RIP-ketju

  • 2 887 245
  • 11 650

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Lepää rauhassa, Chris Simon. Hieno pelaaja oli. Idoli.
 

ndal88a

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee, Tampere
Kyllä ainakin Koltsovin kuolema on vahvistettu Floridan poliisin toimesta itsemurhaksi. Hän oli hypännyt parvekkeelta, eikä tähän poliisin mukaan liity rikosta.
Jep, itsemurha ja oli suhteessa valkovenäläiseen tennispelaajaan, Aryna Sabalenkaan, #2 naisten tenniksessä ja paraikaa pelaamassa Miami Open tennisturnauksessa, vielä epäselvää jättikö turnauksen kesken.

"Miami-Dade police detailed in Monday’s first hour, around 12:39 a.m., Bal Harbour Police and Fire Rescue found Koltsov after he jumped from a balcony at the St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Ave. Though Miami-Dade’s homicide detectives are handing the investigation, the department said nothing other than Koltsov taking his own life is suspected."

Read more at: https://www.miamiherald.com/news/lo.../aventura/article286869365.html#storylink=cpy

Hotelli, St. Regis, ei ole kovin vanha hotelli, sitä ennen tontilla oli Sheraton hotelli, jossa mm. 1996 keväällä Panthers ja Avalanche (myös NHL:n pomot ja Stanley Cup) majoittuivat. Finaalien tunnettavuudesta voi kertoa sen että menin hotelliin rannan kautta, vartija pysäytti minut portilla, sanoin että olen menossa katsomaan Stanley Cup:ia (pokaalia), ei tiennyt mikä se on, päästi kuitenkin sisälle.

JOL
 

Jannecky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
oli suhteessa valkovenäläiseen tennispelaajaan, Aryna Sabalenkaan.
Tosiaankin oli, mut ei enää itsarin tehdessään.


Kaksikon luultiin seurustelleen Kaltsoun kuolemaan asti, mutta Sabalenkan mukaan he eivät olleet enää yhdessä.

– Kanstantsinin kuolema on uskomaton tragedia. Vaikka emme olleet enää yhdessä, sydämeni on särkynyt.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Huhhuh, muutama vuosi sitten pääsin juttelemaan keikan jälkeen ja oli mukavan oloinen kaveri. Lepää rauhassa. Iso pala suomirockin historiaa siirtyi yläkertaan.
 

Shakey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
RIP Pepe. Dingo ei kuulunut ykkössuosikkeihin ikinä, mutta oli niillä monia hyviä biisejä. Muistan kun levyraadissa 1984 kesällä tuli Dingon ”Sinä ja minä”, aivan puskista, ja sanoin kaverille, että tuosta tulee hitti. Enkä ollut väärässä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös