Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

RoKi Hockey 2015–2016

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 27.03.2015 klo 13.28.

 1. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Niin sehän on vain hyvä jos Rokilla on keskushyökkääjä osastolle riittävä miehitys, ja tosiaan eteläänhän hän suuntasikin... Ei muuta kuin samalainen hyvä draivi päällä, niin hyvää tulee
   
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Tästä viestistä kun jättää vitt*ilun pois niin ei jää kuin näppäimistön äänet jälkelle. Ei siellä näiden loukkaantumisten takia ole ollutkaan tarpeeksi ukkoja mutta mikä järki meillä on laittaa vähiset kopekat nippa nappa tason mieheen kun omat laiturit ovat pelanneet sentterinä tehokkaamin?! Me olisi tarvittu Tammiselle korvaaja ja minun silmin ei Arkimo ole kiekollisesti Tammisen tasoa. Lisäksi huhujen mukaan Väänänen ja Tamminen palaa kokoonpanoon keskiviikkona niin mihin tämä hankinta olisi sitten istutettu? Puremaan tuppea vai Rebelsiin? Hermeksellä varmaan oli sama että hänelle ei roolia joukkueesta löytynyt niin mies päästettiin laitumelle. Sen suuremmin en ole mikään Arkimon vihaaja, kaikkea hyvää seuraavaan joukkueeseen.

  EDIT: Selain sekoili ja julkaisi tyhjän vastauksen
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2015 klo 13.36
 3. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
 4. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Heh heh, Arkimo ineen...tuo oli jotenkin luettavissa. Eskelinen maalille pelsuista. Sikniks ulos
   
 5. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Miten se menikään tämä juttu? Nyt on laitettu sitte viimeset kopekat turhaan ukkoon joidenkin mielestä.....
   
 6. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Vittuilun? Ja minunkin puolestani kaikkea hyvää hänelle hänen uuteen joukkueeseensa ja ennen kaikkea sille joukkueelle joka hänet palkkaa... Naurun pyrskähdyksiä...
   
 7. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Epäonnistunut ja ilmeisesti ihan sysipaskaksi todettu mies, palkataan JOHONKIN TOISEEN SAMANTASON JOUKKUEESEEN...
  Uskon että Mikaelista on paljon iloa teille, ja tiedänkin sen...
   
 8. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Toivon satasella olleeni väärässä mutta aika skeptinen olen kiekollisen osaamisen lisääntymisestä Arkimon tulemisen myötä. Kyllähän tämä kertoo sen että rahaa ei isoihin kaloihin ole ja Mikkola kommentoi että vajausta sentteripuolella on edelleen eli Arkimon hankinta on perusteltua jos huhut ukkojen paluusta ei olekaan totta. Positiivista on että Arkimo on kunnossa koska on ollut Hermeksen ringissä kesän ja syksyn sekä pelannutkin, toiseksi hän taitaa olla meidän ainoa rightin puolen sentteri. Odotusarvo on liian korkealla hankintojen suhteen ja mikäli Korpela, Väne ja Tami on telakalla niin onhan Arkimon hankinta hyvä asia ja sopparikin taisi olla koko kauden loppuun. Mikäli loukkaantumisia ei tule lisää niin kyllähän meidän sentteristö on viimeistään nyt tässä, mielenkiintoista nähdä mihin ketjuun Miikael istutetaan ja jatkaako sitten Rebelien Komulainen joukkueen matkassa. Sillä hän on kyllä ollut kyllä yllättävän hyvä ja positiivinen yllätys.

  Tämä maalvahti Eskelinen on kyllä todella mielenkiintoinen, aika iso kokoinen ja liigassakin vissiin jonku matsin kokeillu Kärppien kasvatti. Nyt jos mies alkaa onnistua niin on jännä nähdä miten käy kun Hölseri ja Sidor aikanaan tervehtyy. Keskiviikkona kirnuun katsomaan miten uudet ja tietysti vanhatkin menee. Pakkia huudettiin, saatiin veskari ja sentteri.
   
 9. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Tänään on taas voiton päivä ja mahdollisuus. Tämä on peli, josta pisteitä pitää haalia minimissään 2. Toivottavasti maalivahtipeli onnistuu ja Arkimokin toisi lisä vaarallisuutta hyökkäykseen, kun nämä henkilöt ovat joukkueelle nyt uusia juttuja. Onkohan sieltä sairastuvalta tulossa ketään mukaan? Toki liikaa "tuoreita" miehiä saattaa hetkellisesti sekoittaa peliä. Luottamus Rokiin on tällä hetkellä kova, ainakin henkilökohtaisesti, kun aikaisemmin lähinnä pelkkä sinisydäminen toive.
   
 10. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Senttereistä Tami palaa kokoonpanoon ja ottaa paikan Erkkilän ja Fominin välistä. Arkimo oli istutettu Väänäsen paikalle, laidoilla Pälve ja Järvelä OM. Tolvanen pakeista pelaa myöskin ja varmaan Vuorijärven parina. Eskelinen vaikutti reeneissä ihan pätevältä veskarilta mutta tänään miehen kunto nähdään. Poissa pelistä on Rupponen, Väänänen. Mielenkiintoista nähdä kuka pakeista ottaa 7 pakin roolin nyt kun kaikki on kunnossa. Eilen reeneissä oli 4 paria josta Heikkilä kiersi kaikkien parina mutta tuskin Heikkilä montaa minuuttia pelaa.
   
 11. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Aika vaikea oli tänään Rokin maalia tehdä. Leki puolusti hyvin ja Roki ei saanut kiekkoja haltuun hyökkäyspäässä vaan isompikokoiset Lekin pelaajat veivät kiekon useinmiten. Vielä oli toivetta kahden erän jälkeen, mutta Leki pelasi vahvan kolmannen erän ja näin kokonaisuutena parempi joukkue voitti. Myös erikoistilanne pelaaminen oli Lekillä parempaa.
   
 12. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Tarvitaanko pakkia? Nyt vois olla tarjolla ex-hermesläinen ;)
   
 13. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Pakkeja tarvitaan varmasti etenkin Rokissa, mutta jos kyse on N. Korhosesta, ei liene tarpeellista ottaa puhelinta käteen..
   
 14. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Huomenna ja lauantaina ottelut ylivoimaista Kainuun suuruutta vastaan. Kotona jos yksi piste raavitaan, niin ollaan tyytyväisiä? Iskun mahdollisuudet ovat pisteisiin, vain jos Hokki on huolimaton tai ylimielinen haasteen puutteesta. Tähän pitää iskeä joka vaihdossa. Ottaa vastaan ja kestää kun Hokki painaa ja taas vastaavasti haistaa ja käyttää omat mahdollisuudet tehokkaasti.
   
 15. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kyllä oli Hokki odotetun kova vastus Rokille molemmissa peleissä. Maalinestopelillä ei voiteta jos ite ei saada paikoista sisään. Oli ylivoimaa, läpiajoja mutta mistään ei tuntunut maistuvan. Hyökkäyksen leveys ei riitå varsinkaan näitä kärkinippuja vastaan. Seuraavana Jukurit joten kovin ei helpotu vastuskaan, kärsivällisyyttä sekä tarkkuutta maalin tekoon niin yllätys on valmis. Arkimo ei pelannu Kajaanissa, onko loukkaantunu vai lepuutuksessa?
   
 16. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Luulin jo kahden erän jälkeen, että Hokki pelit toivat Rokille itseluottamusta. Katin kontit. Tämä peli osoitti, että joukkueen itseluottamus onkin hiuskarvan varassa. Yksi AV-maali ja joka hemmolla kasetti sekaisin. Huomenna onkin sitten pitkän matkan jälkeen mukava hypätä taas jäälle. Nyt tuleekin valmentajan henkisen psyykkamisen taidot todella koetukselle.
   
 17. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Niinku arvelinkin niin tänään oli niin väsynyt ja heikko esitys kuin olla ja voi. Fanseat kuvaus oli väsynyt, tuomarit olivat väsyneitä ja ennen kaikkea Rokin esitys oli väsynyt joista ei juuri valopilkkuja löytynyt. Sääliksi kävi veskari Hölsää joka teki tänään paluun loukkaantumisen jälkeen. Onkohan meän mopedista bensa loppunut taas ennen joulun viettoja?!
   
 18. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Moi mites tämä meidän entinen mies Arkimo on siellä teillä pelannut?
   
 19. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Joukkueen esityksen mukainen viime peleissä. Pelaa alaspäin kurinalaisesti ja alivoimaa mutta kiekollinen pelaaminen on ollut heikompaa kun odotin. Toivottavasti käyrä on nouseva. Ens viikonloppuna on pisteitä tultava ns päävastustajista, muuteen jäädään kyyistä.
   
 20. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Rokillle on jaossa erittäin tärkeitä pisteitä viikonloppuna keskisestä osasta maata. Urakka ei ole helppo, mutta voidaanko reissulta odottaa realistisesti jopa kuutta vieraspistettä? Mielestäni kyllä, sillä Keupa taistelee edelleen tehottomuutensa kanssa ja nyt on lisäksi iso osa joukkueesta sairastuvalla. Akatemia taas urakoi pelit keskiviikkona ja perjantaina, ennen kuin kohtaa Pohjoisen puhurin lauantaina.

  Toivotaan, että Roki kääntää kelkkansa, sillä tappioputken jatkaminen voisi olla tähän saumaan ratkaiseva tekijä, ajatellen mahdollisia karsintoja keväällä.
   
 21. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Ikiwanha mutta kovin hiljainen Dasler herännyt?! Mutta totta veistelet että 6 pistettä haetaan vaikka Keupa on hieman otteitaan parantanut niin sieltä on voitto kairattava. Akat pelin ratkaisee se kumpi jaksaa liikkua vielä lauantaina.
   
 22. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Heh, hereillä ollaan ja oltu kaiken aikaa. Tuntuu vain riittävän aika nykyään tämän palstan pikalukuun, ei kirjoitteluun. Toivossa sopii kuitenkin elää, että myös muut "vanhat" ilmestyvät taas pitkästä aikaa tälle sivulle antamaan mielenkiintoista luettavaa. Kaikenlainen mututietokin on parempaa kuin ei mitään.

  Mutta itse asiaan, lyhyesti. Pisteet kairataan viikonloppuna maalien edestä. Kunnon taisteluasenne päälle ja tarkkana kuin se kuuluisa porkkana, niin hyvä tulee. Sen verran voin antaa vinkkiä, että Keuruulla lienee maalissa Karjalainen, joka on tällä hetkellä liekeissä. Hänen ohittamiseen pitääkin kehitellä muutama sommitelma, joka jätettäköön Hirvosen ja kumppaneiden päänvaivaksi.
   
 23. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kova on kipsi sakilla kääntää peli voitoksi, nuori porukka on hieman väsyneen oloinen kun mistään ei onnistuta. Tässäkin Keupa pelissä oli kaksi erää maalipaikkoja tehdä maalit mutta kun ei mistään ja ei edes ylivoimalla. Toki täytyy sanoa taas että onhan meidän maalipaikat työn takana, jokainen hyökkäys pelataan vaikeana päätykiekkona josta melkein aina sen saa vastustajan puolustus. Keskialueen ylittäminen on työtä ja tuskaa rintamahyökkäyksenä ja puolustajien sekä hyökkääjien välimatka kasvaa näiden ainaisten viivelähtöjen kanssa. Eikö välillä voitaisi vaan kääntää nopeasti kun sitä luisteluvoimaa on?! Tänään ei helpottanut sitten tuomarienkaan kanssa, vaan oli mennyt kyllä Villen palopuhe jakeluun. Jos haluaa tarkastella niin fanseatilta esimerkiksi Nikkisen ja Isojärven jäähyt oli melkoisia aivopieruja. Villen mainitsemana nyt housuun oli menny Villen kärkkäät kommentit. Näistä molemmista setä Mörsky laittoi tyhjiin joten ratkaisevaa se on tuokin touhu. Jos tehdään nolla maalia niin ei voi eikä ansaitse voittaa mutta ei nuo tuollaiset ainakaan helpota touhua. Jotain on tehtävä, minä erottaisin Tammisen ja Fominin. Tamin paluu on ollut todella flekmaattinen esitys ja herrat molemmat tykkää valtavasti kiekosta. Erkkilä-Tami-Järvelä OM ja Pälve-Väne-Fomin oisi kokeilun arvoinen. Huomenna uusi päivä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2015 klo 21.24
 24. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Ajelin eilen Keuruun pakastimeen seuraamaan peliä Livenä ja täytyyhän siitä reissusta muutama sananen tänne kirjoitella. Olinkohan ainoa Roki-fani paikanpäällä, kun ei siellä ainakaan kukaan kovin hanakasti itseään sinisten kannattajaksi tituuleerannut, kuten männävuosina. Pelistä jäi päällimmäisenä mieleen Rokin luistelu- ja kamppailuvoima. Selväksi kävi myös se, miksi Roki majailee sarjataulukon hännillä; pelaajien taitotaso ei vain riitä tällä hetkellä Mestiksessä.

  Roiskimista, rikkomista ja pitkiä kiekkoja. Jo lämmittelyssä huomasi, että Roki ei ole huippuvireessä tai sitten vain taitotaso ei riitä antamaan tarpeeksi kovia ja tarkkoja syöttöjä, etenkään tuohon Sinisten esittämään luisteluvauhtiin. Sama näkyi sitten pelissä, jossa Rokin pakit eivät saanet hyödynnettyä hyökkääjien nopeita jalkoja ja lähtöjä. Fominin ketju oli eilen täysi lapanen. Kuten jmexel yllä kirjoitti, Tamminen täytyisi siirtää Fominin rinnalta pois. Eilenhän Rokin kultakypärä jäi täysin yksin ja puski vain tuskaisesti kiekkoa joka kerta huonolla menestyksellä kahta-kolmea Keupan ukkoa vastaan.

  Jos totta puhutaan, 3-0 -lukemat eivät kerro koko totuutta. Peli olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Tappiota tosin osasi odottaa jo tilastojen valossa, olihan Roki voittanut molemmat edelliset kohtaamiset Keupaa vastaan. Harmi sinänsä, myös minulla jäi sellainen maku, että Tuomarit olisivat voineet jättää viheltämättä muutaman penaltin. Tasakentällisinhän Roki pelasi tasapäin kotijoukkueen kanssa.

  Ja loppuun perinetinen itkuvirsi. :) Nyt, jos koskaan on aika haalia ainakin kaksi puolustajaa ja muutama taitava maalinsylkijä, jotka kykenevät tekemään laadukkaan laukauksen asennosta kuin asennosta ja vaikka hieman huonosta syötöstäkin. Eilisen kaltaisilla nallipyssyillä ei yllätetä mestiksen kassareita, jotka torjuvat usein jopa liigassa. Yrityksestä ja luisteluvoimasta se ei jää kinni. Siinä Roki on sarjan kärkipäätä. Fakta on kuitenkin edelleen se, että mopolla tulee vaikeuksia motarilla.
   
 25. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  En tiiä pitäisikö kirjoittaa voi hyvänen aika tuota keskisuomen tuomarointia. Hienosti tapettu peli viimeisen erän 5+20 Arkimolle, olkapää olkapäätä vasten jossa Erving kuolee oman maalin taakse. Maila osoi ilmeisesti nenään ja ulosajo. Herra Erving vääntää sitten heti seuraavaan ylivoimaan. Toisessa erässä Joel Sund ajoi selkään metrin irti laidasta olevaa Siliämaata ja tästä tulee sitten kakkonen kun törkyilyn jälkeen vingutaan taklattavalta anteeksi?! Olen Ville Niemisen kanssa surullisen yksimielinen noista tuomareista tuolla. Tänää tämä saaga maksoi pisteen ellei jopa voiton. Pelillisesti ei ihmeitä mutta kuljettajan paikalla oltiin vaikkakin maalin tekeminen on sitä samaa mitä ennenkin. Tuskin se muuttuu jos taitavampia miehiä ei hankita mutta nämä syö naamaa kun vitun tuomarit sekoilee pelin.