RIP-ketju

  • 2 927 889
  • 11 764

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olin katsomassa Tampereella keväällä 2007 nuorten MM-kisojen loppuottelua USA-Venäjä. Tuossa ottelussa Aleksei teki ajassa 51.52 4-5-maalin joka ainakin minulle jäi mieleen. Aleksei surffaili pitkän aikaa näennäisesti "missä sattui" mutta yht´äkkiä hän olikin maalivahdin kanssa kahden ja teki maalin. Tuntui siltä että hän pystyi näkemään vastustajien ja joukkuekaverien liikkeet jo ennakolta. Tällainen taito ja kyky on harvoilla.
Tuntuu todella surulliselta että tuollainen taituri on poistunut keskuudestamme, vasta 19-vuotiaana. Elämä on joskus epäoikeudenmukaista, mutta ehkä kaikella on tarkoituksensa!
 
Viimeksi muokattu:

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Sääli todella, että näin nuori pelaaja poistuu keskuudestamme. Jokainen voi miettiä mistä nämä nuorten pelaajien syövät ja sydänpysähdykset johtuvat...
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Jokainen voi miettiä mistä nämä nuorten pelaajien syövät ja sydänpysähdykset johtuvat...
Iltalehden mukaan kuolema johtui törmäyksestä Jaromir Jagriin. Vähän liian rankka syytös.

Näinhän ne kirjoittaa:
Yksi järkyttyneimmistä oli Jaromir Jagr. Juuri hänen kanssaan sattuneen yhteentörmäyksen seurauksena Tsherepanov menetti tajuntansa ja kuoli sinnikkäistä elvytysyrityksistä huolimatta
Ja kuvan tekstissä syytetään vielä suoremmin.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!

Niin, siis kyseesä on Ilta-Sanomat, ei Iltalehti. Kuvan tilalle on vaihdettu toinen, tekstitön, mutta linkkisi avautuu kyllä edelleen sellaisena kuin se alunperin oli.

IS kirjoitti:
Yksi järkyttyneimmistä oli Jaromir Jagr. Juuri hänen kanssaan sattuneen yhteentörmäyksen seurauksena Tsherepanov menetti tajuntansa ja kuoli sinnikkäistä elvytysyrityksistä huolimatta

Hesarin mukaan kyseessä oli sairaskohtaus, ja vaikkei olisikaan, niin todella hurjaa väittää tuollaista, ennen kuin varmaa tietoa on. Kiinnostaisi myös tietää, miten tämä Arja Paananen on niin varma siitä, että Tsherepanov menetti tajuntansa tuon yhteentörmäyksen seurauksena - etenkään kun luisteli siitä vielä ihan itse vaihtoon ja jutteli ainakin Jagrin kanssa.

Keveitä multia.
 
Viimeksi muokattu:

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Olipahan pienoinen järkytys kun aamulla luin teksti-TV:tä ja huomasin Tsherepanovin menehtyneen. Todella ikävää että tuollaista ylipäätään tapahtuu, ja vielä noin nuorelle ja lahjakkaalle pelaajalle. Muutamista uutisista mitä nyt olen ehtinyt lukemaan, saa kuvan että elvytys ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Mm. ambulanssi ei ole enää ollut paikalla (onkohan missään välissä ollutkaan?) ja kammiovärinän poistolaite oli Ilta-Sanomien mukaan temppuillut. Näin myös jonkun videopätkän, jossa mies on tuupertuneena vaihtopenkille ja häntä siinä yritetään hoitaa. Ei mitenkään kovin ammattimaiselta touhu siinä näytä, tosin aika huonosti näkyy mitä siinä loppujen lopuksi tehdään. Jotenkin tuntuu, että esimerkiksi NHL:ssä miehen henki olisi onnistuttu pelastamaan, kuten kävi Fischerille. Tosin joskus mitään ei vain yksinkertaisesti ole tehtävissä. Silti uskon, että jos elvytys olisi ollut ammattimaisempaa, olisi mies vielä hengissä.
 

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
R.I.P. The Hellacopters. Tämä loistava bändihän löi pillit pussiin 1,5 viikkoa sitten soitettuaan Tukholmassa viimeiset 4 keikkaansa
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Todellinen musiikin suurmies, Pekka Pohjola R.I.P.http://www.yle.fi/uutiset/24h/id108776.html
Tämä on pysähdyttävän surullinen uutinen. Suuri suomalainen basisti ja säveltäjä on poistunut lavalta lopullisesti. Todellinen bassokenraali, kuten hänestä tehty elämäkertakirjakin on nimetty.

Pohjolan musikaalinen suku, Wigwam, Pekka Pohjola Group, yhteistyö Mike Oldfieldin kanssa, tipalla ollut rekrytointi Frank Zappan kokoonpanoon, huikea sooloura, kuolemattomat levytykset. Suomalaisen progen ja fuusion ehdottomasti kirkkain stara, nelikielisen Fenderin eittämätön nero.

Pekka Pohjolan muistoksi laitan soimaan Pohjolan ja Jukka Gustavssonin vitaalisimman luomiskauden yhteisen saavutuksen Losing Hold, joka julkaistiin levyllä Fairyport vuonna 1971. Hyvää matkaa Pekka!
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Tätä nyt ei tässä enää olisi kaivattu. Eipä tässä osaa olla edes surullinen, niin hämmästynyt on olo.

R.I.P. kuulostaa niin tyhjältä, mutta enempään en nyt pysty.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Heavy Jazz. Hyviä jameja vaikka Jacon kanssa. R.I.P.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Suuri, suurempi, Pekka Pohjola. Näin se menee. Kunniaa suurelle muusikolle ja säveltäjälle. Viikonloppu tulee menemään tuotantoa läpi kahlatessa.
 

Heretic

Jäsen
Suosikkijoukkue
1948
Varjojen Varaslähtö

Image Of A Passing Smile ja etenkin Try To Remember levyltä Visitation soivat juuri Pekka Pohjolan muistolle... tulipa ruman ja ilkeän puun takaa tämäkin yllätys. Hiljaiseksi vetää.

Pekan soolotuotanto aina Harakasta lähtien on ollut aina lähellä sydäntäni, ja 80-luvulla hänet useamman kerran Groupeineen myös livenä koin. Unohtumattomina ovat nuo keikat mielessäni.

Huikea basistina, mutta jos mahdollista, vielä huikeampi säveltäjänä. Taiteilija Isolla Teellä. Onneksi hänen musiikillinen perintönsä tulee elämään kauan.

Voimia ja jaksamista kaikille häntä kaipaaville.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Manageri ja muusikko Lido Salonen lähti sunnuntaina viimeiselle kiertueelle. Kepeät mullat.

Kalevala on yhtye josta muusikko-Salonen parhaiten muistetaan, mutta useimpien mieleen Lido Salonen jäi managerina. Muusikon uraan panostamalla Lido olisi varmaan yltänyt kitaristina reilusti keskikastin yläpuolelle, mutta miehellä oli epäilemättä myös liikemiehen tai organisaattorin kykyjä. Salosen persoona ja toimintatavat jakoivat alalla vahvasti mielipiteitä aikoinaan. Kuvaava anekdootti oli 80-luvun Juice Leskisen Grand Slamin esiintyminen olisiko ollut Leo Jokela Boozing Societyn vuosibileissä. Tuolloin esiintynyt Juice risti lavalle päätyneen pehmokäärmeen "Lido-käärmeeksi". Tästä Salonen otti syvästi nokkiinsa, ja muisteli tapahtunutta katkerana vielä muistelmakirjassaankin.

Asiaankuulumaton mutta tarinaa täydentävä sivujuonne: Pehmokäärme Lido päätyi aikanaan Juicen mukana Neuvostoliittoon, kun Grand Slam teki pistokeikan rajan taakse juhlistamaan kahdenvälisen rakennusprojektin etenemistä. Itänaapurin tullimiehet syynäsivät Rällämin keikkabussin ja tykötarpeet hyvinkin tarkkaan. Myös Lido-käärme avattiin ja sisuskalut tongittiin, liekö tullimiehet etsineet Raamattuja tahi virsikirjoja Lidon uumenista. Tuhotusta käärmeestä ja muutenkin huonosta kohtelusta suivaantunut Leskinen puhuikin sitten keikalla suunsa puhtaaksi. Tosin tulkki "käänsi" Juicen tarinat isäntien korviin sopivaksi jargoniksi tyyliin "maidemme alati kehittyvät suhteet ja kahdenkeskinen ystävyys"...
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
James Bond ja Kuoleman Katse elokuvasta tuttu Celine Cawley on poistunut keskuudestamme. Ihan mukiin menevä paketti oli tuossa elokuvassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös