RIP-ketju

  • 2 941 091
  • 11 811

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Juhani Palmu on poissa.

Vasta muutama päivä sitten hänen ilmoitettiin siirtyneen saattohoitoon, joten tämän perusteella hän taisi olla todella heikossa kunnossa. Aikamoisen karut olivat hänen viimeiset elinvuotensa, joista ei kipuja eikä traagisia onnettomuuksia puuttunut. Nyt nuo kärsimykset ovat ohi. Lepää rauhassa, Juhani.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät

Tv-sarjoista tuttu Martin Mull on poistunut keskuudestamme.
Siinä oli kyllä kieltämättä lukuisista tv-sarjoista tunnettu näyttelijä, kuten Ilta-Sanomien uutisessakin todetaan. Rooleja ja sarjoja on niin monia, ettei omaa suosikkiani eli Arrested Development -sarjan (Sukuvika) Gene Parmesania ole artikkelissa mainittu. Lucille Bluth tuntui aina hänen näkemisestään innostuvan yhtä paljon kuin itsekin sarjan katsojana.

Lucillen näyttelijä, Jessica Walter, poistui keskuudestamme reilut kolme vuotta sitten eli häntäkin on siis jo valitettavasti tässä ketjussa käsitelty.



 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Jos joku täällä on seurannut katukiihdyttelyyn liittyvää Street Outlaws-sarjaa niin Lizzy Musi on kuollut 33-vuotiaana rintasyöpään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös