nähdä rohkeaa ja ennakkoluulotonta pelaamista kiekon kanssa. Näitä lisää, varsinkin Rahikaiselta ja ranskan pakilta koska jalkanopeus ja kiekollinen taito kyllä riittää.

Kolmannessa erässä sitten KOOVEE:n energia loppui ja se olikin melkoinen näytös Rokin toimesta. Torjunnat taidettiin kirjata 3-17 joten se kertoo oleellisen viimeisestä erästä. Oli todella mukava nähdä että mentiin loppu asti kaasupohjassa ja kiekkoa hakattiin maalin vielä pari kertaa. Yleisö myös piti näkemästä ja summerin soidessa oli hallissa ihmeellisen monta käsien hakkaajaa kiittämässä joukkuetta. Hyvä ottelu joskin kahden ensimmäisen erän osalta tulos oli yltiö positiivinen mutta ollaan ansaittu joskus näinkin päin. Jotenkin helpompi myös itselle välillä tämmöinen peli jossa ei tarvi syke 150 odottaa koska kaveri menee taas johtoon kun niitä maalinpelejä on tahkottu koko kausi.

Raikas esitys, ei parasta Rokia mutta kuitenkin kokonaisuudessan onnistunut ilta. Ainoa mikä eilen ketutti oli ajoittainen velttoilu kiekon kanssa selvien lukemien johdosta ja Lappi Areenan äänentoisto. 10 vuotta siitä on saanut paasata. Pelin alustukset ja ottelutapahtumat ovat nykyisellään varsin hyviä mutta kun siitä p'rkeleen mikkiin puhumisesta/laulamisesta ei ole mitään hyötyä kun ihmiset ei saa selvää. Todella luokattomat laitteet.

Siirtorajaan alkaa olla matkaa kuukausi. Me tarvittaisiin maalivahti, sentteri ja laituri. Vilho saanee pelata nyt loppu kauden mikäli ei loukkaannu ja ottelusumassa ei väsymys iske. Ollaan menty Reijolan kanssa yhden maalivahdin taktiikalla niin mennään nytkin. Luukkua nykyisellään aukoo oma kasvatti Ronkainen joka on tähän mennessä pelannut vain junnusarjoja ja muutaman pelin Rebelsin matkassa II-divaria. Täysin huntalo vielä miesten peleihin tässä tilanteessa, en sano ettei olisi mahdollisuuksia kasvaa hyväksikin miestentason maalivahdiksi mutta nyt sille on väärä paikka. Tilanne ei voi olla niin että jos Vilho loukkaantuu niin meidän maalivahtikaksikko on Ronkainen-Kankaanranta.

Laituri ja sentteri. On turha lähteä haalimaan mitään täyteukkoja, jos tarjolla on jotain a-junnuja ilman miesten pelejä niin saa jäädä sinne mistä olisivat tulossa. Silloin on sama mennä tällä rosterilla mikä on ollut koko kauden. Pelaajien pitää olla tasoa Kasper Elo, Eetu Karvinen ja Malo Ville. Nuo kolme loukkaantunutta hyökkääjää on kaikki tärkeitä palasia tähän jengiin. Malolta odotettiin läpimurtoa tähän kauteen mutta harmittaa pirusti nuo loukkaantumiset. Malo nähdään korkeintaan ensi kaudella. Elo pelasi jo itsensä ykkössenan paikalle ja ilmeisesti voi palata vielä runkosarjan loppuun mutta mikä on miehen kunto kun takana on pitkä poissaolo. Olisi parasta jos muutaman pelin saisi tahkota runkosarjaa jos ja kun sinne pleijareihin nyt tapellaan. Tämän tasonkin ukot, tyhjällä tilipussilla on työn ja tuskan takana. Ulkomaat ja tyhjennysmyynnit on se pieni sauma. Jos me ei saada tämän tason ukkeleita niin sitten ei mitään, annetaan näille nälkäisille mahdollisuus. Toki nyt ollaan tilanteessa ettei seuraavaan kuukauteen paljon rotaatiota harrasteta kun jokainen pelaa kuka on ehjä. Otteluohjelma seuraaville viikoille ei ole onneksi ihan kauhea vaan pelataan kahden pelin viikkoja. Seuraava kolmen pelin viikko no vasta kuukauden päästä jolloin toivottavasti sillon on hankittu tai Elo ja Karvinen on rosterissa.

Ensi viikolla SapKo ja juhlaottelussa kotona TuTo. 3 pistettä on kaavittava jommasta kummasta, mielellään molemmista tietenkin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Toimisto tiedottaa hankkineensa Mika Huhtasalon, Mika on tahkonnu Ruotsin yköstä Äsplövenissa 20 peliä tehoilla 7+8. Ei ehkä sen kategorian mies jota olen odottanut mutta utj Mikkola sanoo pelaajan olleen seurannassa ja fysiikka on kuulemma paremmalla tolalla. Pari kautta sittenhän Mika pelasi aivan ok kauden vaikkei ollut ehkä parhaassa kunnossa saapuessaan Rovaniemelle. 45 peliä tehoilla 5+12 ja pelasi alemmissa ketjuissa joten tehot oli silloin aivan hyvät. Mailataitava ja eritoten rightin pelaaja on kyllä lisä joukkueeseen, toivottavasti Mika on ottanut stepin kaksi eteenpäin ja korjaa allekirjoittaneen huhut ja hakkaa lötöä pönttöön. Tänään 13.hyökkääjä Sapkoa vastaan.

Savonlinnassa tänään siis vierasottelu ja helppoa ei tule olemaan. Kokoonpano täynnä kovia pelimiehiä ja kova kotijengi kun rekordi näyttöö 15 peliin 11 voittoa ja 4 tappiota. Tänään on oltava 110 % suoritus että pisteet kairataan, joskin tällä kaudella on nähty että jos jommalla kummalla joukkueella tekeminen on vajaavaista niin tulos on 0 pistettä joten ennakkoon ei jaeta mitään.

Rosteri on täynnä meilläkin joskin taas pienillä muutoksilla. Seppelinin kokeilu Hermosen ja Rönkön kanssa jäi yhteen peliin ja Toffe jatkaa nelosessa Smedbergin tilalla joka siirtyy Iisakan ja Heikkisen kanssa kakkoseen. Täytyy kyllä Smedbergin tekemistä hieman kehaista, tuli kovilla tehoilla Lukon a-junnuista ja joku peli taisi olla myös Liigaa alla. Rooli ollut nelosessa pääasiassa ja kova tekemään töitä Järvelän kanssa. Asennetta nuorella miehellä ei puutu ja onhan siellä joku pistekki plakkarissa, toivottavasti alkaa löytyä tehoa lisää kun sitä me tarvitaan.
Vain ykkönen on pysynyt samana ja sitä tuskin ihan heti muutetaan. Pakistokin luutii hyvin samanlaisena kuin ennemmin. Veskarina aloittaa Heikkinen ja uskon että pelaa kaikki pelit siihen asti kun Reijola palaa tai jos ei palaa niin hankitaan Rassen tilalle joku toinen. Kaikki kunnia a-junnujen Ronkaiselle mutta nyt ei ole oikea aika kokeilla tarttuuko koppi Mestiksessä vai ei. Kova oma kasvatti on kuulemma siinä kasvamassa mutta sarja on niin tasainen että sellaista rentoa näyttöpaikkaa tulee ilman Vilhon loukkaantumista. Rassen tulevat pelit HPK:ssa näyttänee että jääkö mies sinne vai palaako vielä torjumaan meille kauden loppuun. Toivottavasti jälkimmäinen vaihtoehto.

Tänään on sitten kova testi ja kertoo missä mennään kevään kunnon osalta. Takana vaanivat juuri Sapko, K-Vantaa ja Keupa joka yltynyt aika kovaan vireeseen. K-Vantaa hakenee pisteet Kooveelta ja Keupakin pelaa Peliittoja vastaan joten jos tänään ei pisteitä saada niin tappelu viivan yläpuolella alkaa olla melko tiukkaa. Ite jotenkin pidän päivän selvänä sitä että Sapko tulee menemään poffeihin kun rosteri alkaa olla pikku hiljaa terve ja siitä viimeisistä paikoista hakataan Vantaan ja Keuruun kanssa kilpaa. Mutta kaasu pohjaa ja Santeri ohjaa, sitten kun summeri huutaa niin ollaan tilanteessa 3-3.
Aleksi Poikola laittaa sitten jatkoajalla kiekon maaliin ja tullaan kahden pisteen kanssa kotiin kohti 40-vuotis juhlaottelua.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Snedo

Jäsen
Huhtasalosta jäi viime visiitiltä mielikuva laiskan pulskeasta lätyttelijänä, joka luisteli lähes poikkeuksetta selkäsuorana omiin. Mielestäni melko omituinen haku, mutta toivotaan että on hyvin skoutattu tältä kaudelta.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Huhtasalosta jäi viime visiitiltä mielikuva laiskan pulskeasta lätyttelijänä, joka luisteli lähes poikkeuksetta selkäsuorana omiin. Mielestäni melko omituinen haku, mutta toivotaan että on hyvin skoutattu tältä kaudelta.
Laittaisin sen kesän valmistautumisen piikkiin, tämä haku voi osoittautua vääräksi muttei tyrmätä ennenkuin nähdään. Nythän alla on kausia miesten pelejä sekä on kuitenkin plövenissä onnistunutkin pisteissä. Muuan Henri Fomin tahkoaa tuolla samaa sarjaa, tosin vasta 5 peliä alla mutta tehot samaa luokkaa per peli. Eikä tässä jengissä selkä suorana luistelijat pelaa, son nähty. Karvinen ja Elo kun toivottavasti palaa rosteriin niin jokaisen on tapeltava pelipaikkansa eteen täysillä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pataan 5-2 Savonlinnassa ja syy löytyy pelistä. Mei vaan löydetä sitä tappamista tälle kautta, se maalinteonhalupalonälkä ei ole tarpeeksi suuri. Olli-Matilla on tällä hetkellä se maalintekotilanteessa ja Hermosella. Pira painoi eilen one timerin maalivahista läpi kun Poikolan hienosta syötöstä oli päättänyt tehä maalin, sama ekassa maalissa näki jo maalin takana että nyt on päätetty ajaa maalille ja lyyä kiekko sisään.
Muut syöttää, kuljettaa, syöttää ja kuljettaa, kun pitäs laukoa niin syötetään ja kun pitäs laukoa suoraan syötöstä niin otetaan haltuun. En käsitä. Jos tässä luullaan että se maali pitää aina tulla jonku komean poikkisyötön päätteeksi niin sitä luullaan sitten vielä Levin päättäjäisissäkin koska kevät pelejä ei tule kovin pitkälle tällä viimeistelyllä.

Peli itsessään on aivan mallikasta muutamia viivan päällä tapahtumia virheitä lukuunottamatta mutta niitä tulee kun pelataan rohkeasti. Ollaan oltu kiekollisesti aktiivisempia ja pelin päällä nyt Hermestä, Ketterää ja Sapkoa vastaan mutta kaikki on hävitty. Tulos on väärä mutta oikea kuitenkin. Tämä on maalintekopeli ja maalinestopeli.

Jos instagrammissakin nähty Poikolan ja Järvelän maalintekokoulu sai Olli-Matin tuollaiseen liekkiin niin menkää nyt muutkin siihen mukaan.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Juhlaottelussa Tutoa vastaan kiekkoiltiin lauantaina. Aivan hienon juhlallisuuden olivat toimiston väki ja talkoolaiset junailleet. Hieman aikataulussa mätti se että jääkone vielä ajeli kun soittokunta alkoi päristellä Jääkärinmarssia, tämä nyt oli pieni asia mutta oisko tiukan aikataulun takia molemmat jääkoneet voineet olla ajamassa kisahallin latua puhtaaksi niin tältä ois vältytty. Screenillä näytettiin vanhoja pelaajia ja seuran väkeä sekä jäällä tepasteli edellisiä seuran puheenjohtajia ja pelaajia. Tulihan sieltä Selänteen Teukankin onnittelut Rokille 40-vuotis taipaleesta, hyvä Teemu. Hieno seremonia kaikkinensa.

Itse pelistä jäi käteen melkoisen valju esitys. Ekassa erässä oltiin hereillä ja Tuto ei kyllä saanut koneitaan käyntiin. Oli siinä paikkoja kuitenkin molemmilla kun omassa päässä sattui virheitä. Ylivoima oli aivan mallikasta ja siitä tulikin avausmaali vaikkakin Rahikaisen veto epäonnistui niin se lipui Pohjanoksan jalkojen välistä maaliin. Ekassa erässä ei enempää maaleja joten 1-0 tauolle.

Tuto oli raikaampi toisessa erässä ja me ei oltu taas aivan parhaillaan. Ylivoimalla ensin Juho Mäkelä ajoi laidasta sisään ja laadukkaalla laukauksella yllätti Heikkisen. Viimeistelyssä se ero taas tuli siinä missä Iisakat ja Järvelät ei osunu maaliin niin setä Kokkala otti joukkueen reppuselkään ja kahesta paikasta kaksi maalia. 1-2 maalissa Heikkisen olisi pitänyt löysä viivaveto pitää hallussa mutta nyt kiekko lipsahti maalin eteen ja Kokkala nikkasi mailaviidakon keskeltä kiekon maaliin. Kolmas maali oli hieman toisinto mutta nyt ei Heikkisen toimissa ollut moitetta vaan ponttoonista kimmonnut kiekko olisi pitänyt pakiston toimesta siivota. Peli oli käytännössä tässä.

Viimeisessä erässä sitten Mäkisen veljeket teki pari maalia meidän virheistä kun loppukiriä käynnisteltiin. Sitä ei koskaan kunnolla tullut. Vaikka toisen erän loppuun ja vika erän alkuun tarjottiin ylivoimaa niin vaikean näköistä se oli. Hieman meidän tekemisestä paistaa tällä hetkellä väsymys/uskon puute sen maalin tekemiseen. Väkinäistä yrittämistä ja yksinään kuskailua. Tutokaan ei ihmeitä esittänyt mutta sai hyvä boostin Kokkalan maaleista ja pelasi järkevästi oman pään kautta. Ero tuli tänään maaliedessä pelamisesta, siinä missä Kokkala voitti omat kamppailut maalipaikoissa niin me hävittiin.

Jos kaamosmasiksesta selvittiin niin nyt ollaan hieman kevään alkajaisiksi pakkasen kangistama. Vaikka maalimäärät ei kerro kaikkea niin menihän viime viikko vihkoon kun taakse meni molemmissa peleissä 5 maalia ja itse tehtii 3. Vaikka tuota maalintekoa ollaan tuossa tuskailtu niin harvoin jääkiekossa voittaa kun omissa soi viisi kertaa. Vastustajat ovat olleet kärsivällisiä ja tylyjä. Tuota mekin nyt tarvitaan.

Kokoonpano on repaleinen. Keskeltä puuttu kaksi meidän kokonaisvaltaista sentteriä Elo ja Karvinen. Laidalta kultakypärä ja Malo sekä puolustuksesta Piippo. Kaikella kunnioituksella Sodiksen poikaa kohtaan mutta Paajasen peli oli todella heikko ja taisi olla siinä maalin edessä molemmilla kerroilla kun Kokkala löi kiekon maaliin. Joukkuelaji mutta kyllä ne yksilöt siellä pelin sisällä nämä ratkovat, nyt kaksi hävittyä kaksin kamppailua ja peli ohi. En muista oliko Paajasen mies mutta Mikkola Paajanen pari oli heikko lauantaina.

Tällä viikolla mennään sitten Tampereelle kairaamaan pisteitä, siinä mielessä "helpompi" turnee ettei tarvi kuin istua bussissa Tampereelle. Perjantaina Koovee ja Lauantaina Leki. Tästä parista on 3 pistettä vähintää otettava ja kun vastassa on sarjan viimeinen ja toinen niin täys rähinä pitää olla perjantaina. Viimeksi päästiin Kooveeta vastaan vähän helpolla ja nyt on varmasti eri ääni kellossa. Jostain olisi pelaajia kaivettava mikäli Elot, Piipot ja Hermoset on edelleen pois. Nyt pitää konttorilla kaivaa punainen luuri pöytälaatikosta ja alettava soittamaan miehiä tilalle. Ei tämä voi näin mennä että nakellaan laitureita keskelle ja rukoillaan että oppisivat siinä pelaamaan. G.Ville on hyvä pelaaja mutta laiturista ei tule sentteriä sillä tavalla että kirjoitetaan kokoonpanoon nimi keskelle. Jos hankintoja ei saada niin täksi viikoksi sitten vaikka lainaan pari pelaajaa että saadaan rosteri täyteen. Metsävainio ei pelannut lauantaina Kärpillä joten Tinoa voisi kysyä Tampereen keikalle mukaan. Huhut ovat myös tuomassa Jussi Jokista Kärppiin niin siellä alkaa olla ahtautta hyökkääjissä, voisiko Tino pelata meillä vaikka loppukauden?! Samoiten pakit tuntuu olevan rivissä nyt Kärpillä niin joutaisiko Taneli Ronkainen tai Aleksi Mäkelä?!

Jäämmä ottelemaan.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Kärppien a-junnuista RoKin matkaan pistetty 18-vuotias puolustaja Aleksi Matinmikko at eliteprospects.com
Vähän niinku se elefantti-marssi ....koska matka oli pitkä niin. Oisko kannattu ottaa pari muutakin ja jättää Huttula ja Mikkola Ouluun. Heveletti mitä perseilyä sen enempää analysoinnin. KOOVEE reiluna isäntänä tarjos kyllä tulla vielä mukaan mutta kun ei kelpaa niin ei, itkiskö vai nauraisko. Saappaat nähä taikooko aamupalan mustamakkara uudet kujeet LeKi:n kippaamiseen, vähän on peleko perseessä.
 
never say never ;)

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Semmonen Tampereen keikka. Eniten kismittää se että latautuminen painoi ehkä vähän jopa yli kun perjantaina vastassa oli KOOVEE. Vai oliko se turhautumista kun todella hyviä paikkoja tuhlailtiin ja kaveri teki omistaan. Vähän päälaellaan oleva peli verrattuna viimeksi Rovaniemellä nähtyyn peliin koska silloin saatiin se 8-2 vähän helpolla maalipaikkoihin nähden ja KOOVEE ei saanut mistään. Mutta se 3 pistettä oli ja meni, aika harvoin tulee lyötyä kiinni lähetystä mutta perjantaina sen toisessa erässä tein.

Taas oltiin sitten ryhtiliikkeen edessä lauantaina ja se meni hienosti aina viimeiseen erään. Siellä alkoi näkyä tekemisessä viime kausien jengi, eli kun oltiin hävitty niin alettiin sitä pelkäämään. Totaalinen sulaminen viimeisellä kympillä, ihan koko jengiltä. Nuori maalivahti oisi tarvinut tukea tiukassa tilanteessa mutta niin se meni sekin superonnistuminen hieman valjuksi kun johto suli ja jatkoajalla vasta Olli-Matti sitten ratkoi. Kovan määrän koppeja otti Ronkainen mutta lopussa hieman arkaili, teki itsestään pienen jolloin Vuoti ja kumppanit latoi kiekko yläpeltiin.
Kaksi pistettä, joka on pettymys tuosta keikasta. Omissa käsissä oli hakea kuusi pojoa tuolta reissulta mutta ei niin ei ja miksi ei?!

Palaan ajassa hiukan taaksepäin.

8.1. Rasselle ja joukkueelle kerrottiin maalivahdin lähtemisestä.
Ennen tätä uutista päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,7 maalia per ottelu ja pisteitä 1,6 p per ottelu.
Tämän uutisen jälkeen päästettyjen maalien keskiarvo on 4,5 maali per ottelu ja pisteitä 0,83 per ottelu.

Jos perinteistä syy-seuraus menetelmää tässä miettii niin kovinmoinen ydinfyysikko ei tarvitse olla todetakseen millainen vaikutus tällä siirrolla on ollut koko joukkueen tekemiseen. En tarkoita että oltaisiin kaaduttu Heikkisen tai Ronkaisen tekemisiin, ei todellakaan pelkästään heidän vaan koko joukkueen puolustuspelaaminen on tällä hetkellä sysipaskaa. Jos päästät keskimäärin melkein viisi maalia per ottelu niin meleko harvoin voitat peliä jääkiekossa.
Harmittaa pirusti kun koko kauden ollut vahvuus loistaa poissaolollaan. Maali-iloittelussa me ei pärjätä, sen tämä vajaa 40 peliä on näyttänyt, joten nyt on korkea aika alkaa luottaa nyky veskareihin koska koko seura valmmenusjohtoa myötä heihin luottaa, sitähän tuo siirto aikanaan tarkoitti.

Se siitä sitten, tänään on onneksi mahdollisuus laittaa hanat kiinni IPK:ta vastaan. Toivon käet ristissä että tänään lähdetään pelaamaan ehjä mutta rohkea oman pelin 60 minuuttinen puolustamisen ehdoilla. On turha lähteä oottamaan tuleeko sieltä Iisalmelta synkkä-Sinkkosen lammaslauma vai super-Miettisen raikasjengi koska omalla pelillä tämä hoituu ja aletaan kääntää pistekeskiarvoa tuonne lähemmäs kahta kuin yhtä. Varmasti tulee kova vauhtinen ja hyvä peli jossa molemmilla on panosta.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

janóz

Jäsen
Ennen tätä uutista päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,7 maalia per ottelu ja pisteitä 1,6 p per ottelu.
Tämän uutisen jälkeen päästettyjen maalien keskiarvo on 4,5 maali per ottelu ja pisteitä 0,83 per ottelu.
Nämä on aina vähän millaisen otannan ottaa. Jos katsoo lähtöä edeltävää 10 RoKin peliä niin Reijola oli maalissa 9 kertaa, joista voittoja tuli 3 ja omissa soi 33 kertaa. Eli puolustuksen lipeäminen oli jo alkanut aiemmin. Tämä ei toki poista sitä faktaa, että Reijola oli alkukauden tärkein pelaaja ja on sitä varmaan palatessaankin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jakso ennen 8.1 tietoon tullutta siirtoa ei kyllä mennyt noin miten tuohon kirjoitit. 9 peliä ajanjaksolla 1.12-8.1 tuotti 16 pistettä eli pka 1,77 p ottelu ja päästettyjä maaleja 24 eli pmk 2,66 ottelu. Muistaakseni Vilho pelasi näistä sen yhden ottelun mutta tarkoitus olikin tuoda esille että kuinka tärkeiä yksittäisen pelaajan merkitys on ollut kauden mittaan oli se maalissa tai lunkan suulla. Minusta näyttö on kiistaton.

Toimisto tiedotti juuri uudesta osakeannista joka oli varsin mieluinen uutinen. Samaan huutoon ollaan saatu mukaan Erkinjuntin Antti ja Saarijärven Vili. Minusta on hienoa nähdä kuinka meiltä maailmalle karanneet haluaa osallistua Rovaniemen edustuskiekon talkoisiin. Myydyn laskettavien osakkaiden määrä melkoisen mittava nykyiseen nähden.

Linkki vie Roki Hockeyn sivuille uutiseen ja Antti Erkinjuntin Youtube haastatteluun.

120€ panoksella osakkaaksi! RoKi käynnistää juhlavuoden kunniaksi yhteisöllisen osakeannin - Roki Hockey
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Ralph

Jäsen
Jakso ennen 8.1 tietoon tullutta siirtoa ei kyllä mennyt noin miten tuohon kirjoitit. 9 peliä ajanjaksolla 1.12-8.1 tuotti 16 pistettä eli pka 1,77 p ottelu ja päästettyjä maaleja 24 eli pmk 2,66 ottelu. Muistaakseni Vilho pelasi näistä sen yhden ottelun mutta tarkoitus olikin tuoda esille että kuinka tärkeiä yksittäisen pelaajan merkitys on ollut kauden mittaan oli se maalissa tai lunkan suulla. Minusta näyttö on kiistaton.
HPK saa tänään Emil Larmin takaisin kokoonpanoon, joten Rasmus Reijola palannee RoKiin ennalta sovittua aikaisemmin.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Eihän se haittaisi vaikka Rasse ajettaisiin jo tänään Finskillä Kirnulle mutta ei näemmä ehtiny. Jäädään odottamaan jospa se sieltä palaisi vartioimaan maalia, joskin aivan nappiin ei tainnu keikka mennä mutta nyt on liigajäät nuuskittu ja voidaan palata alkuperäiseen eli voittojen torjumiseen napapiirillä.

Tänään taas pelataan. Hankalin mahdollinen on vastassa koska jos en väärin muista niin jokaisessa ottelussa Ketterältä on tullut kuonoon. Mikäli peli on keskiviikon kaltainen hurlumhei niin maalintekotalkoissa me emme Ketterälle pärjää. Pieni askel parempaan oltiin kyllä otettu viikonlopusta mutta IPK vei kaksi pistettä ja thatsit. IPK ei ollut huono, vaan varsinkin toisessa erässä varsin hyvä ja onhan tuo joukkue aivan eri kuin viimeksi nähty Sinkkosen luotsaama.
Huonolle ei hävitty vaikkakin kaikkeen oli taas mahdollisuus.

IPK:kin näytti hieman painivan samojen ongelmien kanssa kuin me, hyvätkin paikat hieman hukataan, omassa päässä tarjoillaan ja veskari ei ole aivan tähtitieteellisessä iskussa. Mutta vauhdikas ja mielenkiintoinen ilta oli keskiviikkona, hieman lämpöäkin on aina Iisalmelaisia vastaan.

Ketterää vastaan on oltava kaksi askelta parempi kuin keskiviikkona jos mielitään pisteille. Ootan edelleen sitä paluuta omaan, tiiviiseen puolustamisen kautta tulevaan peliin. Nyt valtavasti juostaan omalla alueella kun kaverilla on kiekko, aivan liikaa. Aiemmin annettiin vaikka hieman pyöriä reunoilla mutta keskusta oli kiinni ja reunoilta tulevat laukaukset veskari poimii. Kun tilaisuus tulee niin nopeasti kääntyy ja mennään toiseen suuntaan.

Erikoistilanteet nousi ratkaisevaan rooliin myös keskiviikkona. Alivoimalla päästettiin ja ylivoimaa oli melkoisesti mutta tulos oli nolla. Ylivoima on sen näköistä ettei oikein tiedetä että miten tämä tässä pitäisi pelata ja kun mietitään siellä kentällä niin kaveri pääsi jo kiekolle. Jos pää ja kädet ja jalat ei riitä niin yksinkertainen on kaunista. Kiekkoa ja ukkoa maalille. Jos haluat viinaa, menet viinakauppaan jos haluat maalin menet maalille.

Kokoonpanosta puuttuu pari uutta jälleen eli ykkösparin pakki Rahikainen on sivussa ja Seppelin joka taisi loukkaantua jo IPK pelin ekoilla minuuteilla. Molemmat ovat isoja menetyksiä Rokille, onneksi palaajiakin on eli G.Villen pelikielto on kärsitty ja hajuvesimaan pakki Fabien ottaa ykkösparissa Rahikaisen paikan. Ja onneksi nähdään Elo jo 13. hyökkääjä, luulen että muutama vaihto tuntumaa ja ainakin ylivoimaan vaikka rullatuolilla. Ohkasella ollaan vaan minkä teet ja näiden loukkien taakse on tyhjä piiloutua. Tammikuulle asti on menty yllättävän ehjänä ja son selevää että näitä tulee ja niitä on muillakin. Onhan se aina huonoa kun monia kärkipään kavereita menee mutta ei näille mitään voi. Mahdollisuus on napata tänäänkin pojot mutta se vaatii ja paljon. Tänään on onnistuttava joka rintamalla jotta Imatralaiset jatkaa tyhjällä bussilla Kokkolaan.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

janóz

Jäsen
Jakso ennen 8.1 tietoon tullutta siirtoa ei kyllä mennyt noin miten tuohon kirjoitit. 9 peliä ajanjaksolla 1.12-8.1 tuotti 16 pistettä eli pka 1,77 p ottelu ja päästettyjä maaleja 24 eli pmk 2,66 ottelu. Muistaakseni Vilho pelasi näistä sen yhden ottelun mutta tarkoitus olikin tuoda esille että kuinka tärkeiä yksittäisen pelaajan merkitys on ollut kauden mittaan oli se maalissa tai lunkan suulla. Minusta näyttö on kiistaton.
Joo, joku peli jäi pois ja aikaväli lähti jo Jokipojat tappiosta 30.11 ja päättyi KeuPa tappioon 9.1 Eli jo tuolloin päästetyt maalit lähtivät kasvuun ja pistekeskiarvo putosi. Ja entisestään ne heikkenivät junioreiden ollessa maalissa.

HPK saa tänään Emil Larmin takaisin kokoonpanoon, joten Rasmus Reijola palannee RoKiin ennalta sovittua aikaisemmin.
Käytännössä paluu aikaistuisi yhdellä pelillä. Mutta se olisi sitäkin tärkeämpi eli KeuPa 13.2.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nyt tulee tauko parhaimpaan saumaan. Luistimet, mailat ja kypärät syvälle kuivuriin ja saavat olla viikon siellä. Pelistä paistaa väkinäisyys, yliyrittäminen ja iloisuuden puute. Toimari hakee nyt pojille litkua alkosta, ottaa mökin Leviltä ja antaa kortin mukaan. Vähän kimbleä, fortnitea ja irtosuhteita niin se rentous ja ilo kiekkoilijan elämään palaa. Positiivinen ajattelu kunniaan, ollaan viivan yläpuolella ja monta hienoa peliä on vielä pelaamatta ja kaikki on omissa lapasissa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy