Vide68

Jäsen
Reijolaahan tässä alkaa ikävä olla, onneksi mies saadaan pian takaisin. Jännäksi menee jälleen kerran sarjan loppu, uskotaan ja toivotaan että viivan yläpuolella pysytään. Kyllähän sitä viikonloppuna yöelämässä näky montakin RoKin jannua, mikä heille toki suotakoon. Tauon jälkeen vaan uusi vaihde silmään ja poffeihin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Roki Hockeyn tiedotteen mukaan Rasse on palannut tänään kotikirnuun ja pelannee loppu kauden meillä kun Larmit ja Karjalaiset ovat kunnossa ja vedossa.
Liiga keikasta sen enempää tietäneenä tulos oli keskinkertainen, tai no tuloshan oli huippu koska kolme peliä ja kolme voittoa mutta mutta.
Torjuntoja 48, PMK 2,64 ja torjuntaprosentti 83,33. Nyt se mahdollisuus on koettu ja toivotaan että tämä kausi päättyy onnistumiseen Rassella ja ne kirkkaammat valot aukeaa sitten isommin ensi kaudella. Potentiaalia on joskin työtä on paljon edessä, varsinkin liikkumisen kanssa.

Siirtorajaan on enää 8 päivää. Olen joka kevät rukoillut kärkipakkia ja kärkihyökkääjää kevään korvalla ja koskaan sitä ei ole saatu. Nyt en rukoile enkä odota.
Rahaa tuskin on kunnon pelimanniin, saati UTJ:n ainainen saamattomuus ei kyllä tuo tänne ketään siirtorajan lähellä. Yhden asian Roki ja Kärpät voisi tehdä eli peluuttaa Metsävainiolla yhden pelin ennen siirtorajaa niin se voitaisiin merkitä ns. nuorten luetteloon jolloin siirtyminen Rokiin olisi mahdollista myös siirtorajan jälkeen. Eikös se sääntö ollut että viisi peliä Mestiksessä niin voi laittaa nimen listaan, mikäs se ikäraja siinä olikaan? Tinohan taitaa olla 22 vuotias joten eikös se siihen nuoriin osu. Muita listalla lienee Huttula, Matinmikko, Hermonen, tosin Matinmikollakin puuttuu vielä yksi peli mutta eiköhän se tule Keupaa vastaan viikon päästä.

Oishan siellä Suomisarjassakin tarjolla pari hyvää pelimiestä meille jos tahtotilaa ja rahaa olisi. Pyrystä Wilenius ja Hokista Mattila oisi varmasti vahvistuksia Rokin kokoonpanossa. Tuskin Pyryllä ja Hokilla on aikomustakaan luopua pelaajistaan ja onko pelaajatkaan halukkaita lähtemään ihan mihinkään mutta kun massia on nokan alla tarpeeksi niin yleensä onnistuu. Turha tänne on hankkia ketään nevöhöödiä liukumaan vaan yo kaltaisia tiedostettuja täsmäukkoja. Mutta en odota koska en usko tätä tapahtuvan edes näiden kahden kohalla.

Annetaan sitten näiden koko kauden pelanneiden raataa loppuun asti, kokeiluhankintoja ei tarvita vaan ennemmin sitten pelaa nämä jotka antaa aina logolle kaikkensa. Loukkaantumistilanne alkaa hieman helpottaa tauon aikana ja täydellä rosterilla Rasmuksen maalissa ollessa voidaan voittaa jokainen peli.
Telakalla Ketterä pelistä oli Rahikainen, Bourgeois, Seppelin ja Malo. Malo ei pelaa tälle kautta mutta toivotaan että nämä loput tulee kuntoon ennen runkosarjan viimeistä hönkäystä. Olkoon se voitollinen ja nähköön pleijareiden eka kiekka myös valon rollossa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Snedo

Jäsen
Vielä olisi muutama päivä aikaa hankkia vahvistusta joukkueeseen. Missään seuran tiedotteessa ei ole ainakaan mainittu mitään etteikö joukkueeseen haettaisi pelaajia tai ilmoitettu, että tällä koostumuksella mentäisiin loppuun asti.
Osottaisi ainakin sen, että pudotuspelipaikasta taisteltaisiin tosissaan. Voi olla, että verkkoja ei ole vesillä ollenkaan, mikäli kukaan ei ilmaiseksi välttämättä halua tulla. Totuushan se varmasti on ettei rahaa ole yhtään ylimääräistä, siitä kielii niin moni asia. Huhtasalo pysynee ainoana hankintana kevät puoliskolle, jonka hommaamista en ymmärrä edelleenkään. On täysi turisti ja pehmeä kuin vaahtokarkki kentällä. Tähän hankintaan nyt kuitenkaan tuskin on hirveästi rahaa laitettu, toivottavasti ei.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ne on levot levätty ja taas mennään. Tänään alkaa Rokille kauden tärkein jakso, kauden tärkeimmällä pelillä.
Kuuden pisteen peli on kotikirnussa Keuruuta vastaan, pisteissä ollaan tasoissa mutta Keupalla on peli vähemmän. Samaan aikaan takana vaaniva K-Vantaa pelaa pelin Kooveeta vastaan kotona joten pisteitä tulee raapia.
Peli on kauden ensimmäinen ja viimeinen ilmaisottelu ja täytyy kyllä nostaa hattua tästä toimistolle. Kovan työmäärän on Peksit ja pojat tehneet jotta tuollainen yritysverkosto saatiin taakse tämän pelin mahdollistamiseksi. Toivotaan että väki löytää nyt hallille ja rikotaan yleisöenkkari tälle kautta. Kaikki alle 2000 katsojan määrät on itselle ainakin syvä pettymys. Normaali talvikeli, ei sada ja 10 pakkanen. Ei ole Rollossa lumitöitä, ei tarvi pelätä pakkasia eikä mitään muutakaan tekosyytä jotta voisi jäädä himaan notkumaan. Elisakin voisi ilmoittaa että peli ei näytetä tänään teeveessä niin viimeinenkin sohovapottu kampeaa itsensä hallille.

Kokoonpano näyttää kyllä myös hyvältä. Reijola, Elo, Metsävainio ja Rahikainen pelaa tänään joten kaivatuille paikoille saadaan täytettä. Metsävainion laina-ajasta en ole kyllä nähnyt missään tiedotetta mutta eiköhän kyse ole pelin lainasta jotta mies saadaan nuorten pelaajien listaan kun siirtoraja umpeutuu. Näin ollen siinä listassa sitten pöjöttää Kärpilta: Hermonen, Huttula, Metsävainio ja Matinmikko, tai näin olettaisin kun Matinmikon ja Metsävainion 5 peliä täyttyy. Hermonen ja Huttula on pelannut ja pelannee muutenkin koko kauden täällä. En laittaisi toki pahaksi jos Matinmikko ja Metsävainio jäisi sinisiin koska Kärpillä kai nyt näyttäisi kotimaan kamaralle olevan varsin voimakas nippu.

Tänään olisi mukava nähdä alkukauden Rovaniemen Kiekko. Täysillä mutta järjen kanssa ja siihen vähän huumoria ja iloa matkaan. Ennen taukoa nähtiin sitä pakkopullaa, sitä ei ole ikävä vaan nyt on aika kattoa eteenpäin eikä taakse. Kun kippoon on 60 minuutin jälkeen antanut kaikkensa niin katotaan sitten mediakuutiolle että paljon se tilanne näyttää. Uskon ja toivon että tulee viihdyttävä kiekkoilta.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
Melko yllättävä uutinen kyllä, ennemmin olisi luullut että sieltäpäin olisi tullut vielä joku (esim. Matinmikko) meille. Eikö Kärpillä ole reserviä tarpeeksi ilman tätä kaksikkoa? Kärpiltä melkonen rimanalitus jos oikeasti a-junnuissa meinaavat noita peluuttaa kuten tuosta uutisesta voisi päätellä. Ehkä muutama panokseton peli runkosarjan lopussa edustuksen mukana. Surullista, että liigaseurat kyykyttää mestisseuroja miten haluaa. Ensi kaudelle ei tarvi Oulusta tuoda ketään, jos lopputulos on kerran siirtorajalla tämä. Eiku ainiin, saatiinhan me Sedlak vaihdossa. :)

Seuraavaksi varmaan tiedotetaan, että Kärpät ostaa enemmistön RoKin osakkeista ja ens kaudella ollaankin jo täysi farmi.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Veikkaan samaa. Sitä paitsi olisihan se muuten ilmiselvää, että Hermes ja Roki kohtaa plaijareiden eka kierroksella ja Hermes tippuis Rokin Kärppä-lainojen ansiosta. :)
Farmilla on farmin edut
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Vide68

Jäsen
Noniin nyt sitä on pudotti sitten playoff-viivan alapuolelle sekä kaksikko Hermonen&Huttula menetetään loppukaudeksi. Perjantain TuTo-matsista en henkilökohtaisesti odota kovin suuria, joskin RoKi on muistaakseni ihan hyvin Turussa pelannut(?) Lauantaina onkin sitten melko isot pisteet jaossa Vantaalla, toivottavasti ukot jaksaa painaa vielä vaikka onkin toinen peli kahteen päivään. Molemmat pelit häviämällä on tilanne poffipaikan suhteen jo melko paljon surullisemman näköinen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Eilen kauden ennätysyleisö vaikkakin itse odotin yli 2000 henkeä. Minusta siellä oli se reilu 2000, liekkö kaikki sitten mennyt naksuttimien kautta kun halliin oli vapaapääsy kaikista reijistä. Tunnelmakin oli varsin hyvä kun Rokin avaus peliin oli pirteä ja ekaan erään pari pönttöäkin pojat iski.
Toisessa erässä sitten hieman lipsuttiin perus työntekemisestä ja vaisu alivoimapelaaminen jatkui. Siellä maalin edessä pitää olla mies paikallaan, ekassa maalissakin taisi olla neljäs irtokiekko jonka Keupa löi sisään. Toisessa kaamea maski ja Pihlamäen todella hyvä laukas sekä kolmannessa sitten unohtui keskisektoriin sentteriltä mies josta peli kahteen kolmeen. Hyvää tässä oli että kinttaat ei pudonnu vaan työnteko alkoi uudelleen. Päätös erässä tasoitus tuli alkuerään ja voittomaalin metsästys jatkui aina summeriin saakka. Ei mennyt niin ei mennyt, jatkoajalla jouduttiin alivoimatappoon joka olikin sitten jo parempaa. Tauko ja Reijolan paluu toi ryhtiä joukkueen tekemiseen ja Rasmus antoi eilenkin mahdollisuuden voittaa. Maalinedustoille me tarvitaan nyt sitä röhkeyttä ja isännän otteita. Molemmissa päissä se tekeminen siinä oli hieman vaisua. Samoten hyökkäyspelissä suoraviivaisuutta, miestä maalille ja LAUKAUKSIA. Monesti meidän hyvät sommitelmat jää sommitelmiksi kun se ei pääty laukaukseen. Nurkissa pyöritään ja kun paikka siihen kaarien väliin tulee niin silti vielä syötetään. Laukokaa nyt herraisä kun siihen sen kiekon kanssa päästään. Pienestä se on kiinni ja eilen oltiin huonompia viimeistelyssä.

Turha tässä on synkistellä, ite ainakin eilen tykkäsin kattoa Mestiskiekkoa Rokin pelatessa. Oishan se mukavaa kun aina voitettaisiin mutta tämä on tälläistä välillä. Hermosen ja Huttulan case on varsin ihmeellinen mutta heidän perään itkeminen on turhaa. Kaikilla Mestisseuroilla on näitä liigalainoja, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän mutta heidän varaan ei voida menestystä/menestyksettömyyttä laskea. Ne ovat toisen omaisuutta ja kun se toinen päättää jotain muuta niin son siinä. Nyt kävi näin ja eteenpäin. Pelatkoon vaikka Kiimingin kiekkopojissa loppu kauden, sillä ei ole enää Rokin kannalta mitään merkitystä. Hyviä pelaajia ovat molemmat ja tsemppiä jatkoon, tämän saagan myötä ei tule ikävä.

Farmilla on farmin edut
Hermeksen palstaveljille tuo postaus on pieni sarkismin poikanen, olette Rokin jälkeen Mestiksen mielenkiintoisin sakki.

Nyt urheilutoimenjohtaja Mikkolalla on kaivettava puhelin taskusta ja ruettava hommaamaan pari pelimannia tilalle. Ennen kärppälainojen lähtöä oli toivomuksena ykköskorin pakki ja hyökkääjä, nyt se sitten tuplaantui. Tavoitteena on edelleen edetä pleijareihin ja sitten on uusi taival edessä. Tasoissa ollaan Vantaan kanssa sekä pari peliä vähemmän niin edelleen ei tarvita edes muiden apua vaan homma on omissa lapasissa. Tietääkseni me edelleen saadaan täysi rosteri mutta meiltä katosi runkosarjan maaleista noin neljännes ja maalinjohtaneita syöttöjäkin jokunen.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Snedo

Jäsen
Noniin saatiinhan sitä kuitenkin uusi hyökkääjä, kanukki Kyle Just! Näin äkkiseltään statsien perusteella vaikuttaa kyllä hyvältä haulta, suhteellisen kokenut sentteri-laituri. Yliopistosarjojen läpikäynyt ja edelliset 4 vuotta tahkonnut eri euroopan sarjoissa. Oletuksena saatiin tuloksentekijä ja toivottovasti myös ylivoiman pyörittäjä!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Euroopan sarjoja viime kaudet kiertänyt kiertolainen tulee loppu kaudeksi Rokiin. Konttorilla oltiin hereillä ja tehtiin tälläinen siirto. Nopeasti katottuna sentteriä kai tässä haettiin ja eliten mukaan laituri/sentteri. Mielenkiintoinen haku ja nimi. Tuskin ehtii tänään vielä Turkuun mutta pelaisko jo huomenna Vantaalla. Pisteiden valossa pitäs olla ihan kiekkotaitava mies ja jäähyjäkään ei kanukiksi ole paljoa. Mitään nyrkkeilijää ei tarvita kun katsoo nykyistä alivoimapelaamista. Ainoa mitä epäilen on että riittääkö vauhti kun Mestiksessä mennään kovaa. Jäähään kattomaan ja tuomitaan kun runkosarja on päätöksessään.

Linkki vie Eliten pelaajakorttiin

Kyle Just at eliteprospects.com
 
Viimeksi muokattu:
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Melkoinen kiertolainen kieltämättä. Pelannut siis ainakin Saksassa, Hollannissa, Unkarissa ja Italiassa. Näillä taustoilla väkisinkin sellainen perinteinen "katsotaan, katsotaan" -sarjan arvaushankinta. Voi hyvällä säkällä olla kärkikenttien pelaaja RoKiin, mutta vähintään yhtä todennäköistä on, että ei mahdu päätöskierroksilla edes kokoonpanoon...
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Mä en kyl Kyleä miksikään sateentuojaksi laskisi näkemättä. Ei pelaa tänään, eli hyvä antaa muutama harjoitus ensin alle ennen kuin askiin. Enemmän luotan Rokin pelitapaan, eli vahvasti puolustaen. Kotona se on toki pahiten lipsunut ja eilen lopussa oli pieniä perhosia vatsassa, toki höpö höpö kaksi minuuttinen tuli Rokille lopussa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Viikko paketissa, melkoisen raskas viikko repaleiselle joukkueelle. Keskiviikkona ennen peliä Kärpät ilmoittaa vetävänsä kaksi tärkeää pelimiestä pois, sitten pisimmän kaavan mukaan nokkaan Keupalta 2000 ihmisen kotihallissa ja seuraavana päivänä tienpäälle. Turkuun meno kaikkinensa oli ollut melkoinen bussimatka, Gabin Ville pois kokoonpanosta ja yhteen vaikeimmista vieras areenoista. Hieno voitto sieltä kilipikonnalla ja Vantaalle seuraavaksi. 4-0 on kyllä melkoinen lukema tuosta pelistä, käytännössä maalin kahden peli josta suurin osa oltiin kuskin paikalla. Maalinteko tökki, epäonnistunutta ylivoimaa ja tänä aamuna jengi saapunut koti Rolloon. Viikon saldo 4 pistettä jota pidän kyllä torjuntavoittona ja ihan hyvänä saavutuksena kun katsotaan peliä ennen tätä viikkoa ja melkoisen raskas viikko kaikkinensa.

Jotenkin en käsitä tuota Hermosen lähtöä, vaikka Pyörälä nyt loukkaantui niin edelleenkään Juliuksella ei ole mitään mahollisuutta sopia pelaavaan kokoonpanoon ja pelättyä Hermes siirtoakaan ei tullut. Vaikka sinisin silmin tässä mennään niin ajatellen Juliuksen kehittymistä myöskin. Popkornia ja mahdollisesti a-junnujen poffeja?! Vai mitä?! Siirrollehan me ei mahdeta mitään ja siitä tässä ihmettelyssä ei ole kysymys mutta ihmettelen tätä Juliuksen ja Kärppienkin kannalta. Noh, ne kai on yksi euroopan parhaista kiekko-organisaatioista niin kai ne tietää mitä tekee. Pakistossa Huttula voi saada pelattakki, pelasi heti molemmat pelit vieraskiertueella. No ei ole Rokilaisten murhe enää, kiitos pojille vielä kerran.

Tämä viikko ei tuo sen helpompaa. Minun silmissä tämän hetken kaksi parasta joukkuetta tällä viikolla vastassa, Hermes keskiviikkona ja Ketterä sitten perjantaina. Helpotusta pelaajistoon hieman tulossa kun kanukki pukee sinisen paidan päälle ja Gabin Villekin pelannee keskiviikkona. Molempiin tarvitaan kyllä kaikki mahdollinen jotta pistepussi karttuu tällä viikolla. On mielenkiintoista nähdä mihin tämä euroopan kiertolainen istutetaan, pelaako heti keskellä vaiko laidassa ja kenen kanssa. Myös Matinmikkoa kaipaisin puolustukseen, sen verran meinasi Laurilalla ja Paajasella väpättää vierasturneella avauspelissä ja siniviivalla että Matinmikko voisi tuoda enemmän kiekollista osaamista kumpaankin päähän. Minä laittaisin keskiviikkona näin.

Järvelä OM-Pietilä-Poikola
Rahikainen-JE
Zedlak-Heikkinen-Iisakka
Piippo-Matinmikko
Just-Elo-Ville
Bourgeois-Mikkola
Järvelä A-Karvinen-Smedberg
Paajanen

Vantaan pelissä me hävittiin tehottomuuden takia, paljon oli ylivoimaa sekä pörräämistä 5vs5 pelissä eikä paikoista maalia. Hyökkäyspäässä pitää laukoa enemmän ja sitä myöten irtikiekot sisään. Siellä maalin edessä pitää olla vaan röyhkeämpi ja voimakkaampi, ei auta että siellä vaan kävässään ja kun ei ole mukavaa niin surffaillaan sitten kulmissa. Kanukkipoika voisi toimia nyt esimerkin näyttäjänä miten siellä pelataan ja hakataan kiekot sisään. Peli on kuitenkin tauon jälkeen löytynyt niin mahdollisuudet voittaa on taas joka ilta, toivotaan että kansa löytää hallille koska varsin hyvä tunnelma siellä oli keskiviikkonakin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Jotenkin en käsitä tuota Hermosen lähtöä, vaikka Pyörälä nyt loukkaantui niin edelleenkään Juliuksella ei ole mitään mahollisuutta sopia pelaavaan kokoonpanoon ja pelättyä Hermes siirtoakaan ei tullut. Vaikka sinisin silmin tässä mennään niin ajatellen Juliuksen kehittymistä myöskin. Popkornia ja mahdollisesti a-junnujen poffeja?! Vai mitä?! Siirrollehan me ei mahdeta mitään ja siitä tässä ihmettelyssä ei ole kysymys mutta ihmettelen tätä Juliuksen ja Kärppienkin kannalta. Noh, ne kai on yksi euroopan parhaista kiekko-organisaatioista niin kai ne tietää mitä tekee. Pakistossa Huttula voi saada pelattakki, pelasi heti molemmat pelit vieraskiertueella. No ei ole Rokilaisten murhe enää, kiitos pojille vielä kerran.
Tämä on melko käsittämätöntä. Hermonen todisti omalla tekemisellään, että Mestis on tällä hetkellä hänelle se oikea sarjataso ja paras sarjataso. En usko, että Nuorten Liiga antaa hänelle pelaajana enää oikein mitään. Tietysti jos Kärpät organisaationa ajattelee, että A-Nuorten on pakko pärjätä, niin siinä Hermonen kyllä auttaa. Mutta hänen itsensä kannalta tuossa ei ole järkeä, eikä se vie häntä eteenpäin. RoKissa olisi tullut isoja minuutteja tärkeissä peleissä, ns. paineen alla. RoKin on pakko kairata voittoja, ja tuollaiset pelithän nimenomaan pelaajaa kehittää. Sen lisäksi olisi ollut pieni mahdollisuus pelata vielä Mestiksen pudotuspelejä.

Näitä vaan tapahtuu muuallakin. Olin aina elänyt siinä kuvitelmassa, että Liigaseurat tietävät ja ymmärtävät mikä pelaajalle on parhaaksi ja mikä kehittää eniten. Ei se vaan aina taida näin olla, vaan lyhyelläkin tähtäimellä haetaan oman seuran etua.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tämä on melko käsittämätöntä. Hermonen todisti omalla tekemisellään, että Mestis on tällä hetkellä hänelle se oikea sarjataso ja paras sarjataso. En usko, että Nuorten Liiga antaa hänelle pelaajana enää oikein mitään. Tietysti jos Kärpät organisaationa ajattelee, että A-Nuorten on pakko pärjätä, niin siinä Hermonen kyllä auttaa. Mutta hänen itsensä kannalta tuossa ei ole järkeä, eikä se vie häntä eteenpäin. RoKissa olisi tullut isoja minuutteja tärkeissä peleissä, ns. paineen alla. RoKin on pakko kairata voittoja, ja tuollaiset pelithän nimenomaan pelaajaa kehittää. Sen lisäksi olisi ollut pieni mahdollisuus pelata vielä Mestiksen pudotuspelejä.

Näitä vaan tapahtuu muuallakin. Olin aina elänyt siinä kuvitelmassa, että Liigaseurat tietävät ja ymmärtävät mikä pelaajalle on parhaaksi ja mikä kehittää eniten. Ei se vaan aina taida näin olla, vaan lyhyelläkin tähtäimellä haetaan oman seuran etua.
Eliten mukaan näytti olevan Ajunnujen palkkalistoilla joten eiköhän Julius paina siellä tämän kauden loppuu. Kaikkehan me "nettiarvaajat" emme tiedä mitä taustalla on, siellähän voi olla pelaajan oma halukkuuskin pelata kotikaupungissa/vastaavaa. Kai tässä oltaisiin jonkun organisaation toimessa töissä jos oltaisiin niin hyviä ja älykkäitä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kärkijengi vastassa tänään kotikirnussa, itelle ehkä se sytyttävin vastus ja toivottavasti siihen syttyy tänään muutkin. Hermes ei ole ollut meille se hankalin vastustaja vaikka on ollut perkuleen kova jengi koko kauden. Ottelut ovat olleet tiukkoja pelejä ja vauhtia valtavasti. Hermes on jännä joukkue, se ei pelaa perinteistä Mestislätkää jossa hulluna pörrätään ja maalipaikkoja on sata ennenkuin kilahtaa. Jos yhdellä sanalla pitäisi näitä kuvata niin TYLY on se sana mitä itse olen muutaman pelin nähnyt. Pelaavat kärsivällisesti ja iskee paikoista maalit, vähän vastakohta Rokin pelaamiseen. No edellisillä ei ole mitään merkitystä kun tänään limppu nakataan keskiympyrään.

Rokin rosteriin on tullut täytettä Ville G:n, Kylli-sedän ja Matinmikon muodossa. Sivuun viime viikosta joutuu Laurila, Paajanen sekä Rönkkö.
Kylli-setä istutettiin kolmosen keskelle yhdessä Zedlakin ja G.Villen kanssa. Eilen tuli pyörähdettyä hallilla katsomassa Kylen toimia reeneissä. Kovin verissäsuin siellä ei painettu eilen joten täyttä kuvaa ei saanut miten mies tulee sopeutumaan Mestiksen vauhtiin. Peliäly ja kädet tuntui olevan vahvuus. Lähinnä tuli nähtyä ylivoiman pyörittämistä sekä muuan haku alakerrasta ylivoimalla. Luisteluvoimasta ei saanut oikeaa kuvaa mutta niinkuin aiemmin epälinkin niin liikkuminen on vähän kysymysmerkki?! Ainakaan Poikolan tasoinen smirklaaja mies ei ole, mutta mihin se vauhti riittää niin nähdään tänään. Meillä on kyllä noita pörrääjiä monta ketjua joten en laittaisi pahaksi jos Kylli-setä olisi kiekkorauhaa tuova ja oikein sijoittuva sentteri joka osaa rytmittää peliä ja luoda maalipaikkoja. Nyt kolmosessa on kyllä kiekkotaitoa, kokoa ja kätisyyksiä. Toivotaan että uusi tulosketju syntyy tästä ja lyö lötöä pönttöön. Kauheasti ei pysty odottamaan vielä tänään mutta jokin väläys siitä tekemisestä pitää löytyä.

Lapin Kansa oli alustanut peliä kyllä hyvin ja toivotaan että ihmiset tulee katsomaan kun lempivihulaiset kohtaavat.
Veikkaan pitkästä aikaa, Roki vie varsinaisella 4-3, maalit tekee Järvelä OM, Karvinen, Rahikainen ja Zedlak.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Posiitivisella ilmeellä Roki pelasi tänään. Virheitä kyllä tuli ja omissa soi, mutta eipä niistä. Sanon vain, että pelille pitäis olla nöyrä, eikä heittää kiekkoa minne tahansa, mut sanonpa kumminki, 1-1 järvelä heittää paskan syötön viivalle, 4-2 Reijola yli pelaa mailalla kiekon vastustalalle viime kauden tapaan, mut tuli virheitä vastustajallekin. Hyvä voitto. Tästä hyvä jatkaa perjantaihin. Kylli syötti hyvin omille ja hoiti hyvin aloituksia, toki aika pehmeä fyysisesti, hyvä mailakarvaus.

Meillä on taas 3 maalintekoon pystyvää ketjua. Seppelin vielä nelosketuun Karvisen rinnalle niin avot siihen sit Pumpanen tai Smedberg lisäksi...huh huh tulee oikeen hiki ajatuksesta ..:..hjuumoria
 

Snedo

Jäsen
Positiivisen kuvan jätti Kyle. Ei tehnyt mitään ihmetekoja vaan pelasi kiekollisena fiksusti ja rauhoitti peliä antaen hyviä ja napakoita syöttöjä. Tietynlainen varmuus ja kokemus paistoi heti otteista. Ketju näytti muutenkin hyvin rokkaavan ja oli tehokas, joten erittäin lupauksia herättävä.
Näytti ottavan jo heti hieman roolia kun ohjeisti hyökkäyspäässä ennen aloitusta ukkoja oikeille paikoille ja kävipä myös poimimassa Sedlakille kiekon talteen. Tuosta kun saa muutamat reenit alle vielä, ketjukaverit ja pelitapa tulee tutuksi niin tulee olemaan todella hyvä vahvistus joukkueeseen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Olipa hieno voitto sarjakärjestä eilen. Kyllähän se omin toimin saatiin eilen taas jännäksi kun turvallisen tuntuinen 4-1 johto suli minuutissa maalin päähän. Siinä kohtaa kyllä arvelin että nyt on paniikki loppu pelin ja Hermes tämän vie. Sitä suurinta housuun kakkimista ei tullutkaan ja todella hyvä veto ottaa aikalisä 4-3 tilanteessa. Onnistujia oli eilen kaksi ketjullista, Elon ja Justin johtamat ketjut oli saanut uutta pontta. Varsinkin Villet oli eilen pelipäällä, Heikkinen palkittiin parhaana mutta kyllä minust Gabin Ville oli eilen kentän kuningas. Muutenkin uudessa koostumuksessa oleva ulkkariketju oli varsin hyvällä peli päällä ja Kylli-setä toi rauhallisuutta sekä hyviä, peliä edistäviä syöttöjä. Ylivoimassa miehen kiekkovarmuus näkyi kun alueelle kuskaaminen ei kummaltakaan ketjulta onnistunut niin kanukki kaksi kertaa toi alueelle ja laittoi ruletin pyörimään. Mitään maagista kanukki ei esittänyt mutta hyvää sentterin työskentelyä. Hiukan rohkeutta, itsekkyyttä ja röyhkeyttä lisää niin pidän onnistuneena signauksena. Post game haastattelussa mies oli iloisen oloinen veijari ja piti pelaamisesta ensimmäisessä pelissä ja että se päättyi voittoon. Kylli-setä sanoi yrittävänsä tuoda rauhallisuutta, hyökkäykseen lisää voimaa sekä johtajuutta. Nuita asioita kyllä itsekkin odotan koska välillä sellainen tekemisen tuska on tarttunut nuoriin pelaajiin kun onnistumisia ei ole tullut. Sedlak on pelannut myös nämä ekat pelit ennakkoluulottomasti, itselle ollut vähän yllätys että pystyy pelaamaan noinkin hyvin kiekolla suoraan a-junnuista. Rasmus pelasi myös perusvarman pelin, ehkä siinä kolmannessa maalissa Rassekin vähän nukku. Oisi ollut otettavissa ensin pakeilla ja myöskin Rasmuksella mutta se oli ja meni.

Pakisto oli parempi kuin vieraskiertueella, Matinmikko pelaa myös a-junnuksi kyllä tosi hienosti. Ei kumartele ja on melko vahva luistelija, syöttö välillä vähän viipyy mutta niin se tuntuu tekevän muillakin. Kärkipari on tietysti se tärkein ja kapteeni johtaa nuorta pakistoa kyllä komeasti mutta täytyy nostaa kyllä Eemeli Piipon pelaamista esille. Kolmosparin jyrä joka on pelannut koko kauden perusvarmaa peliä eikä ole paistatellut otsikoissa. Luutii maalin edessä hyvin, melkoisen vahva vääntäjä, riistää kiekkoja ja antaa helpon kolmimetrisen. Pakistosta kapteenin jälkeen paras + 7 eikä jäähyjäkään kuin kaheksan kakkosta. Eemelin hyvyyttä lisää vielä se että kolmosparissa on vaihtunut ukkoja kuin pipoa mutta mies pelaa joka ilta hyvin.

Järvelän Antilla oli kyllä eilen hankala ottelu, varsinkin Hermeksen ekaan maalin antoi todella hyvän syötön Saku Kiviselle josta mies sai piimäpohkeilla karata läpi ja tasoittaa pelin. Muutenkin kiekolliset ratkaisut Antilla oli vähän kummallisia, mies on ollut usean kauden nelosen luottolaituri ja on varmasti sitä edelleen mutta eilen sattu vaan heikko päivä. Pumpanen taisi ottaa oikeutetusti Antin paikan nelosen laidalla toisen erän loppupuolella. Saa nähdä meneettääkö paikan Seppelinille tai Pumpaselle perjantaina?! Jos Toffe on kunnossa niin tuohon sen iskisin, muuten mennään samoilla.

Muutamat asiat meillä on parannuttava jos mielitään perjantaina Ketterä haastaa:

Ylivoima oli jälleen kerran heikkoa, varsinkin ykkös ylivoiman alueelle pääseminen on aivan onnetonta tuhertamista. Jotenkin tuntuu ettei siinä ole päätä eikä häntää, omalta maalilta kahden jätön kautta joku miljoona vauhdilla kuskaa sen vastustajan siniselle jossa peli kuolee. Jotakin siihen on nyt keksittävä. Hieman vauhtia pois ja järkeä tilalle, jos me päästäänkin sinne alueelle niin se aina kuskataan maalin nurkalle jossa on ahdasta pelata. Aktiivinen alivoima saa siinä sen viimeistään katkaistua ja taas vauhdin hakuun. Sama vaivaa myös hieman toista ylivoimaa mutta kanukki sentään pari kertaa näytti kuinka helppoa se on kun ei hosuta.

Laukausten laatu viivalta. Me lauotaan kyllä nyt aktiivisemmin mutta nyt vielä järki siihen mukaan. Suurin osa vedoista lähtee täysiä eli lujaa mutta ne menee aina pään korkuisena ja ohi maalista. Hermeksen toisessa maalissa nähtin minkälaisen lampaan kullin Samu Markkula heitti maalille mutta se meni perille ja jatkotilanteesta tuli maali. Meillä on nyt jotenkin iskostunut päähän se että suoralla vedolla viivan päältä se maali on tehtävä, se on harvinaista kaikille muille paitsi Weberille ja se pelaa Montrealissa. Ne pleksiin paukkuvat vedot vaan monesti kääntää sen pelin vastustajan hyökkäykseksi. Vähän hitaammin, tarkemmin ja matalemmin sitä kiekkoa luukulle. Keupa pelissä tämä sama syndrooma kun lauotiin, vaikka Hölsä kopsi ne rällällä kiinni niin yli ne ois kaljapullon verran mennyt jokainen.

Keskialueen puolustaminen on meille kokonaan outoa. Mikäli meidän karvaus ei pääse kiinni pakistoon niin vastustaja menee keskialueen yli melko ilmaiseksi ja meidän päätyyn saakka. Tässä Immosella on hieman heikkous, ainakin minun mielestä. Peluuttaa hienoa ja aktiivista jääkiekkoa mutta joskus meän pitäisi hieman tunnistaa tilanne paremmin ja tukkia se keskialue. Pakistolle on todella vaikea kun sieltä tulee Juntheikkejä, Kestilöitä, Markkuloita ja Nättisiä kaasu pohjassa kiekon kanssa. Pakilla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa, rikkoa tai yrittää ohjata kulmaan se hyökkääjä. Riistoon ei päästä, näin ollen ei päästä kääntämään ja näistä sitten seuraa monesti suoran hyökkäyksen maalipaikka tai jos onnistutaan ohjaamaan kulmaan niin pitkä ralli omassa päässä joka johtaa maalipaikkaan vastustajalle.

Hieno ilta eilen ja pienillä asioilla laitetaan se Ketterä peikkokin syrjään. Taidetaan olla hävitty kaikki pelit tällä kaudella Ketterälle mutta niillä ei ole enää mitään merkistystä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy