Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Mikäs tuon Hölsän tilanne on? Menikö pahemminkin rikki? Kovasti ainakin kipeää näytti ottavan jalkaan/nivuseen, kun linkkasi koppiin lauantaina.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mikäs tuon Hölsän tilanne on? Menikö pahemminkin rikki? Kovasti ainakin kipeää näytti ottavan jalkaan/nivuseen, kun linkkasi koppiin lauantaina.
Ei ole tiedotettu ja eiköhän se tänään ole menny vasta tutkittavaksi jos jotain pahempaa on Patella. Vaikka prosentit ja pmka ei ole aivan huippua niin kyllä Paavo on ollut joukkueen kantavia voimia koko alkukauden. Nyt on sitten Rebelsin Närhi ja Kangosjärvi ainoat veskarit kö Sidor ja Hölsä toipuu.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

guardian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Hankalalta näyttää tilanne, todella tärkeät kotipelit edessä ja pahimmillaan joudutaan lähtemään peleihin II-divariporukan maalivahdeilla. Toivottavasti löytävät jostakin korvaavan maalivahdin, muuten käy kyllä heikosti. Kaikella kunnioituksella Närheä ja Kangosjärveä kohtaan, eivät kyllä ole mestistason veskareita.
 
Jostain pitäis maalivahteja löytää, Närhi ja Kangosjärvi ovat vielä aivan mokke-tasolla. Sidor polvileikkauksen jälkeen pois koko kauden ja Hölsän nivunen ei kauhean hyvältä näytä. Vaikea tilanne kieltämättä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Suomi on maalivahtien maa ja me ei saada veskaria huomiseksi?! Ei tämä voi olla totta, Hirvonen joutuu varmaan kaivamaan Kankaanrannan urkalta veskariksi kun se konttori ei saa hommattua. On meillä oikein ammattilaiset hanoissa siellä konttorissa. Jos ja kun joukkue väsyy tähän pelirytmiin ilman hankintoja niin kyllä me kuulutaan siihen alempaan sarjaan jossa voi höpöstellä sitten ihan rauhassa. Sääliksi käy Hirvosta ja poikia jotka kuiten tekevät ihan kaikkensa viikosta toiseen. Ei tämä mahu kaaliin, ei millään että joku voi olla noin lapanen tuollaisella paikalla.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Eiköhän sinne Lapin Mekkaan yksi pätevä räpyläkäsi jostain löydy. Vastaavissa maalivahtiongelmissa on vuosien saatossa ollut yksi jos toinenkin seura ja aina on jostain joku Liigalainavahti viime hetkillä mukaan tupsahtanut. Tuleepa mieleen taannoin tilanne, jossa HeKin Mikko Kapanen lainattiin kilpailevaan Mestis-joukkueeseen. Taisi olla SaPKo kyseessä, jolla oli kaikki vahdit loukkaantuneena.
 
Kussa on mun hopotiti?

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Paten seurakaveri Saipan junnuista saapuu veskaroimaan, hyvä että saatiin poika maalille. Hyvä Jani, nyt sitten kuule meidän loputkin huudot että saadaan rosteri täytehen vaikka perjantaille jos nyt ei huomiseksi.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Lätkä

Jäsen
Jotensakin homma menee yksi yhteen viime kauden kanssa. Joukkuetta ei vahvistettu, koska kabineteista oli tullut päätös olla huoletta nousun suhteen. Nyt näyttää samalta. Ei huolen häivää joukkueen vahvistamisesta, vaikka tilanne ei näytä lainkaan hyvältä. Pikemminkin karmealta...heittoäijiä temmotaan, vaikka saunanlauteilta. Aivan sama, kunhan vaan saadaan peli vietyä läpi, sillä pelin peruuttaminen johtaisi täydelliseen soppaan!

Ehkäpä kabinetti on tällä kertaa tiedottanut, ettei pelkoa putoamisesta ole...
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Tänään Rokilla näytön paikka. Pisteitä pitää ropista, jotta pysytään peräpään mukana ja mielellään noustaan lähemmäs paikan uusimista suoraan. Ei tekisi hyvää Rokin yleisömäärälle mikäli mestiksen peräpää karkaa. Se olisi jo hävettävää ja tulisi tekemään taloudelle pahasti hallaa. Saa nähdä montako silmäparia tänään. Elämme haastavia aikoja. Joukkueelle kuitenkin kaikki tuki ja pyyhkeet edelleen toimiston suuntaan lainamokesta huolimatta.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jiihaa sanoisi Aku Hirviniemi. Hieno ja ryhdikäs esitys josta saatiin vihdoin palkinto myös kotikatsomon edessä. Tasapainoinen pelaaminen ylös- ja varsinkin alaspäin. Kolmannessa erässä Fominin maalin jälkeen ruettiin luopumaan kiekosta helposti jolloin annettiin peli Keupalle mutta sitten ryhdistyttiin ja pelattiin omien kautta viimeinen kaheksan minuuttia. Onnistumisia juuri oikeille henkilöille, Nikkinen, Järvelä ja varsinkin minunkin parjaama Pietilä OA joka veivasi hienon maalin. Uusi veskari pelasi perus hyvän pelin ja mahdollisti voittamisen. Pari negatiivistä myös omiin silmiin, taisi loukkaantua kolmas sentteri tälle kautta kun Korpela ei pelannut enää sekä toinen oli hallin tunnelma!! Hirvonen valmistaa valmennuksen kanssa joukkueen todella hienosti ja pojat antaa joka ilta ihan kaikkensa mutta katsomo ei anna edes puolia. Jos ja kun me kaikkea vaaditaan niin pitäisi oma "pelikin" laittaa kuntoon. Kuitenkin katsojia oli taas yli tonni mutta hiljaista väkeä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Jos Roki meinaa peräpään perässä pysyä ei se voi hävitä kotona tällä tavalla. Aivan liian helposti. Toinen erä mentiin unten mailla ja maalivahti ei antanut mahdollisuutta voittoon. Ei voi päästää maalia kolmesti etukulmasta puolittaisesta tilanteesta tai no kahdesti. Toki pakki päästi miehen vetämään. Ja 3-5 johtava jäähy meni yli yrittämisen piikkiin. Tämä sössittiin ihan itse. Paikkoja kyllä riitti ensinmäisessä ja kolmannessa erässä. Löfman oli hyvä. Kamalaa kuraa sanon minä. Nyt kiehuu päässä! Osaava mokke jostaki ensi viikoksi ja äkkiä! Ja niitä pelimiehiä rosteriin eikä vain lainaksi!
 
Viimeksi muokattu:

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Maalivahti on enemmän kuin puoli joukkuetta. Sen osoitti tämän iltainenkin matsi Napapiirillä. Jotenkin on sellainen haju, että kukaan ei tipu meneillään olevan kauden päätteeksi sarjasta, koska Mestiksen pohjoisin seura ei tee lainkaan fiksuja ratkaisuja rosteria täydentääkseen. Toimistolla ollaan joko täysin tyhmiä tai sitten vain edellä arvelemastani syystä kylmän fiksuja. Oli miten oli, urheilullisuus edellä tulisi mennä ja siihen kuuluu faneja tyydyttävän kokoonpanon rakentaminen. Ei esimerkiksi 2.divisioonasta voida nostaa korvaajia Mestikseen, etenkään maalinsuulle!

Olen pitkäaikaisena Roki-fanina erityisen pettynyt edelleenkin siihen, että tästä kaudesta on tulossa toisinto edelliseen Mestis-visiittiin verrattuna. Ilmeisesti joukkue ei tarvitse tuloja, joita runsas yleisömäärä toisi kukkaroon. Markkinointi ja mainonta ovat jokseenkin lapsen kengissä edelleen. Videokoosteet puuttuvat ja halli huutaa joukkueen tavoin rumpuryhmän kaltaista yleisön herättäjää. On se jääkiekko muuallakin maassa puuhastelua (kokemusta on), mutta miehet pitää vaihtaa Rollossakin jo pikkuhiljaa sellaisiin ihmisiin, jotka toteuttavat rohkeasti luomiaan ideoita joukkueen toiminnan ja suuren yleisön hyväksi! On se vaan helv...in säälittävää toimintaa tietyllä osastolla.

Joukkueelle ja valmennukselle nostan sen sijaan hattua! Parhaanne teette ja pääosin suurella sydämellä.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Lätkä

Jäsen
Jotenkin on sellainen haju, että kukaan ei tipu meneillään olevan kauden päätteeksi sarjasta,
Kirjoitan tämän satasella alle!

Kirjoittelin jossakin vaiheessa vuosi sitten, että RoKi tullaan nostamaan Mestikseen nk. "mustana hevosena", olipa sarjasijoitus mikä tahansa. Niinhän siinä sitten kävi. Joukkue putosi POF:ssa ja joukkue, joka RoKin pudotti jäi paremmasta urheilusuorituksesta huolimatta rannalle Mestiksestä. Tällä kaudella puolestaan jo ehdin kirjoittamaan, ettei yksikään joukkue tule sarjasta putoamaan. Näin myös on! Todiste tähän on jälleen RoKi. Seura ei satsaa juuri lainkaan joukkueeseen, vaikka tappioita on tullut kiitettävästi. Täydennykset vajaaseen rosteriin kaavitaan, vaikka saunanlauteilta. Sama koskee oheistoimia. Lehdistötilaisuuksista tai maalikoosteesta ei tietoakaan. Ei siis saada edes näitä videoklippejä toteutettua. Puhumattakaan tiedotuksesta. Ei juurikaan tule tietoa joukkueen kuulumisista seuran taholta. Se vähä, mikä ulos tulee...sen toteuttaa Jatkoaika.com! RoKin toiminta on kaikilla osa-alueiltaan täydellistä puuhastelua. Ei lähimainkaan pääsarjatasoilta pelaavien joukkueiden tasoa. Lukuunottamatta muutamia paikallisia pelaajia. He jaksavat illasta ja vuodesta toiseen painaa paikkakunta sidonnaisena seuran laariin. Iso peukku pelaajille siitä, mutta seuralle pitkä keskisormi!

Kaljasarja nimeltä Mestis on niin syvällä suossa, ettei pahemmasta väliä. Sarjaan pääsee, jos vaan sattuu kunnassa olemaan riittävän suuri jäähalli ja asukasluku. Sama toki koskee Liigan auditointiargumentteja. Voidaan täten hyvällä syyllä adidaslerin arvaus todistaa suoralta kädeltä olevan oletuksen sijaan tieto!

PS. Iso peukku myös parille tosifanille, jotka jaksavat painaa pitkää "päivää". Glory hunterit sen sijaan loistavat poissa olollaan. Toivon mukaan pysyvät poissa myös vastaisuudessa. Mikään seura ei kaipaa henkilöitä, jotka taputtelevat selkään ainoastaan menestyttäessä.
 
Viimeksi muokattu:

guardian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Tässä kun toimiston puolta moititaan niin on varmaan hyvä muistaa, että onhan tässä ollut viime viikkoina pirun huonoa tuuriakin. Tuskin mikään joukkue olisi voinut varautua tällaiseen loukkaantumissumaan. Ja lainamaalivahtienkin kanssa sovitut alustavat suunnitelmat muuttuivat, Lipiäisen piti jatkaa. Niin vain kävi, että hifk veti maalivahtinsa yllättäen takaisin. Aika vaikeaa on viikonlopun lähestyessä löytää vuorokaudessa mestismaalivahtia.

Organisaation osalta totesin itsekin jo aikaisemmin, että ei vain ole valmis vielä mestikseen. Suurimmat puutteet tiedotuksen ja viestinnän puolella, toki varmaan myös myyntiin tarvittaisiin lisää tekijöitä ja uusia ideoita. Hallihuhut kertovat, että yritysmyynti on lähtenyt tj:n toimesta liikkeelle erittäin hyvin. Velaksi ei lähdetä enää hulluttelemaan ja silloin ei hirveästi lasketa hankintojen kautta nousevien katsojamäärien varaan. Pelaajahankintoja tehdään sen mukaan mitä kassassa on varaa. Muutaman sadan katsojalisäyksellä ei hirveästi merkitystä ole. Kovin montaa "liigavahvistusta" ei näillä lisätuloilla kateta.

Sarjasta ei löydy montaa joukkuetta, jonka talous kestää minkäänlaista tarkastelua. Sarjan kärjessä oleva Hokki tulee suunnilleen saman suuruiselta talousalueelta, katsojia muutama sata vähemmän ja velkaa ilmeisesti taustalla muutama satatuhatta enemmän. Vastaavia kuplia löytyy Mestiksestä pitkä lista. Tätäkö me halutaan?
 
P

Playerofthegame

Kyllä Guardian puhuu asiaa. Muilla näyttää vaahto lentävän suusta, niin ettei oikein saa tekstistä selvää.
Eiköhän tuossa ollu jo puoli vuotta aikaa vouhottaa väärästä sarjanoususta. Toki kuvottava tapa minustaki, mutta nyt se RoKi pelaa mestiksessä ja vallan katsottavaa peliä pelaakin. Viime vuonna pelaaminen oli aivan hirveää hosumista ja pelaajat hinteliä. Pelkällä vauhdilla, kunnolla ja Erkkilä -Fomin duolla pärjäsivät. Nyt on selvästi tullut poikasille voimaa vuodessa lisää ja sitä kautta itseluottamusta. Kiekkoa ei roiskita mihin sattuu. Kyllä siellä hallilla hyvää kiekkoa näkee ja vaikkei kotijoukkue ainakaan vielä ole paljon pisteitä saalistanut, niin näkeehän siellä aina hyviä vastustajia. Ei Kait se tappio niin kipeää katsojaan luulis sattuvan ko pelaajaan?
Jos Lipiäistä ei ois viety ottelun kynnyksellä, niin eilinenki matsi ois voinu päättyä toisin.
Huonoa tuuria tosiaankin ollu loukkaantumisten kanssa, mutta eiköhän se kunnon mokke taas jostakin löydy. Kunnon maalintekijähän ois tietenkin kiva, mutta niitä ei kyllä taia Suomessa paljon olla tarjola.
Nuista otteluista tiedottaminen on toelaki heikkoa. Vaikka ajat ottelu päivänä kaikki Rovaniemen kadut läpi, niin et tiedä, että RoKi pelaa. Ei sen taulun tartte maksaa 40 tonnia. Kakkosneloset ja filmivanerit saa sponsoreilta ilmaseksi. Muutama strategisesti oikein sijoitettu kyltti, niin hoksaapi järvikylien isännät agrimarketin reissulla, että pitäsköhän illalla tulla kathoon 8 henkisen perheen kans kiekkoa. Ei ne kaikki vieläkään netissä surffaile. Varsinkaan näilä selkosila.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Osittain olen veli Guardianin kanssa samaa mieltä meidän epäonnesta loukkaantuneiden ja maalivahtien suhteen mutta kaikkea en allekirjoita. Muutaman sadan katsojamäärällä kun ei ole muka merkitystä?! Aika rohkeaa puhetta ja todella epäloogista. Suuret rahat pyörivät yritysten tuella eli sponsorithan tätä omalla panoksellaan pyörittelee mutta tuo katsojien tuoman rahan aliarvioiminen on huuhaata. Mikäli mainontaan olisi panostettu ja meillä olisi esimerkiksi 400 katsojaa enemmän per ottelu niin voisimme laskea että 20 euroa hallille jättävä asiakas kerrotaan tuolla määrällä niin jo kassaan kilisee. Ei kaikki puhtaana Roki Hockey laariin mutta kuitenkin. 10 kotipeliä 400 katsojaa lisää niin me joulutauolla voidaan osallistua markkinoihin. Näkyvyys on se avainsana oli kyse sitten sponsseista tai katsojista, niitä yhteistyökumppaineita kun kiinnostaa näkyvyys oman firman/tuotteen osalta. Tässä taloustilanteessa isotkin firmat tekevät tarkat markkinointisuunnitelmat, tälläiseen urheilun tukemiseen harvoin budjetoidaan juurikaan ja silloin kun tälläiseen lähdetään mukaan niin näkyvyys tulee olla taattu muuallakin kuin kirnun kipon laidassa.

Joukkueen rakentaminen on ollut vaikea ja Hirvonenkin sanoi viikko ennen avausta että toivottavasti näin kapealla ei lähdetä. Hirvosen pelityyli kaikkeudessaan on kuluttava ja tällöin se näkyy myös telakan puolella. Näin oli jo suomisarjassa joten uutenakaan tämä asia ei tule. Meillä on yhteistyö pikkuveliseuran kanssa mutta sieltä kun ei riitä taso kaksiporrasta ylemmäs, T.Komulainen on pelannut ihan hyvin mutta varsinkin veskareilla on tiukkaa ja helppo paikka se ei ole tullakkaan pystymetästä tuollaiseen paikkaan ja kun tiedetään että voittaa pitäisi. Kaikkea kunnia lainamiehille mutta ottelukohtaiset ja viikkolainat ei ole niitä mitä Roki tarvitsee. Kolme sentteriä ja kaksi maalivahtia on nyt telakalla ja kukaan ei tiedä milloin palaa.

Toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja on näistä asioista vastuussa. Jos jokuu sanoo että meidän konttori on onnistunut niin ihmetellä täytyy!! Jos me ollaan sanottu viime vuonna että olemme valmis niin silloin olemme valmiita ja sen taakse on tyhjä piiloutua. Työtä on mutta niitä pitää tehdä, jos ei ole osaamista niin sellaista on hankittava. Jos ei hankita niin se pitää noilla kahelle herralla jatkaa päivää. Nyt kourallinen pelimanneja Hirvoselle niin hilaamme itsemme hiljalleen sen tavoite viivan yläpuolelle. Jos ei niin tulemme pysymään sen alapuolella aina karsintoihin saakka.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Lätkä

Jäsen
Tässä kun toimiston puolta moititaan niin on varmaan hyvä muistaa, että onhan tässä ollut viime viikkoina pirun huonoa tuuriakin.Velaksi ei lähdetä enää hulluttelemaan ja silloin ei hirveästi lasketa hankintojen kautta nousevien katsojamäärien varaan. Pelaajahankintoja tehdään sen mukaan mitä kassassa on varaa. Muutaman sadan katsojalisäyksellä ei hirveästi merkitystä ole.Sarjasta ei löydy montaa joukkuetta, jonka talous kestää minkäänlaista tarkastelua. Sarjan kärjessä oleva Hokki tulee suunnilleen saman suuruiselta talousalueelta, katsojia muutama sata vähemmän ja velkaa ilmeisesti taustalla muutama satatuhatta enemmän. Vastaavia kuplia löytyy Mestiksestä pitkä lista. Tätäkö me halutaan?
Nyt kyllä tuli sellaista HTT-tietoa, ettei paremmasta väliä!

Hokilla on todellakin velkaa, mutta velat ovat hoidossa. Seura ei roiku alvariinsa protestilistoilla ym. Jokainen vähääkään jääkiekosta tai mistään muustakaan talouden hoidosta ymmärtävä tajuaa, ettei hoitamattomilla velkavelvoitteilla voi toimia vuosikausia. guardian mutut perustuvat täysin hatusta vedettyihin lukuihin "muutamia satoja tuhansia"... Ammun ankan alas, kerron, ettei näin ole! Kyseisillä summilla mestis-joukkue olisi mennyt ajat sitten konkurssiin. Hokki on pelannut pääsarjatasoilla pitkästi yli 10 vuotta ja alkuaikojen hurlumhei on korjattu. Tällä hetkellä mennään todellakin tulojen ja menojen kanssa jota kuinkin tasapainossa. Mikäli vielä, mitä Hokki on saavuttanut. Mestaruuden Mestiksessä, sekä kaikki muut mitallit siinä ohessa ja on kestomenestyjä divarissa. Siihen nähden talous on tuottanut toivotun tuloksen, johon muilla seuroilla nyk. Mestiksessä on TODELLA pitkä matka! Kyseessä siis kaikkea muuta, kuin "kupla".

Sitten tartun noihin katsojamääriin. Siinä yhdyn, ettei muutaman sadan katsojamäärillä ole juurikaan merkitystä seuratalouteen. Seurojen toimintapotti koostuu suurimmalta osin yhteistyötahoista. Ajatelkaa järjellä, niin tajuatte. Esim. 1000 katsojan keskiarvosta n. puolet tai ehkä hiukan yli puolet maksavat sen täyden hinnan, eli 10 euroa per matsi. Se tekee 5000 euroa + ne alelipuilla tulleet, joten summaksi tulee n. 7000 euroa per peli. Runkosarja käsittää 44 peliä, joista puolet kotona, eli 22 peliä. Näin ollen saadaan kauden lipputuloiksi 154 000 euroa...edellyttäen, että jokaisessa matsissa on se 1000 päätä. Kausibudjetit sen sijaan huitelevat 500 000, joten yhteistyötahot paikkaavat tämän erotuksen.

Tuo siis karkeasti laskettuna, ilman muuttujia... Joten on turha seuraavaksi kommentoida, että "entä ne kaljatuopin ostajat"! Joka tapauksessa jokainen seura/seurajohtaja kirjoittaa alle sen, että pääsylipputulot näyttelevät ainoastaan pientä osaa budjetissa ja niiden varaan ei voi rakentaa mitään!

Lopuksi tuohon lainauksen ensilauseeseen. Rokilla on ollut pirun huonoa tuuria... Ja höpöhöpö! Tuurilla ei näitä pitkiä ja raskaita kausia vedetä läpi. Tuollaiset on otettava huomioon. Katsokaa, vaikka Jokipoikia. Sielläkin on kovia nimiä lasaretissa, mutta silti joukkue porskuttaa. Kyllä se on vaan niin, että tuurilla ei ole mitään tekemistä. Asiat täytyy todellakin ennakoida, jota Roki ei tee. Taitaakin olla se ammattitaidon puute suurin syy, ettei menestystä tule.

Nykyiseen Liigaan ja Mestikseen pääseminen ei vaadi muuta, kuin riittävän suuren ja laadukkaan jäähallin. Se sijaan pelien voittamista ja menestystä se ei takaa. Se kannattaa muistaa!
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
JJE on tervetullut mutta en aina ymmärrä. H Erkkiläkin on vappaala jalala joten olisi lähempänäkin Juhon tasoisia, toki ei haittaisi jos molemmat tulee.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy