Kyllä, Jaakko Kolmonen oli se Suomen oma Jamie Oliver, joka nosti oman maamme ruokakulttuuria ja ravintotietoutta ihan uudelle tasolle.
Valitettavasti hänen kaltaisiaan ei ole hänen jälkeensä ollut. Tämä Ylellä pyörinyt Maku Palat? oli jotain sinne päin jossa pyrittiin tuomaan omaa kulttuuriamme esiin, mutta siinä valitettavasti ei oikein onnistuttu.
Kova olisi tilaus persoonalle joka kykenisi tuomaan kotimaista ruokakulttuuria framelle ja kehittämään sitä nykypäivän vaatimuksille sopivaksi.
Tuntuu, että kotimaiset tv-kokit puhuu nykyään pelkästään tofuista, mifuista ja tisuista tai ties mistä jolla ei oikeasti ole yhtään merkitystä yhtään mihinkään, vaan ovat vain aikamme sensaatioita.
Voi kun suomalainen yhteiskunta lähtisi jo sillä runsaasti eteenpäin, että jokainen vanhempi taitaisi edes ne perusruuat karjalanpaistista, lihapulliin ja muusiin sekä hyvään itse tehtyyn puuroon.