Snedo

Jäsen
Ihanaa saatana! Mieletön tasonnosto Jokioojat peliin ja sitkeä taistelu sitten tänään kokkolassa. Tamin sanoin win the right games eli voitettiin loppupeleissä ne pelit mitä pitikin ja nyt on taas latu auki. Enää ei ole kuin pelkästään voitettavaa, joten aikalailla paineettomassa tilassa voidaan lähteä Leki sarjaan, joten kaikki on siinä sarjassa mahdollista.
Mielenkiinnolla seurataan miten sankoin joukoin kansa liikahtaa kirnuun ensi lauantain kotipeliin, oletuksena ainakin että 2000 paukahtaa rikki että paukahtaa. Mahtava kiekkokevät saatiin rolloon!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Viimeinen viikko runkosarjaa on tahkottu ja sija seitsemän palaa sarjataulukossa. Täytyy kyllä sanoa viikko sitten pelatun Peliitta pelin jälkeen etten olisi koskaan uskonut että otetaan Jokipojilta ja Hermekseltä kuusi pistettä ja paikka poffeissa otetaan.

Peleihin en jaksa sen syvemmälle mennä kuin että se luistelun, työnteon ilme löytyi juuri näihin ratkaisupeleihin ja sen ansiosta Rovaniemellä nähdään ensimmäiset playoffit Mestiksessä.
50 ottelua kun on takana niin jokainen on oman paikkansa sarjataulukossa pelannut, melkoisen kaksijakoinen kausi meinasi tulla tästäkin kaudesta runkosarjan osalta. Syksy hyvin käyntiin ja nyt kaamoksen nyykähdystä ei nähty. Pelillinen taantuma tuli helmikuussa kun maalivahti lähti haistelemaan Liigaan pelintasoa ja joukkueelle "sattu" samaan aikaan heikko jakso. Hieman sitten piristyttiin Rassen palatessa joukkueeseen mutta viime viikolla ne otteet palasi ja pelaaminen oli pelkäämistä ja halutonta. Siinä vaiheessa itse nakkelin kirveet, vasarat, sahat, meikkilaukut, työtangot ja taltat paskakaivoon. En uskonut että enää tuosta suosta noustaan, mutta niin vain sätkittiin jatkamaan kautta.

Ensi viikolla oikeat pelit sitten starttaa Lempäälässä saukkolaumaa vastaan. Itse oisin mieluummin ottanut vastaan Hermeksen. Historian, vierastunnelman ja "paikallisasetelman" vuoksi mutta turhaapa tässä on sitä haikailla. Runkosarjassa pelattiin Lekiä vastaan neljä kertaa, molemmille voitot varsinaisella ja jatkoajalla.
Sitä vasten peilaten on tulossa tasainen sarja mutta vanhoihin peleihin on turha tuijottaa, ihan eri maailma alkaa nyt jossa enemmän parantanut menee jatkoon. Altavastaajanahan tähän sarjaan lähdetään se on selviö jo sarjataulukosta ja viime aikojen näytöistä. Se asetelma sopii varmasti ja uskonkin että nähdään kauden parasta Rokia kun paineetta päästään lähtemään.

Kuulin huhua että Roki oli ollut aloitteellinen tästä otteluohjelman muuttamisesta että pelataan ensin Lempäälässä kaksi putkeen ja sitten taas Rovaniemellä kaksi. Tiedä sitten totuutta mutta uskon että molempien tahtotila on ollut tuo, tuskin muuten olisi mitään muutettu. Mikäli sarja ei katkea suoraan neljä munkki niin sitten tahti on tuolle välimatkalle kyllä aika rajua. Rollossa pelataan sunnuntaina, niin seuraava on heti tiistaina Lempäälässä, sitten torstaina Rollossa ja mahdollinen seiska peli sitten lauantaina Lempäälässä.

Uusi ja makea aika alkaa Rovaniemen Kiekon toiminassa. Toivotaan että paikalliset intoutuu tulemaan hallille ja nähdään yli 2000 ylitys kotiaskissa. Itse en ala arvailemaan miten sarjan käy, kaasu pohjaan ja parin viikon päästä nähdään mihin se riitti.

Edit. Tuotu toisesta ketjusta koska meni väärään ketjuun alunperin. Toisesta ketjusta poistettu.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tunnin päästä mennään ensimmäistä vaihetta ensimmäisistä playoffeista. Tänään on iso paikka ryöstää etu kotikirnuun ja luulen että tähän ensimmäiseen myös valmennus on lyönyt voimaa. Nappi peli tarvitaan että voitto tänään kairataan. Kokoonpanot oli tutut molemmilla ja hieman sinisten lasien läpi kauhistutti tuo Lekin ykkösnyrkki jossa Puistola-Tanus-Vuoti touhuaa. Raju on ykkösnyrkki ja mielenkiintoista on mitä ketjua vastaan Leki lähtee tuota tehokolmikkoa meitä vastaan pelaamaan. Meille ideaali oisi että Karvisen nelonen peluutettaisiin tuota vitjaa vastaan, mutta vieraissa se ei ole meidän käsissä. Viiime aikoina meidän tuloksesta on pitkälti vastannut Elon ja Justin ketjut. Ykkösen tekeminen on ollut tuskaisen näköistä, jos tänään on yhtä tahmeaa niin voisi kokeilla Karvista Järvelä OM:n ja Poikolan keskellä. Neloseen tulisi Aksun myötä lisää nopeutta ja ykköseen tilantekijä sekä pelin rytmittäjä. Tiivistyksiin varmasti mennään jossain vaiheessa niin kokeilun arvoinen.

Ratkaisevat tekijät:
1. Reijolan huippupeli tarvitaan, ehkä askel vielä kovempaan suoritukseen kuin aiemmin.
2. 5VS5-pelaaminen, jos ei uskalleta ja pystytä pelaamaan kiekolla niin joudutaan juoksemaan ja rikkomaan. Kaksinkamppailuihin täytyy saada enemmän voimaa ja voittajuutta.
3. Erikoistilanteet, rangaistuksia tulee se on selvä mutta nyt on oltava erikoistilanteissa yksinkertainen ja tyly.

Vastustajalla on paine mennä tästä jatkoon, meillä ei. Iloista lappilaista ja kiekkoa pönttöön. Cama sininen.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ratkaisevista tekijöistä me klaarattiin 50 minuuttia ja kaksi ensimmäistä kohtaa, todella miehekäs oli Rokin tahto pelata kiekolla rohkeasti ja tuli siellä muutamia paikkoja myös Lekille jotka Rasse hoiteli tuttuun tyyliin. Kolmannessa sitten kaveri oli maalin verran parempi eli teki ylivoimalla kun me itse ei saatu tehtyä. Vastustajan veskari pelasi myös hyvän pelin ja ykkönen kaverilla on todella taitava vaikka nyt saatiin pelattua sitä ketjua todella paljon pois tilanteista pitämällä kiekkoa.

Tuomareilla lähti tänään kolmannessa erässä laukalle, ensin Zedlak ajaa kiekon kanssa maalille niinkuin näissä peleissä pitää tehdä niin tästä ryntäys?! Tuuletin omaa ylivoimaa kun käsi nousi, vaan mitästä kun tsekkipoika jäähylle. Seuraava tuli sitten aiheesta kun Poikolan maila jäi Tanuksen luistimen alle. Syy seuraus, todella älyttömästä vihellyksestä olisi pitänyt tulla meille ylivoima niin ollaankin 5-3 AV:lla. Se tapettiin ja taas rohkeaa kiekollista pelaamista niin Leki kampittaa ja YV. Eka aloitus jossa Elo näytti Leki aloittajan lavan olevan ulkona alueesta linjurille, siitä Elo vaihtoon. Sitten Just aloittaa niin kiekko ei ehdi tipahtaa jäähän kun päätuomari puhaltaa ilmeisesti viivapelaajan liikkumisesta toisen rikkeen josta puntit tasan.

Noh siihen meni se yv. Välimaalle 2+10 kun aloituksen jälkeen tökkäsi naamaan Smedbergia, kädet ja poikkari osui naamaan mutta oisi tuosta nyt kakkonen ollu sopiva. Perus taistelua josta maila naamaan eikä tainnu veri ees tirskahtaa. Kakkos YV sössii kiekon viivalla josta mies karkuun, Poikola saavuttaa ja kopauttaa mailan varteen vaikka laukaus oli lähtenyt, noh rankkari. Toiset puhaltaa, toiset ei, mutta ei tämä mikään oikeusmurha ollut kun itse sössittiin. Rankkarista maali Haaraselle, on kyllä hyvä puolustaja tämä mies. 8/10 ei olisi tämän kauden ajan nähdyistä viheltänyt mutta nyt sattu se 2/10.

Poikola haastaa yksi ykkösen josta Leki pelaaja kampittaa jäätyään taakse. Jalat alta ja kiekko irti, Poikola kurkottaa että saisi laukaistua ennen maalivahdin pääsyä kiekkoon. Käsi kampista nousi heti, Lekin pelaaja luistelee tuomarille kertomaan asioita, tämän jälkeen tuomari näyttää molemmat aitioon.

Kaksi puhdasta ylivoimaa muuttui näiden viskaalien toimesta 5-3 alivoimaksi ja tasavajaaksi ottelun ratkaisevilla hetkillä. En ymmärrä tuota tuomarien tahtotilaa ratkoa pelejä, jos se sipuli ei kestä tuomaroida niin sitten Liisan kanssa kotona katsomaan "pitääkö olla huolissaan" tai vaikka tis:ia. Toivottavasti huomiseksi pari valjakko vaihtuu niin saadaan pääkoppa selväksi sen osalta. Latvalan numeroista ajelu luulisi menevän kurinpitoon, tiesi pelaaja itsekkin sen taklauksen jälkeen että ovet käy.

Vaikka tuomarit oli tänään todella isosti ratkaisemassa niin maalinteossa on parannettavaa, yhdellä maalilla harvoin voittaa. Ykkös ylivoimalle se vastuu tekemisestä ja aikaa lisää, kakkos ylivoima tänään ei saanut kiekkoa edes alueelle kunnolla, saati maalipaikkoja niin käy sen kerran kokeilemassa ja takaisin aitioon.

Lekin Rautiainen pelasi yhtälailla hyvän pelin kuin Reijola. Meillä pitää saada enemmän laukausía sinne maalia kohti ja ukkoa sinne maalin eteen laukauksen lähtiessä. Hieman se rytmitys ontuu kun siihen maskiin tullaan aavistus myöhässä jolloin kiekot on poimittu tai torjuttu kulmiin. Huomenna tasoihin ja sitten tullaan kotiin tilanteessa 1-1. Ihmisiä on varmasti lauantaina yhtä paljon kuin kahdessa pelissä Lempälässä.

+++++ Ilme, asenne ja halu pelata kiekolla
++++ Reijola ja puolustaminen maalin edessä

------ Ylivoima
----- Tuomarit
--- Yleisömäärä
-- Latvalan selästä taklaaminen
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään puolivälieräsarja jatkuu kotiluolassa, seura uutisoi että lippuja on ennakkoon ostettu jo yli 1000 joten odotusarvo on että voidaan päästä jopa 2000 katsojan lukemiin. Toivotaan että ihmiset painaa hallille Rokin tueksi.

Esitykset kahdessa ottelussa olivat hyviä tappioista huolimatta. Nyt pitää löytää vaan se klikki lisää sinne maalin edessä pelaamiseen koska sieltä ne pelit ratkotaan. Ainoa missä ollaan perässä on tehokkuus ja täytyy sanoa, että on siellä ollut paskaa tuuriakin mutta ottelusarja paras seitsemästä ei katkea koskaan tuurin piikkiin. Jos esitys on tänään samalla tasolla, niin uskon että sarja kaventuu kahteen yhteen.

Kokoonpanosta oli tippunut pois Aleksi Poikola jonka paikan ottaa ykkösessä Seppelin. Itse olisin pitänyt nelosen Smedberg-Karvinen-Seppelin koossa koska se oli viime pelissä paras ja tehokkain koostumus. Seppelin teki kaksi ja Smedbergin totaalinen sekolu esti kolmannen kun mies alkaa harhauttaa tyhjää maalia kun pelkkä mailan oikaisu olisi riittänyt maalin tekoon. Nelosessa sitten luutii Antti Järvelä Seppelinin paikalla.

Maalipaikoissa peli on ollut aikalailla tasan, ehkä jopa meille enemmän joten nyt ne ohi menevät vedot on saatava kohti maalia, matalampana kuin aiemmin ja sitten hakataan ne irtokiekot sisälle. Monimutkaista se ei ole mutta jos 80% B-kaaren takaa lähteneistä toimituksista/laukauksista menee ohi tai yli niin hankala niistä on irtokiekkoja saada.
Hienoa aikaa Rovaniemeläisessä kiekkoilussa ja nyt siitä pitää osata jännittämisen ohessa nauttia. Toivotaan että tänään sarja kaventuu ja pelit jatkuu vielä viikonlopun jälkeen.

Rokille 4-1 tänään, Just, Joki-Erkkilä, Piippo ja Järvelä A
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tupla viikonloppu kotona toi yhden voiton ja kausi jatkuu. Lauantaina ei paikan päälle päässyt ja Elisa Viihteestäkään ei nänhyt kuin ensimmäisen erän. Eka erä oli kyllä semmonen arkailu ja jännitys esitys koko porukalta ettei mitään tolkkua. Kolme annettiin eteen ja loppu peli oli takaa-ajoa. Paikkoja kuuleman mukaan oli ollut vaan tuskainen maalinteko oli jatkunut Game 3:ssa. Hallissa kuitenkin reilu 1600 katsojaa ja hyvä meininki vaikka oltiin jo 2-0 otteluissa perässä.

Reilu 400 katsojaa oli jo luovuttanut joten yleisömäärä jäi hieman vaisuksi, karvan alle 1200. Eilinen sitten oli vastakohta kaikelle kolmelle pelille, melkoinen maalishow ja ajoittainen hurlumhei näkyi molempien pelaamisessa. Paljon menetettyjä kiekkoja viivojen päällä ja sitten alkoi molemmilla napsua kiekot pönttöön ylivoimahyökkäyksistä. Taas se voitto oli kyllä tuskan takana kun alussa pari puolittaista paikkaa Lekille ja 0-2 perässä. Itse siinä tuumailin että tämä oli tässä mutta niin se maalinälkä sitten löytyi ja viimeiseen erään johdossa 4-3. Kolmannen alussa näkyi pelin tärkeys ja meidän poikia alkoi taas kiekko polttaa. Roisikimisen jälkeen sitten heti erän alussa 4-4. Taas kynnet oli syöty makkaroidenkin jälkeen.
Siitä mentiin sitten maalien mättämisellä summeriin asti, olin varma jatkoajasta vaikka oltiin kaksi maalia edellä. Vasta Gabinin tyhjiin lyöty kahdeksas maali oli itellekki se helpotuksen huokaus. Molempien maalivahditkaan ei kyllä pelannut kauden parastaan mutta voitolla hengissä ja se riittää. Taloudellisesti tärkeät pelit myös Rokille, pelkät lipputulot lienee päällä 30kiloa ja siihen oheismyynti päälle.

Leki ei käyttänyt ensimmäistä katkon paikkaa ja oli jotenkin hermostunutta heidänkin pelaaminen katkon paikassa. Väkiparta ja Laakso ottivat molemmat 2+10 selkään ajosta. Jälkimmäinen Laakson numeroista vetäminen oli todella ruma mutta onneksi Just ja koko Rovaniemi selvisi säikähdyksellä. Jos tuosta ei tule lisäkakkua niin on ihme. Juuri äsken tuli katsottua Oskar Osalan ajo Liigassa josta tuli ulosajo ja kolmen pelin kakku. Aivan vastaava tilanne, ja hieman pahemmalta näytti tilanne Lappi Areenalla. Muutenkin tuomaritoiminta ei ole tässä sarjassa ollut pelin tasolla. Lempäälän eka peli oli kauhein esimerkki jossa Roki kärsi eniten. Muutoin pelit eivät ole siihen ratkenneet mutta linjattomuus (varsinkin eilisessä pelissä) sotkee peliä kun pelaajat ei tiedä mitä milloinkin saa tehdä ja sitten nähdään pelaajien turhautumisia.

Huomenna jatketaan, eilisen ja runkosarjan lopun perusteella meille sopii tämä jatkuu vs kesäloma tilanne. Nyt onnistumisia tuli roppakaupalla ja pimennossa olleet Justin ja Elon ketju sai myös parit onnistumiset joten eiköhän kiekko löydä maaliin myös vieraissa. Tähän asti hieman yllättäen Rokin parhaat kenttäpelaajat on ollut Seppelin ja puolustaja Niko Mikkola joka on koko poffpörssissä sijalla kolme. Myös Reijolalta ollaan nähty vahvoja otteita jälleen kerran. Pari maalia olisi eilen ollut otettavissa mutta ei se Rasmus voi joka peliä meille pelastaa ja yksin voittaa. Oman maalin eteen tulee saada kovuutta lisää, liian helpolla sinne mennään hakkaamaan ja eilen siinä sai oikein kiekon kanssa kääntyä. Ja kun se paniikki on niin lämärillä pitkä, vähän turhaa näplätään lörppörännejä kun peli pitäisi saada poikki ja alotuksen kautta uutta matoa. Maalipaikkoja on ollut jokaisessa pelissä aivan tarvittavasti kunhan siellä omalla alueella aletaan olla isäntiä eikä renkejä. Huomiseen, camaa ROKI!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Olihan makea voitto jatkoajalla Lempäälässä, pelattiin ehkä sarjan huonoin peli mutta maalit ja voitot vain merkitsee. Peliin lähtö oli kohtuullinen vaikka kiekon kanssa ei pelattu kovinkaan kummoisesti ja heti eka minuutilla huolimaton pelaaminen aiheutti kiekon menetyksen josta Puistola pääsi livahtamaan Reijolan kanssa nokikkain. Rahikaisen oli pakko rikkoa ja heti pelin alkuun selviytymään alivoimalle. Se hoidettiin ja pelaaminenkin parantui. Zedlakilla ja Joki-Erkkilällä oli todella hyvät paikat viedä Roki johtoon muttei vaan maistunu. Toki Zedlakia lyötiin käsille ihan vastaavalla tavalla kuin Puistolaa mutta tuo Lempäälän tuomarointi on kyllä ollut yksi puolista jäähyjen jakamisen merkeissä, Joki-Erkkilä paikkasi tyhjän maalin missaamisen sitten viivapompulla joka lirvahti Rautiaisen längistä maaliin.

Toinen erä käynnistyi hyvin kun Just antoi hienon syötön Gabinille b-pisteiden väliin josta "vantaimer" upposi pönttöön ja tilanne 0-2. Loppu erä sitten oli selviytymistä ja erän jälkimmäisellä puoliskolla Leki kampesi tasoihin. Reijola torjui minkä ehti ja pystyi mutta näille kahdelle maalille ei Rassekaan voinut mitään.

Kolmannessa erässä oli sitten taas avoimia ovia molempien toimesta muttei maalit maistunu. Kasper Elolla oli aivan erän lopussa todella hyvä maalipaikka mutta rystynosto jäi aavistuksen matalaksi ja kiekko lirvahti Rautiaisen räpylään. Kasper saa tästä suorituksesta parit kaljat muille tarjota Malagalla toukokuussa.

Jatkoajalla sitten uuteen liitoon noussut ulkkariketju löi voittomaalin laadukkaan hyökkäyksen päätteeksi. Nopea kääntö pakki pakin kautta laitaan jossa Just vei kiekon syvälle ja antoi millin tarkan syötön Gabinille lapaan. Ville sitten veivasi rauhassa Rautiaisen pihalle ja sarja jatkuu tänään.
Pelin hahmot olivat jälleen Reijola sekä Rovaniemen onnistumisista virtaa saanut Zedlak-Just-Ville ketju joka värkkäsi kaksi maalia Justin johdolla. Myös Iisakka-Elo-Heikkinen ketju näytti piristymisen merkkejä ja avausmaali taisi tulla heidän seurauksena. Selvää on se että kaikkia neljää tarvitaan kun sarjan tahti on tiivistynyt. Yllättävän tasaisesti Immonen on peluuttanut, taitaa olla niin että ulkkarit on keskimääräisesti pelannut vähiten ja näyttää virtaa riittävän.

Tänään on taas uusi mahdollisuus ja missio, Immosen sanoin: palataan Lempäälään. Sarjan venyminen tuo omat haasteensa palautumisen osalta kun vuoropäivin ajellaan suomen halki. Molemmille tarina on sama joten ratkaisevassa roolissa on se että kumman fysiikka on paremmalla tolalla ja miten palautumiset tehdään ja peliin valmistaudutaan. Tiistain pelissä Roki oli kyllä vauhdillisesti kaksi erää perässä. Rokille tämä bussissa nököttäminen on varmasti tutumpaa mutta minusta se ei ole peleissä näkynyt suuntaan tai toiseen. Tänään on oltava edellä, tiistain peli oli luodin väistö joten tänään on oltava nopeampi, voimaakkaampi ja aloitteellisempi.

Makeaa aikaahan tämä on kiekkofanin silmissä, ehkä jopa parasta mitä on Rovaniemellä nähty. Ainakin toiseksi parasta, ehkä se 10 vuoden takainen nousu kaikkineen 3000 hengen yleisöneen menee vielä aavistuksen edelle mutta tälle keväälle on vielä kaikki auki ja omissa lapasissa. Sitkeä tämä jengi on henkeä löytyy, uskon että tänään nähdään kauden paras suoritus kotiyleisön edessä kun nyt nämä turhat jännäämiset on taakse jäänyt.
Toivotaan että kotikylä arvostaa ja saapuu hallille sankoin joukoin. Se 2000 pitäs saada ylitettyä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kausi on paketissa. Eilinen peli oli meidän koko kauden kotona pelaamisen kuva. Monessa ottelussa runkosarjassa tultiin ensimmäiseen erään arkana ja luulolla että jotain saada sillä "pellailemalla". Päästetään vastustaja eteen yks kaks kolome ja eilen jopa neljä maalia, sitten viritellään kiriä ja ajetaan takaa koko loppu peli. Eilen se kiri riitti kahden maalin päähän, ei sen enempään. Hyvä ja reilu playoff sarja jossa ei suurempia ylilyöntejä kentällä, pari selkään tuloa ja eilen osu Järvelän Antilla Laaksoa taklaus päähän mutta nostan kyllä näissä tilanteissa hattua pelaajille. Ei Just, Iisakka eikä Laaksokaan jäänyt jäälle makaamaan isomman rangaistuksen toivossa. Näin se kuuluu olla. Kiitos Leki ja onnea välieriin, jos oisitte yhtään mielenkiintoisempi niin bandwagonissa olisin mutta periaatteesta en alle 500 katsojan farmeja kannusta.

Aika helppo on löytää ne kolme syytä jonka takia nyt joukkue suuntaa Leville eikä Lempäälään:

1. YV ei ollut kummoista koko kaudella. Hieman se piristy loppua kohden mutta ei ole riittävän tehokasta. Kolme tehtyä, toki Leki ei tehnyt sen enempää mutta ylivoimalla näitä ratkotaan keväällä ja me ei käytetty niitä paikkoja.
2. Kärkipelaajien riittämättömyys, ykköskenttä ei lähtenyt toimimaan koko kaudella. Tässä sarjassa se hieman välillä piristy ja teki pari maaliakin mutta ei riitä. Ketju jonka tehtävänä on johtaa kiekollista pelaamista ja se jäi vajaaksi. Pietilä-Järvelä OM +/- yhteensä -11. Seppelin toi lisä virtaa Poikolan loukkaannuttua mutta heidänkin yhteiset miikat on -4. Kärkipakeillakin oli kovat miikat vrt runkosarjaan joten hieman sekin prakaili mutta kolmella parilla hehän luutii millon kenenkin takana.
3. Kaksinkamppailuvoima, me ois tarvittu pakistoon kovuutta ja voimaa lisää sinne maalin eteen ja kulmavääntöihin. Pleijareissa peli koveni niin se luistimella ja mailalla puolustaminen ei aina riitä vaan on pystyttävä sääntöjen puitteissa kampeamaan ukkoa nurin ja ottamaan kiekko pois.

Mutta mutta, kaikesta huolimatta joukkueen esityksistä ja seuran toiminnasta jäi todella positiivinen kuva. Seura on tehnyt joka osalla paljon töitä ja se näkyy. Ottelutapahtumat on mielenkiintoisia, mainonta puree ja yleisöä kiinnostaa. Runkosarjassa ja pleijareissa eniten katsojia ja saa nähdä kuinka pitkälle välieriäkin pitää mennä että yli 2000 katsojan ylitys muilla tulee. Kiitos Roki Hockey ja uusi askel on seuran historiassa otettu. Tavoitteet tällä kaudella saavutettu mutta nälkä kasvaa. Toivotaan että tämän viikonlopun jälkeen aletaan myös urheilutoimenjohtajan puolesta tekemään töitä ilman hihoja. Nyt on hyvä rakentaa jatkumona kun valmentajakin pysyy samana.

PS. Häpeän naama punaisena pää alhaalla sitä tekijää joka meni rikkomaan Lekin bussin renkaita. Oli sitten 12 vuotias tai 84 vuotias niin tämän mauttomampaa paskaa en ole Rovaniemeläisen jääkiekon ympärillä nähnyt. Facebookissa Shamaanit levitti sanomaa että puhdistetaan seuran ja fanien mainetta hankkimalla Lekin välieräottelusta lippu, itse sen aion tehdä ja maksaa vaikka se on kärpäsen paska valtameressä tässä saagassa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
PS. Häpeän naama punaisena pää alhaalla sitä tekijää joka meni rikkomaan Lekin bussin renkaita. Oli sitten 12 vuotias tai 84 vuotias niin tämän mauttomampaa paskaa en ole Rovaniemeläisen jääkiekon ympärillä nähnyt. Facebookissa Shamaanit levitti sanomaa että puhdistetaan seuran ja fanien mainetta hankkimalla Lekin välieräottelusta lippu, itse sen aion tehdä ja maksaa vaikka se on kärpäsen paska valtameressä tässä saagassa.
Toivottavasti asialla ollut idiootti saadaan kiinni ja vastuuseen. Ei tainnut itsekään tajuta, miten vakavien asioiden kanssa oli tekemisissä. Bussi olisi voinut joutua onnettomuuteen tai puhkojalle itselleen olisi voinut käydä huonosti. Paineet ovat suuret.
 
- Tolppa, maalivahtien ystävä

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vuoden Mestis-Seura 2018-2019, hieno tunnustus kauden päätteeksi. Kovaa työtä ja kehitytty paljon
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy