Radio Rock

  • 932 633
  • 3 000

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Varmaan tähän vaikuttaa myös suoratoistomahdollisuuksien käytön helpottuminen ja yleistyminen pikku hiljaa mutta silti koko ajan esim autoillessa. Jos saat valita, kuunteletko samoja muiden valitsemia biisejä vai omia listoja/itse valitsemiasi uusia tuttavuuksia, moni valitsee radion sijasta oman pään mukaan. Toki sitten kaikki kiekkokierrokset ja muut esim Yle Puheen ohjelmat erikseen, mutta ne eivät tähän kuuluneetkaan.
 
Cityyn olen itse siirtynyt ja vähän huvittaa välillä toi biisien loppuminen kesken, etenkin yöaikaan.

Kyllä tätä tapahtuu ihan vuorokaudenajasta riippumatta, itse törmään tähän lähes päivittäin jos tulee yhtään pidempään tätä kanavaa kuunneltua.

Tapahtuu tapahtuu ja suurin osa niin, ettei ole mitään tasatuntia eli uutisia tms tulossa vaan seuraava biisi alkaa tosta edellisen loputtua kesken.
Kaveri on ollut tuolla töissä, niin tiedän tähän vastauksen! Kyse on siitä, että soittolista on sama kaikilla Cityn paikkakunnilla, mutta mainokset ovat paikallisia = eri mittaisia. Sitten mainokset ajetaan pakotettuina, eli jotta seuraava tunti lähtee ajallaan, kappale loppuu kesken mainosten tieltä. Sitten pitäisi vielä mainokset tulla n. 20 yli ja vaille. Toki sitten juontajien kohdalla myös ajanhallinnan pettäminen aiheuttaa tuon, eli spiikkipaikat menevät pitkiksi tai lyhyiksi.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaveri on ollut tuolla töissä, niin tiedän tähän vastauksen! Kyse on siitä, että soittolista on sama kaikilla Cityn paikkakunnilla, mutta mainokset ovat paikallisia = eri mittaisia. Sitten mainokset ajetaan pakotettuina, eli jotta seuraava tunti lähtee ajallaan, kappale loppuu kesken mainosten tieltä. Sitten pitäisi vielä mainokset tulla n. 20 yli ja vaille. Toki sitten juontajien kohdalla myös ajanhallinnan pettäminen aiheuttaa tuon, eli spiikkipaikat menevät pitkiksi tai lyhyiksi.

Kummallista tässä on se, että nuo kesken loppuvat biisit ovat lähes aina kanavan parhaimmistoa, ja sellaisia jotka eivät tosiaankaan muuten soi juuri koskaan. En muista että kertaakaan olisi katkennut ns. muutenkin loppuunkulutettu voimasoittobiisi kesken... Kaipa se syy tällekin on aika selvä, mutta itsekään ei kyllä enää mielellään Cityä kuuntele juuri tuosta syystä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Aika hyvin osui puheenaihe. Itsekin juuri mietin että onko täällä mitään ketjua Citylle jossa voisi tulla avautumaan kesken lopetetuista biiseistä. Tänään kävi kahdesti niin. Aamulla ajoin töihin noin klo 5:35 ja Hanoi Rocksin A day late, a dollar short soimaan, eihän siinä laittelin tyytyväisenä lisää volaa automankkaan. Noh biisihän loppui kesken ilman mitään syytä ja jotain paskaa alkoi soimaan tilalla. Ymmärtäisin mikäli siirryttäisiin paikalliselle lähetykselle tai siitä pois, mutta eihän yöaikaan ole missään mitään ohjelmaa. Noh, vitutti siihen malliin että kytkin AUXin kautta puhelimen radioon ja kuuntelin sitten omaa musiikkiani. Sama kun ajelin töistä kotiin, olisiko kello ollut 14:50 ja Pauli Hanhiniemen Tytöt on kaunistuneet pärähti soimaan ja taas hyvä biisi loppui kesken. En ymmärrä mikä logiikka tuossa on! Juuri ennen Paulia juontaja sanoi että seuraavaksi lähtee Joanne Jet & the Blackhearts soimaan, mutta tulikin puoli biisiä Paulia ennen kuin Joanne pääsi ääneen. Miksi, oi miksi?

Onhan tuo City lähes yhtä pihalla nykyajasta kuin Järviradio. Viime viikolla naureskelin kun City soitteli uutta Metallicaa. Kahtena päivänä peräkkäin osui työmatkalleni se tilanne että City kehui soittavansa kohta uutta Metallicaa, jota tietysti hehkutettiin miten on palattu vanhaan Metallicaan ja kovaa settia blaa blaa. Mutta sitten se paras osuus. "Otetaan silti ennen Metallicaa nämä kaksi-kolme biisiä". Ja näiden päälle luonnollisesti mainokset. Meinasin jo laittaa tästä palautetta Citylle mutten sitten jaksanut, joku muu voi tehdä sen ja sanoa myös minulta terveiset. Herran vuonna 2016 aika epätoivoinen yritys "koukuttaa" kuuntelija vartiksi Cityä kuuntelemaan. 2000-luvulla lähes jokainen voi 15 sekunnissa kaivaa puhelimensa taskusta ja laittaa sen kaikista tuoreimman Metallican soimaan heti. Ei tarvitse odottaa kolmea biisiä sekä mainoksia että sen voi kuulla. Mielestäni kusevat enemmän omiin muroihinsa tuollaisella kun suorastaan ajetaan kuulijat avaamaan se Spotify tai YouTube.

Ihmettelen niitä jotka haukkuvat Rockia yksitoikkoisista soittolistoista. Kyllä City on tässä suhteessa paljon paskempi. Ne samat Gunnarit, Maidenit, Kissit ja Metallicat soivat päivästä toiseen. Rockilla sentäs uutuusbiisit vaihtelevat, mutta Cityllä eivät edes ne. Cityssä ihmetyttää kanssa miten HMV-tasoa ohjelmat juontajineen ovat. Multa jos kysyttäisiin että ketkä Cityn juontajat muistan nimeltä, niin en keksisi muita kuin Kinaretin ja Honkasen. Ja aika puinen se niiden aamushow on. Vaikka Rockilla Jone Nikula on juntti varusteleka-autisti ja Marce taas vähän outo sählääjä, niin mielestäni kaksikon ohjelmia jaksaa silti kuunnella enemmän kuin mitään Cityn ohjelmaa. Vai onko niillä edes ohjelmaa? Cityllä olisi potentiaalia tehdä hyvää radiota, mutta tuntuu kuin kanavaa johtaisi joukko radioamatöörejä. Rock vetää selvästi panostetummin, Cityllä taas tuntuu siltä että juontajat lyövät luurit päähän ja biisin loputtua alkavat miettimään että mistähän tällä katkolla puhuttaisiin.
 
Kummallista tässä on se, että nuo kesken loppuvat biisit ovat lähes aina kanavan parhaimmistoa, ja sellaisia jotka eivät tosiaankaan muuten soi juuri koskaan. En muista että kertaakaan olisi katkennut ns. muutenkin loppuunkulutettu voimasoittobiisi kesken... Kaipa se syy tällekin on aika selvä, mutta itsekään ei kyllä enää mielellään Cityä kuuntele juuri tuosta syystä.
Jep, kappaleet ovat tietyissä kategorioissa, jolloin vähemmän soivat ovat siellä ennen katkoja, jääden ensimmäisinä pois tai katkeavat.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Radiokanavien, ainakin valtakunnallisten, musiikin soittaminen perustuu hyvin paljon siihen, kuinka paljon artisti, levy-yhtiö tai markkinoija haluaa panostaa. Puhutaan puhtaasti rahasta. Jokaiselle soittomäärälle on oma hintansa. Kuinka monta kertaa päivässä, mihin aikaan ja kilpailut päälle. Radio Novalla oli ainakin viime vuonna hinta 10 000 euroa kymmenen soitto kertaa. Kaverini teki sooloalbumin ja kysyi paljonko maksaa. Olisi pitänyt ottaa pankista lainaa kymmenen biisin soiton takia. Ei sitten ottanut.
 

axe

Jäsen
Mut selittäkää mulle näistä soittolistaradioista, siis lähinnä vaikka Citystä, joka soittaa pääosin sitä vanhaa kamaa eikä levy-yhtiöt tai muut varmaankaan paina soittamaan jotain tiettyä sinkkua, jotta miksi on hyvä asia soittaa sitä yhtä ja samaa tai kahta ja samaa eikä antaa kuulijalle vaihtelua? Jos ja kun näillä vanhoilla ja hyviksi havaituilla artisteilla on olemassa vaikka joku 10 kaikkien tuntemaa kappaletta, miksi niistä pitää soittaa vain kahta kerralla sen kuukauden tai pariviikkoisen aikana?

Esim. nyt just viime noin viikon aikana on tainnut osua Mötley Crüen Girls Girls Girls soimaan kolme kertaa niinä suht harvoina aikoina kun radion ääressä olen (siis autossa). Mutta tappaisiko se sen radion, eikö mainoksia myytäisi samalla lailla, olisiko se jollekin toimijalle liian kova urakka tms., jos toisella kerralla Girlsin sijasta olisikin soinut Wild Side ja kolmannella kerralla Too Young To Fall In Love? Satunnaiskuuntelijaa ei haittaisi ollenkaan, osui kuulemaan niistä minkä tahansa, mutta vakikuuntelija ei ärsyyntyisi kuullessaan taas saman vaan voisi jopa ilahtua "laajasta" listasta.
 
Esim. nyt just viime noin viikon aikana on tainnut osua Mötley Crüen Girls Girls Girls soimaan kolme kertaa niinä suht harvoina aikoina kun radion ääressä olen (siis autossa). Mutta tappaisiko se sen radion, eikö mainoksia myytäisi samalla lailla, olisiko se jollekin toimijalle liian kova urakka tms., jos toisella kerralla Girlsin sijasta olisikin soinut Wild Side ja kolmannella kerralla Too Young To Fall In Love?
Menee sen kappalekategorioinnin mukaan, sanoisin. Eli koneella on vaikka kategoriat Hitti, Uudehko, Klassikko1, Klassikko2, Naftaliinista. Sitten nämä kappalepaikat jaotellaan sinne tunnille vähän erinäisissä järjestyksissä, kuitenkin niin, että noita hittejä on yleensä siinä uutisten jälkeen, jolloin ihmiset ovat todennäköisesti kuunnelleet ja se hitti saisi heidät jäämään kanavalle. Sitten taas samalta bändiltä ei kovin montaa kappaletta voi laittaa samaan kategoriaan kerrallaan, ettei käy niin, että sama bändi soisi liian usein. Konehan nuo tuonne arpoo. Sitten noita kappaleita kategorioissa vaihdellaan aika ajoin, ja vähän harvemmin sitten siirrellään kategorioista toisiin. Ja sitten paljon jää vielä sen harteille, kuka noita soittolistoja koodaa ja hallinnoi.

Jotakuinkin sekavasti näin.
 

Joghey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
...Sitten taas samalta bändiltä ei kovin montaa kappaletta voi laittaa samaan kategoriaan kerrallaan, ettei käy niin, että sama bändi soisi liian usein. Konehan nuo tuonne arpoo. Sitten noita kappaleita kategorioissa vaihdellaan aika ajoin, ja vähän harvemmin sitten siirrellään kategorioista toisiin. Ja sitten paljon jää vielä sen harteille, kuka noita soittolistoja koodaa ja hallinnoi.

Jotakuinkin sekavasti näin.

Tästä tuli mieleen, kuinka Jone Nikula kertoi Viljami Puustisen Kingston Wall -kirjassa 90-luvun radiosta. Olikohan niin, että toimittaja sai huomautuksen, jos soitti saman kappaleen viikon aikana kahteen kertaan. Tuon ajan radioon olisi varmasti mielenkiintoista tehdä aikamatka ja radiosta voisi löytää jopa uutta musiikkia.

Citystä on täällä mainittu jo nuo ärsyttävät kappaleiden keskeytykset oudoissa kohdissa, mutta taas kesällä jonkin verran kanavaa tuli kuunneltua, niin monestihan etenkin pitkät biisit loppuivat juontajan löpinöiden takia loppuhuipennuksen kohdilla. Esimerkiksi Black Sabbathin War Pigsiä on kanavalla silloin tällöin kuultu, mutta loppuun saakka sitä on tuskin kertaakaan soitettu.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuon ajan radioon olisi varmasti mielenkiintoista tehdä aikamatka ja radiosta voisi löytää jopa uutta musiikkia.
Jone puhuu varmaan sen ajan Radio Citystä, jota itsekin tuli koko 90-luku kuunneltua. Tuo huomautus saman biisin soittamisesta lienee liioittelua, kun City teki radiohittejä omituisistakin biiseistä voimisoitolla. Esim. Janus Valmusen Bussipysäkillä. Taisipa joku Sepi Kumpulainenkin nousta 15 minuutin julkisuuteensa Cityn toistoilla.

Mutta olihan se hienoa että keskellä päivääkin saattoi kuulla eri musiikkityylejä: rockia, poppia, soulia, country tai mitä tahansa. . Nykyistä Cityä en periaatteessa halua edes kuunnella koska toiminta ei vastaa sitä nimeä mikä itselleni merkitsee.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Radio Rock vs. Radio City on minullekin se vaikea asetelma.

Toimittajiin en puutu, musiikki on minulle tärkein. Cityä kunnioitan vanhemman musiikin tarjoana korkeammalle (plus ettei soi ainoastaan ne tuoreimmat sinkut). Mutta itseäkin nyt todellakin häiritsee tuo mainosten määrä. Samoin tuo, että Cityllä biisi pätkäistään aika alustakin toisinaan.

Muut kanavat ei kovin helposti näille pärjää, joten taidan ottaa Rockin taas aktiivikuunteluun hetkeksi.

Olen testannut sietokykyäni pari viikkoa. Olkoot tämä nyt Radio Rock vs. Radio City -mietintää.

Toimittajat ja juttujen sisällöt varsin ok, olen keskittynyt biisilistoihin. Lempibändini Viikate tarttuu eräänä esimerkkinä korvaan heti. Mantelinmakuinen toistuu Rockilla aika hyvässä rytmissä. Pari kertaa päivässä olen tuon ehtinyt monesti kuulla (tänäänkin 12.30 mennessä kahdesti). City sen sijaan tältä bändiltä kaivaa muitakin biisejä, niitä vanhoja. Vanhemmat legendat, kuten Ozzy, Iron Maiden jnejnejne. tulevat hieman useammalla biisillä Rockiltakin.

Tuon Cityn kohdalla puhutun biisien pätkäisyn kuulin tänään Rockilta. Jonen juttu pätkäistiin mainoksin. Tadaa.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Tuon Cityn kohdalla puhutun biisien pätkäisyn kuulin tänään Rockilta. Jonen juttu pätkäistiin mainoksin. Tadaa.
Onkohan Jonella mitään tuottajaa tai muuta kaveria joka tekisi Päivävuoron lähetystä? Nimittäin Jonelle tuntuu käyvän todella usein tuollaisia kämmejä. Jutut katkeavat kesken, mainokset ja biisit lähtevät väärään aikaan soimaan tai eivät lähde ollenkaan. Ja kerran Jone onnistui laittaa kaksi biisiä soimaan yhtä aikaa. Seuraavat 3 minuuttia oli melkoista puuroa kun kaksi eri biisiä soi samaan aikaan, eikä kukaan varmaan edes huomannut.
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Ja kerran Jone onnistui laittaa kaksi biisiä soimaan yhtä aikaa. Seuraavat 3 minuuttia oli melkoista puuroa kun kaksi eri biisiä soi samaan aikaan, eikä kukaan varmaan edes huomannut.
Olisi kyllä ollut hauska olla kärpäsenä katossa, kun samaan aikaan joku kääntää juuri tuolloin kanavalle."Vittu mitä paskaa nykymusiikki on"
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Onkohan Jonella mitään tuottajaa tai muuta kaveria joka tekisi Päivävuoron lähetystä? Nimittäin Jonelle tuntuu käyvän todella usein tuollaisia kämmejä. Jutut katkeavat kesken, mainokset ja biisit lähtevät väärään aikaan soimaan tai eivät lähde ollenkaan. Ja kerran Jone onnistui laittaa kaksi biisiä soimaan yhtä aikaa. Seuraavat 3 minuuttia oli melkoista puuroa kun kaksi eri biisiä soi samaan aikaan, eikä kukaan varmaan edes huomannut.

Aa, tämä on toistuvampikin. Jopas, pari viikkoa ei ole liiaksi minulle kertonut. No, ehkä jatkan tutkiskelua. Jos löydän samalla itsenikin.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
On kyllä alkanut Jone Nikula rasittamaan ihan urakalla. Tunkee noita omia letkautuksiaan ja "muka hauskoja" vittuiluita. Yleensä vittuilua saavat persut ja mamu-kriitikot, mutta nytkin poliisi ilmoittanut jostain sairaalasta vapaakävelyltä karanneesta henkilöstä, joka voi olla päihtyneennä vaaraksi itselleen tai muille. Jone "no Suomessa on 5 miljoonaa ihmistä, josta voi sanoa samalla tavalla"..ei vain jotenkin jaksa tuota Jonen "kovan jätkän" imagoa ja periaatteessa enemmänkin sopisi Kalliossa kuplassa asuva Hippi.
 
Viimeksi muokattu:

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Jone on yksin todella kuiva esitys. Kun studioon tulee Tiernapojat tai Kesäpojat, niin lähetystä pystyy edes jotenkin kuuntelemaan. Tosin Jonen nuoleskelu vähän vituttaa, kukaan ei koskaan tunnu uskaltavan olla eri mieltä tuon Varusteleka-autistin kanssa. Jone paasaa ja apupojat myhäilee vieressä.

Korporaatiokin on alkanut mennä aina vahvasti kohti tusina-aamuohjelmia. Eli jutut mitä käsitellään on tv-ohjelmat ja iltapäivälehtien uutiset. Vituttaa kun Vain elämää-ohjelmastakin puhutaan jatkuvasti, ymmärtäisi jos siellä olisi joku oikea rokkari, mutta jostain Mikael Gabrielin päivästä, plääh.

Korporaatiolle kuitenkin pisteet tällä viikolla alkaneesta ohjelmaosuudesta "Brother Lion #79". Se on varmasti syksyn parasta radioviihdettä! Lyhyesti kerrottuna Korporaatio arpoo sivunumeron ja kappaleen numeron, ja näillä spekseillä luetaan muuan sirkuspellenäkin tunnetun lätkäjätkän elämäkerrasta aina kappale. En tiedä onko sivunumerot sovittu etukäteen, mutta nauran aina noille Tammisen jutuille. Tai pikemminkin Tammiselle.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jone on yksin todella kuiva esitys. Kun studioon tulee Tiernapojat tai Kesäpojat, niin lähetystä pystyy edes jotenkin kuuntelemaan. Tosin Jonen nuoleskelu vähän vituttaa, kukaan ei koskaan tunnu uskaltavan olla eri mieltä tuon Varusteleka-autistin kanssa. Jone paasaa ja apupojat myhäilee vieressä..

Paitsi jos studiossa on Ylppö, hänen ulosanti niin surkean pätkittäistä/katkonaista että ei vaan pysty kuuntelemaan. Ja Nikula tykkää omasta äänestään niin paljon että jyrää vieraat koko ajan. Toni Wirtanen oli hyvä, sanavalmis ja hyvän ulosannin omaava tyyppi. Ei vaan enään ole mukana.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
On kyllä alkanut Jone Nikula rasittamaan ihan urakalla. Tunkee noita omia letkautuksiaan ja "muka hauskoja" vittuiluita.
Sama homma, en tiedä tarkempaa syytä mutta varsinkin tällä viikolla on tuo "äijäily" ruvennut rasittamaan kunnolla. Jonkun uutisen otsikko ja siihen perään naurettava one-lineri niin machona The äijänä.

Korporaatio on mielestäni ihan hyvää viihdettä, menee ns. taustameluna hyvin.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Paitsi jos studiossa on Ylppö, hänen ulosanti niin surkean pätkittäistä/katkonaista että ei vaan pysty kuuntelemaan. Ja Nikula tykkää omasta äänestään niin paljon että jyrää vieraat koko ajan. Toni Wirtanen oli hyvä, sanavalmis ja hyvän ulosannin omaava tyyppi. Ei vaan enään ole mukana.
Ei vaan voi noista kahdesta hemmosta edes puhua samana päivänä. Ylppö on itseään täynnä oleva rikkaan perheen kakara joka on aina saanut kaiken mitä on halunnut ja saanut keskittyä "taiteeseen". Wirtanen taas maanläheinen älykkö (mm kuuden ällän ylioppilas) joka on köyhistä oloista ja on joutunut tekemään töitä elämänsä eteen.

Nikula on ehkä lähempänä Ylppöä, on myös eliittiperheen lapsi vaikka ulkoanti on mitä on.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Ei vaan voi noista kahdesta hemmosta edes puhua samana päivänä. Ylppö on itseään täynnä oleva rikkaan perheen kakara joka on aina saanut kaiken mitä on halunnut ja saanut keskittyä "taiteeseen". Wirtanen taas maanläheinen älykkö (mm kuuden ällän ylioppilas) joka on köyhistä oloista ja on joutunut tekemään töitä elämänsä eteen.

Nikula on ehkä lähempänä Ylppöä, on myös eliittiperheen lapsi vaikka ulkoanti on mitä on.

Hauskaa, että hyvävaraisesta perheestä tuleva on automaattisesti paska ja luultavasti kusipääkin, mutta jos persaukisesta perheestä niin heti voi arvostaa ihan eri tavalla. Itsehän olen persaukisesta taustasta, joten minulla on selvästikin mahdollisuus olla ihan huipputyyppi. Harmi jos olisi mennyt jo syntymässä vituralleen ja olisi syntynyt rikkaille vanhemmille.
 

Beergenheim20

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Jokerit, OJ
Hauskaa, että hyvävaraisesta perheestä tuleva on automaattisesti paska ja luultavasti kusipääkin, mutta jos persaukisesta perheestä niin heti voi arvostaa ihan eri tavalla. Itsehän olen persaukisesta taustasta, joten minulla on selvästikin mahdollisuus olla ihan huipputyyppi. Harmi jos olisi mennyt jo syntymässä vituralleen ja olisi syntynyt rikkaille vanhemmille.
Ei kannata välittää, köyhän puhetta tuo vaan on.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Itse en ole enää vuosiin Jonea jaksanut kuunnella kuin satunnaisesti työtä tehdessä. Miehellä on yksinkertaisesti järkyttävä tapa päteä ja Nikula rakastaa omaa ääntään aivan ylimaallisen paljon. Päälle vielä sitten se aivan liian junttimainen ÄIJJÄmäisyys.
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Sama homma, en tiedä tarkempaa syytä mutta varsinkin tällä viikolla on tuo "äijäily" ruvennut rasittamaan kunnolla. Jonkun uutisen otsikko ja siihen perään naurettava one-lineri niin machona The äijänä.

Korporaatio on mielestäni ihan hyvää viihdettä, menee ns. taustameluna hyvin.
Täällä olisi tilausta rock-kanavalle ilman junttimeininkiä, "äijäilyä" ja täysin turhanpäiväisiä kuuntelijakisoja/-äänestyksiä/-mitälie. Nämä Rock ja City vaan päiväsaikaan eivät täytä tätä lähtökohtaa alkuunkaan. Korporaatiotakin yritin joskus kuunnella, mutta heti ensiaukaisulta käsiteltiin Henna Kalinaisen ja sen jätkäkaverinsa alapääkarvojen kasvatusta (ja sillälailla sopivasti parempina ihmisinä hihiteltiin tälle), annoin olla. Plus toki kaikki iltäpäivälehtien otsikot, joista yritän netissäkin pysyä kaukana. Sellainen Klaus Flaming -tyylinen lähestyminen ohjelman juontoon kelpaisi. Mutta valitettavasti rockmusiikki radiossa on nähtävästi heti pakko ynnätä tähän äijä-Nikulan junttimuottiin.
 
Viimeksi muokattu:

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sainio aiheuttaa nykyään suorastaan myötähäpeää. On sitten niin muka tosi hauska. Moisiokin alkaa kuulostaa järkevältä tuon Sainion rinnalla. Ja sitten tämä kikattava neiti, nimeä en just nyt muista, joku phojalaanen Rinta jotakin.
Heikelän vanhoja aikoja kaipailen, ennenkuin hänkin alkoi humaaniksi.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Linjoille on saatu Sainiota ja Nikulaakin ärsyttävämpi radioääni, eli Jussi Lampi. Oikeasti mitä vittua? Salilla tulee rockkia kuunneltua aamulla/päivisin epäsäännöllisesti ja ainoastaan Harria jaksaa kuunnella. Sainio ja Nikula ovat vaan helvetin typeriä, vaikka Nikula yrittää jotain intellektuellia esittää epäonnistuen aivan täysin. Mut kyllä Jussi Lampi vetää kyllä pohjat. Helvetin typeriä juttuja ainakin tänään kun hetken jouduin päivävuoroa kuuntelemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös