waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Maahtavaaa, upeeetaaa. Eka erässä roikuttiin mukana. Toisessa erässä alun jälkeen ruvettiin katteleen ku kaveri pyörittää. Kyllähän Rokilla oli puolustus oman pään maaleissa aika pihalla. Rokin alivoima paskaa, ylivoima paskaa, maalitekotaito paskaa, hyökkäyskuviot paskaa, kiekonkäsittelytaito paskaa. Kolmas erä oli kosmetiikkaa. Ei voi voittaa. Eikö joltaki löytyis kavereille henkiseen puoleen poronsarvijauhetta. Liikaa epävarmoja suorituksia.
Katsoin jo viime pelissä, että meidän heikkous alkaa olemaan Fomin. Pelaa välillä liian itserakkaasti ja itsensäkin solmuun. Enemmän suoraviivaisuutta ja kavereita huomioon ottavaa peliä, joukkueelle pelaamista.
Jopa muutoksia ketjuihin.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tuskallista on tekeminen ja kaiken kaikkiaan voisi tuumata että ei vain riitä kalusto tällä hetkellä. Ainoa missä pärjätään on luistelu ja veskari ottaa otettavat mutta esimerkiksi puolustuksessa me ei saada riistoa aikaseksi vaikka tilanteissa tuplataan. J-E ja Zorec on ainoita jotka saa kiekon pois muut ajattaa ja kopsii mailalla vaikka luulisi Männistölläkin varsi riittävän. Rahakirstu on tyhjä joten uusia miehiä on turha odottaa. Nyt vain ajatus kohti JYP-akkojen voittamista runkosarjassa ja sarjapaikan säilyttäminen on ainoa tavoite enää.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pelillisesti hiukan parempaa ja piste Turusta viime hetken maalilla. Foppa sitten loukkantui ja toivottavasti on vain puujalka eikä pahempaa. Hölsä todella hyvä tänään ja jospa se Arkimon puristaminen hiukan hellittäisi maalin myötä. Oksettavinta tänään oli Fanseatin selostaja, aikasempina kausina kuunnellessa olen pitänyt ko herrasta mutta tänään oli vaan niin kuvottavan ylimielinen ettei jaksanut enäö kuunnella. Kotivedätyshän näissä kaikissa aina tietty on mutta tuollaista vastustajan epäkunnioittamista en ole ennen kuullut, pellen teki itsestään. Huomenna Leki, tsemiä sinne.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jos Sapko tulee nyt takaa ohi ja Hirvonen ei räjähdä tuomareista niin on ihmemies lampaan hermoilla?!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Spede#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Osaako joku sanoa, paljonko maksaa kotipeleihin alle7v lasten lippu? Vai pääsevätkö vanhemman seurassa ilmaiseksi? Kotisivuilla vain hinta 7-15v lapsille.
 
There are 10 kinds of people - those who understant binary and those who do not.

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Pitäis vissiin olla katsomatta Rokin pelejä, että tulee voittoja. Tulin Sapko peliin eka erätauolla mukaan ja 4-0. Ajattelin heti pessimistinä, että tästähän ei ole kuin tie alaspäin ja 4-1 pataan lopuissa kahdessa erässä, mutta Hölsä piti voiton hienosti kotona. Näkyi tuossa toisessa erässä, että Sapko pelasi välillä todella huolimattomasti, mutta Roki oli jo tyytyväinen. Kolmannessa erässä vieraat painoi kuin ori selässä ja kotijoukkueella puolestaan melko huolimatonta peliä. Rokin peliä vaivaa edelleen ajoittainen typerä pelaaminen omassa päässä. Ei pureta nöyrästi keskialueelle paineen alla, vaan lähdetään kuskaamaan kiekkoa jolloin vastustaja pääsee iholle sekä roiskitaan kiekkoa summittain ränniin, josta vastusta saa kiekon. Ei jumalauta aina voi väkisin yrittää sitä kontrolloitua lähtöä jos vastustaja paineistaa. Mutta jotain hyvääkin eli Hölsä ja Rokin YV, eli jotain on ainakin opeteltu. Saa nähdä kauanko oppi pysyy kaalissa ja toteutus hanskassa.
Huomennahan taas on näytön paikka ja voitto saa tulla ettei jäädä kovin kauaksi muista häntäheikeistä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Roki päätti syyskauden kahteen kotivoittoon joita odoteltiinkin koko syksy. Pelillisesti joukkueen ehjimmät suoritukset olivat näissä kahdessa pelissä vaikka bensiinin loppuminen Sorakankaan hyvällä avustuksella meinasi koituakkin kohtaloksi Sapko pelin viimeisessä erässä. Moni sai tärkeitä onnistumisia ja tästä tulee ammentaa lisää virtaa sekä itseluottamusta kevättä kohti.

Sarjasijoitus syyskauden jälkeen on se mitä melkein kaikki veikkasivatkin. Nuori ja kokematon joukkuen uudelle sarjatasolle kun hankinnat ei onnistuneet, ainakin niin konttori väitti. Huhujen perusteella lappiin on vaikea saada etelästä kovia sekä varsinkin kokeneita pelaajia. Joukkueen saldo syksyltä näytttää tältä: 28 6 3 3 16 71 - 99 -28 27. Päästettyjen maalien määrä on valtava, puolustus arvioitiin alkuun todella heikoksi ja sitä ei ainakaan helpottanut molempien maalivahtien loukkaantuminen. Sidor ei kerennyt näyttää edes osaamistaan ja hyvin aloittanut Hölsä loukkaantui jonka jälkeen alkoi valtava lainaveskareiden kierre. Setänen, Niemi, Närhi, Lipiäinen, Kangosjärvi, Kunnasmäki ja kuka milloinkin oli luukulla tai maalilla. Varsinaisesti mikään näistä ei pettänyt ja etenkin Timo Niemi pelasi hienosti Rokissa ollessaan mutta kaikki tietää kuinka vaikeaa viisikkopuolustaminen sekä yhteistyö veskarin kanssa on kun nimi ja naama on joka pelissä eri. Tehtyjen määrässä ollaan yllättävänkin korkealla kun myös hyökkäyskalusto oli paperilla ohkainen. 71 tehdyllä voitaisiin tällä hetkellä olla jopa viimeisessä poffissa kiinni jos alaspäin pelaaminen olisi ollut vakaampaa. Ratkaisijat ovat silti olleet yhden käden sormissa eikä ns. etelän tuontikkaat ole täysin onnistuneet tuomaan hyökkäykseen lisää. Tehot ovat pitkälti olleet Fomin-JärveläO-Pälve kolmikon varassa. Joskin puolustaja Männistön tehot ovat ilahduttaneet ainakin minua vaikkei alaspäin pelaaminen ole aina onnistunutkaan.

Vaikein vastustaja Rokille oli ylivoimaisesti Jukurit, alkukankeuden jälkeen Mikkeliläiset saivat koneen käyntiin juuri Rokia vastaan kotona ja takoivat myös Rovaniemellä kauheat lukemat. Maalisuhde Jukureita vastaan on surullinen 17-5. Molemmat pelit nähneenä tulos ei sinänsä yllätä kun näki yksilötaitoeron kentällä, Rovaniemellä Jukurit katseli kaksi erää kun Roki pelasi ja kolmannessa erässä sitten Mikkeliläisten osaajat löivät kaasun pohjaan niin jälki oli rumaa. Jukurien pelaaminen oli kyllä suvereenia monia muitakin vastustajia vastaan ja jos meno jatkuu tuolla tasolla niin en ihmettele jos kannua nostellaan keväällä Mikkelissä. Muita joukkueita vastaan pystyttiin kuitenkin haastamaan ja hyvänä päivänä voittamaan mutta se oli positiivista että erergiat täynnä me pystytään pelaamaan tässä sarjassa. Kokemattomuuden piikkiin menee lukuisat maalin tappiot jotka kokeneemmat joukkueet ja varsinkin yksilöt pystyy kääntämään voitoksi. Kuusi maalin tappiota ja kahden ja kolmen maalin tappiota joissa vastustaja on lyönyt tyhjään nuottaamaan pelin loppuhetkillä. Kaikkien saturnuksien ja jupiterien ollessa kohdallaan voisi pisteitä olla 10-15 lisää mutta onni ansaitaan ja tulos on tämä.

Onnistujia syyskaudella mielestäni on muutama jotka ovat ylittäneet odotukset. Oma kasvatti Fomin on ollut todella hyvässä iskussa, pikkuisen katosi kuvasta ennen loukkaantumista mutta piste per tahdilla pitkään. Pienestä koostaan huolimatta on yllättävän vahva, mailataito sekä nopeus on Mestiksen kärjen luokkaa. Hiukan epäitsekäs tilanteissa jossa voisi ite ampua ja tehdä lisää maaleja mutta on nähty huikeita maaliin johtaneita syöttöjäkin. Toivottavasti palaa rosteriin heti joulun jälkeen sillä napapiirin Patrick Kanea joukkue tarvii.

Toinen onnistuja on isokokoinen Harri Pälve. Pelaa ennakkoluulottamasti ja käyttää vahvuuksiaan. Kohtuullinen luistelija, hyvä laukaus sekä kiekon suojaaminen. Loistokas alkukausi ja piste ykkönen yhdessä Fominin kanssa.

Kolmas on Olli-Matti Järvelä. Olen odottanut Olli-Matin esiintuloa Roki paidassa siitä asti kun mies Rovaniemelle saapui. Suomisarjassa jäi monesti Erkkilöiden ja muiden varjoon mutta nyt on alkanut kulkea ja maaleja tulee suomisarjan malliin jota voi pitää todella kovana suorituksena. Samaan lukemaan herrojen Keinänen, Humaloja, Henritius, tosin Miska Humaloja on takonut viime pelit Kärpissä. Järvelä on myös fyysisesti vahva ja taklaa paljon.


Puolustajista pari Vuorijärvi-Tolvanen on ollut tasapainoisin. Vuorijärvi taitaa olla ainut jolla tehotilasto on plussan puolella ja Tolvasellakin vain -3 kun puhutaan pakeista jonka joukkue on päästänyt vajovaan 30 peliin melkein 100 maalia. Ei kovin rangaistus herkkiä kavereita ja jalkanopeus on hyvää, hieman kovuutta lisää omaan päähän niin hyvä tulee.

Erikoismaininta vielä Rebelsistä nousseelle Tuomas Komulaiselle. Nuori poika tuli täyteukoksi mutta on lunastanut paikan pelaavassa kokoonpanossa ja pisteitäkin tulee tasatahtiin. Taklaa, repii ja todella taitava kiekon kanssa.

Epäonnistujia on joukkueesta löytyy, varsinkin niihin odotuksiin mitä olin itse ja varmaan myös valmennus asettanu. Aurinko prinssi Tamminen on yksi selkeä alisuorittaja ollut. Aloitti kauden aktiivisesti ja näytti hyvältä ykkösenan roolissa. Sitten harmillinen loukkaantuminen joka piti Tami sivussa 14 ottelua. Loukkaantumisen jälkeen ei ole päässyt samalle tasolle kuin ennen sitä ja varsinkin luistelu/aktiivisuus on todella kehnoa. Välillä väläytyksiä miehen potentiaalista mutta vaeltaa varjojen mailla suurimman osan pelistä. Hankittiin tänne kiekkoliseksi ykkössentteriksi mutta nyt on jäämässä Väänäsen jalkoihin vaikka Vänelläkin oli samanlainen loukkaantuminen alla. Jos siirtoikkunaan mennessä ei piristy ja ota johtavaa roolia niin minun mielestä voitaisiin sopimus purkaa koska meidän pienestä budjetissa Tamin liksa lienee suurimpia. Se lienee huomiolle pantavaa kuitenkin että Tami tehotilasta on +2 joka on harvinaista tässä tiimissä.

Männistö ja JE on johtavat puolustajat mutta herrojen yhteenlaskettu miinus saldo on vaivaiset 27. Ovathan miehet pelanneet paljon, ja tehneet tehoja sekä ylivoimassa hyviä mutta puolustuksessa on huimasti parannettavaa. Toki JE:n pelaamisesta tuo ei kerro kaikkea mutta varsinkin Männistöltä nähdään todella erikoisia kiekkollisia ratkaisuja omassa päässä sekä hyökkäyssinisellä. Miehellä Juha Miedon varsi mutta puolustaa kuin juniori kiekkoa katsoen, tuolla rungolla luulisi maalin edestä ukkojen siirtyvän ja laidassa lentelevän. Parantanut alkukaudesta mutta edelleen parannettavaa.

Muut pelaajat ovat pelanneet tasollaan, ei niin yli eikä juuri alle. Kaikkien taso ei tähän sarjaan vielä riitä kunnolla jos sitä askelta eteenpäin ei ota. Jos mielitään karsinnat välttää tai jopa pelata poffeissa niin tämän "harmaan massan" on myös nostettava tasoaan. Keväällä kiekkoilijat punnitaan ja tauon jälkeen jälleen kerran alkaa ottelu ottelulta Rokin pudotuspelit. Viimeksi hävityt putoamiskarsinnat on edelleen muistissa ja tuskimpa koskaan edes poistuvat, sinne ei minulla ainakaan kiinnosta mennä. Jospa se tuo pukki jättäisi ennen reissulle lähtöä muutaman lahjan Rovaniemellekki.
3 olisi ihanne, kiekollinen sentteri, kiekollinen right puolustaja sekä hyvin laukova laituri. Jos nuo saataisiin niin voitaisiin oikeasti puhua jopa sinne pleijaripaikalle kiipeämisestä vaikka kaukaiselta tuntuukin.

Minulle ainakin tämä Mestis maistuu vaikka kovin sedät ajaa tätä alas. Hallilla on yleisöä enemmän, pelit ihan laadukkaita ja varsinkin viihtyisiä. Muoviseuroja kun olisi vähemmän, eniten harmittaa että veli Hermeksestäkin on tulossa tämmönen jos ei sitä vielä ole.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Itse luulen, että näillä mennään. Niin valmennuksella kuin joukkueella, toki sillä ehdoin, että pitkiä tappioputkia ei enään tule. Viime mestisvisiitillä sotkettiin homma täysin ihan itse. Ulkomailta vapautuvia suomalaisia voisi metsästää. Siirtoraja on liian kaukana ja joukkuetta pitäisi vahvistaa jo nyt jos aiotaan vahvistaa. Valitettavasti vain taalat puhuu asiaa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Näin se varmaan menee että tyhjällä kirstulla ei juuri hankintoja tehdä mutta ainahan sitä toivoa saa. Vaaditaan kympin kevät että tullaan välttämään karsinnat, toki etupuolella on näitä farmeja aina kärjen alle joten lienee aika ratkaisevaa mitä näiden emoseurat tulee tekemään ja tippuuko sieltä pelaajia Keupaan, Akkoihin yms.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pukki vei sitten pari lähtiessään kun kaksi onnistujaa vietiin jo muutenkin ohkaisesta kokoonpanosta. Nyt sitä konttorin tukea joukkueella vasta odotetaan, saapa nähä saako sedät sieltä ongittua ukkoja tilalle?! Kiitoksia Komulle ja Nikolle syksystä, mielellään olisi nämä kaksi pitänyt ja tyhjentänyt joitain muita paikkoja.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vänen kenttä hyvässä liekissä ja tarvittavat maalit raavittiin. Zorec pelaa varmemmin kokoajan ja toivottavasti nyt tämä puolustajien peluutus rauhoitetaan kun kuitenkaan meille ei uusia tule. Lopussa ei enää niin kaunista mutta sitä varsinaista housuun kakkimista ei enää näkynyt. Hyvin alkoi kevään osalta ja toivottavasti meno jatkuu. Seuraavana kotona Jokipoika joka on ollut hankala mutta taistelemalla eteenpäin. Go siniset!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jokipojilta tuli tukkaan aika rajuilla lukemilla loppujen lopuksi, lukemat ei kerro totuutta mutta jänne ei kestänyt 60 minuuttia. Ensimmäisen erän pelillä pystytään voittamaan kaikki muut paitsi Jukurit mutta se vaatii tarkemman puolustus pelaamisen, nyt annettiin Jokipojille voitto liian helpolla ja junnumaisilla virheillä. Myös veskari Eskeliselle oli hankala ottelu, ei kovin paljon vetoja ja kun paikka tuli se oli todella laadukas josta Jokipojat viimeisteli kyllä hienoja ja varmoja maaleja.

Tänään Rokin pleijarit jatkuu Keuruulla ja 6 pisteen ottelua on tarjolla. Kone käyntiin niinkuin Jokipoa vastaan ja onnistumiset maalipaikoista niin ollaan vahvoilla. Keupa on parantanut myös juoksuaan Villen tuomarien arvostelun jälkeen ja eiköhän vanhan Keupa koutsin mukaan tulo ole myös osasyynä siinä että Keuruu pelaa paremmin. Tasainen vääntö tulossa josta uskon meidän kaivavan pisteet, Jokipo pelin viimeinen erä tulee unohtaa ja jatkaa samalla tavalla kuin kaksi ensimmäistä erää. Veikkan Rokille 4-1 josta kuuma JäVäPä ketju tekee kolme ja Zorec yhen. Hölsän nolla rikkontuu vikassa erässä.

Ps. Hallilla kerrottiin että myös Arkimo on loppukauden sivussa koska vamma vaatii leikkauksen, mies oli myös itse tuumannut kiekon olevan tässä ja hokkarit menee naulakkoon?! Valitettavasti Arkimon panos jäi niin vaisuksi kuin odotin ja kaikkea hyvää parantumisen osalta sekä myös "siviiliin". Hallilla huhuiltiin myös että 2 pelaajaa oltaisiin ainakin hankkimassa kun Vuorijärvi ja Komulainen lähti. Minä se saattaisin vielä soittaa Komulaisen perään ja tarjoaisin paikkaa Fopan ketjuun Pietilän ja Henkan seuraksi. Lisäksi Arkimon tilalle tarvittaisiin sentteri ja pakki Vuorijärven tilalle. Saa nyt nähdä ketä tulee vai tuleeko ketään, ite en usko huhuihin koska on tullut rukoiltua näitä huhuja jo koko vuosi 2015. Sitten uskon kun liiton siirtokirjassa näkyy tai seura tiedottaa. Parin kolmen laadukkaan pelaajan hankkiminen auttaisi joukkuetta varmasti kun minä en ainakaan uskalla olla kattomassa niitä karsintoja jos sinne päädytään.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Sitkeän pelin jälkeen voitti Keupasta. Eka erässä Hölsä piti pelissä. Toisessa erässä Rokin pelissä ei mitään järkeä, mutta saatiin maali. Kolmannessa erässä pelattiin hyvin ja aktiivisesti lukuunottamatta viimeistä 4 minuuttia. Voittomaali leivottiin Foppa-Tami-Joki-Erkkillä akselilla. Hieman ollaan kapealla akselilla maalintekovoiman suhteen. Palauttaisin Foppa-Tami akselin takaisin. Pälve-Vänä-Järvelä akselin peli kulkee ok. Rokin pitää saada laajuutta maalintekoon.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
3 pelaajaa tilalle kun 3 lähti, ja nyt sitä laatua eikä enää tusina ukkoja. Karsinnat ovat vältettävissä ja POFFkaan ole mahdoton jos nyt konttori tekisi vuoden teon!!!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Muilla seuroilla on alkanut vilkastua pelaajaliikenne suuntaan jos toiseen. Uloskin ovet toki ovet käyneet ja meillä ainakin. Sisään ei tunnu saluunan ovet pelaavan ja tätä sitä on tässä ihmetelty jo puoli vuotta. Ukkoja loukkaantuu loppukaudeksi, ukkoja lähtee Norjaan ja lähtee Ouluun mutta ei jukoliste käy matka Rokiin päin. Nyt ollaan kauden ehdottomassa taite kohdassa jossa pelataan se suunta kevääksi. Ollaanko karsinnoissa vai eikö olla?! POFFitkaan ei ole vielä vielä täysin ulkona mutta matka on jo pitkä jos joukkueeseen ei saada vahvistuksia. Karsintojen välttäminen oli seuran minimitavoite ensimmäiseksi kaudeksi ja joukkueella poffit. Avausnipun ollessa tiedossa oli seuran tavoite varmasti avautunut ainakin kannattajille.

Kuka on kuullut viimeksi toimari Hartikaisesta mitään? LK:ssä, UR:ssä, facessa, instassa, jatkoajalla tai ylipäätään missään!! Mitä se tekee? Mikä on seuran tilanne taloudellisesti, urheilullisesti ja ylipäätään? Kuinka moni tunnistaa sen edes jos hallilla sattuisi kävelemään vastaan? Mies joka on kasvot Roki Hockey RYlle niin on ilmeisesti kaivatunut poteroon josta periskoopilla tähystää? Vetäytyy sitten kotipeleissä johonkin myymättömään aitioon katsomaan kun joukkue tekee kaikkensa illasta toiseen vajaalla kokoonpanolla raapiakseen pisteitä laariin jotta herra Hartikaisen minimitavoitteeseen päästäisiin. LK:n Kinisjärvi tai jatkoajan Satta voisi ottaa kovaksi projektiksi sen että ajaisi käärmeen pulloon ja tunkisi mikin nokan eteen ja kysyisi herralta miten meillä menee?

Kuka on kuullut viimeksi urheilutoimenjohtaja Mikkolasta mitään? Onko Mikkolakin nyt hautaunut uusien hankinta yritysten myötä konttoriin niin ettei pysty tuomaan mitään julkisuuteen ja kertomaan joukkueen tilanteesta miten keväällä edetään ja missä on tavoitteet? Hankitaanko vai onko Jortikan lausunto "näillä mennään"? Mies pitäisi olla Rovaniemeläisen kiekon ruumiillistuma ja joukkueen urheilullinen kasvo, ainoa mies jonka paita on kiskottu nosturilla kisahallin seinälle vaan ei sitten mitään. Kinisjärvi tai Satta jos saatte tämän samaan tilaan haastatteluun niin voi olla sykähdyttävä hetki.

Somen otteluennakot, pelaajahaastattelut, lehdistötilaisuudet yms. on ottanut ison harppauksen ja peukkua sille joka siellä facessa ja instassa niitä tekee. Jääräpäinen johto ei kykene astumaan mikin ja kameran eteen kertomaan edes meille reilulle tuhannelle jotka sinne halliin joka kerta vääntyy että missä seura ja joukkue makaa?! Huhuja hallilla on jos minkälaisia mutta nekun ei ole tiedon väärti.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Lätkä

Jäsen
Muilla seuroilla on alkanut vilkastua pelaajaliikenne suuntaan jos toiseen. Uloskin ovet toki ovet käyneet ja meillä ainakin. Sisään ei tunnu saluunan ovet pelaavan ja tätä sitä on tässä ihmetelty jo puoli vuotta.
Mitäs tota ihmettelee...

Ennen edelliskauden alkua oli tehty kabineteis päätös almupaikasta ja nyt siihen on vaan lisätty optiovuosi. Ainoastaan hullu satsaa rahaa joukkueeseen, ennen kuin on pakko!

Saatte nähdä ettei RoKi putoa, vaikka karsinnoissa häviäiskin SS:lle... Nämä pääsarjojen paikat eivät ole pitkään aikaan noudatelleet urheiluperusteita.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Asia ei ole noin mustavalkoinen ja varsinkin se kun tätä ajetaan kohti farmisarjaa isojen poikien toimesta. Isot pojat, muut Mestisläiset, Kalpa ja IPK ottaisi mielellään Rokin paikan Mestiksessä se on ihan selvää ja jos karsinnoissa näin kävisi niin ihan varmasti pelattaisiin SSää ensi kaudella. Toinen asia on uskottavuus Rovaniemellä ja maakunnassa. Imua joukkueeseen ja imua hallille ei ole jos organisaatio ei näytä että täällä ollaan tosissaan, yhtä tosissaan kuin se perheen isä joka putkimiehen palakasta maksaa 14 euron lipun kotiotteluun ja ostaa 6 eurolla tuopin sekä 4 eurolla pari kärkkäriä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Itsekin olen saanut tuolla lajin parissa sellaisen käsityksen ihmisten puheista, ettei kukaan tipu tänä vuonna. Varmahan tästä asiasta ei voi olla, mutta luultavasti Lätkäkin on oikeilla jäljillä.Tuntuisi hullulta olla vahvistamatta rosteria, mikäli asia olisi toisin, vaikka hulluuttahan Lapista tunnetusti löytyy. :) Jospa sinne Farmi-Mestikseen on vielä painetta saada Savon tai Satakunnan kupeesta jokin halukas ja hauras seura.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
"Sijalle 11. sijoittunut kohtaa karsinnoissa Suomi-sarjan 3. sijoittuneen ja sijalle 12. sijoittunut kohtaa Suomi-sarjan 2. sijoittuneen. Otteluparit pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä (4 voittoa). Otteluparien voittajat Mestikseen kaudeksi 2016-2017.

Suomi-sarjan voittaja nousee Mestikseen suoraan."

Tuohon minä uskon enkä kuulopuheisiin ja tuohon kiekkoliiton laatiman kilpailusääntöön kai se on uskottava seurojenkin. Totta se olisi liitolta viimeinen riman alitus että pelattaisiin karsinnat josta kaikki pääsee jatkoon.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tärkeä voitto ja ehjä peli kotona pitkästä aikaa. Peliitat ei saanu kovaa karvausta purettua ja aukaistua että olisivat päässeet nopeasti kääntämään. Tänään sitten se kiekko pomppi ja KVantaa peli olisi ollut samanlailla otettavissa jos eka erässä olisi silloin onnistuttu. Joukkueen ilmeeseen ja taistelutahtoon vaikuttaa valtavasti nämä onnistumiset ja nyt niitä tuli laajalla rintamalla. Tuomarisekoilu sai jatkoa ja tänään suurempana kärsijänä oli kotijoukkue, Peliitta poikien joka kaatumisesta ja "HEI" huudosta Niva-Keränen pari paskoi alleen. Paras oli tämä laitataklaus jäähy jossa "HEI" kuului Peliittojen aitiosta ja sitten molemmat nosti yhtä-aikaa lapasen ylös. Ei mene kovin pitkää kun Rovaniemen lehdistötilaisuudessa nähdään Harri Aholat sillä niin linjatonta se toiminta on. Nytkin oli jämy meininki melkein puolipeliä mutta sitten se alkoi. Siliämaa lähti telakalle polvitaklauksella ja 2 min uskalsi Niva antaa rumasta taklauksesta. Eiköhän tuo etene kurinpitoon?! Toivottavasti Tommi ei loukkaantunu pahemmin koska todella tärkeä taistelija, AVpelaaja ja iski maalinkin tänään. Maalivahti Eskelinen pelasi todella hienon pelin tänään, itseluottamusta vaatii mies niin alkaa tarttua vielä paremmin. Huomenna on 6 pisteen POFF peli, toivottavasti putki kulkee vaikka onhan se hiukan raskasta pompata pelistä pussiin ja siitä jykylään. Tsemiä siniset!!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Joo, eipä tuota Akatemia peliä jaksa katsoa loppuun. Roki on todella heikko. Alussa jo näki, että luistin ei kulje mihinkään. Ekan kympin jälkeen pelistä kiinni, mutta tilanteet aika puolittaisia. Taas tuli maalit vähän helposti (siis ainakin näkemät viisi). Kiekollinen peli huolimatonta, kiekonkäsittely huolimatonta ja vastustajan paineistaessa jopa yksi yhtä vastaan tilanteessa mennään aivan sekaisin. Suoraan sanottuna Roki oli todella väsynyt.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joo, eipä tuota Akatemia peliä jaksa katsoa loppuun. Roki on todella heikko. Alussa jo näki, että luistin ei kulje mihinkään. Ekan kympin jälkeen pelistä kiinni, mutta tilanteet aika puolittaisia. Taas tuli maalit vähän helposti (siis ainakin näkemät viisi). Kiekollinen peli huolimatonta, kiekonkäsittely huolimatonta ja vastustajan paineistaessa jopa yksi yhtä vastaan tilanteessa mennään aivan sekaisin. Suoraan sanottuna Roki oli todella väsynyt.
Tuota itse jo pelkäsinkin ja taisi olla kolmas vieras ottelu jota en nähny niin en voi kyllä lisätä mitään. Ukkoja telakalla ja kun peleistä pelataan kolmella ketjulla 90% kun Nikkisestä ei ole puhtaaksi sentteriksi ja eihän se pojan vika ole. Koko puolivuotta on kaikki puhunut kapeudesta ja tällä tavalla se sitten realisoituu kun pelataan kotona kova peli sitten 500 km bussissa ja alle vuorokausi aloittaa seuraava. Onneksi ei olla se farmijengi joka ottaa emolta ketjun peliin sillon tällöin, näinhän Akatkin teki tänään. Mennään näillä ja kotona lapasia yhteen. Kaikki on edelleen aivan hyvin kun katsoo sitä seuran tavoitetta, nyt vaan isot sedät täytyy tehdä se ihme teko.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Pitäisikö tässä kohtaa jo avata uusi ketju nimeltä "Roki karsinnoissa", niin todennäköisesti sinne ollaan päätymässä? Mikäli Roki saisi pelata loput runkosarjan pelinsä kotona, olisi mahdollista suksia kuivin jaloin karsinta-kauhimukselta pakoon. Jäljellä oleva otteluohjelma ja Toimiston rutiinit sen kuitenkin jo sanelevat, Roki karsii. JHT lienee toivotuin vastustaja, mutta myös AIK on nousuvireinen joukkue uusien vahvistusten myötä. Heh, näinköhän mörkö saapuu jälleen Oulun suunnalta?

Pätäkkä on vähissä ja kukaan ei halua tulla vahvistamaan Sinisiin istumalihaksiaan. Mitä sitten? Luulisi, että joku siellä toimistolla osaa kirjoittaa hieman laajempaa spektaakkelia joukkueen toiminnasta, tavoitteesta ja tulevasta. Ehkäpä tyydytään taas tuttuun tapaan vain kiittämään kauden jälkeen kaikkia tahoja kotisivuilla, kuten valtakunnallisessa sarjassa kuuluukin tehdä.

Roki on jollakin tapaa vain ajelehtiva paatti isolla merellä, joka tuskin itsekään tietää, minne on menossa. Itse olen sitä mieltä, että tuollainen purtilo ja sen kipparit tarvitsevat jälleen keväällä pelillisen opetuksen ja pienen tuhkauksen. Tällaisella puuhastelulla ei ylletä koskaan vakiinnuttamaan paikkaa Mestiksessä!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
No se nähdään mihin urheilullinen panos riittää, tosin pelillisesti ei olla niin pahassa tilanteessa kuin viimeksi tai syksyllä oltiin. Suomisarjasta tulee nälkäisiä porukoita mutta uskon että pelillisesti ollaan silti edellä ja karsinnat pelataan paras seittemästä voitosta jolloin paremmuus on selviö oli voittaja kuka hyvänsä. Konttorin sedät ei ole sarjatason vaatimalla tasolla, tosin SS ei ole meidän kantila juuri kohta enää halvempi sarja. 3 pelin vierasreissut ja matkat ole ilmaisia nekään. Tosin jonkinlaista palkkaahan nyt maksetaan pelaajille ja valmennukselle mutta palkkoja kuulleena ei puhuta kovin kauheista menoista. Kevät näyttää mihin tämä kääntyy ja pelataanko karsinnoissa, jos tilastoja katsotaan niin meidänhän nimen omana kannattaa pelata kaikki loput ottelut vieraissa kun siellähän me ollaan pärjätty paremmin. Toivon että seuran väki kunnioittaa omaa tavoitettaan ja hankkii pari ukkoa että karsinnat vältetään.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy