jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Normi pelillä, siis mitä tähän asti on puolutuksen osalta esitetty olisi tilanne varmaan ollut 5-6. Totta on että Rokin liike ja karvauspeli loisto poissa tänään Jokipoikia vastaan mutta alas pelattiin huomattavasti tarkemmin ja järkevämmin kuin edellisessä Tuto pelissä. Ei Jokipoikien hyökkäyskalusto ole Tuton tasoa mutta silti ja vastaavasti Jokipojat puolusti todella hyvin viivojen väliä eli tukalaa oli Rokin hyökkääminen. Meillekin osuu niitä huonoja pelejä ja tänään se huono peli osui meidän tehonyrkille Fomin-Järvelä-Pälve. Varsinkin Foppa oli tänään aika leudolla liikkeellä ja Henkka siirrettiin tylysti kiekosta pois kun jalka ei kulje. Toivottavasti tämä oli Henkalla vain huonopeli eikä ole loukkaantumista taustalla, sillä niin vaisua oli pojan liike tänään ja eikä kiekkokaan pysynyt kuokassa normaalisti. Nämä on pienen marginaalin pelejä, kun molemmat joukkueet pelaa noin tiiviisti ja veskarit hoitaa oman hommansa niin vaikeaa se maalin tekeminen on. Laajuutta sinne maalintekoon tarvittaisiin koska ei yksi ketju voi kantaa koko joukkuetta hyökkäystehojen osalta. Näin tasaisessa puolustuspelissä ratkaisut tulee henkilökohtaisella tasolla kiekon kanssa ja tiedettyhän se on että varsinkin meillä se on kapea.

Hyviä asioitakin pelissä näkyi, alivoima oli kohdallaan sekä Niemen hyvät otteet jatkuvat. Jos Vaasa suostuu niin kirjoittaisin Timolle joulukuulle paperin sillä hyvin on pelannut. Myös Zorecin taso nousee peli peliltä ja nyt nähdään jo ison miehen otteita sekä kiekonkin kanssa perustemput. Löfmanin asennetta täytyy kehua, pikasoitolla Oulusta Rovaniemelle ja pelasi ihan hyvää peruspeliä ja varsinkin alaspäin. Ei ole kunto ihan huipussaan mutta hoito oman tonttinsa. En sano siitä pienestä Rollon omasta pojasta mitään, kyllä sen kaikki näkee ja puhuu katsomossakin. Toki pakko hänenkin on pelata kun tuuraajat ovat todella paljon heikompia. Vaikea vierasturnee edesssä, Vantaa ja Peliitat perään mutta täytyy toivoa että saataisiin revittyä edes joku piste matkaan. Karsintaviiva on lähellä ja omaan touhuun on uskottava joten tsemiä kiertueelle.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Normi pelillä, siis mitä tähän asti on puolutuksen osalta esitetty olisi tilanne varmaan ollut 5-6.
Ehkä se ei Lappi Areenalla näkynyt, mutta Jokipojat ei paineistanut läheskään samalla tasolla kuin mitä ollaan muiden vastustajien osalta nähty, aikaa oli selvästi enemmän kiekon toimittamiseen kaverille. Huono syöttötyöskentely helpoissa paikoissa söi hyökkäyspeliä. Silmiin pisti varsinkin Komulainen jolta ei irronut juurikaan järkeviä ratkaisuja, vaan kaveri heitti kiekon jokipojille hyökkäyssinisellä useita kertoja kun olisi voinut itse kuljettaa turvallisesti kiekon alueelle ja jakaa sen vasta sitten omille kun häneen ei kohdistunut minkäänlaista painetta.
Mutta kyllä, siitä olen samaan mieltä, että nyt sattui Rokille se vaisu peli ja pistäisin sen otteluruuhkan piikkiin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä paistaa tuska Hirvosen naamalla kokoonpanon osalta kun eilistä lehdistötilaisuutta katsoi. Onkohan se raha oikeasti näin kateissa? Onko Mikkolan neuvottelutaidot tai yhteydet etelän suuntaan niin olemattomat vai mistä tämä johtuu ettei me saada pelimiehiä kuin Kekistä ja entisiä Rokilaisia hekin? Vai onko tämä vaan kaikkien asioiden summa?!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
RoKin pelit menevät harmittavan pitkälle ennustukseni mukaisesti. Eli pelataan hyvin ja tasaisia pelejä, jotka kokeneemmat vastustajat kuitenkin tapaavat kääntämään yhden maalin voitoiksi. Tuskallista on. Pelillisesti ei olla heittopusseja, mutta tuloksellisesti siltä kuitenkin näyttää. Marras-jolukuussa on perinteisesti loukkaantuneiden suma, mutta jospa tämä tapahtuikin RoKin kohdalla etupainotteisesti? Jos saadaan sairastupaa tyhjemmäksi, niin otteluiden voisi useammin odottaa kääntyvän toisin päin.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Haasteellinen viikonloppu tulossa Rokille. Tikkurilan pienemmässä kaukalossa Rokin pitää todellakin onnistua avauspelissä ja paineen alta pois pääsemisessä tänään 100% muuten omissa soi reippaasti. Hyvällä pelillä rokilla on mahdollisuus horjuttaa KiVan itseluottamusta kun heillä ei nyt peli ole kulkenut viimeaikoina. Materiaaliero on kyllä KiVan puolella 6-0.
Huomenna on myös henki vastaan materia peli edessä. Kotona Peliitoilta turpaan otettu peli ei näyttänyt niin pahalta kokonaisuutena kuin numeroista voisi päätellä. Nyt maalivahtipeli paremmalla tasolla huomiseen ja Peliitoilta pieni innostuksen ja haasteen puute, niin Rokilla on mahdollisuuksia pisteitä kammeta.
Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Aivan mahtavaa! Kauden parhaalla pelillä 2 pistettä. Vantaa ei päässyt iholle ja pelattiin niin kuin opetin nöyrästi alakerrassa ja siinä tulos. Energiaa ja jalkoja riitti sekä motivaatiota. Tämä näyttää jo jääkiekolta. Toistan Aivan mahtavaa!
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Loistava tulos tänään Rokille. Nimenomaan tulos. Itse pelistä ei jää jälkipolville kerrottavaa kuin pisteet. Rokin luistin ei kulkenut eilisen malliin, mutta kun Peliitoillakin oli surffailumoodi päällä niin mikäs siinä. Juuri kaikki tällaiset pelit meidän pitää voittaa. Niemi pelasi varman pelin ja kaveri olisi hyvä saada pidettyä napapiirillä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ykkös ylivoima, maltillinen puolustaminen ja ennen kaikkea Timo Niemi ratkoivat kahden väsyneen porukan taiston Rokille. Kyllä osaa yllättää tämä porukka, kotona maalin tappion jälkeen tien päälle ja hakee 5 pistettä vieraista. Hienoa siniset! Nyt sitten taukoa ja odotellaan että alkaa toipilaat putoilla takaisin pelaavaan kokoonpanoon.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Aivan karmeaa kuraa Heinolassa tarjolla. RoKi onnistui pelaamisellaan sotkemaan Peliittojen pasmat täysin. Peliitat oli täysin kuutamolla tänään, joka näkyi mm. pelaajien kompurointeinta ja harhasyöttöinä jäällä. RoKin alakerta pelasi tiiviisti, eikä päästänyt Peliittoja Niemen torjumille irtokiekoille, vai oliko Peliitoilla edes halua mennä sota-alueelle mustelmia ottamaan... RoKin karvaus ja hyökkäyspelaaminen poikkesi etenkin ottelun alussa radikaalisti muista Mestis-porukoista. Miehiä jäi välillä väijyksiin kulmiin ja maalin taakse, jonne kyllä kiekkokin löysi yllättävän monesti tiensä. Ottelun ratkaisseen 1-2 yv-maalin pohjustus lähti Peliittojen puolustusnurkkauksesta, jossa Joona Hiltunen pyysi äänekkäästi kaveria jättämään kiekon taakseen. No, kaveri jätti pyynnön mukaan, mutta Hiltunen itse sössi pyytämänsä helpon jätön, josta seurasi voittomaaliin johtanut mylläkkä. Johtoasemassa RoKi pelasi hyvin ja pystyi yksittäisten pelaajien härväämisellä sotkemaan Peliittojen hyökkäyksiinlähdöt sangen helponlaisesti. Ilman maalivahti Larmin mainioita poimintoja olisivat lukemat olleet hieman selvemmin turvaliivipaitaisen rovaniemeläisjoukkueen hyväksi.
 
Kussa on mun hopotiti?

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Miltä Niemi on näyttänyt näissä viidessä pelaamassaan pelissä? Ainakin tilastot näyttävät hyviltä, mutta antaako hän vielä niitä turhan helppoja ripareita vai onko kiekot alkanut tarttumaan?
 
Yo Buddy. Still alive?

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Niemi on ollut hyvä kaikessa ja rauhottanut meidän puolustus pelaamisen. Minusta niitä ripareita ei kovin tule vaan torjuu ne kulmiin mitä ei liimaa. Jäispä Rolloon ainakin jouluun asti!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Hyvin meni Rokin vierasturnee, vaikka usein olivat täysin sillassa. Kuntopuolesta ei jää tänä vuonna kiinni! Enää ei roiskita summittain maalia kohti, vaan laitetaan huolella paikoista sisään. Vain maalit ratkaisevat, kuten edellisellä Mestis-visiitillä huomattiin Rollossakin. Nyt vain toivon, että sentteriosasto tervehtyy ja vahvistaa joukkuetta tulevissa peleissä. Puolustajia tuo joukkue huutaa, mikäli mielitään tavoitteeseen.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hyvin meni pelit ennen taukoa ja pisteiden valossa ollaan aikataulussa eli viivan yläpuolella. Ensimmäinen neljännes on nyt tahkottu ja paljon on tapahtunut kauden alussa. Surullisinta tässä on ollut kun joukkueesta on joutunut sairastuvalle ukkoja heti harjoituspeleistä lähtien. Ensin Sidor kolattiin HPK:n näytösottelussa, sen jälkeen Zorecin leuka, sitten lähti Vänet Tamit Pietilät Tolvaset. Hupaisaa tästä tekee sen että ukkeleita on tippunut niiltä tärkeiltä pelipaikoilta ja hyvin kautensa aloittaneita. No se Murphy iskee sillon kun sitä vähiten toivotaan, mekin täällä preseasonilla mylvittiin ettei voida lähteä näin ohuella?! Mitä sitten kun ukkoja menee lasarettiin?! Alku oli toiveita herättävä ja Hermeksen kampeaminen nurin takaa-ajosta nosti entisestään otteita mutta sitten hieman hyydyttiin kun niitä ukkoja loukaantu.
Pelillisesti mentiin hurlumheitä, kaasu pohjaa ja jumala ohjaa meiningillä. Maalinteko talkoita nähtiin mutta harmittavan monesti me otettiin kuonoon maalilla tai kahdella. Ketjut eli hieman kun senttereitä oli parhaillaan kunnossa yksi, näytti jo hieman huolestuttavalta ja samoja piirteitä näkyi joukkueessa sekä yleisössäkin kuin viime visiitillä. Sittemmin peli alkoi tiivistyä ja maalivahti ruletin myötä Timo Niemi oli se jonka edessä viisikko puolustaminen rauhoittui. Ennen taukoa kolme ryhdikästä peliä joista 5 pistettä, tosin kotona hävittiin taas niukasti mutta vieras turnee toi palkinnon joukkueelle.

Selvää on kuitenkin edelleen se että ohuella ollaan ja kun paljon pelataan tuolla asenteella niin niitä loukkaantumisia tulee. Ei taida näillä pelimäärillä olla sellaista joukkuetta joka pelaisi edes pari peliä täydellä rosterilla. Aina joku lähtee, joku toipuu ja osa pelaa rikkinäisenäkin. Tamin ja Vänen paluu alkaa ilmeisesti olla lähellä mikäli on huhut hallilla pitää paikkansa. Pietilästä tosin ei ole sen kummemmin tietoa, kaukaisin ja hurjin huhu kertoi vakavemmasta päävammasta. Toivoa sopii että Janne kuntoutuu, todella huonoa onnea on kaksi kautta miehellä ollut ja toivottavasti Janne pystyy vielä kiekkoa pelaamaan.

Tolvanen on myös pelannut aivan hyvän alkukauden vaikka tuli aika kovasti kritisoitua miestä harkkamatseissa mutta parempi näin. Hankintoja toivoisin Adidaslerin tapaan alakertaan, yksi pari ja mielellään sieltä kiekollisesta päästä. Pakisto on se joka ei kestä yhtään loukkaantumista koska sitten mennään viidellä pakilla. Rebelsin Heikkilästä ei ole näihin kemuihin vielä ainakaan ja Springarekin tekee tiukkaa. Yksikin olisi paljon jos ja kun Tolvanen palaa Vuorijärven rinnalle niin hankinta kohdistuisi Zorecin pariksi joka saisi olla kiekollinen right. JE-Männistö parantaa kokoajan ja eiköhän se kapteenin miinun luettelokin ala parantumaan. Tolvanen-Vuorijärvi oli kokonaisuutena alkukauden tasapainoisin ja antaisin heidän jatkaa. Springare-Klytseroff pelaa välillä hyvin mutta jos se oman pään ensimmäinen syöttö alkaa kestämään niin vaikeudet alkaa. Zorec on parantanut eniten ja rauhallisuus on alkanut löytyä myös kiekon kanssa, hiukan kovuutta toivoisin ja isännän otteita kulmiin sekä maalin eteen.

Hyökkäys pelaaminen on onnistunut kun katsotaan maalisaraketta mutta minusta tilasto hieman mairittelee Rokia tässä. Kovasti olemme olleet Fominin ketjun varassa ja sanon siksi Fominin ketjun koska siihen mihin Henkka on istutettu niin on tullut myös onnistumisia. On mielenkiintoista nähdä miten kokoonpano hyökkääjien osalta muodostuu kun sentterit palaavat. JärveläO-Väne-Pälve pelasi ihan hyvin ennen loukkaantumista joten palautuuko tämä ennalleen?! Tämä tarkoittaisi sitä että Tami palaa Henkan vierelle mutta kuka siihen laitetaan kolmanneksi?! Alunperin pelannut Siksnis on minun silmissä pahin epäonnistuja koko alkukauden. Harjoituspelit kulki mutta legojen lähdön jälkeen latvian poika hyytyi ihan täysin ja nyt on ollut tarjolla nelosen roolia. Tähän olisi hankinta paikallaan, hyvin laukova maalin sylkijä tähän niin alkaa seppien kanssa pussia heilua. Jos ei hankita niin ainoa vaihtoehto on istuttaa tähän kolmanneksi Erkkilä. Henkka tuntee Hannun pelityylin joten kaksikko löytää toisensa kyllä mutta minkälaisessa iskussa Forssan poika on kunhan laatikkoon nousee ja alkaako yhteispeli kulkea?! Noin tyrkkäisin koska mielestäni Erkkilän paikka ei ole tässäkään joukkueessa 3-4 ketjussa vaan siellä kärjessä ainakin kokeilemaan riittääkö suomisarjanikkarilla taso ylempänä mättää maaleja. 3-4 ketjut rakentuu luontevasti Komulaisen ja Korpelan/Pietilän ympärille puolustavammalla roolilla ja siellä on laitureina kovia työmyyriä ja vauhtiveikkoja.

Listaillaan vielä onnistujat ja epäonnistujat:
Maalivahdit: Niemi, tämä herra on ollut Rokin takuumies viime pelit. Huonosti ei pelannut Paavokaan mutta puolustus pelaaminen tiivisty lainan aikana. Oispa saanut lisää jatkoa sinne jouluun?! Veskoissa ei niin epäonnistujia ole, Närhen taso ei vielä riittänyt ja se tiedettiin joten en pitäisi minään epäonnistujana kun tasollaan pelasi.
Puolustajat: Vuorijärvi on ollut tasapainoinen ja varma puolustaja molempiin suuntiin. Löi minun arviot roskakoriin ja hyvä alku, pysyisipä mies ehjänä ja jatkaisi samaan malliin. Anteeksi Rollon poika mutta Springarella ei ole lähtenyt Mestiskausi lentoon, se avaaminen kun kestää ja luistimellakaan ei pääse karkuun niin ongelmat alkaa. Sitten kun mies on vielä kovin vaatimattoman kokoinen niin riistäminen kulmissa on vaikeaa. Iso rooli Rebelsiin jossa vielä kasvaisi niin fyysisesti kuin pelillisesti niin ehkä myöhemmin.
Hyokkääjät: Rolloin poika Fomin on ollut todella hyvä, nopeus ja kädet aivan Mestiksen kärkeen asti. Uskaltaa kiekon kanssa ja ihmeellisen vahva niin pieneksi myös kulmissa. Foppa pelaa itsensä läpi tällä kaudella jos tahti vaan jatkuu. Toinen onnistuja on ollut Järvelä OM, laitettiin taas sentteriksi kun ukkoja katosi mutta on alun vaikeuden jälkeen pelannut outoa roolia hyvin. Jaksaa puolustaa myös tunnollisesti mutta myös tehoja on alkanut syntyä. Ottanut isoa roolia Tammisen ja Väänäsen poissa ollessa.
Siksnisin jo tuossa mainitsinkin, todella vaisua pelaamista hyökkäyksessä, kiekot pomppii ja laukaus kestää. Asennetta näyttää olevan ja kyllä yrittää mutta jotenkin on itseluottamuskin ihan kateissa ja turhautuu. Toivotaan kovempaa lentoa sillä tämä "vahvistus" on jäämässä todella tuhnuksi.

Joukkueelle alkukaudesta arvosanaksi 8, hyvin lähti sitten hiipui mutta taas lähemmäs pintaa. Kotona on ollut vaikeampaa kuin vieraissa ja tämä on käännettävä heti eka matsissa akkoja vastaan. Eli viikon päästä jatkuu.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
Yllättävän hyvin on lähtenyt kausi tosiaan käyntiin odotuksiin nähden ja innokkaimmat fanit tässä elättelee toiveita jo playoff-paikasta. Paikka auringosta on jopa ihan mahdollinen jos oman pelin taso ei romahda ja pystytään vetämään loppukausi ilman suurempia loukkaantumisia. Hienoahan se olisi jos kaikki nousijajoukkueet yltäisivät heti kevään peleihin ja pahimmat farmijoukkueet jätettäisiin jumbosijoille, kuten tällä hetkellä näyttää. Mutta paljon ehtii tapahtua vielä ja tyytyväinen RoKin kauteen voi olla jos kausi ei karsintoihin pääty.

Kolme parasta sentteriä ollut telakalla joka ei voi olla näkymättä kun joudutaan laittamaan laitureita ja 2-divariäijiä paikkailemaan vaikka paikkaajat ovatkin onnistuneet mukiinmenevästi. Onneksi Tami ja Väne ovat ilmeisesti palailemassa mj-tauon jälkeen mutta Korpelalla kuulemma sairasloma kestää nelisen kuukautta.
On mielenkiintoista nähdä miten kokoonpano hyökkääjien osalta muodostuu kun sentterit palaavat. JärveläO-Väne-Pälve pelasi ihan hyvin ennen loukkaantumista joten palautuuko tämä ennalleen?!
Tämä onkin mielenkiintoinen kysymys, sillä Tami-Fomin parivaljakko näytti lyhyen otannan perusteella toimivan erinomaisesti joten heidät varmaan laitetaan yhteen mutta laiturivaihtoehtoja on sitten paljon. Halutaanko sitten yksi "superketju" laittamalla Pälve, jonka Fomin tuntuu myös hyvin löytävän, heidän rinnalle vai haetaanko alemmista ketjuista (Erkkilä, Pelto-Arvo?) jolloin saataisiin kakkosketjuksi tuo Järvelä-Väne-Pälve joka pelasi jo viime kaudella yhdessä ja värkkäsi avauspelissä Hermestä vastaan heti pari maalia.

Erityisiksi onnistujiksi lisäisin näiden jmexelin mainitsemien lisäksi vielä Pelto-Arvon ja Pälveen, jonka luistelu näyttää kehittyneen kesän aikana. Pelto-Arvo vetää tällä hetkellä 3-4 ketjuissa pelaten noin 20 maalin kautta ja on +/- tilastossakin RoKin kärkimies. Tilastoja kun katsoo niin pistää silmään tuo Springaren alhainen ja J-E - Männistö parin suuri miinusten määrä. Springarea katsoessa pelottaa jatkuvasti mutta jos tilastoja on uskominen niin hyvinhän tuo ruutunsa täyttää. Ilahduttavaa kuitenkin J-E:n ja Männistön heräily ainakin pisteiden valossa, vielä kun saisivat puolustuspelaamisenkin kunnolla kuntoon. Ainakin alkukaudesta pisti silmään kuinka J-E oli omissa tilanteista jäljessä ja "juoksi" kiekon perässä.
 
Viimeksi muokattu:

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Olisko meille mitään iloa tästä Hermeksestä lähteneestä pelimiehestä? Olis halunnut Hemeksessä isompaa roolia, meillä sitä varmaankin olisi tarjolla?
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Ky
Olisko meille mitään iloa tästä Hermeksestä lähteneestä pelimiehestä? Olis halunnut Hemeksessä isompaa roolia, meillä sitä varmaankin olisi tarjolla?
Kyllä siinä teille voisi olla käyttö kelpoinen pelaaja, ei mikään sateen tekijä, mutta kova kantamaan vettä kaivosta...
 
Jotenkin tuntuu, että Arkimolla on jo tiedossa seuraava pesti. Aika harvoin lähdetään joukkueesta, ettei tiedä mihin seuraavaksi. Varsinkin kun ei lähtö tapahdu ovet paukkuen.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Samassa sarjassa ja toisessa joukkueessa ei onnistunut niin mitä me tuolla tehdään. Minä sanoisin ei kiitos!!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Samassa sarjassa ja toisessa joukkueessa ei onnistunut niin mitä me tuolla tehdään. Minä sanoisin ei kiitos!!
Sano vaan kiitos. Arkimo piipahti kaudella 13-14 SaPKossa jonka tilanne ei ollut erityisen herkullinnen. 7 ottelua tehoin 1+2 ja +1. Viime kaudella Suomi-Sarjaa yli pinnan keskiarvolla ja tällä kaudella Hermeksessä 2 maalia 8 otteluun. Roolista Hermeksessä en tiedä, mutta SaPKo-viisiitillä hakkasi nuo tehot nelosessa ellen ihan väärin muista.
Aika vähän olen RoKia kaudella katsonut mutta pitäisi minusta mahtua siellä pelaamaan.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Samassa sarjassa ja toisessa joukkueessa ei onnistunut niin mitä me tuolla tehdään. Minä sanoisin ei kiitos!!
Ei onnistunut, minusta onnistui hyvin, ja siksi ehkä itsekin tajusi että jossain muualla isommassa roolissa saisi aika paljon aikaan... Itse ottaisin hänet onnesta hyppien takaisin...
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Samassa sarjassa ja toisessa joukkueessa ei onnistunut niin mitä me tuolla tehdään. Minä sanoisin ei kiitos!!
Loistava ja ennenkaikkea pidetty pukukoppipelaaja. Pelaa aina taitojensa äärirajoille ja joukkueelle. Ottaisin itsekkin riemukiljahduksin takaisin. Luopuisin monesta muusta pelaajasta mielummin. Arkimo on mitä esimerkillisin pelaaja. Mutta Facebookissa luki että on muuttanut Helsinkiin, joten ei tarvi @jmexel pelätä, ei varmaan ole tulossa Rovaniemelle jossa on laaja ja laadukas rinki valmiina.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Loistava ja ennenkaikkea pidetty pukukoppipelaaja. Pelaa aina taitojensa äärirajoille ja joukkueelle. Ottaisin itsekkin riemukiljahduksin takaisin. Luopuisin monesta muusta pelaajasta mielummin. Arkimo on mitä esimerkillisin pelaaja. Mutta Facebookissa luki että on muuttanut Helsinkiin, joten ei tarvi @jmexel pelätä, ei varmaan ole tulossa Rovaniemelle jossa on laaja ja laadukas rinki valmiina.
Okei vai Helsinkiin hän matkasi... Noo nythän Roki voi keskiityä täydentämään joukkuetta tutusta ja turvallisesta Keki: stä
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tuon roolin senttereitä meillä on melkein kaikki joten mitä me Arkimolla tehdään ja tuskin Hermes olisi laskenut pelaajaa markkinoille jos mies on niin timantti ku annatte ymmärtää.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Arkimo olisi aivan varmasti Rokille hyvä vahvistus. Pelillisesti ei mitenkään häikäisevä mutta kuten aiemmin todettiin niin erittäin tärkeä mies kopissa. Rokin rosteri ei ole mitenkään häikäisevä joten hyviä joukkuepelaajia varmaan tarvitaan että teillä pysyy "hyvä draivi" päällä.
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy