RIP-ketju

  • 2 927 357
  • 11 764

Offensiveside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, La Vecchia Signora
Joey Jordison, pienenä maalasin naaman permanent tusseilla ja hakkasin ämpäreitä henkarin poikittaisputkella tämän herran tahtiin.
Hyvää matkaa sinne minne sitten maanpäällinen tallaus sitten loppuukin siellä pystyt taas soittamaan!
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tämä koskettaa. Slipknot on itselleni se bändi, joka on kulkenut läpi vuosien mukana ja onpa tuo tullut useamman kerran nähtyä livenäkin. Moni ei bändistä pidä, mutta arvosti Jordisonia rumpalina. Joey oli (ainakin) yhden sukupolven esikuva ja se tiivistänee miehen merkityksen musiikkimaailmalle. Kepeät mullat.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Synkkä viikko ollut tällä osastolla...
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No jo on päivä. Taisi lähteä Dusty aika lailla saappaat jalassa, kun ZZ Top on heittänyt keikkaa ihan viimepäivinä.
 
Kyllä on synkkää musiikin ystäville viime ajat olleet. Ja valitettavasti seuraavan 10v aikana lähtee niin moni kova ukko ettei sitä vielä uskalla ajatellakkaan. RIP Dusty Hill, oli ilo nähdä ZZ Top livenä kertaalleen.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
No nyt putosi ja lujaa. Juuri muutama päivä sitten törmäsin uutiseen, jossa kitarateknikko Elwood Francis tuurasi Hilliä, mutta silloin kerrottiin poissaolon syyksi lonkkavaivat. Taisi olla sitten jotain muuta ja vakavampaakin. R.I.P. Dusty Hill



Kyllähän tuossa väistämättä alkoi miettimään pahinta. RIP Dusty. Viimeiseen asti eli musiikkia varten.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Ai saatana. Dustyn laulusoundi oli mieleen ja ZZ Topilta piti olla tulossa levyä. 1969 vuodesta asti oli sama kokoonpano bändillä kasassa tähän asti. Toki ikänsä puolesta jo valitettavasti todennäköisempää tällainen, mutta ei se asiaa yhtään paremmaksi tee.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Levot Dustylle. Kerta kaikkiaan komea ura, ja viimeisen päälle firman mies.

Eipä tässä maailmassa mikään ole ikuista. Onneksi ZZ Top kävi monet kerrat Suomessa vuosikymmenten aikana, joten yhtyeen ystävillä - useammassa sukupolvessa - oli monet mahdollisuudet päästä todistamaan Teksasin kolmikon livekuntoa. Kannatti käydä, näitä ei enää valmisteta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kylläpä koetellaan rock-maailmaa. Jordisonin lähtö pisti mietteliääksi ja nyt vielä tämä. Tuli jotenkin rauhaton olo.
 

omaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voi ei, ZZTOP ja Dusty Hill! Hyvät bassottelut yläkertaan. Niin monet nuoruuden omat viihteellelähdöt ovat käynnistyneet bändin biisien tahtiin vaikka bändi on paljon muutakin kuin pelkät lukemattomat hittibiisit
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Hyh, tuntuupa pahalta. ZZ menee itsellä listalla todella korkealle, vain muutama bändi edellä. Rauhaisat levot Dustylle ja suuri kiitos musiikista, se ei kuole koskaan.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Synkkä päivä tosiaan musiikille tänään. Dusty Hill oli todellinen legenda. Saappaat jalassa lähti kuten Lemmykin aikoinaan.

RIP
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös