RIP-ketju

  • 2 927 622
  • 11 764

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Harvemmin tänne raapustan, nyt on pakko.

Sama. Simo jos kuka ansaitsee kuitenkin viestin täältäkin. Hieman aliarvostettu, jäi usein Speden ja Veskun jalkoihin vaikka huumorimiehenä vähintään edellä mainitun kaksikon veroinen. Ellei jopa kovempi

R.I.P :(
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kammottava röyhtäisijä on poissa, nyt voimme kaikki levätä rauhassa! RIP.
Röyhtäisijä oli jännittävä mutta myös niin kiehtova hahmo pienen heavyn mielestä. RIP.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Vähiin tosiaan rupeaa käymään Uunojen näyttelijäkaarti. Kepeät mullat Simolle. Hieno taiteilija.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Levot vaan Simo Salmiselle täältäkin.

Simoa pidettiin aina jonkinlaisena Spede-leffojen kakkos- tai kolmoskoomikkona, joka saattoi olla ehkä yhdessä tai kahdessa pitkässä kohtauksessa komiikan keskiössä. Mutta kyllä Simo kova ammattilainen oli, ja esiintyjä henkeen ja vereen. Näin kerran noin 12-kesäisenä Salmisen maaseudulla kesäteatterissa. En enää muista mikä teatterikappale oli kyseessä, mutta ei se mikään spedemäinen komedia ollut. Jäi mieleeni tuntuma, että Simo suorastaan pelasti koko esityksen omalla suorituksellaan. Tuollaisissa teatterikappaleissa Simo Salminen saattoi hyvinkin päästä näyttämään vapaammin sellaista osaamistaan, joka ei välttämättä välittynyt sen enempää Speden elokuvista, tv-komedioista eikä pellehypyistä, huumorilauluista nyt puhumattakaan. Tästä päästäänkin sujuvasti toteamukseen, että melkoisen monissa jutuissa ehti monilahjainen mies olemaan mukana.

Simo Salminen on ilman muuta 1900-luvun viihteellisen näyttämötaiteen suuria hahmoja, ja hän jätti töillään vahvan merkin itsestään historian lehdille.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Simo Salmisen poistuminen kyllä kosketti yllättävänkin paljon. Hieno taiteilija ja voinee puhua jopa aliarvostetusta henkilöstä taiteen parissa.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
R.I.P Simo Salminen

Nero oli koomikoksi, erittäin monipuolinen ja harva tajuaa sitä kuinka vaikea oli tehdä Speden kanssa töitä, miehen joka oli kaikessa oikeassa ja vain omat ideat oli kuningasideoita, tämän on saanut lukea monista jutuista. Simohan toteaa hyvin että hänelle sopi rooli Speden vierellä, ei haitannut Speden tyyli ja kaiken lisäksi maksoi hänelle kymmenen kertaa enemmän kun kehtasi pyytää.

80-luvun nuorelle Spede Show:t oli kova juttu ja Simo oli täysin tasavertainen Speden kanssa, moni Speden juttu ei olisi toiminut ilman Simon roolia.

Loistava ja järkevä koomikko joka ei vain tuijottanut omaan napaansa.

_
 

Rankkari

Jäsen
Tällä viikolla taivaaseen meni arvostamani ihminen. Sotien veteraani, joka puolusti itsenäisyyttämme. Haukuttiin, että mitäs menitte sinne, mutta hän vaikeni ja sopeutui arvosteluun. Vuosikymmenien jälleenrakentaja, joka ei koskaan kyseenalaistanut tavoitettaan Suomen hyväksi. Mielestäni EI saanut arvoistaan loppua Suomen yhteiskunnalta. koska kuulemma piti säästää. Ei koskaan valittanut, vaikka näin että helppoa ei ollut.
RIP.
 

von Vitalis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikä kulloinkin
Lepää rauhassa, vanha työtoveri. Olit valehtelematta yksin kovimmista tuntemistani äijistä, ilman mitään negatiivisia konnotaatiota. "Vittuakos hifistelet", olisit tuostakin sanasta, konnotaatio, sanonut. Vietimme yhdessä monta yötä väijyen siinä saatanan vetoisessa kopissa, huonoa läppää heittäen ja jutellen. Sanoit asiat suoraan, kerroit jos joku vitutti, mutta olit aidosti kiinnostunut myös muista ja meidän asioistamme. Välittämisestä kertoivat myös siviiliammattisi, palomies ja opettaja. Olit reilu jätkä.

Muistan, kun joskus väitit pelanneesi nuorten sm-liigaa. En tiedä vieläkään kusetitko vain, mutta ainakin siitä tarinasta sai hyvät naurut. Turhan kauan vierähti siitä, kun viimeksi nähtiin, minä vaihdoin väijypaikkaa, vaan vielä me taivaan tuulikaapeissa ja keikkokaukaloissa kohtaamme.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Moses Malone, yksi koripallon suurista nimistä löytynyt hotellihuoneestaan 60-vuotiaana ja kuolleena. RIP. Ensimmäinen pelaaja joka jätti yliopiston väliin ja siirtyi suoraan ammattilaiseksi ja liigan moninkertainen MVP.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ilmeisesti brasialainen jalkapallofani, Clovis Acosta, on menehtynyt 60-vuoden ikäisenä.
Tästä piti tulla itsekin huutelemaa, mutta kerkesit näemmä ensin. Clovis vaikutti suurimmilta hc-faneilta mitä olen urheilussa nähnyt. Herrasta pyöri viime kesänä useita meemi-kuvia. Yhdessä oli kerätty kuvia missä kaveri oli useammissa kisoissa katsojana, ja aina sama lakki ja pokaali käsissä. Toinen hieno kuva oli BRA-GER-välierästä, missä Clovis ensin tihrautti pienen kyyneleen tappion vuoksi, sitten antoi pokaalinsa jollekin saksalaisfanille. Hienoja hetkiä, ja tuollaisia faneja tarvitaan kaikissa urheilulajeissa.

Toivottavasti saa arvoisensa hautajaiset. Joku facebookissa oli kommentoinut että tuo pokaali pitäisi laittaa Cloviksen kanssa samaan arkkuun. Lepää rauhassa.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Clovis vaikutti suurimmilta hc-faneilta mitä olen urheilussa nähnyt.

Kyllä. Yhden uutisen mukaan mies matkusti joukkueen perässä melkein 30 vuotta ja näki yhteensä yli 150 ottelua kaikkiaan 66 eri maassa.

Tuoreimmat kuvat, pokaalin kanssa tietysti, on vielä tämän vuoden puolelta.

Jännä juttu, yhden kuvan kautta "julkkikseksi" ja moni suree miehen poismenoa. Ehkä koskettaa juuri siksi, että tuohon intohimoiseen kannattamiseen ja tuon kuuluisan kuvan tunnelmaan pystyy jossain määrin samaistumaan.

Pitkään tuo syöpää vastaan taistelikin, yhdeksän vuotta luki jossain.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kevyet mullat Gusulle! Todella reipas ja avulias kaveri oli kyseessä, toisinaan vähän liiankin innokas, muttei ikinä tarkoittanut pahaa kenellekään. Oli ilo tuntea kaveri, vaikka reiluun vuoteen ei miestä enää duunipaikallaan Kuva-Tapiossa näkynytkään. Toki ihmeteltiin mitä oli tapahtunut ja pari viikkoa sitten tuo valitettavasti selvisi.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
R.I.P tuttavaperheen poika, oli saanut kohtauksen ja pyörtynyt kotonaan kylppäriin sairastettuaan keuhkokuumetta pidemmän aikaa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitä helvettiä, Yogi Berra kuollut.

Always go to other people's funerals, otherwise they won't come to yours.

Eikös jollain palstalaisellakin ollut yogismi allekirjoituksessa? Mikäs se oli?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös