Rocky III: Tiikerinsilmä – eli otteet kaukalossa 2014–2015

  • 282 459
  • 1 945

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Katsellaan nyt hieman pidempään, vaikka poika onkin silloin tällöin näyttävä pelaaja hyökkäyspäässä. Eniten minua mietityttää Huovisen ura. Nuori mies ja kahta kautta peräkkäin ei ole viihtynyt samassa joukkueessa, Ässät on kaverin uran kymmenes joukkue.

Mulle se on näyttönsä antanut jo A:ssa ja liigassa. Totaalinen mancrush iski jo kauden ekoissa A:n peleissä kun tuli erittäin vahvasti mieleen Umicevic, on vain hanakampi laukomaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, mutta miksi jatkuva kiertäminen?

Nuori mies ja haluaa nähdä maailmaa? Vaikea sanoa...ehkä syy selviää juttelemalla pelaajan kanssa ja puhumalla entisille valmentajille. On niitä vaikeita pelaajia ennenkin täällä käynyt ihan hyvällä menestyksellä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nuori mies ja haluaa nähdä maailmaa? Vaikea sanoa...ehkä ä syy selviää juttelemalla pelaajan kanssa ja puhumalla entisille valmentajille. On niitä vaikeita pelaajia ennenkin täällä käynyt ihan hyvällä menestyksellä.

Tästä syystä seuraisin Huovista hieman pidempään, näyttävä pelaaja, mutta ei nyt mikään Umicevic vielä.
 

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
En oikein ymmärrä tätä huovisen hehkutusta. Hienoa, että on tullut kovalla itseluottamuksella sisään ja ottanut paikkansa mutta toistaiseksi en ole mitään ihmeellistä nähnyt. Kiekko pysyy kyllä lavassa, mutta ehkä vähän liikaakin. Ratkaisut viipyvät eivätkä ole mitenkään erikoisia. Aikamoista yksinpelaamista on eikä Huovinen nyt erikoisempia tilanteitakaan ole luonut itselleen saatikka muille. Pelinäkemys tuntuu olevan aika puutteellinen vaikka käsiä ja jalkoja löytyykin riittävästi liigaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tästä syystä seuraisin Huovista hieman pidempään, näyttävä pelaaja, mutta ei nyt mikään Umicevic vielä.

Juu sehän olisi ehkä se fiksuin ratkaisu. Mutta minkäs teet kun on pelannut itsensä meikäläisen mieleen niin tottakai toivon mahd. nopeaa jatkosopimusta. Aina ei saa olla liian analyyttinen, välillä annetaan tunteiden johdattaa jutuissa. ;-)
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, mutta miksi jatkuva kiertäminen?
Jos lukee tarkemmin tuon seurahistorian, kuin pelkän joukkuemäärän, niin kyllä tuolta jotain syitä kiertämiselle voi löytää.
Tai syitä alunperin kärpistä lähdölle ei voi tietää, mutta ollut tuolloin 16v joten mitä väliä.
Pikkuhiljaa b-junnujen kakkosdivarista porras kerrallaan aina Liigaan saakka, jossa ei ihan potku riittänyt ja sitten Mestiksen kautta vähän maailmallakin käymään.

Ei se maisemanvaihto aina liity mihinkään luonnevikaan tai mihinkään suurempaan ongelmaan, en heti usko että olisi kyseessä automaattisesti jonkunlainen "vaikea pelaaja".
Toisaalta, viittaukset Umiin luovat ehkä jopa pakon jonkunlaiselle luonnevikaisuudelle, eikös taiteilijat aina ole vähän hulluja?
 
Muistaakseni jotain kitinää Huovisella oli aikoinaan joko Kärppien tai Lukon kanssa yv-ajan puuttumisesta, joten siinä mielessä "ongelmapelaajasta" voidaan jopa puhua. Toki täytyy myös muistaa, että nuorten pelaajien kohdalla kehitystä tapahtuu myös henkisesti, joten sikäli en lähde sen enempää poikaa tarpeettomasti vanhoista asioista leimaamaan. Joka tapauksessa on ollut positiivinen ilmestys ja liigapelejä tiesinkin jo odottaa heti sopimuksen Ässiin saatuaan. Toki tänään olisi ollut oman ratkaisun sijasta myös mahdollisuuksia syöttää viereiselle miehelle parempaan paikkaan mutta ei niistä nyt sen enempää. Mielestäni tällä hetkellä enemmän jatkosopimuksen arvoinen kuin Ahlgren.

Ojamäeltä jälleen aivan loistava peli kuin myös Niemen ketjulta. Muuten tarvitaan tasaisuutta ja varmuutta otteisiin, sillä 3-4 Sportista ei ole mielestäni mikään mittari playoffeihin pyrkivälle joukkueelle.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ennen Vaasan matsia neljä tappiota alla, foliohatut käytössä ja kaikki ulkolaaset katsomossa. Mitä saimmekaan?

Aika helvetin dynaamisen Ässät, kaiken kaikkiaan. Omassa päässä boksattiin, blokattiin kiekkoja, mitä nyt muutaman kerran pakka hajos ja jouku juoksenteli aiheuttaen vaaratilanteen/maalin. Uusitalo yks, Vuorisalo toinen, olkoonkin että jakoi myös kovuutta yhdellä komealla taklauksella ja pelas rohkeasti viivalla kiekon kanssa. Vähän sellanen nuori kiikun, kaakun, pelaaja. Toki tärkeää että pelirohkeutta riittää ja uskaltaa/saa toteuttaa itseään.

Ojamäen eka, Heinon ketju oli värkkäämästä myös toista ja Huhtasen johdolla paiski hommia, taklasi, karvasi, tappo alivoimaa, tärkeetä duunia.
Elo viis edellistä 0+1, nyt ylivoimalla vapauttava kneppi ja myöhemmin pääs käyttämään varsinaista asettaan: maailmanluokan ranaria. Niemi pelas isot minuutit, hoisi alotuksia, hoisi alivoimia, rytmitti peliä. Lähteenmäki paiski hommia hulluna, taklas, karvas, oli aktiivinen kiekon kanssa. Nää kaks ketjua kovaa valuuttaa.

Kiilholma tais olla lopussa blokkaamassa vetoa kun Sport haki tasotusta. Taistelutahtoa ja yritystä löytyy, tais tolpatkin kilistä. Noin muuten, ei valtaisia kiekollisia saavutuksia, Ryan etenkin hakee paikkaansa. Hansen vääntää tuttuun tapaansa. Nelosessa Huovisen kiemurat viehättää, ku muistas vaan lainata karkkia muillekin. Näppärä väkkärä. Kärki vähän näkymättömämpi.

Stafford jotakin sokkohuitasua lukuunottamatta rauhallinen, puolustuksen kulmakivi pakkiparinsa Lindellin kanssa, joka noussut omaksi suosikiksi. Marttinen peruskovaa ja veemäistä peliä joukkueelle, kuten kuuluukin. Samoin Tapsa. Viljanen oli näkymätön ilman yhtään vaihtoa.

Rinne. Oli sillä kuitenkin 10 torjuntaa vikassa erässä. Sport takaa-ajo ja ilman veskaa huomioiden aika vähän. Tosi paljon blokattiin kiekkoja Ässien toimesta. Rinteelle meni se kolmas maali helpohkosti vehkeiden läpi. Ei superilta, ihan ok, joukkue pelas uhrautuvasti edessä.

Fyysinen peli, paljon taklauksia, hyvä lataus. Edelleen, välillä oma boksi hajoaa juoksenteluun, jokunen huono purku, toisaalta fiksuja paineensiirtoja ja syöttöjä omissa. SaiPa ja kotikenttä on taas testi siitä mihin suuntaan ollaan menossa. Helpottava voitto joka tapauksessa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Muuten tarvitaan tasaisuutta ja varmuutta otteisiin, sillä 3-4 Sportista ei ole mielestäni mikään mittari playoffeihin pyrkivälle joukkueelle.

Pakko olla samaa mieltä, eilinen nyt ei sinällään ollut vielä "mitään", vaikka olikin helpottava voitto kuten aceman81 sanoi. Kyllä siinä ihan jopa pahimmillaan suoran(kin) tappionkin mahdollisuus oli ilmassa. Toivotaan ja uskotaan kuitenkin, että tämä nyt ruokkii taas onnistumisia

Viime viikon aiheuttamat vahingot konkretisoituvat aika hyvin tällä hetkellä sarjataulukossa. Pistekeskiarvo on sellainen ihan hyvä reilut 1,5p/peli ja ollaan mukavasti viidentenä jne. Mutta TPS ja JYP tulevat ohi voittamalla rästipelinsä suhteessa Ässiin (eikä niiden tarvitse edes suoraan voittaa). HPK:lla rästipelejä on kaksi ja eroa siihen vain kolme pistettä. Jopa Ilves tulee ohi voittamalla kaksi peräti kolmesta rästipelistään.. eli tärkeitä pelejä on tällä viikolla tiedossa, joten toivottavasti eilinen todellakin kääntää otteet sille tasolla, että tiukkoja pelejä kyettäisiin taas kääntämään voitoiksi
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos sitä vähän purkais eilistä matsia ketju kerrallaan sen verran kuin eilisestä muistaa. Lisäksi vähän tulevaisuuden pohdintoja.

Lähteenmäki - Niemi - Elo
Hienoa peliä läpi ottelun ja vei pelin ehkä 90% kerroista Sport päätyyn. Ketju vaikutti normaalia ratkaisuhaluisemmalta ja ylivoimalla kiekko liikkui nopeasti. Tulevaisuutta ajatellen, en pidä tätä ketjua ihan optimaalisena(kyllä tiedän, että se on pelannut hyvin, mutta ehkä vois pelata jopa paremmin). Kaikki tämän ketjun pelaajat ovat mielestäni ns. täydentäviä pienen roolin pelaajia ketjussa. Niemi tässä tietenkin yrittää ottaa paljon roolia, mutta hänkin olisi mielestäni parhaimmillaan täydentävänä kaverina, pääasiassa puolustustöihin keskittyneenä jätkänä ketä tukee hienosti laitureita.

Haluaisin Elon paikalle vähän paremman ja ennen kaikkea nopeamman pelaajan kuka pystyy myös itse pitämään kiekkoa. Ykkösketjun pitää pystyä hakemaan ja hakeutumaan paremmin maalipaikoille ja vietyä kiekkoa hyökkäysalueelle paremmalla prosentilla. Elo on ihan ok, mutta ei mielestäni ykkösketjun tasoa, paikka on ennemminkin siellä kolmosketjussa, mistä on hyvä iskeä keväällä. Huovinen-Ojamäki kaksikosta löytyy puuttuva palanen tähän ketjuun. Huovinen voisi olla parempi vaihtoehto, sillä hän voisi ottaa Niemeltä vähän kiekollista roolia ketjussa.

Huhtanen - Heino - Ojamäki
Ketjun peli toimi hienosti. Vaikka Huhtanen on elämänsä kunnossa, en usko hänen olevan tarpeeksi hyvä kärkiketjuihin samoista syistä kuin sadoissa aiemmissakin otteluissa. Myönnän kyllä, että mies on mielestäni parantanut peliään ja pelin lukuaan. Ensivaikutelmat Ojamäestä on vahvistunut jokaisen nähdyn ottelun jälkeen taitava, nopea ja älykäs pelaaja. Ehdottomasti kahden ensimmäisen ketjun väkeä. Ryan tähän Huhtasen paikalle ja Saarelalle vois antaa pari matsia aikaa kokeilla Heinon paikalla, jos ei onnistu, niin sitten Saarela kolmoseen Huhtasen ja Elon keskelle.

Ryan - Kiilholma - Hansen
Pelin surkein ketju. Kiilholma oli jopa surkuhupaisan huono. 4vs4 tilanteessa Kiilholma-Ryan kaksikko oli jäällä. Kiilholma yritti hakea kiekkoa pakeilta ja räpelsi jotain kolme kertaa, Ryan oli jossain kuvan ulkopuolella, neljännellä kerralla Kilu sai pelattua Ryanin lapaan keskialueelle ja meni vaihtoon. Ryankin oli koko pelin ihan pimennossa. Ryan ehdottomasti kädellisempään ketjuun.

Kärki - Kerälä - Huovinen
Huovinen oli ketjun hahmo. Erittäin taitava pitää paljon kiekkoa, on jatkuvasti vaarallinen, 8minuutin peliajalla kolme laukausta ja niistä ainakin kaksi erittäin vaarallisia. Kerälästä ja Kärjestä en osaa oikein sanoa.

Varmaan pari peliä tulee ykkönen pysymään kasassa, mutta sitten uskon Elon tippuvan kolmoseen, koska Huovinen ja Ojamäki parille kannattaa tarjota näytön paikkaa:
Lähteenmäki - Niemi - Huovinen
Ryan - Saarela/Heino - Ojamäki
Huhtanen - Saarela/Heino - Elo
Kärki - Kerälä - Kiilholma
 

dorka

Jäsen
Lähteenmäki - Niemi - Huovinen
Ryan - Saarela/Heino - Ojamäki
Huhtanen - Saarela/Heino - Elo
Kärki - Kerälä - Kiilholma

Joo jumalauta, eiköhän laiteta joka toiseen peliin ketjut kokonaan uusiksi.

Itse toivon, että näillä ketjuilla mennään nyt ainakin seuraavat 10 ottelua ja tätähän toivoo moni pelaajistakin. Saarelan palatessa hänet varmaan istutetaan sitten siihen ketjuun, jolla peli kulkee heikoiten.

Jos Smithin tilalle saapuu korvaaja, niin palettia voidaan taas miettiä uudelleen.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Niinkuin jo ennen kauden alkua sanoin niin Huhtanen ja Ojamäki muodostavat hyvän laituriparin jota ei ole järkeä lähteä sörkkimään.

Muutenkin ketjuruletti on toivottavasti taakse jäänyttä elämää. Huovinen ei tarvitse ykkösketjun näytönpaikkaa - vielä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo jumalauta, eiköhän laiteta joka toiseen peliin ketjut kokonaan uusiksi.

Itse toivon, että näillä ketjuilla mennään nyt ainakin seuraavat 10 ottelua ja tätähän toivoo moni pelaajistakin. Saarelan palatessa hänet varmaan istutetaan sitten siihen ketjuun, jolla peli kulkee heikoiten.

Jos Smithin tilalle saapuu korvaaja, niin palettia voidaan taas miettiä uudelleen.

Mitä helvettiä? Rakennetaan joukkue näin ja sitten ykkösketjun ja koko kauden ylivoimavastuusta 80% ottaa Lähteenmäki-Niemi-Elo. Niemi ja Elo ei ookaan vielä saanut pelata yhdessä kuin joku 50-70 ottelua. Kerran kun on kokoonpanot päätetty, niin niissä pysytään. Tuo Elon pelipaikka on tulosvastuullinen ja mielestäni ehkä paras paikka ajaa sisään Huovisen kaltaista laituria. Jos Elo ei saa tarpeeksi tulosta aikaiseksi, niin ei ole mitään järkeä pitää häntä tuossa pelipaikassa kiinni.

Uskotko itse, että Elo löytää tuloksellisuuden itsestään ja johtaa Ässät Maljaa nostelemaan vuoden-kahden kuluttua? Mitä asettaisit Elon tavoitteeksi tuolle kymmenen pelin jaksolle?

Elo on kuitenkin tänäkin vuonna saanut isoimman näyttöpaikan ja tulos on ollut melko vaatimatonta. Elo on tehnyt kolme maalia Sporttia vastaan( myös Mika Niemi on tehnty ainokaisensa Sporttia vastaan) ja yhden Pelicanssia. Nyt täytyy saada jotain aikaiseksi kovempiakin vastustajia vastaan. Elo ei ole enää mikään 18v poika, kenen väläytyksiin tulosyksikössä voi olla tyytyväinen.



Niinkuin jo ennen kauden alkua sanoin niin Huhtanen ja Ojamäki muodostavat hyvän laituriparin jota ei ole järkeä lähteä sörkkimään.

Muutenkin ketjuruletti on toivottavasti taakse jäänyttä elämää. Huovinen ei tarvitse ykkösketjun näytönpaikkaa - vielä.

Itsekin katsoin Huhtasen ja Ojamäen muodostavan pientä tutkaparia. Huhtanen vain on kaveri, kuka on itselleni todistanut olevansa kykyenemätön tulosyksikön pelaaja. Nyt Hupin täytyy todistaa päinvastaista, että itse siihen uskoisin.

Tosiaan toivottavasti ketjuruletti on taakse jäänyttä elämää. Kuitenkin mielestäni tällaisella joukkueella tulisi tehdä määrätietoista ja suunnitelmallista rotaatiota ja mielestäni joukkueen jokaisen pelaajan kuuluisi huilata muutama matsi kauden aikana ja lähes jokaisen pelaajan kuuluisi päästä koittamaan isompaa roolia.

EDIT: Ja voi olla, että Huoviselle ei vielä kannata antaa isoa roolia, toivottavasti valmennus tietää. Loppuun vielä sanottava, että olen 99% varma, että tuolla ketjulla olisi enemmän pisteitä, jos Huovinen pelaisi Elon paikalla.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä helvettiä? Rakennetaan joukkue näin ja sitten ykkösketjun ja koko kauden ylivoimavastuusta 80% ottaa Lähteenmäki-Niemi-Elo. Niemi ja Elo ei ookaan vielä saanut pelata yhdessä kuin joku 50-70 ottelua. Kerran kun on kokoonpanot päätetty, niin niissä pysytään. Tuo Elon pelipaikka on tulosvastuullinen ja mielestäni ehkä paras paikka ajaa sisään Huovisen kaltaista laituria. Jos Elo ei saa tarpeeksi tulosta aikaiseksi, niin ei ole mitään järkeä pitää häntä tuossa pelipaikassa kiinni.

Uskotko itse, että Elo löytää tuloksellisuuden itsestään ja johtaa Ässät Maljaa nostelemaan vuoden-kahden kuluttua? Mitä asettaisit Elon tavoitteeksi tuolle kymmenen pelin jaksolle?...


Tällä hetkellä Elo on 15- 20 maalin vauhdissa. Liigan maalipörssiä johdetaan yhdeksällä maalilla, kuudella olisi TOP 5 porukassa.

Lähteenmäki - Niemi - Elo ketju on toiminut koko kauden, muut yritelmät Niemen rinnalla taas eivät ole toimineet. En ymmärrä miksi toimiva pitää rikkoa. Jos Elo tekee kauden aikana 15 - 20 maalia ja noin 30 pistettä, kausi on ollut hyvä hänen kohdallaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tällä hetkellä Elo on 15- 20 maalin vauhdissa. Liigan maalipörssiä johdetaan yhdeksällä maalilla, kuudella olisi TOP 5 porukassa.

Lähteenmäki - Niemi - Elo ketju on toiminut koko kauden, muut yritelmät Niemen rinnalla taas eivät ole toimineet. En ymmärrä miksi toimiva pitää rikkoa. Jos Elo tekee kauden aikana 15 - 20 maalia ja noin 30 pistettä, kausi on ollut hyvä hänen kohdallaan.

Toimivaa ei tarvitse rikkoa. Kunhan toimii muitakin kuin Sporttia vastaan. Ja Elo on ollut ihan hyvää tällä kaudella, sitä en kiistä. Elon paikka vaan on mielestäni joko kovemmassa ketjussa täydentävänä palana tai kolmosketjussa.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Lähteenmäki - Niemi - Elo ketju on toiminut koko kauden, muut yritelmät Niemen rinnalla taas eivät ole toimineet. En ymmärrä miksi toimiva pitää rikkoa. Jos Elo tekee kauden aikana 15 - 20 maalia ja noin 30 pistettä, kausi on ollut hyvä hänen kohdallaan.

Varsinkin kun Elo pelaa tällä hetkellä puolustussuuntaan paremmin kuin koskaan aiemmin urallaan.
 

jukero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
EDIT: Ja voi olla, että Huoviselle ei vielä kannata antaa isoa roolia, toivottavasti valmennus tietää. Loppuun vielä sanottava, että olen 99% varma, että tuolla ketjulla olisi enemmän pisteitä, jos Huovinen pelaisi Elon paikalla.
Jos nyt odotettaisiin sen verran, että nähtäisiin Huoviselta yksi loppuun saakka onnistunut ratkaisu maalin edessä. Eilisessä huippupaikassa esimerkiksi laittoi kiekon suoraan päin Hostikkaa. Hyvin on toki hyökkäysalueella pelannut nuorukainen muuten.

Ykkösketju toimi eilen erinomaisesti tasakentällisinkin. Se pysynee samanlaisena nyt hetken aikaa. Ylivoimallahan se on tehnyt Ässien viimeisestä viidestä yv-maalista neljä. Ässien ylivoimaa kun täällä muuten aina osittain aiheesta haukutaan, niin on kuitenkin todettava, että se on tässä vaiheessa Liigan kuudenneksi parasta. En ole varma, koska se on viimeksi ollut tilastollisesti noin hyvää.

Tällä hetkellä olen eniten huolissani Kiilholman ja Ryanin otteista. Kaksi isoa sijoitusta tähän kauteen, ja kumpikin on peliä edistävissä ratkaisuissa täysin yössä. Kausi on pitkä, mutta olisi kiva, jos nämä jätkät alkaisivat vähitellen tuottaa tulosta hyökkäyspäässä. Jos Huoviselle näyttöpaikkaa halutaan antaa, niin ehkä sitten tuohon ketjuun Hansenin paikalle.
 

Naimunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Karhut, Chicago Blackhawks
Maalinteko peliin tarvitaan enemmän munaa! Jos haluut tehä maaleja, ni sen pitää näkyä kentällä selkeinä elkeinä. Maalien ei tarvitse olla nättejä, kuin lukion blondit tanssitytöt, vaan ne voi olla räkäsiä rohkeudella ajamalla vaan suoraan maalille ja limppua sisään. Ei ole paljoa viimepeleissä ollut tilanteita, joissa jätkät menee suoraan maalille ja vaikka sitten vittu viivalta kiekkoa perässä. Röyhkeyttä kaipaan lisään hyökkäyspelaamiseen, muuten näyttää ihan hyvältä patapakan tämänpäiväinen kikkailu kentällä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Lähteenmäki on tehnyt maalit Jypiä, Kärppiä ja HPK:ta vastaan...

Ketju johtaa Ässien pistepörssiä, joten kyllä se jotain on saanut aikaan muitakin joukkueita vastaan.

Näköjään tuo kolmikko tehnyt kolme maalia tasaviisikoin. Ilmeisestikin peli toimii hienosti hyökkäysalueella ja vaarallisia maalipaikkoja syntyy.

Isoin syy, miksi tuon ketjun haluisin muuttaa ei suinkaan ole se, ettei se ole ollut Ässien paras, tai ettei sen peli olisi ollut paikoin hyvän näköstä. Isoin syy on, että mielestäni meillä pitäisi olla molemmissa kärkiketjuissa paikka missä ajaa sisään nuoria jätkiä.
 

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
Lähteenmäki on tehnyt maalit Jypiä, Kärppiä ja HPK:ta vastaan...

Ketju johtaa Ässien pistepörssiä, joten kyllä se jotain on saanut aikaan muitakin joukkueita vastaan.

Heh, se nyt olisikin jos ei johtaisi. Pelaa kuitenkin 70-80% kaikesta ylivoima-ajasta ja muut kärkiketjusommitelmat ovat koostuneet junnuista, Huhtasista ja Hanseneista. Jos joukkue on näin riippuvainen ykkösketjustaan, niin tuloksen pitäisi olla kovempaa mikäli tahdotaan jatkaa pudotuspeleihin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos nyt odotettaisiin sen verran, että nähtäisiin Huoviselta yksi loppuun saakka onnistunut ratkaisu maalin edessä. Eilisessä huippupaikassa esimerkiksi laittoi kiekon suoraan päin Hostikkaa. Hyvin on toki hyökkäysalueella pelannut nuorukainen muuten.

Ykkösketju toimi eilen erinomaisesti tasakentällisinkin. Se pysynee samanlaisena nyt hetken aikaa. Ylivoimallahan se on tehnyt Ässien viimeisestä viidestä yv-maalista neljä. Ässien ylivoimaa kun täällä muuten aina osittain aiheesta haukutaan, niin on kuitenkin todettava, että se on tässä vaiheessa Liigan kuudenneksi parasta. En ole varma, koska se on viimeksi ollut tilastollisesti noin hyvää.

Tällä hetkellä olen eniten huolissani Kiilholman ja Ryanin otteista. Kaksi isoa sijoitusta tähän kauteen, ja kumpikin on peliä edistävissä ratkaisuissa täysin yössä. Kausi on pitkä, mutta olisi kiva, jos nämä jätkät alkaisivat vähitellen tuottaa tulosta hyökkäyspäässä. Jos Huoviselle näyttöpaikkaa halutaan antaa, niin ehkä sitten tuohon ketjuun Hansenin paikalle.

Mielestäni tuo laukaus oli aika lähellä yläpörsää ja osui Hostikan olkapäähän.

Ja takana on mm. sellaisia joukkueita, kuin HIFK, TPS, KÄRPÄT, TAPPARA :D No rehellisyyden nimissä aika paljon on Ässien ylivoimassa vielä parannettavaa, ettei nuot joukkueet tule ohi.

Ryan on pelannut 5 peliä ja varmaan kolmessa eri ketjussa, eiköhän Ryan vielä nosta tasoaan huomattavasti. Kiilholma on ollut huono, pakko parantaa, tai kaikki tulee ohi.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
-
Ryan on pelannut 5 peliä ja varmaan kolmessa eri ketjussa, eiköhän Ryan vielä nosta tasoaan huomattavasti. Kiilholma on ollut huono, pakko parantaa, tai kaikki tulee ohi.

Ryan on sitä tärkeämpi pelaaja mitä pidemmälle kausi etenee.

Kiilholma on ollut huono, mutta nyt pari viime peliä on antaneet viitteitä paremmasta. Löytynyt ihan uudenlainen halukkuus kamppailupelaamiseen eikä ole enää niin löysä. Syöksyi kiekonkin tielle joukkueen puolesta, ehkä se siitä vielä aukeaa.


Typerää olisi rikkoa ykkösketju kun se toimii edes näinkin hyvin. Voitaisiinko saada parempi ykkösketju kokeilemalla eri koostumuksia? Ehkä, mutta kuinka monta peliä menisi ohi ilman toimivaa ykkösviisikkoa? Viime kaudella jo opittiin että pitkää pätkää putkeen ei voi hävitä, muuten kausi on ohi. Ryan-Kiilholma-Hansen oli vasta ekaa peliä yhdessä, ei voi odottaa että homma toimii heti sormia napsauttamalla. Nyt rauhoitetaan kokoonpano, vedetään muutama peli samoilla...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien ongelma on se ettei sillä ole ykkösketjua. Se asia ei poistu ketjuja sekoittamalla. Tätäkään ongelmaa ei olisi, jos joukkue pelaisi kuten ensimmäiset pelit, jolloin ottelun voittoon riittää 2-3 tehtyä maalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös