RIP-ketju

  • 2 927 889
  • 11 764

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, Johannes ja Kyllikki olivat harvoja edes jotenkin toimivia juttuja Pulttiboisissa. Tosin nekin kai olivat mukana jo Hymyhuulissa? Mutta kuten myös kaikki muutkin Pulttiboisin jutut, missä oli edes piirun verran ideaa, oli tuokin kaluttu nopeasti loppuun... Mikä ei tietenkään estänyt sketsien jatkamista vielä vuosikausia.

RIP Kyllikille. Sympaattisen oloinen pariskunta oli nuo Virolaiset.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kyllikki ja Johannes olivat kansakunnan yhteiset isovanhemmat. Hienoja ihmisiä ja upea pariskunta joista todella hehkui lämpöä.

Lepää rauhassa Kyllikki, ja vie terveisiä Johannekselle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lepää rauhassa mummo...

Toki vanhuuden vaivat, dementia mukaanlukien oli vienyt hänet vanhainkotiinkin jo pois kotoa, mutta kyllä tuollaisen uutisen kuuleminen pysäyttää.

Onneksi nukkui pois kuulemma rauhallisesti ja ilman suurempia kipuja.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Äskettäin kerrottiin, että Eila Kännö oli kuollut 10.4.2009.

Muistan hänet ennen kaikkea kahdesta Kari Suomalaisen piirroksesta:
Helsingin Sanomat 11.6.1983, löytyy kirjasta ”Joutsenlampi jäässä”:
Kuvassa kaksi koloradokuoriaista stetsonit päässä, toiselle jalka paketissa, nojaamassa kainalosauvaan ja silmä mustana. Alla teksti: ”-Oh brother, älä koskaan yritä Suomeen! Ei ne torjuntamiehet, mutta siellä on yks sellainen Eila Kännö…” Selitys: ”Porissa tavattiin puolalaisaluksen mukana tulleita, perunaa tuhoavia koloradonkuoriaisia. Vaara pystyttiin torjumaan. –Sisäministeriön ulkomaalaistoimiston päällikkö oli tunnettu ripeistä toimista ei-toivottujen ulkomaalaisten suhteen.”

Helsingin Sanomat 22.1.1984, löytyy kirjasta ”Kuvassa mukana”:
Kuvassa Eila Kännö seisoo hienossa univormussa ravintola Finlandian edessä. Nurkan takaa kurkistaa kuusi erilaista, hyvin stereotyyppisesti kuvattua ulkomaalaista.
Teksti: ”-Odotetaan, kunnes portsari vaihtuu…” Selitys: ”Ulkoministeriön ulkomaalaisosaston päällikkö Eila Kännö ilmoitti jäävänsä eläkkeelle. Hänet tunnettiin tiukasta asenteesta maahanpyrkijöitä kohtaan.”
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mikkelin "kuuluisuus" Sampo Lampinen poistui ajasta ikuisuuteen keskiviikkona.

R.I.P.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Maalivahti Robert Müllerin taistelu syöpää vastaan on päättynyt. Uskomatonta että mies kykeni vielä tämän vuoden puolella pelaamaankin.

Linkki Ilta-Sanomien uutiseen
 

Habs11

Jäsen
Maalivahti Robert Müllerin taistelu syöpää vastaan on päättynyt. Uskomatonta että mies kykeni vielä tämän vuoden puolella pelaamaankin.

Linkki Ilta-Sanomien uutiseen

Uskomatonta todella että kykeni pelaamaan tämän vuoden puolella. Rankat hoidot varmasti verottivat voimia ankarasti, mutta kun elämästä suuren osan on jääkiekon parissa viettänyt, niin varmasti joukkuetovereiden kanssa oleminen ja heidän tukensa auttoi jaksamaan taistelussa syöpää vastaan.
R.I.P.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
...varmasti joukkuetovereiden kanssa oleminen ja heidän tukensa auttoi jaksamaan taistelussa syöpää vastaan.

Kyllähän tuollainen vaikuttaa paljonkin. Muistelen että Müller ylitti aika reilusti tuon sairauden elinaikaennusteen. Hienoa esimerkkiä näytti kyllä mies että vakavasta sairaudesta huolimatta on mahdollista elää lähes täysipainoista elämää melkein loppuun saakka kun ei vaan lannistu.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Viime yönä poistui keskuudestamme kaksi paikkakuntalaista kaveria aivan liian nuorena joista toisen tunsin oikein hyvin. Liikenne tuntuu vievän paljon ihmishenkiä keväisin ....

R.I.P
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno molari. Numeroa 80 ei maajoukkueessa enää käytetä.

MACK

Hienoa molaria voi vielä käydä youtuben puolelle muistelemassa ja herkistelemässä, jos Müllerin poismeno laillani muitakin surettaa. Ainakin 12 erilaista RIP-aiheista tribuuttivideota on tarjolla.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Työkaveri sai pääsiäisen jälkeen tietää sairastavansa mahasyöpää ja eilen lyhyt taistelu päättyi syövän voittoon.

Lepää rauhassa. Nyt voit ajella rauhassa paremmilla moottoripyöräreiteillä.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Sain tänään tiedon, että pappa on kuollut. Jotain syöpää sairasti ja luihin astihan se oli sitten levinnyt.

R.I.P

Nyt on sitten kolme enemmän tai vähemmän läheistä ihmistä kuollut kolmen kuukauden sisään. Peruskoulun luokanvalvojani aivan liian aikaisin, mummoni ja nyt pappa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siskon ystävätär kuoli syöpään eilen. Muutamia kertoja tapasin tämän ihmisen ja vaikeasta ja pitkällisestä sairaudestaan huolimatta oli positiivinen ja ponnisteli koko ajan eteenpäin. Haki jopa Kiinasta saakka keinoa parantua erikoishoitojen avulla, mutta liian myöhään. Mitään ei ollut enää tehtävissä.

Rauhaista lepoa. Minulle ainakin hän osoitti, että vastoinkäymisistä huolimatta voi yrittää eteenpäin ja taistella. Toivon, että jos itse joskus sairastun vakavasti, löytyy myös samalla tavoin sisua ja päättäväisyyttä.
 

M10

Jäsen
R.I.P. Peter Zezel.

Ei mikään legendaarinen pelaaja, mutta taatusti yksi pelin parhaimmista aloittajista. Luotettava kahden suunnan sentteri, jonka parhaiten muistan Philadelphiasta, kuoli nyt siis pitkällisen sairauden murtamana.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella surullista, lepää rauhassa Matti.

Kieltämättä todella surullista luettavaa, "Pidän kuitenkin seiskaa suoraan syyllisenä mikäli Matti Inkinen teki itsemurhan." -tason statement on kyllä aikamoista scheissea.

Missä olivat jeesustelijat ennen Inkisen katoamista? En ole muutenkaan nähnyt aiemmin, että lapsipornon hallussapidosta epäillyt saisivat suurta sympatiaa osakseen, nyt näemmä on toinen ääni kellossa, kun epäilty olikin sittemmin edesmennyt sympaattinen julkkis.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kansanedustaja Susanna Haapoja on kuollut tänään 42-vuotiaana aivoverenvuotoon.

Ei ihan äkkiä tule mieleen Suomessa tapausta, että istuva kansanedustaja olisi menehtynyt ja vielä noinkin nuorena. Osanotot niille, joita asia eniten koskettaa.
Samoin osanottoni Susanna Haapojan läheisille.

Istuvia kansanedustajia on menehtynyt aiemminkin. Ainakin seuraavat tapaukset muistuvat mieleen:

- SDP:n kansanedustaja Tellervo Koivisto (ei siis tämä presidentin puoliso) menehtyi 1980-luvun alussa liukastuttuaan eduskuntatalon kevätjäisillä takaportailla vakavin seurauksin.

- Kansanedustaja ja silloinen Kokoomuksen puheenjohtaja Juha Rihtniemi menehtyi 1971 keuhkokuumeen ja ylirasituksen seurauksena.

- Kansanedustaja Juha Vikatmaa (kok) poistui keskuudestamme 1970-luvulla oman käden kautta. Vikatmaan puoliso Eeva Kuuskoski on monille tutumpi henkilö.

- Rainer Erlund (rkp) hukkui veneilyonnettomuudessa vuonna 2000. Myös Erlund oli kuollessaan kansanedustaja, vaikka häntä oli painostettu eroamaan.
 

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Vapaa Ukraina
Samoin osanottoni Susanna Haapojan läheisille.

Istuvia kansanedustajia on menehtynyt aiemminkin. Ainakin seuraavat tapaukset muistuvat mieleen:


Rissalan lentoturma Siilinjärvellä 3. lokakuuta 1978

Kuolleiden joukossa oli 3 kansanedustajaa:

Olavi Majlander (SKL)
Arto Merisaari (SKDL)
Kirsti Hollming (Kok)

Muuan Tarja Halosen piti olla samalla lennolla, mutta lääkäri oli kehottanut raskaana ollutta Halosta välttämään lentämistä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Todella ikävä juttu, osanotto täältäkin. Lisätään virassaan kuolleiden kansanedustajien listaan Vasemmistoliiton Jorma Vokkolainen, joka kuoli sairaskohtaukseen 2001. Hän istui eduskunnasta 1995 alkaen, Pohjois-Savon vaalipiiristä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös