Rocky IV: Burning Heart – eli otteet kaukalossa 2015–2016

  • 256 483
  • 2 231

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Vähän näin se on mennyt. Ahonen on ollut vakuuttava.
Taidan olla vähemmistössä täällä, mutta Ahonen ei mielestäni ole ollut vakuuttava, tosin voittoja hän on kaapinut ja sinne on mahtunut hyviä torjuntoja, mutta myöskin paljon kiekon pomputtelua ja epävarman näköistä työskentelyä. Tai ehkä näen sen vain itse näin.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Mä väittäisin että tällä hetkellä ei ole väliä kumpi maalilla seisoo. Perusteluina viisikko-pelaamisen parantuminen. Ukkoja kiinnostaa suojella maalia enemmän.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taidan olla vähemmistössä täällä, mutta Ahonen ei mielestäni ole ollut vakuuttava, tosin voittoja hän on kaapinut ja sinne on mahtunut hyviä torjuntoja, mutta myöskin paljon kiekon pomputtelua ja epävarman näköistä työskentelyä. Tai ehkä näen sen vain itse näin.
On pelannut kauden aikana vielä vähemmän kuin Bernard, mutta mielestäni on koko ajan parantanut. Pleijareiden kynnyksellä, kokeneempi molari on paremmassa vedossa. Meillä on hyvä molarikaksikko, heihin ei kaaduta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvällä liikkeellä ja ilmeellä pelaa Ässät tällä hetkellä Tampereella. Kohtuu suuri ero siihen surffailuun mitä nähtiin ennen valmentajan vaihdosta. Varsinkin tuo toinen erä ollut todella hyvää kiekkoa nyt. Toiset erät kun ei aina ennen olleet niitä vahvimpia Ässillä.. *Hymiö*
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
3p tarjottiin (3.erän 3x2min ylivoimat ja Viljasen tolppa) mutta saatiin sentään yksi pinna. Huomenna jatkuu ja Tappara on vahva mutta lyötävissä Porissa.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Kaikki pisteet oli tarjottimella, mutta viimeistely oli tänään tasoa Kerälän läpiajo. Muutoin erinomainen vieraspeli. Helkkarin helkkari.. No eipä saanut sporakaan kuin pisteen.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ennen peliä pinna olisi ollut enemmän kuin hyvä mutta pelin jälkeen vituttaa koska olisi ehkä ansaittu 2 tai jopa 3 pinnaa.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Hakametsä ja Tappara ovat kyllä peikko Ässille, aika moni muu jengi oltais kyllä kaadettu tällä esityksellä. Huomenna vaan samalla höyryllä ja lisää pisteitä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
3p tarjottiin (3.erän 3x2min ylivoimat ja Viljasen tolppa) mutta saatiin sentään yksi pinna. Huomenna jatkuu ja Tappara on vahva mutta lyötävissä Porissa.

Ennakkoon olisin ottanut yhden pinnan ja tavallaan tässä pitää olla torjuntavoittoon tyytyväinen nytkin, etenkin kun Sporallekin vain yksi pinna...

Mutta,mutta... taas tarjottiin ja Tappara oli pitkät pätkät aika huono, eikä pelannut läheskään samalla tasolla kuin vaikka Hifkiä vastaan viime kierroksella. Aika heikkoja olivat samaten Ässien rankkarit, as usual.

Saarelan rankkareissa ihmetyttää, että hänellä on tapana vetää jo sieltä pisteiden välistä, tuossa ei kyllä ole oikein järkeä, nuo eivät yleensä ole lähelläkään.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ahoselta taas todella hyvä peli. Saisi pelata lopuista niin paljon kuin jaksaa ja pystyy...

Hieno taistelu tampereelta mutta taas kerran vähän jäi kuran maku suuhun kun voittoa tarjottiin moneen kertaan...

Rankkareissa surkeaa tärinää hyökkääjiltä. Saarelan on turha edes laukoa kun ei rankkukisoissa osu niin ei osu...onko ässäurallaan tehnyt yhtään maalia rankkuskabassa? Pelitilanne rankusta on tehnyt kyllä.

Helvetin isoja lisäpisteitä menetetään kun ei pystytä näitä voittamaan.

Noh, onneksi Sport sai kanssa vaan 1p joten tilanne pysyi samana ja ässiltä yksi ennakkoon vaikeimmista peleistä takana mitä loppuohjelmassa on.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ponnettomia rankkarit, Mullanen maalikin vähän sellainen lipsautus. Mutta pinna vahvalta Tapparalta vieraissa ihan hyvä, vaikka enemmän tosiaan tarjottiin. Huomenna olisi sitten saatava ainakin se 2p kotipelissä. Kumpi maaliin Ahonen vai Bernard?
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Voiko olla näin iso vaikutus kun 2 herraa puuttuu joukkueesta? En hetkeen muista noin taistelevaa joukkuetta nähneeni. Onneksi Sport hävisi myös, joten huomenna ohi?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tuli näin vahva esitys vs Tappara hieman puskista. Reilu kuukaus sitten otettiin Isomäessä pisteet 2-1 ja sen lauantain pelin kulku olis voinu ennustaa huonompaakin.

Mietin tänään, että Sport pelannu helmikuussa kolmasti vs Kärpät/Tappara, napsinut 3 pistettä 0-2-1-1. Ässät nollille vs Kärpät ja piste vs Tappara, huomenna uus sauma. Mietin bonukspisteitä. Sport ei oo Porin ryöstöretken kaapinut täysiä pisteitä kertaakaan, Ässät kolmasti.

Sen verta vahva vierasesitys, Tappara pidetiin lähtötelineissä ekan erän jälkeen, että todella mielenkiintosta nähdä miten tilanne muuttuu vuorokautta myöhemmin isomäessä. Tappara on rutinoitu ja vittumainen uinuva karhu joka napsii pisteitä keskinkertasemmallakin esityksellä, kykeneekö Pata pelaamaan yhtä energisesti, fiksusti ja kiekollisesti laadukkaasti uudestaan.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ahonen jatkakoon maalilla, pelasi eilen varmasti.
 

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
Hyv.ällä liikkeellä ja ilmeellä pelaa Ässät tällä hetkellä Tampereella. Kohtuu suuri ero siihen surffailuun mitä nähtiin ennen valmentajan vaihdosta. Varsinkin tuo toinen erä ollut todella hyvää kiekkoa nyt. Toiset erät kun ei aina ennen olleet niitä vahvimpia Ässillä.. *Hymiö*
Noniin..

Olen sattuneesta syystä nähnyt todella monta Tapparan peliä tällä kaudella ja mikään joukkue ei ole saanut mielestäni Tapparaa sellaiseen kuseen, mitä Ässät laittoi varsinkin toisessa erässä. Tapparalla oli tosi vahva alku ja hyvä eka erä, mutta 2/3 ottelusta se oli suorastaan kusessa. Varsinkin Hansen oli ihan mahdoton pideltävä Tapparan puolustukselle ja Ässät sai mielestäni aika hyvin purettua Tapparan yritykset paineistaa Ässien päässä. Onnistujia oli mielestäni laajalla rintamalla mm. Uusitalon ja monen muunkin pelatessa todella hienoa peliä. Monta Tappara-Ässät peliä juurikin Hakametsässä nähneenä juuri tämä oli yksi vahvimmista esityksistä aikoihin.

Ehkä risuja pitää antaa ylivoimasta ja osittain alivoimasta. Tapparan ylivoima oli kyllä monta pykälää vaarallisempaa, mutta ei liene yllätys kovin monelle. Ässät sai kyllä kiekon alueelle, mutta sitten tuntui jotenkin keinot loppuvan. Pari hyvää ohjuria neliön keskeltä saatiin, mutta melko nihkeää muuten. Maalinteko nyt kaikenkaikkiaan oli se ainoa syy miksi Ässät joutui tyytymään 1 pisteeseen.

Mitä tästä kaikesta itselle tuli mieleen? Toivottavasti tämä peli-ilme säilyy ihan ensi kaudellekin asti. Tapolakin totesi, että Ässät pelaa poikkeuksellisesti verrattuna muihin joukkueisiin ja oli todella vaikea löytää lääkkeitä sitä vastaan. Ja tämä oli mielestäni tällä kertaa positiivinen kommentti :). Olen nähnyt Tapparan pelejä Kärppiä, Hifkiä ja TPS:ää vastaan muiden muuassa ja kyllä Ässät oli näistä kovin vierailija toistaiseksi.

Olikohan liian patalaisen väritetty juttu? Ei mielestäni kovin pahasti.Varsinaisia alisuorittajia ei mielestäni ollut yhtään. Ehkä esim. Saarela oli vähän näkymätön, mutta kukaan ei mielestäni pelannut tasoaan huonommin. Mielestäni esim. Ben-Armouria ei tohon tarvita yhtään tällä hetkellä ja Kuparinenkin taitaisi olla vähän jaloissa Ässien tämän ketkisessä pelitavassa.

Tästä on hieno jatkaa. Toivottavasti Ässät klaaraa itsensä 10-sakkiin. Siellä voi sitten vastustajat kokea yllätyksen jos toisenkin, mikäli peli-ilme pysyy tällaisena.

Ainiin.. Hienoa työtä Kotka!!!
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Olipa vahva esitys padalta Tampereella. Heikkoa lenkkiä ei joukkueesta löytynyt lainkaan ja jopa paljon aiheesta mollattu
Ahlgrenkin osoitti pelimiehen oireita. Jos pelaa noin jatkossakin, niin ei tarvitse ainakaan Ben-Amurille luovuttaa paikkaansa. Nyt Ville käytti vahvaa luisteluaan eikä tyytynyt pelkästään roiskimaan kiekkoa.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ässillä on muutamat ottelut vuodesta toiseen todellisia mörköjä, näistä Tappara Tampereella on yksi. Vaikka miten hyvin pelaisi niin se maalinteko ei vaan onnistu, ei käy edes flaksi. Oulu on toinen persereikä.

Eilinen oli väkevä esitys, vaikka siinä meinasi käydä vähän samoin kuin Oulussa, 2-0 oli liki heti avausmaalin jälkeen. Ahonen oli onneksi vireessä ja hoiteli sen ekan erän tyylillä. Plastinon maalille ei mahtanut mitään, kova maski ja pakki sai virittää vetonsa aivan liian rauhassa ja ottaa kaupan päälle tyhjät pois.
Loput 40min olikin ihmettelyä miten maali voi jäädä tulematta. Samoin kuin Oulussa, taas oltiin isoilla hetkillä tolpassa, perkele.

Muutama huomio, mikä tukee oikeastaan aiempaakin näkemystä. Elikäs Ojamäki, jotenkin vaan toivoisi tietyillä hetkillä mahdollisimman vähän miestä kiekkoon. Vasta kunnon viimeistelypaikkaan kiekkoa siihen lapaan;) Jätkä pelaa tietyt asiat ihan huikeasti, mutta hillitön hätäily ja Elomainen pelkän maalin näkeminen tuhoaa monet hyvät myllytykset. Toki se on hyvä, että joku haluaa ratkaista, eipä siinä. Mutta eiköhän sitä malttia vielä kerry kokemuksen myötä.
Pakisto on ollut kiekollisena valovuoden Rockyn aikaa edellä, mitä siellä kentällä tapahtuu nyt erilailla? Ainakin pelaajat tekevät avaamisen mahdolliseksi mutta esim. uudesti syntynyt Ude on iso lisäys kuukauden takaiseen. Viljanen on kiekollisena kyllä ottanut todella isoja askelia ja alkaa olla todellinen uhka hyökkäyssinisellä.

Olikohan Hakametsän jää taas täysin perseestä? Missään muualla ei näy vastaavaa kiekon pomppimista ja pyörimistä lavoissa, väittäisin että huono jää sotki sekä Marjamäen että Kerälän hyvät maalipaikat. Masilla oli useampikin tontti maalin lähellä mutta mitään ei oikeastaan tapahtunut.
Toivotaan että joukkue jaksaa painaa tuolla sykkeellä kevään loput pelit, kävi miten kävi niin tuota jengiä on mahtava katsella kaiken synkistelyn jälkeen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Elikäs Ojamäki, jotenkin vaan toivoisi tietyillä hetkillä mahdollisimman vähän miestä kiekkoon. Vasta kunnon viimeistelypaikkaan kiekkoa siihen lapaan;) Jätkä pelaa tietyt asiat ihan huikeasti, mutta hillitön hätäily ja Elomainen pelkän maalin näkeminen tuhoaa monet hyvät myllytykset. Toki se on hyvä, että joku haluaa ratkaista, eipä siinä.

Saarelalle voisi valmennus myös oheistaa, että ylivoimissa pitäisi käyttää enemmän aikaa ja ajatusta vetoon. Liian usein Saarela vetää ylivoimissa aloituspisteen nurkilta kovaa (tietenkin koska omaa superlaukauksen) mutta ohitse ja kiekko karkaa aina omaan päähän asti. Pienellä maltilla ja hieman keskemmälle siirtyessään ohi mennyt laukauskin ei karkaisi ja pilaisi näin mahdolllista pidempää ylivoimapyöritystä.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse tekisin tosi omituisen vedon ja nostaisin Jake Hansenin ykkösylivoimaan Mullanen tilanne. Perustelu on yksinkertaisesti se, että ylivoimasta puuttuu täysin liike ja jos liikettä Ässissä etsitään se löytyy Hansenilta. Hansenilla olisi kolme roolia, yksi tuoda kiekko ylös, jättää se viivan jälkeen Kerälälle/Saarelalle/Vancelle. Kaksi, kelata sopiva vauhti ja hakea kiekko uudestaan omaan lapaan, nousta kiekko lavassa kohti vauhdilla kohti maalia ja mennä maalille, jos tilaa tulee. Todennäköisesti vastustaja kuitenkin reakoi ja tässä vaiheessa kiekko jätetään uudestaan Kerälälle, joka nyt pääsee syöttämään vastustajan rikki revityn muodon läpi kohti Kärkeä tai Saarelaa. Kolmantena osana Hansen jatkaa kohti maalia tekemään maskia ja iskemään mahdollisen irtokiekon sisään.

Silloin kun Ässien ylivoima toimi, siellä oli Mullanen tilalla Ruotsalainen, jonka vahvuus on niinikään liikkuminen kiekon kanssa. Ilman liikettä paras maalinteko mahdollisuus on nimenomaan Saarelan laukaus, jolle on takatolpan juuressa kiekon mitan verran tilaa. Joskus uppoaa Blues ottelun tyyliin, mutta useimmiten menee pikkuisen ohi takatolpasta, jolloin tilanne helposti purkautuu keskialueelle.
 

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
Olikohan Hakametsän jää taas täysin perseestä? Missään muualla ei näy vastaavaa kiekon pomppimista ja pyörimistä lavoissa, väittäisin että huono jää sotki sekä Marjamäen että Kerälän hyvät maalipaikat. Masilla oli useampikin tontti maalin lähellä mutta mitään ei oikeastaan tapahtunut.
Toivotaan että joukkue jaksaa painaa tuolla sykkeellä kevään loput pelit, kävi miten kävi niin tuota jengiä on mahtava katsella kaiken synkistelyn jälkeen.

Sama huomio muuten tähän jään "sohjoisuuteen". Karkeimmin se näkyi rankkareissa. Ei ne Ässien yritykset muutenkaan kovin vahvoja olleet, mutta kyllä jää oli erityisen huono tuossa päässä ainakin, mihin Ässät veti. Olisi mielestäni pitänyt enemmän lähteä vetämään suoraan, kuin tekemään lisutteluja huonolla jäällä.

Huomio vastustajan päästä: Esim. Laine on pelannut mielestäni jo pari heikkoa peliä putkeen, mutta niin vaan ratkaisi edellisen Spora pelin jatkoajalla ja nytkin heitti aika maagisen rankun Ahosen taa. Sieltä katsomaan mallia miten rankku pitää hoitaa. Niin ja kyllä se Peltolakin tietty Ässiä vastaan osuu. TPS pelissä veti muistaakseni 3 tai jopa 4 rankkua ja missasi kaikki.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kun Hansen pelasi yliopistosarjaa Minnesotassa yhdessä Haulan kanssa, hän oli sarjan tehokkaiman YV:n maskimies.

Näin on kertonut miehen agentti Tomi Haula, jonka vuoksi Hansenin jatko porissa voidaan kyseenlaistaa, koska kaikki muualle kelpaavat hän vie pois ja tarjoaa tilalle arpoja, joista kaikki eivät tee "Hanseneita" ja pelaa itseään kannattajien suosioon.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näin on kertonut miehen agentti Tomi Haula, jonka vuoksi Hansenin jatko porissa voidaan kyseenlaistaa, koska kaikki muualle kelpaavat hän vie pois ja tarjoaa tilalle arpoja, joista kaikki eivät tee "Hanseneita" ja pelaa itseään kannattajien suosioon.
Kuten Charles Bertrand?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös