Raukkamaisia pelaajia liigassa

  • 22 889
  • 123

Morning star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti HockeyDude
Minun mielestä erittäin hyvin tehty Willmanilta. Sai vastustajan hermot menemään jonka seurauksena hanskat tiskiin. Miksi lähteä tappelemaan kun vastustaja lentää automaattisesti pelistä. Oma joukkue ylivoimalle ja lisä maaleja yrittämään. Kummia miehiä kun puheesta suuttuu niin että pitää hanskat pudottaa!!!

Niinpä,paljon mukavampaa on kahvata,roikkua ja halailla.Kyllä se on ottelun suola.Käsille hakkaamisen ohella.Tappelut on tylsiä ja taklaukset kans.(tosi kivoja hymiöitä tähän)
 

Tarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, St. Louis Blues
Jou jou

Sm-liigan ylivoimasesti paras sukeltaja on Matti Kaipainen. Ainakin porissa mies hyppii minkä ehtii. Niin ja jos Ässistä pitää mainita joku käsille hakkaaja niin Jari Korpisalo on siinä aika kova, eikä Markku Tähtinen niinkuin "eksa" väitti. Tervetuloa vaan Poriin huomenna kaikki oululaiset ni näätte kun kärppiä viedään. (ehkä)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Calounia poikittaisella vetänyt ei ollut Niskala vaan juuri Matti Kaipainen.

Top3 liiga

1. Tuokko

2. Kiviharju

3. Rautee


Top3 Blues

1. TElomo

2. MElomo

3. Vykoukal
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun kerran kirjoitin että Lukosta pitää miettiä tarkkaan sitä raukkamaista pelaajaa, niin kai se on pakko myöntää että Lätti on hiukan sellainen. Lädä ei ole mikään koukkija, kahvaaja, ronkkija eikä filmaaja, mutta hiukan arka pelimies. Voisi kuvitella että Lädä on sellainen pelaaja jolle joku Mäkiaho tai Nielikäinen voisi pelkällä uhoamisellaan aiheuttaa paskahädän.

Olkoon se siis Petri Lätti, kun ketään muutakaan keksi.
 

Mr. Referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seeprat
Calounin tuomion oikeellisuus

Viestin lähetti Espoonmies
Palataan nyt vielä siihen Calounin potkuun viime kaudella. Sehän oli tilanne, jossa Niskala veti todella törkeän ja vaarallisen poikittaisen takaapäin Calounin niskaan. Caloun suuttui siitä ja potkaisi mielenosoituksellisesti Niskalaa kohti. - - Oikea tuomio tilanteesta olisi ollut Niskalalle PRK ja Calounille kymppi.
Calounhan sai siis tilanteesta OR:n mikä oli täysin oikein.
Jos olet joskus vaivautunut tutustumaan sääntökirjaan niin siellä sanotaan kohdassa §621 seuraavaa: "Ottelurangaistus tuomitaan pelaajalle, joka potkaisee tai yrittää potkaista toista pelaajaa." Tässä ei siis ole vaihtoehtoja. Ja potkun osumisella tai sillä että olisiko se voinut osua ei ole mitään väliä. Ottelurangaistuksestahan tulee automaattisesti vähintään yhden pelin pelikielto. Ne kaksi peliä siihen päälle kuulostavat tietysti kyllä aika rankalta, mutta ehkä se on niitä herrojen oikkuja.
 

Jindebyne

Jäsen
Kaikki ne pelaajat joilla suu käy, mutta mitään ei tosipaikan tullen tapahdu. Ja näitä pelaajia taitaa ikäväkyllä löytyä lähes joka joukkueesta.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
TPS:n käsilaukkuketju Marika Tuokko-Minna Rautee-Jaana Kiviharju.
Ärsyttää aina TPS-pelin jälkeen nämä jätkät. Kirkkaana edelleen mielessä viime kauden viiminen JYP-TPS.
 

Luiro

Jäsen
Kovin on huono kasitys ihmisilla naisten moraalista. Tietaakseni yksikaan naispelaaja ei ole SM-Liigassa hakannut muita pelaajia kasille.

Tuli vielapa mieleen, etta Marco Tuokko on muuten tapellut kerran. HPK:n 70-vuotisjuhlaottelu. Mies otti reilusti vastaan haasteen ja tiputti HPK-miehen samantien. Kyseessa oli Tomas "selkakentallepain" Vlasak.

Hmm. Ohi taas aiheesta.

Tuomas Gronman
Mika Alatalo
ANTTI AALTO
Jani Kiviharju


Mista tulikaan mieleen vain pelaajia, jotka ovat pelanneet Jursinovin alaisuudessa...
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Blues:
Teemu Elomo, Miika Elomo

HIFK:
Robert Kantor

HPK:
Jyrki Louhi, Tommi Santala

Ilves:
Bert Robertsson

Jokerit:
Antti Aalto, Antti-Jussi Niemi

JYP:
-

Lukko:
Matti Kaipainen

Pelicans:
-

SaiPa:
-

Tappara:
Mikko Luoma, Pekka Saravo, Miska Kangasalusta, Marko Mäkinen, Jussi Tarvainen

TPS:
Marco Tuokko, Jani Kiviharju

Ässät:
-
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Markus Kankaanperä.
 

EverÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu
Ylivoimainen ykkönen!!

Andrei Nikolov!!Muutamia pelejä nähtynä ja useita televisiosta katseltuna on luonut tästä pelaajasta vahvan näkemyksen.Jos kerran ei osaa taklauksia ottaa eikä antaa niin käyköön kaukista pelailees(jos jyväskyläst liiga jengii sattuu löytyy) ni saattaa ehkä mies vielä tulla Nikolovin vesselistä..

Pahimman sukeltaja tittelin antaisin myös Raumalle, mutta en toki masalle vaan Viinasen Mikalle..Kaverihan sai viime kaudella monia kymppejä sukeltelusta ja yhdessä pelissä jopa kaksi.Ässistä taas en muista kuin Kivenmäen ja Fandukin joskus saaneen sukeltelu kympi.. Mikähän siinä on että jos katottas kaikkie aikoje sukeltelu jäähyt ni Lukko löytys aika korkeelta sijoilta?!?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jollen nyt ihan väärin muista niin Lukosta löytyy vain kaksi pelaajaa joille on tuo sukeltamiskymppi annettu, Mika Viinanen ja Matti Kaipainen. Heille se on sitten annettu kyllä useamminkin, eli Iirolle kaksi kertaa (samassa pelissä SaiPaa vastaan) ja Masalle ainakin kolme kertaa (voi olla että useamminkin). Muita Lukon pelaajia en muista joille tuo olisi annettu, voi niitä toki silti ollakin.

Tämä kymppi sukeltamisesta tuli muistaakseni käyttöön vasta kaudella 2000-01, ja tuolla kaudella kyllä Ässien Tomas Kucharcik sai myös sellaisen, juuri siinä kuumassa pelissä Raumalla kun Saarela pisti Korpin unijukkaa tapaamaan.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Ylivoimainen ykkönen!!

Viestin lähetti EverÄssä
Ässistä taas en muista kuin Kivenmäen ja Fandukin joskus saaneen sukeltelu kympi.. Mikähän siinä on että jos katottas kaikkie aikoje sukeltelu jäähyt ni Lukko löytys aika korkeelta sijoilta?!?

Hahaa, antaa provoilla vaan! Tuo viimeinen lause vaatisi vahan perusteluja. Assilla on pitka tsekkipoikien historia ja yllattavaa olisikin ellei sielta filmaajia ja kasille hakkaajia loytyisi. Viinanen tulokaskaudella tosiaan sai siivet selkaan vahan turhan helposti ja sai aiheesta sukeltelujaahyt. Sittemmin tainnut vahan oppia tavoille. Tilastoja en muista, mutta Kaipainen on tosiaan jurkannut useammin ja saa ollakin siina mielessa vihattu pelaaja..

Jari Levosen nimen tuominen esiin tassa filmaajana ja mailalla hakkaajana saa ehka teidan porilaisten veren kiehumaan, mutta hanhan ei pelaa enaa (tuomitsee kylla, hui!) Mielestani raukkamaista on myoskin saada kiukuttelukymppeja ja itkea tuomarille joka hemmetin paitsiosta ja jaahysta tms. eli tarkoitan tunnettua kuumakallea Korpisaloa. Hockey museossa on muuten kuva, jossa jari korpisaloa kannettiin paareilla pois kentalta ja miehella on keskisormi pystyssa raumalaiselle yleisolle. Ei ehka raukkamaista, mutta todella saalittavaa..

Saas nahda miten poitsun polla kestaa lauantaina.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Ässistä ei löydy pahemmin sukeltajia mutta sitäkin enemmän käsillehakkaamista ja kuumenemiskymppejä.
EverÄssä, ensinnäkin kyllä tiesit että Nikolovin etunimi on Angel mutta kun oli pakollinen tarve provota siitäkin. Myönnän kyllä että Nikolov on tyypillinen tshekki ja sukeltelee mutta kyllä äijä taklata osaa! Sen luulisin kuitenkin paremmin tietävän kuin sinä joka näet Angelin pelaavan pari kertaa kaudessa (?)
 

senilix

Jäsen
Korjatkaa, jos muistan väärin, mutta eikö yksi näistä Viinasen sukelluskympeistä ollut vähän omituinen. Tilanne vastustajan maalin edessä ja hän todella sukelsi - vastustajan maila kainalossa - kiekon perään ja yritti lyödä sitä maaliin. En muista, miten hyvin osui kiekkoon, maalia ei ainakaan tullut, mutta kymppi tuli.

Jossakin tämän ketjun alkupuolella muisteltiin Kaipaisen selkätaklausta viime kauden Jyp-pelissä. Minulla oli yllättäen ottelu nauhalla ja katsoin tilanteen. Homma meni seuraavasti:
Peli Lukon puolustusalueella, kiekko tulee viivalle Poikolaiselle, joka vähän sählää, eikä saa heti tehtyä mitään, seisoo paikallaan n. metri-puolitoista laidasta katse päätyyn päin. Kaipainen tulee tilanteeseen siniviivaa pitkin ja näkyy hyvin, että taklaus on mielessä. Juuri ennen kontaktia Poikolainen suojaa kiekkoa kääntämällä sen itsensä ja laidan väliin kääntäen samalla selkänsä Kaipaiselle. Kaipainen tulee päin, mutta näyttää siltä, että hän saa hieman hidastettua. Poikolainen kaatuu täysin holtittomasti ja esittää kuollutta. Tuomari on yllättävän hyvin ajan tasalla ja antaa tavanomaisen 5+20 sijasta vain 2+2. Poikolaisen kuolema oli hyvin lievä, sillä hän pelasi ylivoimaa Kaipaisen jäähyn aikana. Raukkamainen? Kumpi?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti senilix
Korjatkaa, jos muistan väärin, mutta eikö yksi näistä Viinasen sukelluskympeistä ollut vähän omituinen. Tilanne vastustajan maalin edessä ja hän todella sukelsi - vastustajan maila kainalossa - kiekon perään ja yritti lyödä sitä maaliin. En muista, miten hyvin osui kiekkoon, maalia ei ainakaan tullut, mutta kymppi tuli.

Juuri näin. Se oli tuosta SaiPa-pelistä se jälkimmäinen kymppi.

Ensimmäinen sen pelin filmaus olikin päivänselvä juttu, eikä siinä ollut kahta sanaa filmasiko vaiko eikö, mutta tuo toinen oli juuri noin kuin senilix kuvasi. Eli tuomari Marko Lepauksen mielestä Viinanen filmasi vielä maalintekopaikassakin, kun hän heittäytyi kiekon perään ja yritti siirtää rystyltä tyhjään maaliin.

Mutta kuten silloin yli vuosi sitten pelin jälkeen todettiin, niin edellisessä pelissä (joka oli HIFK-Lukko 1-3) vastustajan valmentaja Heikki Mälkiä oli kovin sanoin moittinut Lukon pelaajia filmaamisesta ja ihmetellyt ettei siihen puututtu, niin tuossa SaiPa-pelissä sitten puututtiin.

No, nämä ovat menneen talven lumia.
 

Fester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aina Tappara. Myös Hifk.
Viestin lähetti Tommy

HIFK:
Robert Kantor

Tappara:
Mikko Luoma, Pekka Saravo, Miska Kangasalusta, Marko Mäkinen, Jussi Tarvainen



Saanen ihmetellä, mitä Robert Kantor, Mikko Luoma, Pekka Saravo ja Miska Kangasniemi tekevät listallasi? Ko. pelaajat ovat kaukana raukkamaisista pelaajista.

Myös Jussi Tarvainen ei minun mielestäni nyt niin kauhean raukkamainen pelaaja ole. Tai se riippuu siitä, mikä luokitellaan raukkamaisuudeksi. Tare ei ainakaan auo päätänsä ja tosipaikan tullessa lähde karkuun. Ei niitä "tosipaikkoja" ole kyllä hänen kohdallaan ollutkaan.

Sen kylllä ymmärrän täysin, että Marko Mäkinen on listallasi.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Viestin lähetti Fester
Saanen ihmetellä, mitä Robert Kantor, Mikko Luoma, Pekka Saravo ja Miska Kangasniemi tekevät listallasi? Ko. pelaajat ovat kaukana raukkamaisista pelaajista.


Katso pojan allekirjoitus teksti, niin et enää ihmettele.
 

Fester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aina Tappara. Myös Hifk.
Heh, just det. :p
 

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
Re: Calounin tuomion oikeellisuus

Viestin lähetti Mr. Referee
Calounhan sai siis tilanteesta OR:n mikä oli täysin oikein.
Jos olet joskus vaivautunut tutustumaan sääntökirjaan niin siellä sanotaan kohdassa §621 seuraavaa: "Ottelurangaistus tuomitaan pelaajalle, joka potkaisee tai yrittää potkaista toista pelaajaa." Tässä ei siis ole vaihtoehtoja. Ja potkun osumisella tai sillä että olisiko se voinut osua ei ole mitään väliä. Ottelurangaistuksestahan tulee automaattisesti vähintään yhden pelin pelikielto. Ne kaksi peliä siihen päälle kuulostavat tietysti kyllä aika rankalta, mutta ehkä se on niitä herrojen oikkuja.

Potkaisemisesta annetaan lähes poikkeuksetta 3 pelin panna.. Kaikki potkaisu kiellot joita minä olen nähnyt, jotka minä muistan ovat olleet 3 peliä.. en tiedä onko tämä joku vakio käytäntö, vaiko pelkkää sattumaa sen osalta että olen nähnyt vain 3 pelin pannoja kyseisestä rikkeestä..

ehkä hieman pitkä lainaus mutta menkööt..
 

PIHLIS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo BLUES, Kärpät
Raukkamaisia pelaajia

Nämä pelaajat eivät ole kenttäpelaajia, vaan kaukalon laidalla olevia nappulan siirtäjiä.

Suurimmiksi raukoiksi luen mielessäni Kärppien joukkuejohdon, joka suureen ääneen ilmoitti Tuomaisen lyöneen heidän kultakypärän käden tahallisella(??) kahdenkäden(??) kirveslyönnillä päreiksi(??), ja ilmoitti samalla Tenkun olevan pitkään(??) pelikyvytön.
Kun vamman pienuus ilmeni, ilmoittiko joukkueen johtoporras siitä asiallisesti ja nöyrästi? Itse sain ainakin asian tietoon Radio Megan sivuilta!!

Tuleeko tästä käytäntö tulevaisuudessa.... hankitaan vastustajan pelaajille pelikieltoja informoimalla väärin suureen ääneen ja huutamalla äitiä apuun, kun ei muuta voida??

Vastaavia hakkaamisia on sattunut koko kauden ajan, mutta kuka teki asiasta tarpeettoman suuren, liioitellen suuresti oman pelaajan vammoja?

En ole sitä mieltä, ettei näistä pitäisi tulla rangaistuksia.... tottakai täytyy, mutta missä on se totuuden siemen. Olisiko Nemirowskyn käsi todeta täysin paskaksi julkisuudessa, ja näin hankkia Kärpille ongelmia?

Täältä tähän ja muu Suomi nauraa!!
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Jos tälle linjalle lähdetään, niin kyllähän Bluesin valmentaja Hannes Kapanen on todella raukkamainen äijä, kun heiluttelee keskisormea kesken pelin Kärppien vaihtoaitioon ja puhuu paskaa ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa. Hamekangasta pitäisi ostaa kyseiselle valmentajankuvatukselle.

Täältä tähän ja muu Suomi nauraa!!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Raukkamaisia pelaajia

Viestin lähetti PIHLIS
Tuleeko tästä käytäntö tulevaisuudessa.... hankitaan vastustajan pelaajille pelikieltoja informoimalla väärin suureen ääneen ja huutamalla äitiä apuun, kun ei muuta voida??

Niin, tähän on ilmeisesti tultu. Räikein tapaus lienee kuitenkin se, jossa erään pelaajan jalassa informoitiin lääkärin toimesta olevan halvaus ja kuitenkin ko. pelaaja pelasi seuraavassa ottelussa. Tuolloinhan vastustajalle saatiin järkättyä jopa 5 pelin huili. Ei hyvä linja minunkaan mielestäni.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Re: Raukkamaisia pelaajia

Viestin lähetti PIHLIS
Nämä pelaajat eivät ole kenttäpelaajia, vaan kaukalon laidalla olevia nappulan siirtäjiä.

Suurimmiksi raukoiksi luen mielessäni Kärppien joukkuejohdon, joka suureen ääneen ilmoitti Tuomaisen lyöneen heidän kultakypärän käden tahallisella(??) kahdenkäden(??) kirveslyönnillä päreiksi(??), ja ilmoitti samalla Tenkun olevan pitkään(??) pelikyvytön.
Kun vamman pienuus ilmeni, ilmoittiko joukkueen johtoporras siitä asiallisesti ja nöyrästi? Itse sain ainakin asian tietoon Radio Megan sivuilta!!

Tuleeko tästä käytäntö tulevaisuudessa.... hankitaan vastustajan pelaajille pelikieltoja informoimalla väärin suureen ääneen ja huutamalla äitiä apuun, kun ei muuta voida??

Vastaavia hakkaamisia on sattunut koko kauden ajan, mutta kuka teki asiasta tarpeettoman suuren, liioitellen suuresti oman pelaajan vammoja?

En ole sitä mieltä, ettei näistä pitäisi tulla rangaistuksia.... tottakai täytyy, mutta missä on se totuuden siemen. Olisiko Nemirowskyn käsi todeta täysin paskaksi julkisuudessa, ja näin hankkia Kärpille ongelmia?

Täältä tähän ja muu Suomi nauraa!!

Voi wattu näitä espoon kuvatuksia!! Rangaistuksen antoi Moberg otteluvideon perusteella eikä Heikkilän itkuvirsien takia. Jos rangaistuksia jaeltaisiin valmentajien ottelunjälkeisten kommenttien perusteella niin kaukaloissa ei luistelisi kohta yhtään äijää kun kaikki istuisivat katsomossa puku päällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös