Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

RoKi Hockey 2018–2019 – playoffs, joko vihdoin?

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Snedo, 29.03.2018 klo 19.26.

 1. Vide68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Reijolaahan tässä alkaa ikävä olla, onneksi mies saadaan pian takaisin. Jännäksi menee jälleen kerran sarjan loppu, uskotaan ja toivotaan että viivan yläpuolella pysytään. Kyllähän sitä viikonloppuna yöelämässä näky montakin RoKin jannua, mikä heille toki suotakoon. Tauon jälkeen vaan uusi vaihde silmään ja poffeihin.
   
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Roki Hockeyn tiedotteen mukaan Rasse on palannut tänään kotikirnuun ja pelannee loppu kauden meillä kun Larmit ja Karjalaiset ovat kunnossa ja vedossa.
  Liiga keikasta sen enempää tietäneenä tulos oli keskinkertainen, tai no tuloshan oli huippu koska kolme peliä ja kolme voittoa mutta mutta.
  Torjuntoja 48, PMK 2,64 ja torjuntaprosentti 83,33. Nyt se mahdollisuus on koettu ja toivotaan että tämä kausi päättyy onnistumiseen Rassella ja ne kirkkaammat valot aukeaa sitten isommin ensi kaudella. Potentiaalia on joskin työtä on paljon edessä, varsinkin liikkumisen kanssa.

  Siirtorajaan on enää 8 päivää. Olen joka kevät rukoillut kärkipakkia ja kärkihyökkääjää kevään korvalla ja koskaan sitä ei ole saatu. Nyt en rukoile enkä odota.
  Rahaa tuskin on kunnon pelimanniin, saati UTJ:n ainainen saamattomuus ei kyllä tuo tänne ketään siirtorajan lähellä. Yhden asian Roki ja Kärpät voisi tehdä eli peluuttaa Metsävainiolla yhden pelin ennen siirtorajaa niin se voitaisiin merkitä ns. nuorten luetteloon jolloin siirtyminen Rokiin olisi mahdollista myös siirtorajan jälkeen. Eikös se sääntö ollut että viisi peliä Mestiksessä niin voi laittaa nimen listaan, mikäs se ikäraja siinä olikaan? Tinohan taitaa olla 22 vuotias joten eikös se siihen nuoriin osu. Muita listalla lienee Huttula, Matinmikko, Hermonen, tosin Matinmikollakin puuttuu vielä yksi peli mutta eiköhän se tule Keupaa vastaan viikon päästä.

  Oishan siellä Suomisarjassakin tarjolla pari hyvää pelimiestä meille jos tahtotilaa ja rahaa olisi. Pyrystä Wilenius ja Hokista Mattila oisi varmasti vahvistuksia Rokin kokoonpanossa. Tuskin Pyryllä ja Hokilla on aikomustakaan luopua pelaajistaan ja onko pelaajatkaan halukkaita lähtemään ihan mihinkään mutta kun massia on nokan alla tarpeeksi niin yleensä onnistuu. Turha tänne on hankkia ketään nevöhöödiä liukumaan vaan yo kaltaisia tiedostettuja täsmäukkoja. Mutta en odota koska en usko tätä tapahtuvan edes näiden kahden kohalla.

  Annetaan sitten näiden koko kauden pelanneiden raataa loppuun asti, kokeiluhankintoja ei tarvita vaan ennemmin sitten pelaa nämä jotka antaa aina logolle kaikkensa. Loukkaantumistilanne alkaa hieman helpottaa tauon aikana ja täydellä rosterilla Rasmuksen maalissa ollessa voidaan voittaa jokainen peli.
  Telakalla Ketterä pelistä oli Rahikainen, Bourgeois, Seppelin ja Malo. Malo ei pelaa tälle kautta mutta toivotaan että nämä loput tulee kuntoon ennen runkosarjan viimeistä hönkäystä. Olkoon se voitollinen ja nähköön pleijareiden eka kiekka myös valon rollossa.
   
 3. Snedo Jäsen

  Vielä olisi muutama päivä aikaa hankkia vahvistusta joukkueeseen. Missään seuran tiedotteessa ei ole ainakaan mainittu mitään etteikö joukkueeseen haettaisi pelaajia tai ilmoitettu, että tällä koostumuksella mentäisiin loppuun asti.
  Osottaisi ainakin sen, että pudotuspelipaikasta taisteltaisiin tosissaan. Voi olla, että verkkoja ei ole vesillä ollenkaan, mikäli kukaan ei ilmaiseksi välttämättä halua tulla. Totuushan se varmasti on ettei rahaa ole yhtään ylimääräistä, siitä kielii niin moni asia. Huhtasalo pysynee ainoana hankintana kevät puoliskolle, jonka hommaamista en ymmärrä edelleenkään. On täysi turisti ja pehmeä kuin vaahtokarkki kentällä. Tähän hankintaan nyt kuitenkaan tuskin on hirveästi rahaa laitettu, toivottavasti ei.
   
 4. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Ne on levot levätty ja taas mennään. Tänään alkaa Rokille kauden tärkein jakso, kauden tärkeimmällä pelillä.
  Kuuden pisteen peli on kotikirnussa Keuruuta vastaan, pisteissä ollaan tasoissa mutta Keupalla on peli vähemmän. Samaan aikaan takana vaaniva K-Vantaa pelaa pelin Kooveeta vastaan kotona joten pisteitä tulee raapia.
  Peli on kauden ensimmäinen ja viimeinen ilmaisottelu ja täytyy kyllä nostaa hattua tästä toimistolle. Kovan työmäärän on Peksit ja pojat tehneet jotta tuollainen yritysverkosto saatiin taakse tämän pelin mahdollistamiseksi. Toivotaan että väki löytää nyt hallille ja rikotaan yleisöenkkari tälle kautta. Kaikki alle 2000 katsojan määrät on itselle ainakin syvä pettymys. Normaali talvikeli, ei sada ja 10 pakkanen. Ei ole Rollossa lumitöitä, ei tarvi pelätä pakkasia eikä mitään muutakaan tekosyytä jotta voisi jäädä himaan notkumaan. Elisakin voisi ilmoittaa että peli ei näytetä tänään teeveessä niin viimeinenkin sohovapottu kampeaa itsensä hallille.

  Kokoonpano näyttää kyllä myös hyvältä. Reijola, Elo, Metsävainio ja Rahikainen pelaa tänään joten kaivatuille paikoille saadaan täytettä. Metsävainion laina-ajasta en ole kyllä nähnyt missään tiedotetta mutta eiköhän kyse ole pelin lainasta jotta mies saadaan nuorten pelaajien listaan kun siirtoraja umpeutuu. Näin ollen siinä listassa sitten pöjöttää Kärpilta: Hermonen, Huttula, Metsävainio ja Matinmikko, tai näin olettaisin kun Matinmikon ja Metsävainion 5 peliä täyttyy. Hermonen ja Huttula on pelannut ja pelannee muutenkin koko kauden täällä. En laittaisi toki pahaksi jos Matinmikko ja Metsävainio jäisi sinisiin koska Kärpillä kai nyt näyttäisi kotimaan kamaralle olevan varsin voimakas nippu.

  Tänään olisi mukava nähdä alkukauden Rovaniemen Kiekko. Täysillä mutta järjen kanssa ja siihen vähän huumoria ja iloa matkaan. Ennen taukoa nähtiin sitä pakkopullaa, sitä ei ole ikävä vaan nyt on aika kattoa eteenpäin eikä taakse. Kun kippoon on 60 minuutin jälkeen antanut kaikkensa niin katotaan sitten mediakuutiolle että paljon se tilanne näyttää. Uskon ja toivon että tulee viihdyttävä kiekkoilta.
   
 5. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Viimeksi muokattu: 13.02.2019 klo 17.14
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 6. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, RoKi, Kärpät
  Lainaus:
  Melko yllättävä uutinen kyllä, ennemmin olisi luullut että sieltäpäin olisi tullut vielä joku (esim. Matinmikko) meille. Eikö Kärpillä ole reserviä tarpeeksi ilman tätä kaksikkoa? Kärpiltä melkonen rimanalitus jos oikeasti a-junnuissa meinaavat noita peluuttaa kuten tuosta uutisesta voisi päätellä. Ehkä muutama panokseton peli runkosarjan lopussa edustuksen mukana. Surullista, että liigaseurat kyykyttää mestisseuroja miten haluaa. Ensi kaudelle ei tarvi Oulusta tuoda ketään, jos lopputulos on kerran siirtorajalla tämä. Eiku ainiin, saatiinhan me Sedlak vaihdossa. :)

  Seuraavaksi varmaan tiedotetaan, että Kärpät ostaa enemmistön RoKin osakkeista ja ens kaudella ollaankin jo täysi farmi.
   
 7. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
 8. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Lainaus:
  Veikkaan samaa. Sitä paitsi olisihan se muuten ilmiselvää, että Hermes ja Roki kohtaa plaijareiden eka kierroksella ja Hermes tippuis Rokin Kärppä-lainojen ansiosta. :)
   
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Farmilla on farmin edut
   
 10. Vide68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Noniin nyt sitä on pudotti sitten playoff-viivan alapuolelle sekä kaksikko Hermonen&Huttula menetetään loppukaudeksi. Perjantain TuTo-matsista en henkilökohtaisesti odota kovin suuria, joskin RoKi on muistaakseni ihan hyvin Turussa pelannut(?) Lauantaina onkin sitten melko isot pisteet jaossa Vantaalla, toivottavasti ukot jaksaa painaa vielä vaikka onkin toinen peli kahteen päivään. Molemmat pelit häviämällä on tilanne poffipaikan suhteen jo melko paljon surullisemman näköinen.
   
 11. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Eilen kauden ennätysyleisö vaikkakin itse odotin yli 2000 henkeä. Minusta siellä oli se reilu 2000, liekkö kaikki sitten mennyt naksuttimien kautta kun halliin oli vapaapääsy kaikista reijistä. Tunnelmakin oli varsin hyvä kun Rokin avaus peliin oli pirteä ja ekaan erään pari pönttöäkin pojat iski.
  Toisessa erässä sitten hieman lipsuttiin perus työntekemisestä ja vaisu alivoimapelaaminen jatkui. Siellä maalin edessä pitää olla mies paikallaan, ekassa maalissakin taisi olla neljäs irtokiekko jonka Keupa löi sisään. Toisessa kaamea maski ja Pihlamäen todella hyvä laukas sekä kolmannessa sitten unohtui keskisektoriin sentteriltä mies josta peli kahteen kolmeen. Hyvää tässä oli että kinttaat ei pudonnu vaan työnteko alkoi uudelleen. Päätös erässä tasoitus tuli alkuerään ja voittomaalin metsästys jatkui aina summeriin saakka. Ei mennyt niin ei mennyt, jatkoajalla jouduttiin alivoimatappoon joka olikin sitten jo parempaa. Tauko ja Reijolan paluu toi ryhtiä joukkueen tekemiseen ja Rasmus antoi eilenkin mahdollisuuden voittaa. Maalinedustoille me tarvitaan nyt sitä röhkeyttä ja isännän otteita. Molemmissa päissä se tekeminen siinä oli hieman vaisua. Samoten hyökkäyspelissä suoraviivaisuutta, miestä maalille ja LAUKAUKSIA. Monesti meidän hyvät sommitelmat jää sommitelmiksi kun se ei pääty laukaukseen. Nurkissa pyöritään ja kun paikka siihen kaarien väliin tulee niin silti vielä syötetään. Laukokaa nyt herraisä kun siihen sen kiekon kanssa päästään. Pienestä se on kiinni ja eilen oltiin huonompia viimeistelyssä.

  Turha tässä on synkistellä, ite ainakin eilen tykkäsin kattoa Mestiskiekkoa Rokin pelatessa. Oishan se mukavaa kun aina voitettaisiin mutta tämä on tälläistä välillä. Hermosen ja Huttulan case on varsin ihmeellinen mutta heidän perään itkeminen on turhaa. Kaikilla Mestisseuroilla on näitä liigalainoja, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän mutta heidän varaan ei voida menestystä/menestyksettömyyttä laskea. Ne ovat toisen omaisuutta ja kun se toinen päättää jotain muuta niin son siinä. Nyt kävi näin ja eteenpäin. Pelatkoon vaikka Kiimingin kiekkopojissa loppu kauden, sillä ei ole enää Rokin kannalta mitään merkitystä. Hyviä pelaajia ovat molemmat ja tsemppiä jatkoon, tämän saagan myötä ei tule ikävä.

  Lainaus:
  Hermeksen palstaveljille tuo postaus on pieni sarkismin poikanen, olette Rokin jälkeen Mestiksen mielenkiintoisin sakki.

  Nyt urheilutoimenjohtaja Mikkolalla on kaivettava puhelin taskusta ja ruettava hommaamaan pari pelimannia tilalle. Ennen kärppälainojen lähtöä oli toivomuksena ykköskorin pakki ja hyökkääjä, nyt se sitten tuplaantui. Tavoitteena on edelleen edetä pleijareihin ja sitten on uusi taival edessä. Tasoissa ollaan Vantaan kanssa sekä pari peliä vähemmän niin edelleen ei tarvita edes muiden apua vaan homma on omissa lapasissa. Tietääkseni me edelleen saadaan täysi rosteri mutta meiltä katosi runkosarjan maaleista noin neljännes ja maalinjohtaneita syöttöjäkin jokunen.
   
 12. Snedo Jäsen

  Noniin saatiinhan sitä kuitenkin uusi hyökkääjä, kanukki Kyle Just! Näin äkkiseltään statsien perusteella vaikuttaa kyllä hyvältä haulta, suhteellisen kokenut sentteri-laituri. Yliopistosarjojen läpikäynyt ja edelliset 4 vuotta tahkonnut eri euroopan sarjoissa. Oletuksena saatiin tuloksentekijä ja toivottovasti myös ylivoiman pyörittäjä!
   
 13. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Euroopan sarjoja viime kaudet kiertänyt kiertolainen tulee loppu kaudeksi Rokiin. Konttorilla oltiin hereillä ja tehtiin tälläinen siirto. Nopeasti katottuna sentteriä kai tässä haettiin ja eliten mukaan laituri/sentteri. Mielenkiintoinen haku ja nimi. Tuskin ehtii tänään vielä Turkuun mutta pelaisko jo huomenna Vantaalla. Pisteiden valossa pitäs olla ihan kiekkotaitava mies ja jäähyjäkään ei kanukiksi ole paljoa. Mitään nyrkkeilijää ei tarvita kun katsoo nykyistä alivoimapelaamista. Ainoa mitä epäilen on että riittääkö vauhti kun Mestiksessä mennään kovaa. Jäähään kattomaan ja tuomitaan kun runkosarja on päätöksessään.

  Linkki vie Eliten pelaajakorttiin

  Kyle Just at eliteprospects.com
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2019 klo 12.12
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Pelimieheltä vaikuttaa. Mielenkiintoinen ja mahdollisesti erittäin hyvä sainaus Mestikseen.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Melkoinen kiertolainen kieltämättä. Pelannut siis ainakin Saksassa, Hollannissa, Unkarissa ja Italiassa. Näillä taustoilla väkisinkin sellainen perinteinen "katsotaan, katsotaan" -sarjan arvaushankinta. Voi hyvällä säkällä olla kärkikenttien pelaaja RoKiin, mutta vähintään yhtä todennäköistä on, että ei mahdu päätöskierroksilla edes kokoonpanoon...
   
 16. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Mä en kyl Kyleä miksikään sateentuojaksi laskisi näkemättä. Ei pelaa tänään, eli hyvä antaa muutama harjoitus ensin alle ennen kuin askiin. Enemmän luotan Rokin pelitapaan, eli vahvasti puolustaen. Kotona se on toki pahiten lipsunut ja eilen lopussa oli pieniä perhosia vatsassa, toki höpö höpö kaksi minuuttinen tuli Rokille lopussa.
   
 17. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Viikko paketissa, melkoisen raskas viikko repaleiselle joukkueelle. Keskiviikkona ennen peliä Kärpät ilmoittaa vetävänsä kaksi tärkeää pelimiestä pois, sitten pisimmän kaavan mukaan nokkaan Keupalta 2000 ihmisen kotihallissa ja seuraavana päivänä tienpäälle. Turkuun meno kaikkinensa oli ollut melkoinen bussimatka, Gabin Ville pois kokoonpanosta ja yhteen vaikeimmista vieras areenoista. Hieno voitto sieltä kilipikonnalla ja Vantaalle seuraavaksi. 4-0 on kyllä melkoinen lukema tuosta pelistä, käytännössä maalin kahden peli josta suurin osa oltiin kuskin paikalla. Maalinteko tökki, epäonnistunutta ylivoimaa ja tänä aamuna jengi saapunut koti Rolloon. Viikon saldo 4 pistettä jota pidän kyllä torjuntavoittona ja ihan hyvänä saavutuksena kun katsotaan peliä ennen tätä viikkoa ja melkoisen raskas viikko kaikkinensa.

  Jotenkin en käsitä tuota Hermosen lähtöä, vaikka Pyörälä nyt loukkaantui niin edelleenkään Juliuksella ei ole mitään mahollisuutta sopia pelaavaan kokoonpanoon ja pelättyä Hermes siirtoakaan ei tullut. Vaikka sinisin silmin tässä mennään niin ajatellen Juliuksen kehittymistä myöskin. Popkornia ja mahdollisesti a-junnujen poffeja?! Vai mitä?! Siirrollehan me ei mahdeta mitään ja siitä tässä ihmettelyssä ei ole kysymys mutta ihmettelen tätä Juliuksen ja Kärppienkin kannalta. Noh, ne kai on yksi euroopan parhaista kiekko-organisaatioista niin kai ne tietää mitä tekee. Pakistossa Huttula voi saada pelattakki, pelasi heti molemmat pelit vieraskiertueella. No ei ole Rokilaisten murhe enää, kiitos pojille vielä kerran.

  Tämä viikko ei tuo sen helpompaa. Minun silmissä tämän hetken kaksi parasta joukkuetta tällä viikolla vastassa, Hermes keskiviikkona ja Ketterä sitten perjantaina. Helpotusta pelaajistoon hieman tulossa kun kanukki pukee sinisen paidan päälle ja Gabin Villekin pelannee keskiviikkona. Molempiin tarvitaan kyllä kaikki mahdollinen jotta pistepussi karttuu tällä viikolla. On mielenkiintoista nähdä mihin tämä euroopan kiertolainen istutetaan, pelaako heti keskellä vaiko laidassa ja kenen kanssa. Myös Matinmikkoa kaipaisin puolustukseen, sen verran meinasi Laurilalla ja Paajasella väpättää vierasturneella avauspelissä ja siniviivalla että Matinmikko voisi tuoda enemmän kiekollista osaamista kumpaankin päähän. Minä laittaisin keskiviikkona näin.

  Järvelä OM-Pietilä-Poikola
  Rahikainen-JE
  Zedlak-Heikkinen-Iisakka
  Piippo-Matinmikko
  Just-Elo-Ville
  Bourgeois-Mikkola
  Järvelä A-Karvinen-Smedberg
  Paajanen

  Vantaan pelissä me hävittiin tehottomuuden takia, paljon oli ylivoimaa sekä pörräämistä 5vs5 pelissä eikä paikoista maalia. Hyökkäyspäässä pitää laukoa enemmän ja sitä myöten irtikiekot sisään. Siellä maalin edessä pitää olla vaan röyhkeämpi ja voimakkaampi, ei auta että siellä vaan kävässään ja kun ei ole mukavaa niin surffaillaan sitten kulmissa. Kanukkipoika voisi toimia nyt esimerkin näyttäjänä miten siellä pelataan ja hakataan kiekot sisään. Peli on kuitenkin tauon jälkeen löytynyt niin mahdollisuudet voittaa on taas joka ilta, toivotaan että kansa löytää hallille koska varsin hyvä tunnelma siellä oli keskiviikkonakin.
   
 18. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Tämä on melko käsittämätöntä. Hermonen todisti omalla tekemisellään, että Mestis on tällä hetkellä hänelle se oikea sarjataso ja paras sarjataso. En usko, että Nuorten Liiga antaa hänelle pelaajana enää oikein mitään. Tietysti jos Kärpät organisaationa ajattelee, että A-Nuorten on pakko pärjätä, niin siinä Hermonen kyllä auttaa. Mutta hänen itsensä kannalta tuossa ei ole järkeä, eikä se vie häntä eteenpäin. RoKissa olisi tullut isoja minuutteja tärkeissä peleissä, ns. paineen alla. RoKin on pakko kairata voittoja, ja tuollaiset pelithän nimenomaan pelaajaa kehittää. Sen lisäksi olisi ollut pieni mahdollisuus pelata vielä Mestiksen pudotuspelejä.

  Näitä vaan tapahtuu muuallakin. Olin aina elänyt siinä kuvitelmassa, että Liigaseurat tietävät ja ymmärtävät mikä pelaajalle on parhaaksi ja mikä kehittää eniten. Ei se vaan aina taida näin olla, vaan lyhyelläkin tähtäimellä haetaan oman seuran etua.