RIP-ketju

  • 2 929 098
  • 11 766

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Todella hiljaiseksi veti tämä David Wongin artikkeli aiheeseen liittyen, eli miksi hauskat ihmiset, koomikot, tappavat itsensä.
Toihan artikkeli pitää sikäli Robin kohdalla paikkansa että hän oli lapsena todella pahasti koulukiusattu ja eleli ilman ystäviä. Luin jostain että vielä lukioaikana hänet oli äänestetty jossa lukion vuosikirjassa "tyypiksi joka todenäköisesti ei tule koskaan menestymään". Siksi Robin elämäntarina on todella koskettava että pystyi noista lähtökohdista nousemaan kaikkien rakastamaksi. Mutta vois kuvitella että kuitenkin samalla noi nuorsuuvuosien tarumat ja arvottomuuden tunne sitten seurasi ihan loppuun saakka.

Mutta mrs. Humphrey Bogart eli näyttelijä Lauren Bacall on kanssa kuollut. Itselle Bacall on jäänyt mieleen lähinnä vanhojen naisten rooleista mutta nyt kun tuolta IMDB:ssä noita kuvia katteli niin olihan se kaunotar nuorena.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Eilen heräsin siihen, että emäntä toi aamiaisen vuoteeseen. Synttäripäivähän oli. Sitten avasin uutissivuston ja ensimmäinen otsikko: Robin Williams on poissa.

Rehellisesti voin sanoa, että fiilis muuttui todella hyvästä todella huonoksi. Nuorena katselin herra nano-nanoa, Robinin leffat kuuluivat myös suosikkeihini silloin, ne komediat tietty. Vanhemmalla iällä mm. täälläkin mainittu Good Will Hunting oli mahtava elokuvakokemus.

Taisi olla myös ensimmäisiä kertoja, kun omat porukatkin oikein ottivat jutun aiheeksi ulkomaalaisen näyttelijän kuoleman. Tämä on oikeasti todella surullista, että mies joka on antanut niin paljon iloa elokuvillaan ja niin monenlaisissa "genreissä", on nyt jättänyt tämän maailman.

Toivottavasti saa nyt rauhan tuonpuoleisessa
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ei ollut sitten Williamsin itsemurha mikään perinteinen Hollywood-Exit lääkepurkkeineen ja yliannostuksineen. Eri medioissa kerrotaan Williamsin hirttäneen itsensä vyöllään, jotenkin karu tapa päättää elämä omassa makuuhuoneessaan.

RIP Robin Williams.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
One hour photo on hieno elokuva.

Tuo on itsellenikin todella mieleenpainuva leffa ja jotenkin outoa että ajattelin ko. leffaa juuri maanantaina.

Suosikkinäyttelijöitä on nippu eikä kukaan ole itselleni varsinainen ykkönen, mutta nyt tämä uutinen Robin Williamsin kuolemasta kyllä kosketti, suretti ja mietitytti aika paljon. Olisikohan se juurikin se herkkyys mikä hänestä on aina ollut aistittavissa. Levätköön rauhassa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ja Lauren Bacall on kuollut samaten, 89-vuotiaana...
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ahti Pekkala

Ahti Pekkala kuollut - viimeinen puhe lauantai-iltana

"Pitkäaikainen ministeri ja kansanedustaja Ahti Pekkala on kuollut. 89-vuotias Pekkala kuoli lauantaina kello 18 jälkeen Haapaveden Paakkilassa.

Ahti Pekkalan vanhin poika Ilkka Pekkala kertoo, että hänen isänsä sydän lakkasi toimimasta sen jälkeen, kun tämä oli pitänyt puheen Haapaveden taiteiden yö-tapahtumassa." - kaleva.fi
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
[url="http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/pirunpellon-sutkin-nayttelija-jukka-salmela-kuollut/1882934]Näyttelijä Jukka Salmela kuollut - Kotimaa - Keskisuomalainen[/url]

Nyt kyllä veti hiljaiseksi. Kevyet mullat Sutkille.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eli kuten tuossa Iltiksen sivuille vievässä jutussa kerrotaan, Sir Richard Attenborough menehtyi eilen 90-vuotiaana. Lepää rauhassa, John Hammond.
Hieno mies. Minullekin mies toki heti ensimmäiseksi muistuu mieleen mainiosta roolistaan Jurassic Parkissa. Kuitenkin todella pitkä ja merkittävä ura ja Oscar-pysti Gandhista kertovasta elokuvasta oli kyllä ansaittu, todella loistelias elokuva.

Rauhaisat levot.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kuulin juuri äsken, että eräs hieno KooKoo-nimimerkki ja kaveri jo ala-asteelta asti on siirtynyt manan majoille. Todella pysäytti, koska juuri uutisen kuullessa (puhuttiin toisen kaverin kanssa tulevasta pelistä) mietin, että onpa mukavaa taas pitkästä aikaa nähdä vanha kaveri torstaina KooKoo-SaiPa-matsissa. Piti myös monesti/nytkin lähteä Kouvolan yöhön ja piti mennä katsomaan kaverin tiluksia... Piti, piti, piti... Eipä enää tarvitse jahkailla. :/

Tiedän että omaisia ja lähimpiä kavereita tämä koskettaa toki ihan eri tavalla ja erityisesti jaksamista heille. Hieno mies lähti liian aikaisin ja paljon hyviä muistoja jäi monelle. Tässä oli varmasti myös yksi aidoimmista ja hyväsydämisistä jannuista, jonka olen tavannut. Eiköhän me joskus vielä pelata pihalätkää ja Moonstonea kimpassa?

Hallilla nähdään.

Edit:

Hienon ja kuvaavan kappeleen olivat bändikaverinsa miehen muistolle tehneet:

Niin hiipui liekki elon taipaleen, ei hersky enää nauru ystävän.
Niin sammui tuli elinvoimainen, ei hehku enää sätkä valkoinen.

Liian nuorena lähti, kaipuuta jätti
kaipausta joukkoon tovereiden.
Aikaisin poistui, maahan kaatui
maatui mullan ikeeseen.

Niin hiipui liekki elon taipaleen, ei polje enää mies metsäinen.
Niin sammui tuli elinvoimainen, ei naura enää naama karvainen.

Muistoissa säilyy, muistoissa pysyy, soturi vaaleatukkainen.
Mies kuin rautaa, taakkansa kantaa, varmasti nimensä veroinen.
Muistoissa säilyy, muistoissa pysyy, sankari vihreäpaitainen.
Mies kuin rautaa, Leijonamieli, on hän nimensä veroinen!

Liian nuorena lähti, kaipuuta jätti
kaipausta joukkoon tovereiden.
Aikaisin poistui, maahan kaatui
maatui nullan ikeeseen
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Jethro Tull -yhtyeen alkuvuosien basisti Glenn Cornick kuoli perjantaina. Cornick soitti yhtyeen kolmella ensimmäisellä pitkäsoittolevyllä This Was, Stand Up ja Benefit, kaikki klassikkomateriaalia.

Linkki vie uutiseen osoitteessa jethrotull.com.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Muusikko Aarno Raninen yläkerran orkesteriin, kertoo YLE.

Mieleeni muistuu hyvin se, kun skidinä katselin Euroviisuja 1977, joissa Ranisen säveltämä ja Monica Aspelundin laulama Lapponia kuulosti aivan mahtavalta. Säveltäjä itse istui flyygelin takana ja takoi näppäimistöä valtavalla energialla.

Suomalaisen viihdemusiikin pieni suuri mies on poissa, RIP.
 
Viimeksi muokattu:

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
En edes tiennyt Ranisen olevan elossa. Olen luultavasti sekoittanut joskus jonkun toisen Raniseen, mutta en kuitenkaan Jaakko Saloon.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288736476867.html

Bondien Rautahampaana (eli Jaws) tunnettu näyttelijä Richard Kiel on kuollut. Montakohan kertaa nämä pari bondia tuli lapsuudessa katsottua VHS:ltä? Aika pirun monta.

RIP.
Totta, itse olen myös sitä sukupolvea kun kasvettiin Bondien kanssa. Bondit = toimintaleffat. Olin varmaan 10-15 kun katsoin himassa kuukauden välein bondeja eli siinä 80-luvun loppupuolella ja pääasiassa Roger Mooreja jotka upposivat nuorena hyvin. Rautahammas on täten no 1 bad guy leffahistoriassa mulle ei kahta sanaa tästä. Apropoo Moorehan täyttää 87v kuukauden päästä ja toinen kasarisuosikki Bud Spencer 85v, ainakin ovat saaneet elää pitkän elämän.

_
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Just katselin vanhan klassikon eli Luunmurskaajat ja olihan se edelleen silkkaa timanttia. Varsinkin se kohtaus, kun Samson(Kiel) torppaa vanginvartijan henkihieveriin. Jotenkin näin se meni:

Samson: Hey, I think I broke his fucking neck!
Ottelun kuuluttaja: I think he broke his fucking neck!
Lääkäri hetken tutkittuaan: Call the ambulance! I think he broke his fucking neck!
Samson: See! I told you, I broke his fucking neck! (Ja paskaista naurua päälle)

RIP.

edit: Löytyi tuosta klippikin:

http://www.youtube.com/watch?v=lGjEZIZQIIk

Linkki Youtubeen.
 
Viimeksi muokattu:

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Slovakialaismedian mukaan Slovakian maajoukkueesta tuttu Miroslav Hlinka olisi lähtenyt tänään oman käden kautta.

E: Korjattu oikea maa.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös